aggelopas Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Psifisa ola ta vlakes giati ton ena ton thimamai apo palia. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Αζουζενια μου φαινεται. Μάλλον έχεις δίκιο :) χεχεχε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Μου άρεσε επίσης κ το όταν ήταν Φωτίου - Πέτρακας Αλλά πάνε χρόνια από τότε ;) DxL -> Αν είναι info, να περάσουμε από τα studio μια βόλτα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 μην τους ακουτε τους βλακες...εχω μηνες να τους ακουσω και βρηκα την υγεια μου...εξαλλου το λενε και οι ιδιοι πως "πρεπει να ειστε πολυ κατεστραμενοι για να μας ακουτε"... :blink: σοβαρα τωρα ειναι θεοι και οι δυο!αχτυπητο διδυμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Είναι φοβεροί αυτοί οι 2.Οταν τους ακούς σου φτιάχνουν τη διάθεση.Δεν πιστεύω πάντως οτι είναι σαχλά τα αστεία τους.Αν και τώρα δεν τους ακούω λόγω έλλειψης χρόνου,όταν τους άκουγα όμως έλιωνα στο γέλιο.. :lol: :whistle: :music: :rotfl: :yahoo: :up: :stupid: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Χα, κι εσύ Groovytime titinaki ? Αυτό είναι... Τώρα κάνω encode κάποια τμήματα από το σημερινό Show. Μια χαρά είναι, απίστευτο είναι, δεν το συζητάω. Απλά δεν μπορούν και όλες οι πλάκες καθημερινά να είναι και όλες 100% πετυχημένες. Είναι φυσικό αυτό. Γενικά πάντως είναι άπαιχτοι... Malaperdito live στο studio Πέμπτη ή Παρασκευή.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Μπροστά στο disaster time, μικροπράγματα :) ας φάω flame αλλα χωρίς τον Παππά θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα :p Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Μπροστά στο disaster time, μικροπράγματα :) ας φάω flame αλλα χωρίς τον Παππά θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα :p Γιατί δεν σου αρέσει ο Παππάς βρε? Κι εγώ βασικά αυτό έλεγα στην αρχή, αλλά μετά τον συνήθισα... Μια χαρά μου φαίνεται τώρα!!!' Μαλαπερδίτο, Μανόλο, Τρεντίτο και τέτοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 nothing personal, απλά ποτέ δε μου άρεσε :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 nothing personal, απλά ποτέ δε μου άρεσε :D Κοιτα ειναι λιγο σπαστικος ωρες ωρες αλλα κανει κατι καραγκιοζιλικια αμιμητα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 heh, ώρες ώρες; :D Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι προσπαθεί, αλλα "δεν μπορεί", δεν του βγαίνει. Χίλιες φορές καλύτερος ο alex μόνος του (εκπομπή χωρίς όνομα, disaster time etc) παρά αυτό το ζευγάρι. Anyway, ίσως και εγώ να είμαι λίγο κολλημένος στον παλιό καλό καιρό :cool: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Χα, και τέτοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 heh, ώρες ώρες; :D Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι προσπαθεί, αλλα "δεν μπορεί", δεν του βγαίνει. Χίλιες φορές καλύτερος ο alex μόνος του (εκπομπή χωρίς όνομα, disaster time etc) παρά αυτό το ζευγάρι. Anyway, ίσως και εγώ να είμαι λίγο κολλημένος στον παλιό καλό καιρό :cool: οχι ειναι βλακας δεν νομιζω οτι προσπαθει ιδιαιτερα!!!καλα και ο αλεξ μονος του δινει ρεστα δεν λεω...εισαι και γειτονας βρε(Αλιμιωτης)ασχετο αλλα δεν πειραζει:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Χα, και τέτοια... :lol: :lol: :lol: :cool: κορυφη!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Χα, και τέτοια... Και ποιά; :p Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Θυμίστε μου λίγο..παλιά δεν έκανε εκπομπή μόνος του ο Πέτρακας.Ο Αναστάσης , είχα διαβασει , είναι πολλά χρόνια στο jeronimo αλλά έκανε εκπομπή (?) :D Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Έτσι νομίζω.... :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Ο Αναστάσης είναι από πολύ μικρός στους χώρους του Jeronimo,καθώς έχει μια κάποια...συγγένεια.Το έχει αναφέρει πολλές φορές ότι ήταν ο πιο μικρός ραδιοφωνικός παραγωγός κλπ. Ο Αλέξανδρος από την άλλη,έχει αρκετά χρόνια στο σταθμό και έχει κάνει μόνος του εκπομπή στην τηλεόραση και βραδυνή στο ραδιόφωνο. Κατά καιρούς,έχει κάνει και «ζευγάρι» με διάφορους,με πιο επιτυχημένο αυτό με το Φωτίου (disaster time). (Αν κάνω κανένα λάθος akpe διόρθωσέ με,πάνε πολλά χρόνια :p ) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Ο Αναστάσης είναι από πολύ μικρός στους χώρους του Jeronimo,καθώς έχει μια κάποια...συγγένεια.Το έχει αναφέρει πολλές φορές ότι ήταν ο πιο μικρός ραδιοφωνικός παραγωγός κλπ. Ο Αλέξανδρος από την άλλη,έχει αρκετά χρόνια στο σταθμό και έχει κάνει μόνος του εκπομπή στην τηλεόραση και βραδυνή στο ραδιόφωνο. Κατά καιρούς,έχει κάνει και «ζευγάρι» με διάφορους,με πιο επιτυχημένο αυτό με το Φωτίου (disaster time). Indeed. Όπως είπε και ένας φίλος στο forum του Πέτρακα:O Αναστάσης θα έκανε καλή εκπομπή σε κάτι διαφορετικό.Να παρουσίαζε πχ το top 10 του σταθμού. Όταν δε σου βγαίνει κάτι και το παιδεύεις να το βρεις με το ζόρι αυτό φαίνεται προς τα έξω κ συνήθως δεν είναι ωραίο. Κ το χιούμορ του Αναστάση θέλει πολύ πίεση για να βγει. nothing more to add :worry: Και ακολουθώντας οικογενειακή παράδοση (?!) τώρα πια έχουνε και τον ανιψιό (νομίζω) του Παππά με δική του εκπομπή... roflmao. φαίνεται οτι έχω πιά χαλαστεί με τον jg eh? :p btw, επαναλαμβάνω οτι ψάχνω ηχογραφήσεις απο οτιδήποτε έχει να κάνει με jeronimo groovy μέχρι και το 2000. k thnx bye :p Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Δεν ξέρω ρε παιδιά, εμένα μου φαίνεται μια χαρά το παιδί. Εντάξει, μπορεί να λέω κι εγώ οτι ο Πέτρακας δεν παίζεται, αλλά και ο Αναστάσης δενμπορώ να πώ οτι είναι κακός. Καθένας έχει τα πλεονεκτήματα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Μια χαρά είναι και οι δύο... Πέρισσότερο γέλιο βγάζει ο Πέτρακας με τον άλλο (δε θυμάμαι το ονομά του) που κάνει εκπομπή πριν από αυτούς. Πηγαίνει ο Πέτρακας την τεκευταία ώρα και σχολιάζουν διάφορα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 :music: :rotfl: :whistle: :yahoo: :up: :stupid: Μια χαρά είναι και οι δύο... Πέρισσότερο γέλιο βγάζει ο Πέτρακας με τον άλλο (δε θυμάμαι το ονομά του) που κάνει εκπομπή πριν από αυτούς. Πηγαίνει ο Πέτρακας την τεκευταία ώρα και σχολιάζουν διάφορα... Ναι, πολύ καλό είναι και αυτό το δίδυμο. Πρέπει να λές τον.... εμμμ.... Ντίμη Κοντορούση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Σήμερα είχε τον http://www.joy.gr/files/2005/5/29/162700/DSC06234,1-t.jpgπέτρακα στο Στυλ Ελληνικό!! Γέλιο όπως πάντα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 τι ώρα είναι το στυλ ελληνικό??? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Σάββατο βράδυ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ Είπε οτι συμμετέχει αυτός κι ο Ρακιντζής στα "Ταλέντα δίχως αύριο" που μας τα χει πρήξει με το κομμάτι τους ο Jeronimo Groovy. Το έχει κανείς σε mp3 αλήθεια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts