niknik Δημοσιεύτηκε March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 12, 2006 Γιατί όταν ανοίγω έναν φάκελο με φωτογραφίες και έχω επιλέξει να βλέπω thumbnails αργούν πάρα πολύ να εμφανιστούν? Το μηχάνημα μου είναι σχετικά δυνατό: Win XP Pro SP2 1GB RAM 2,8 GHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 μηπως εχουν καμια τρελη αναλυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Εχω φωτογραφίες από ψηφιακή 4MP και από 8MP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Paizei rolo k to gegonos oti einai opws les 4 k 8mp, alla mipws exeis polles fwtografies ston idio fakelo?...h mipws einai wra gia anasugkrotisi? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Ενας φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα αλλά λύθηκε μετά από format. Εγώ δεν είμαι τώρα για τέτοια λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Ενας φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα αλλά λύθηκε μετά από format. Εγώ δεν είμαι τώρα για τέτοια λύση. Kai emena pou mou eixe simvei me format lithike telika kai afto pou allaksa sto setup itan oi drivers tou serial ata controller.Ekana 4 format oste na to entopiso tixaia telika. Paizei kai to allo pou anaferthike omos,mipos exeis polles eikones mesa sto fakelo??(pano apo 100) Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 αλλαξε το view type απλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 thumbs.db λε πουλε και στρωνει Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 thumbs.db λε πουλε και στρωνει Πού το βρίσκουμε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Στον ίδιο φάκελο με τα αρχεία, έχοντας ενεργή την εμφάνιση κρυφών αρχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Δηλαδή σβήνοντας αυτό το αρχείο σώζομαι. Πώς γίνεται να μην δημιουργείται καν σε κάθε νέο φάκελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Control Panel --> Folder Options --> View --> Advanced settings --> Files and Folders --> Do not cache thumbnails Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Αυτά τα thumbs.db γιατί υπάρχουν ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Για να μην διαβάζει κάθε φορά τις φωτό για να βγάλει τα thumbnails, τα αποθηκεύει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Οπότε δεν το κάνω χειρότερα, καταργώντας το? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Όχι απαραίτητα. Το συγκεκριμένο αρχείο πολλές φορές γίνεται corrupt και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts