Jump to content

Τι περίεργο ή αστείο σας έτυχε σήμερα;

genia_81
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω τελειωσει το μαθημα και παιρνω τον προαστιακο για να επιστρεψω στο σπιτι μου.Ημουν κουρασμενος και χωρις να καταλαβω με παιρνει ο υπνος....ειδα ενα ονειρο ,οτι και καλα, οδηγουσα με το αυτοκινητο σε δρομο με στροφες με ιλιγγιωδη ταχυτητα και ξαφνικα ερχεται καταπανω μου ενα διερχομενο αυτοκινητο.....εκεινη την στιγμη,που παω να τρακαρω, χωρις να καταλαβω,πεφτω απο το καθισμα και βρισκομαι στο πατωμα μπρουμιτα....!

περιτο να πω οτι ολο το βαγονι ειχε πεθανει στο γελιο....!

IPHONE 4 The Ultimate

• Απαντήσεις 680
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαχαχαχαχαχαχαχχαχα!!!!:lol: Και τί έκανες μετά????(Κατέβηκες?Πήγες να κάτσεις???Τί???)

Το πιο αστείο έγινε την Δευτέρα...Κάναμε άσκηση στο νοσοκομείο και στο σχόλασμα πήγαμε τουαλέτα να φτιάξουμε τα μαλλιά μας,να δούμε τις φάτσες μας πριν φύγουμε...(κλασικές γυναίκες...:D )Λίγο πριν φύγουμε λοιπόν,βλέπουμε μια κυρία να μπαίνει φουριόζα στην τουαλέτα...Το τί ακούσαμε παιδιά ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ...Τέτοιους "πυροβολισμούς" ή μάλλον ΚΑΝΟΝΙΑ...1η φορά στην ζωή μας ακούσαμε...Είπα στην φίλη μου "Πάμε να φύγουμε να σωθούμε" και φύγαμε τρέχοντας και ξεκαρδισμένες στα γέλια...

Εχω τελειωσει το μαθημα και παιρνω τον προαστιακο για να επιστρεψω στο σπιτι μου.Ημουν κουρασμενος και χωρις να καταλαβω με παιρνει ο υπνος....ειδα ενα ονειρο ,οτι και καλα, οδηγουσα με το αυτοκινητο σε δρομο με στροφες με ιλιγγιωδη ταχυτητα και ξαφνικα ερχεται καταπανω μου ενα διερχομενο αυτοκινητο.....εκεινη την στιγμη,που παω να τρακαρω, χωρις να καταλαβω,πεφτω απο το καθισμα και βρισκομαι στο πατωμα μπρουμιτα....!

Πωπω!!! Με έκανες και γέλασα :lol: :lol: :lol:

Ε βρε τι μπορεί να σου τύχει από ένα όνειρο.

Κόσμο να ροχαλίζει έχω ακούσει πολλές φορές αλλά όχι να πέφτει και από το κάθισμα :lol: :lol: :lol:

Πόσο θα ήθελα να ήμουν και εγώ στο προαστιακό να σε δω. Την επόμενη φορά που θα είσαι έτσι κουρασμένος να μας ενημερώσεις...

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την προηγούμενη βδομάδα στη δουλειά:

Κατά τις 9:30 το πρωί παρατηρώ μια αυξημένη κινητικότητα στο προσωπικό του χώρου που δουλεύω, πράγμα περίεργο για δημόσια υπηρεσία. Όλοι είχαν παρατήσει τις δουλειές τους και είχαν μαζευτεί όλοι μαζί πάνω απο ένα μηχάνημα.

Πηγαίνοντας κοντά βλέπω οτι το μηχάνημα που είχε χαλάσει ήταν ένας αυτόματος πωλητής καφέ/σοκολάτας!:lol: Το κάνανε βίδες και σε 5 λεπτά το είχαν έτοιμο!

Μου άρεσε πάντως η έκφραση στο προσωπό τους όταν μάθαιναν οτι χάλασε το μηχάνημα, κάτι σαν στεναχώρια/ανησυχία/προβληματισμό!:lol:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Την προηγούμενη βδομάδα στη δουλειά:

Κατά τις 9:30 το πρωί παρατηρώ μια αυξημένη κινητικότητα στο προσωπικό του χώρου που δουλεύω, πράγμα περίεργο για δημόσια υπηρεσία. Όλοι είχαν παρατήσει τις δουλειές τους και είχαν μαζευτεί όλοι μαζί πάνω απο ένα μηχάνημα.

Πηγαίνοντας κοντά βλέπω οτι το μηχάνημα που είχε χαλάσει ήταν ένας αυτόματος πωλητής καφέ/σοκολάτας!:lol: Το κάνανε βίδες και σε 5 λεπτά το είχαν έτοιμο!

Μου άρεσε πάντως η έκφραση στο προσωπό τους όταν μάθαιναν οτι χάλασε το μηχάνημα, κάτι σαν στεναχώρια/ανησυχία/προβληματισμό!:lol:

Που να τους χαλουσε και η πασιεντζα στον υπολογιστη :lol: :lol: Κορυφαιο :up:

@kolabrou αχαχαχαχαχααχαχα εισαι the best :D

Που να τους χαλουσε και η πασιεντζα στον υπολογιστη :lol: :lol: :up:

Κανεις λαθος,εκει ειναι εκνευρισμενοι!

Πραγματικο γεγονος.

Mutilator :shifty:

Ειμαι στο λεωφορείο. Ξαφνικά μπαίνει μέσα ένας παππούς με βρόμικα ρούχα, σαν οικοδόμος, με 2 σακούλες του μασούτη στα χέρια και το εισητήριο δαγκωμένο στο στόμα!

Αφήνει κάτω τη μια σακούλα, βγάζει το εισητήριο από το στόμα του, μου το δίνει και μου λέει : "Νεαρέ, μου το χτυπάς σε παρακαλώ;" :lol:

Ε και επειδή δεν ήθελα να τον προσβάλλω...:cry:

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Πωπω!!! Με έκανες και γέλασα :lol: :lol: :lol:

Ε βρε τι μπορεί να σου τύχει από ένα όνειρο.

Κόσμο να ροχαλίζει έχω ακούσει πολλές φορές αλλά όχι να πέφτει και από το κάθισμα :lol: :lol: :lol:

emena pou mou etyxe na ksaplosoun kai ston omo mou?kai malista 2 fores,2 diaforetika atoma...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

gelasame se kalo sou olo amaksia oneireuesai ti tha ginei me sena?pame gia eklair??

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχτες το βραδυ, στην Αθηνας κατα τις 4:30 το πρωι σταματαω σε ενα φαναρι, πεταγεται ενας μπατσος με το μηχανακι του για το αλκοτεστ και μου λεει φυσα. φυσαω εγω ελεγχει και μου λεει ΟΚ προχωρα.

ξαφνικα θυμαμαι οτι αφησα το κινητο μου στο μαγαζι που ειμασταν και γυρναω να το παρω, στην επιστροφη και παλι στο ιδιο φαναρι, ο ιδιος μπατσος, με το ιδιο μηχανακι, το ιδιο σκηνικο, και αφου φυσαω του λεω μα καλα πριν 10 λεπτα με εβαλες να κανω το τεστακι σου, δεν με καταλαβες; με κοιταει καλα καλα και μου λεει το θεικο....

μπορει να ειχες καταναλωσει κ'αλλο ποτο μεσα σε δεκα λεπτα, και στο πρωτο ησουν λιγο κατω απο το οριο, ειπα να σε τσακωσω στο δευτερο :wacko:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

εχτες το βραδυ, στην Αθηνας κατα τις 4:30 το πρωι σταματαω σε ενα φαναρι, πεταγεται ενας μπατσος με το μηχανακι του για το αλκοτεστ και μου λεει φυσα. φυσαω εγω ελεγχει και μου λεει ΟΚ προχωρα.

ξαφνικα θυμαμαι οτι αφησα το κινητο μου στο μαγαζι που ειμασταν και γυρναω να το παρω, στην επιστροφη και παλι στο ιδιο φαναρι, ο ιδιος μπατσος, με το ιδιο μηχανακι, το ιδιο σκηνικο, και αφου φυσαω του λεω μα καλα πριν 10 λεπτα με εβαλες να κανω το τεστακι σου, δεν με καταλαβες; με κοιταει καλα καλα και μου λεει το θεικο....

μπορει να ειχες καταναλωσει κ'αλλο ποτο μεσα σε δεκα λεπτα, και στο πρωτο ησουν λιγο κατω απο το οριο, ειπα να σε τσακωσω στο δευτερο :wacko:

Έπρεπε να του απαντήσεις..."Αχαα...Πονηρούληηηη!!!"

αστυνόμος σαίνης.

Σκηνικό στο ODEON Πλατεία, στην Τσιμισκή. Είχαμε πάει σινεμά με την παρέα μου και προσπαθούσαμε να διαλέξουμε ταινία... Αφού αποφασίσαμε ποια ταινία θα βλέπαμε, μας έπιασε μια σχετική πείνα και πήγαμε γρήγορα γρήγορα για κρέπες! Μια φίλη μου λέει στην κοπέλα της καφετέριας "μια κρέπα σοκολάτα με λίγο Grand Marnier (λικέρ)". Η κοπέλα την κοιτάει με μια απορία... και τη ρωτάει: "να στην ανάψω κιόλας;" :lol: :lol:

@mona liza: Κορυφαίο... Είδες, είναι αυτό που λέμε "destiny"!!

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

• 4 weeks later...
Σημερα κατα την περιφορα του Επιταφιου πηραν φωτια τα μαλλια μιας κοπελας, και στην προσπαθεια της να τη σβησει, παρολιγο να καψει και μια αλλη πισω της (της εκαψε μονο 1 τουφιτσα δηλαδη!)

Σημερα κατα την περιφορα του Επιταφιου πηραν φωτια τα μαλλια μιας κοπελας, και στην προσπαθεια της να τη σβησει, παρολιγο να καψει και μια αλλη πισω της (της εκαψε μονο 1 τουφιτσα δηλαδη!)

korifeo to evgales video tulaxiston???

Exw dei paromoia alla tote den mu eixan parei akoma kinito...

Ναι ε; Ω ρε γμτ ποσο θα θελα να το βλεπα. Θα σκαγα στα γελια. Αν το παθαινα ομως...

Τελικα τι εγινε με αυτην; Καραφλιασε; :p

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Να χρησιμοποιείτε πάντα αποσμητικο σε ρολέτα και όχι σε σπρέι.

Σας έχει τυχει να βάλετε πάνω στη βιασύνη σας αντί για αποσμητικό, αφρο ξυρισματος?:X

Όχι... Μου έχει τύχει αντί για υγρό κρεμοσάπουνο να βάλω ζελέ για να πλύνω τα χέρια μου... Και αντί για οδοντόκρεμα υγρό κρεμοσάπουνο...

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Να χρησιμοποιείτε πάντα αποσμητικο σε ρολέτα και όχι σε σπρέι.

Σας έχει τυχει να βάλετε πάνω στη βιασύνη σας αντί για αποσμητικό, αφρο ξυρισματος?:X

μου έχει τύχει αντί για οδοντόκρεμα να βάλω αφρό ξυρίσμαος...χάλια γεύση...που διαρκεί 24 ώρες!!! όχι οδοντόκρεμες και άλλα συναφή!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Emena to pio kalo pu mu exei tyxei ine na valw anti zaxari alati mesa stis krepes pu ekana gia tin parea mu sto mathima oikiakis oikonomias (magireuoume). Eginan yperoxes... Mono i fatsa tis kathigitrias otan dokimase miluse... Einai auto pu lene mia eikona 1000 lexeis :):):):):):):):):):)

Ναι ε; Ω ρε γμτ ποσο θα θελα να το βλεπα. Θα σκαγα στα γελια. Αν το παθαινα ομως...

Τελικα τι εγινε με αυτην; Καραφλιασε; :p

Οχι, αλλα σιγουρα χρειαζεται νεο κουρεμα! Πλακα ειχε, εγνε πανικος! φωνες γελια, κλαματα..

Ακομα θυμαμαι τη μυρωδια, ηταν αρκετα εντονη

Οχι, αλλα σιγουρα χρειαζεται νεο κουρεμα! Πλακα ειχε, εγνε πανικος! φωνες γελια, κλαματα..

Ακομα θυμαμαι τη μυρωδια, ηταν αρκετα εντονη

Theleis na peis vromuse giati emeis vazume fwtia se toufes mesa stn taxi k vrwmaei k pu k pu mas vgazun exw.... :):):)

Tha dume se ligo pu exw kanonisei me ena filo mu na pame 5 lepta prin tin anastasi me ton AGIO ZIPPO kai na dosume to fws pio prin... xexexe... vasika sto telos dn nomizw na ginei tpt alla i idea dn einai k asximi.....

Disclaimer: Προσοχή, λίγο ακατάλληλο, απαραίτητη η γονική συναίνεση, συνεχίστε την ανάγνωση με δική σας ευθύνη. :p Ίσως να μην είναι τόσο αστείο, αλλά αυτό θυμήθηκα τώρα.

Ήταν το περασμένο καλοκαίρι, Ιούλιος αν θυμάμαι καλά και ήμουν στο μετρό στην Αθήνα. Μέσα στο τρένο λοιπόν, δίπλα από μένα, καθόταν μια παρέα από τρεις Γαλλιδούλες οι οποίες έκαναν χαβαλέ μεταξύ τους γελώντας και μιλώντας κάπως δυνατά, σε σημείο που να τους ακούνε μέχρι την άλλη άκρη του βαγονιού :p (και μετά λένε ότι μόνο η Ελληνική νεολαία κάνει φασαρία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς :D ). Άθελά μου λοιπόν άκουγα τι έλεγαν. Κάποια στιγμή, καθώς συζητούσαν για το πού θα συνεχίσουν τις διακοπές τους μετά την Ελλάδα, μία από τις τρεις έριξε την ιδέα να γυρίσουν στο Παρίσι. Ξαφνικά οι άλλες δύο, που προφανώς δεν τους άρεσε η ιδέα να ξαναγυρίσουν τόσο νωρίς μέσα στο κατακαλόκαιρο στο Παρίσι, άρχισαν να φωνάζουν έντρομες "pas Paris! pas Paris!" δηλαδή "όχι Παρίσι!" ("πα Παρί" :X με τη γνωστή Γαλλική προφορά). Το φώναξαν 1, 2, 3, 5, 10 φορές, μέχρι που κάποια στιγμή πετάγεται ένας άσχετος τύπος, που βέβαια ήξερε τι εννοούσαν αλλά ήθελε να κάνει πλάκα, παίζοντάς το δήθεν θιγμένος και τους λέει με ψευτο-αυστηρό ύφος "βρε κορίτσια, ντροπή, τι εκφράσεις είναι αυτές μέσα στο τρένο;". :blink: :lol:

this signature is under heavy construction

-> ng78 καλο

κατι περιεργο που ετυχε σε εμενα πριν 3 βδομαδες.Οταν πηγαινα δημοτικο στην αρχη της τριτης ειχα αλλαξει σχολειο και ειχα μια μονο δασκαλα μεχρι την τριτη λοιπον μια μερα ειχα παει στο πολιτιστικο κεντρο του δημου και ειχαν παει εκει και κατι μικρα παιδια απο οτι ειδα λεω θα ειναι καμια εκρδομη ενος σχολειου και λιγο αργοτερα ερχεται μια κυρια και μου λεει εσυ δεν εισαι ο Στελιος που πηγαινες δημοτικο στο 16ο?Εγω εκεινη την στιγμη ειχα μεινει και μου ηρθε στο μυαλο πως την ειχα παλια δασκαλα :blink: μετα την θυμηθηκα αλλα πως με θυμηθηκε μετα απο τοσα χρονια :confused: ιδεα δεν εχω

Σήμερα στο μετρό στη μπλέ γραμμή, κρατιόταν ένα κοριτσάκι περίπου 7-10 χρονών απο τη μεσαία κολώνα και απέναντι της ένας 35άρης - 40άρης.

σε μια στιγμή και ενώ φτάναμε μοναστηράκι πετάγετε το κοριτσάκι και τραβώντας το χέρι της μαμάς της φωνάζει...

"Mαμααά!! γιατί είναι τόσο φουσκωμένο το παντελόνι του κύριου;;;"

όσοι το άκουσαν ξεραθήκαμε στο γέλιο, η δε μητέρα και ο άλλος είχαν αλλάξει πολλές αποχρώσεις :p με την μητέρα να προσπαθεί με αμήχανο τρόπο να απολογηθεί.

ο άλλος δεν είπε κουβέντα και βγήκε με γρήγορο βήμα απο το βαγόνι.

ότι και να πω είναι λίγο, τέτοιο γέλιο δεν έχει τύχει να ρίξω πάλι σε μετρό με κάποιο περιστατικό. σε τέτοιες περιπτώσεις λες ν'ανοίξει η πόρτα να πηδήξεις :lol:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...