billakosss Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 βαλε " τελος τα βερεσε " σαν τα περιπτερα! :lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 σκοπο το βαλανε να μου την σπασουνε σημερα ερχεται ενας παλιος συνεργατης του μπαμπα μου.μου λεει πως εσπασε ενα σφραγισμα του και θελει να του κολλησω απο πανω λιγο υλικο. του εξηγω πως αυτο δεν γινεται και πως πρεπει να αφαιρεθει το παλιο σφραγισμα και κατοπιν να κανω καινουριο. αρνειται(για λογους που λογω διακριτικοτητας δεν ρωτησα) και του λεω "καθιστε να σας λειανω λιγο τις ακρες να μην σας ενοχλει στην γλωσσα..και οταν αποφασισετε να το φτιαξετε,μου λετε" του το κανω,του καθαριζω και τα δοντια και του λεω"οκ ειστε ετοιμος" σηκωνεται βγαζει κατι κερματα(!) απο την τσεπη του και με ρωτα "τι να σου δωσω??" φυσικα ενοχληθηκα και του ειπα "τιποτα,αφηστε" :mad:http://www.laymark.com/i/m/m140.gif :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 σκοπο το βαλανε να μου την σπασουνε σημερα ερχεται ενας παλιος συνεργατης του μπαμπα μου.μου λεει πως εσπασε ενα σφραγισμα του και θελει να του κολλησω απο πανω λιγο υλικο. του εξηγω πως αυτο δεν γινεται και πως πρεπει να αφαιρεθει το παλιο σφραγισμα και κατοπιν να κανω καινουριο. αρνειται(για λογους που λογω διακριτικοτητας δεν ρωτησα) και του λεω "καθιστε να σας λειανω λιγο τις ακρες να μην σας ενοχλει στην γλωσσα..και οταν αποφασισετε να το φτιαξετε,μου λετε" του το κανω,του καθαριζω και τα δοντια και του λεω"οκ ειστε ετοιμος" σηκωνεται βγαζει κατι κερματα(!) απο την τσεπη του και με ρωτα "τι να σου δωσω??" φυσικα ενοχληθηκα και του ειπα "τιποτα,αφηστε" :mad:http://www.laymark.com/i/m/m140.gif άστα είναι και φίλος του μπαμπα σου δεν μπορείς να του κόψεις ούτε την φόρα ούτε την ... γλώσσα :lol::p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Κάτι τέτοιες ώρες χαίρομαι που δεν δουλεύω αυτήν την εποχή.. Εμένα αυτό που μου την σπάει είναι ότι όταν με ρωτάνε πόσο χρεώνω τους λέω την τιμή και με κοιτάνε κάπως..Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω το πως δλδ αν είναι σκέψη του στύλ "τι μας λες και εσύ κοπελιά σιγά μην δούλεψες για τόσα" ή του στυλ "είσαι σίγουρη ότι τόσα χρεώνεις?!?"..Και κατά τα άλλα μου κλαίγονται και μου λένε να με πληρώσουν σιγά σιγά (πράγμα που ποτέ μου δεν αρνούμαι) αλλά μέσα στην εβδομάδα μου έρχονται ας πούμε με 2 τσάντες από το benetton ή το intimisimi ή το hondos γεμάτες μέχρι πάνω.. 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Εμένα αυτό που μου την σπάει είναι ότι όταν με ρωτάνε πόσο χρεώνω τους λέω την τιμή και με κοιτάνε κάπως....κι εμενα με ενοχλει.ειδικα οταν ρωτανε στην πορτα ή στο δρομο..τι ειμαι κυριε?σουπερ μαρκετ να σου πω ποσο πουλαω την φετα σημερα? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 souper market όχι αλλά για φαντάσου να μην μπορεί να σε πληρώσει μετά ... και αντε στο souper market θατου πάρουν την φέτα και θα φύγει εσύ γιατρέ τι θα κάνεις θα τους βγάλεις τα σφραγίσματα :vava: θα τους λερώσεις τα δόντια ή θα τους βάλεις στον τρόχο? :D:lol::D:p Υ.Γ. όντως ο τύπος με τα κέρματα ήταν απερίγραπτος ήμαρτον κύριε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 κι εμενα με ενοχλει.ειδικα οταν ρωτανε στην πορτα ή στο δρομο..τι ειμαι κυριε?σουπερ μαρκετ να σου πω ποσο πουλαω την φετα σημερα? Εμένα με παίρνουν και τηλέφωνο και όταν τους λέω περάστε από δω για να το δούμε πρώτα το πρόβλημά σας και μετά βλέπουμε και το οικονομικό μου πετάνε το θεικό ...Θέλω να ξέρω γιατί μπορεί να βρω αλλου φθηνότερα... Εκεί νιώθω και εγώ χάλια και σκέφτομαι με τι πέρασαν?!?σαν κάποιους που παίρνουν σβάρνα τα σουπέρμαρκετς και όπου βρούν φθηνότερο κάτι το σημειώνουν και πάνε και το αγοράζουν συνέχεια από κει.. 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 μου εχει τυχει καλη μου . τελειωσα την δουλεια και μου λεει "θα σε πληρωσω απο βδομαδα" απο τοτε περασαν...χμ...μισο να δω την ημερομηνια [ψαξιμο].........[/ψαξιμο]16-6 ηταν βεβαια θα μου πεις...δεν διευκρινησες ποια βδομαδα...την ερχομενη ή την Μεγαλη?και ποιανου ετους.. με τα κερματα,πραγματι δεν μου εχει ξανατυχει..τι να πω.. κουκι απο το τηλεφωνο μου ετυχε και μενα ,και μεσω ι-μειλ εξηγεις οτι δεν μπορεις να κοστολογησεις αν δεν εχεις μια εικονα.αν επιμενουν εγω τους λεω την μινιμουμ και την μεγιστη τιμη. σημερα πχ.ενω ειχα ασθενη ηρθε μια κυρια(απο αλβανια,αν και δεν εχει σημασια) την εξηγησα πως ειμαι ηδη κλεισμενη για ολη την μερα.αρχισε την κλαψα πως δεν μπορει,δεν κανει,δεν ρανει ,και μετεφερα ενα ραντεβου πιο πισω για να την δεχτω(ηταν και μελος απο εδω :p)στην πορτα,με ρωταει "γιατρε ποσο θα στοιχισει?" της λεω τωρα δεν μπορω να σας πω γτ δεν ξερω τι θα χρειαστει.επιμενει και της λεω"το πολυ 25ε" και μαντεψε.... ΔΕΝ ΗΡΘΕ! :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Η λέξη "γύφτος" για κάτι τέτοιους που περιγράφετε φτιάχτηκε!:ninja: P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Η λέξη "γύφτος" για κάτι τέτοιους που περιγράφετε φτιάχτηκε!:ninja: και ομως..μια οικογενεια αθιγγανων που εχω ειναι κυριοι σε ολα!πληρωνουν στην ωρα τους(νταγκα νταγκα)και ουδεποτε κανουν παζαρια... μια φορα το παιδι τους ειχε ενα σφραγισμα,μικρη κοιλοτητα και ενταξει σκεφτηκα πως αυτοι μου εχουν αφησει πανω απο 2000ε,ντροπη να τους παρω λεφτα για τοσο μικρο σφραγισματακι.και ομως,οταν τους ειπα "δεν κανει τπτ,σας το κανω δωρακι για την μικρη" μου ειπε ο πατερας"οχι...να κανουμε σωστες δουλειες" μου εβγαλε ενα 50ρικο και δεν δεχτηκε ουτε το δεκαεβρο για ρεστα! :respect: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 ημουν στη παραλια και ειχε πολυ κυμα,πολυ περιεργο :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Παντου τα παντα τελικα χαλι δεν ξερω είναι οντως γυφτοι ή απλα φοβούνται κ δεν εχουν?περίεργο!!!! αν εχουν κ το κανουν αυτό τοτε ναι ειναι ζώα, αν όχι ομως δε μπορώ να τους καταλογίσω κ πληρη κακία.Απο την αλλη και συ ως επαγγελματιας προσπαθεις να κανεις οτι καλυτερο μπορεις, να αρνηθεις ντρέπεσαι-φαύλος κύκλος... Παντως το φέσι πολλές φορές από γνωστό του γνωστού το τρως. Και γιατι δε νπηγε στο ΙΚΑ η κυρία ή ο κυριος?για τους καθαρισμους εγω εκει πηγαινω, ομορφα κ ωραια με το ραντεβουδακι μου κ μαντεψτε, ειναι αδειο μια ζωη.. Καλά αυτό με τα κέρματα ήταν κ λιγο προσβλητικό.εκτός αν ηταν λιγο περιορισμενης ευθυνης, τι να πω Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Εμένα με παίρνουν και τηλέφωνο και όταν τους λέω περάστε από δω για να το δούμε πρώτα το πρόβλημά σας και μετά βλέπουμε και το οικονομικό μου πετάνε το θεικό ...Θέλω να ξέρω γιατί μπορεί να βρω αλλου φθηνότερα... Που είναι το περίεργο; Μπορεί να μην του περισσεύουν του άλλου... [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 ημουν στη παραλια και ειχε πολυ κυμα,πολυ περιεργο :p Βραχνεϊκα;:D Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Βραχνεϊκα;:D πας καλα;:lol: λακοπετρα και συγκεκριμενα ΜΟΡΕΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 κι εμενα με ενοχλει.ειδικα οταν ρωτανε στην πορτα ή στο δρομο..τι ειμαι κυριε?σουπερ μαρκετ να σου πω ποσο πουλαω την φετα σημερα? Στον χώρο αναμονής δεν έχεις έναν ενδεικτικό πίνακα με τιμές;;;; Πχ λεύκανση 300 γιούρα Απονεύρωση 3000 γιούρα ψαρονέφρι 15 γιούρα [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Στον χώρο αναμονής δεν έχεις έναν ενδεικτικό πίνακα με τιμές;;;; Πχ λεύκανση 300 γιούρα Απονεύρωση 3000 γιούρα ψαρονέφρι 15 γιούρα :lol::lol::lol: Sorry Freak, αλλά το σφράγισμα το κάνεις με 50 ευρώ; Πόσων καρατίων σφράγισμα είναι αυτό; Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Φωτιες αναβεις παλι εσυ....:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 σκοπο το βαλανε να μου την σπασουνε σημερα ερχεται ενας παλιος συνεργατης του μπαμπα μου.μου λεει πως εσπασε ενα σφραγισμα του και θελει να του κολλησω απο πανω λιγο υλικο. του εξηγω πως αυτο δεν γινεται και πως πρεπει να αφαιρεθει το παλιο σφραγισμα και κατοπιν να κανω καινουριο. αρνειται(για λογους που λογω διακριτικοτητας δεν ρωτησα) και του λεω "καθιστε να σας λειανω λιγο τις ακρες να μην σας ενοχλει στην γλωσσα..και οταν αποφασισετε να το φτιαξετε,μου λετε" του το κανω,του καθαριζω και τα δοντια και του λεω"οκ ειστε ετοιμος" σηκωνεται βγαζει κατι κερματα(!) απο την τσεπη του και με ρωτα "τι να σου δωσω??" φυσικα ενοχληθηκα και του ειπα "τιποτα,αφηστε" :mad:http://www.laymark.com/i/m/m140.gif Μπορεί να ήταν λίρες. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 :lol::lol::lol: Sorry Freak, αλλά το σφράγισμα το κάνεις με 50 ευρώ; Πόσων καρατίων σφράγισμα είναι αυτό; και ομως..μια οικογενεια αθιγγανων που εχω ειναι κυριοι σε ολα!πληρωνουν στην ωρα τους(νταγκα νταγκα)και ουδεποτε κανουν παζαρια... μια φορα το παιδι τους ειχε ενα σφραγισμα,μικρη κοιλοτητα και ενταξει σκεφτηκα πως αυτοι μου εχουν αφησει πανω απο 2000ε,ντροπη να τους παρω λεφτα για τοσο μικρο σφραγισματακι.και ομως,οταν τους ειπα "δεν κανει τπτ,σας το κανω δωρακι για την μικρη" μου ειπε ο πατερας"οχι...να κανουμε σωστες δουλειες" μου εβγαλε ενα 50ρικο και δεν δεχτηκε ουτε το δεκαεβρο για ρεστα! :respect: 40 ευρα για την ακρίβεια;) Υπάρχουν και χειρότερα, αν και απ' οτι γνωρίζω το κόστος των υλικών είναι πολύ μικρό :) [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 40 ευρα για την ακρίβεια;) Υπάρχουν και χειρότερα, αν και απ' οτι γνωρίζω το κόστος των υλικών είναι πολύ μικρό :) Ναι, σορι :p Μα κι εγώ επειδή ξέρω το λέω. Έχω οδοντίατρο ξαδέρφη και το χρεώνει 30 ευρώ :rolleyes: Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Που είναι το περίεργο; Μπορεί να μην του περισσεύουν του άλλου... Για να φτάσει κάποιος να με πάρει τηλέφωνο σημαίνει πως έχει πρόβλημα και πονάει τόσο ώστε να μην αντέχει άλλο άρα το να κάνει έρευνα αγοράς δεν είναι ότι καλύτερο..Και δεν το λέω γιατί είμαι ψωνάρα αλλά επειδή ξέρω το αντικείμενό μου πάρα πολύ καλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει ο άλλος καλά αν προτιμήσει εμένα... Στον χώρο αναμονής δεν έχεις έναν ενδεικτικό πίνακα με τιμές;;;; Πχ λεύκανση 300 γιούρα Απονεύρωση 3000 γιούρα ψαρονέφρι 15 γιούρα 15 γιούρα μόνο το ψαρονέφρι??Καλή φάση...Νομίζω στο επάγγελμα της Freak δεν χρειάζεται πίνακας.. 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 15 γιούρα μόνο το ψαρονέφρι??Καλή φάση...Νομίζω στο επάγγελμα της Freak δεν χρειάζεται πίνακας.. Απλά αυτό τον πίνακα τον εχω δει σε πολλά οδοντίατρ.. Γι αυτό τον πρότεινα..για να εξελιχθεί [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Για να φτάσει κάποιος να με πάρει τηλέφωνο σημαίνει πως έχει πρόβλημα και πονάει τόσο ώστε να μην αντέχει άλλο άρα το να κάνει έρευνα αγοράς δεν είναι ότι καλύτερο.. Και που θες να ξέρω τι δουλειά κάνεις; Anyway, αν είναι όπως τα λες, πάσο. Και δεν το λέω γιατί είμαι ψωνάρα αλλά επειδή ξέρω το αντικείμενό μου πάρα πολύ καλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει ο άλλος καλά αν προτιμήσει εμένα... Ερμ... Ξεκαβάλα :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Ναι, σορι :p Μα κι εγώ επειδή ξέρω το λέω. Έχω οδοντίατρο ξαδέρφη και το χρεώνει 30 ευρώ :rolleyes:αναλογα τα υλικα που ψωνιζει κανεις.αν παρω κι εγω τα πιο φτηνα που κυκλοφορουν,οχι 30,15 θα στο χρεωνω.αλλα εχω πει οτι προτιμω να μην βγαλω τοσο κερδος,παρα να εχω μετα δυσαρεστημενους ασθενεις. οσο για το κοστος των υλικων που ανεφερε καποιος,μπορει απλα το να τσεκαρει και μετα ας μιλησει :p τεσπα το ποσο χρεωνει ο καθενας ειναι δικο του θεμα και εξαρταται απο πολλα.δεν νομιζω πψ η ξαδερφη σου μια ανασυσταση να την χρεωνει και παλι 30ε.εκτος αν γεμιζει τα σφραγισματα με λασπη. 15 γιούρα μόνο το ψαρονέφρι??Καλή φάση...Νομίζω στο επάγγελμα της Freak δεν χρειάζεται πίνακας.. οχι μονο δεν χρειαζεται,αλλα απαγορευεται κιολας δεν ξερω σε αλλους συλλογους της χωρας τι ισχυει και τι οχι-και δεν με ενδιαφερει- κοιταω να ειμαι εγω σωστη συμφωνα με το τι οριζει ο δικος μας βαση κανονισμου-τοσο σε δεοντολογια οσο και σε τιμες,οι οποιες σχολιαστηκαν- και ολα τα αλλα δεν με αφορουν :) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts