aggelopas Δημοσιεύτηκε March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 15, 2006 Δεν ξερω αν ειναι πολυ χαζη η ερωτηση μου,αλλα γινεται να εγκαταστησω ενα forum software στο pc μου (vbulletin και τετοια)?? Ετσι για δοκιμη το θελω.Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Να τρέχεις έναν Webserver, μια database και ένα dynamic page server. Καλύτερος συνδυασμός: apache, mySQL & PHP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Χρειαζονται και τα 3? Μπορεις να μου πεις επιγραμματικα τι ρολο επιτελει το καθενα? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Χρειαζονται και τα 3? Μπορεις να μου πεις επιγραμματικα τι ρολο επιτελει το καθενα? Ναι, χρειάζονται και τα τρία. Η database αποθηκεύει και αρχειοθετεί τα πάντα (μηνύματα, μέλη κλπ), η dynamic γλώσσα φτιάχνει τις σελίδες και ο webserver τις δίνει σε όποιον τις ζητήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Για την δουλειά που θέλεις, να δοκιμάσεις δηλαδή πως δουλεύει, μπορείς να βάλεις τον IIS των windows που χρειάζεται μηδενικές ρυθμίσεις, αντί για τον apache. Μπορεί να εγκατασταθεί από το add/remove programs --> add/remove windows compnents. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Θα συμφωνήσω με eLeKtriK EyE για το ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός αλλά θα σου προτείνω να κάνεις ότι σου λέει ο mcde. Μερικά tutorial για το πως θα ολοκληρώσεις το όλο εγχείρημα θα βρεις παρακάτω: Πως να στήσεις τον IIS σε XP Πως να στήσεις php στον IIS Πως να στήσεις MySQL σε IIS Υποθέτω ότι έχεις XP... :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Υπάρχουν αν θέλεις και έτοιμα πακέτα με Apache+PHP+MySQL και δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ρύθμιση. Εγώ προτείνω να το ψάξεις πάντως και να τα ρυθμίσεις εσύ. Υπάρχουν πολλά tutorial. Google it ΥΓ: Α! Και κάτι άλλο... Με το vBulletin πρόσεξε. Δεν είναι δωρεάν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Όλως τυχαίως έχω γράψει ένα tutorial ακριβώς για αυτόν τον σκοπό, πως να στήσει κάποιος webserver στο PC του. :p How-To: Install a Webserver on your computer Μην μου ζητήσεις να το μεταφράσω :lol: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια! Θα επανελθω οταν ειναι με νεες αποριες. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Υπάρχουν αν θέλεις και έτοιμα πακέτα με Apache+PHP+MySQL και δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ρύθμιση. Εγώ προτείνω να το ψάξεις πάντως και να τα ρυθμίσεις εσύ. Υπάρχουν πολλά tutorial. Google it ΥΓ: Α! Και κάτι άλλο... Με το vBulletin πρόσεξε. Δεν είναι δωρεάν. ;) Ένα τέτοιο πακέτο που αναφέρει ο mousi είναι το phpTriad. Θα το βρεις εδώ Μια ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση αν τρέχεις vBulletin να σε βρουν και να έχεις προβλήματα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts