Jump to content

Πτυχίο αγγλικών TOEIC

stixima
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Akoysa oti polles prokyrikseis toy ASEP pleon tha dexontai kai xarti typoy TOEIC.

Kserei kaneis ti akribos einai ayto? Einai epipedoy lower? Pos mporo na to apoktiso?

Opoios telos panton gnorizei kati gi'ayto to toeic as me enimerosei.

Eyxaristw prokatabolika.. :!:

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον stixima

Akoysa oti polles prokyrikseis toy ASEP pleon tha dexontai kai xarti typoy TOEIC.

Kserei kaneis ti akribos einai ayto? Einai epipedoy lower? Pos mporo na to apoktiso?

Opoios telos panton gnorizei kati gi'ayto to toeic as me enimerosei.

Eyxaristw prokatabolika.. :!:

Λοιπόν ακου :) το διοργανώνει η ελληνοαμερικανική ένωση, οι εξετάσεις είναι κάθε βδομαδα μπορεί και συχνοτερα, δεν έχει προφορική εξεταση ούτε έκθεση και οι απαντήσεις είναι πολλαπλής επιλογής. Αναλογα με το σκορ νομιζω 600-785, 785-900, 900 και πανω(με επιφύλαξη τα νουμερα δεν θυμαμαι καλα) πιστοποιείς καλή, πολύ καλή και αριστη γνωση αγγλικων. Εγώ το έδωσα πέρισυ προκειμένου να αποφυγω να δωσω το advance cambrige και πετυχα 800 οπότε πήρα αυτό το ισοδύναμο advance με πολύ χαλαρό διάβασμα. Ελπιζω να σε διαφωτισα λιγο.

Mporeis na moy proteineis 1-2 biblia gia na kano mia proetoimasia monos moy sto spiti? 'h nomizeis pos einai aparaitito na parakoloythiso mathimata se frontistirio?

Afoy perases tis eksetaseis, to ptyxio se poses hmeres to phres sta xeria soy?

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

apo oso ksero kikloforei mia seira vivlion pou exei proigoumena test mesa, rota se kana vivliopolio mipos vgike tipota kainourio. An eisai gnostis agglikon pisteyo kai monos soy mporeis na diavaseis allios exei taxirithma tmimata. ta apotelesmata bgainoun se 1 vdomada kai meta apo kana mina sou erxetai to ptixio kai i pistopoiisi gia asep.

Περισσότερες πληροφορίες για το TOEIC πού μπορούμε να βρούμε; Ακούγεται ενδιαφέρον..
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 5 years later...
δεν ξερω για λεξικο αλλα επειδη δινω 2 απριλιου τολεξιλογιο εμενα μου το εδωσε η καθηγητρια μου .academic word list most frequency..
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό που μου προτείνεις είναι κάποιο βιβλίο? Έψαξα στο Google και βρήκα κάτι τέτοιο

http://www.palmbeach.k12.fl.us/curriculumlearningsupport/Secondary/Literacy/academicwordlist.pdf

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο για το TOEIC?

Επίσης, αν κάποιος ξέρει κάποιο καλό αγγλοελληνικό λεξικό θα με βοηθίσει πολύ. Μου πρότειναν αυτά της Oxford, αλλά από την άλλη ένας φίλος μου μου είπε ότι ίσως υπάρχει κάποιο πιο "εξειδικευμένο" για το TOEIC, ίσως κάποιο βιβλίο με λέξεις για TOEIC, όχι απαραίτητα λεξικό.

δεν ξερω αν ειναι απο βιβιλιο αλλα μια γρηγορη ματια που εριξα στις λεξεις εχω αρκετες ιδιες για ορθογραφια...
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

• 1 year later...
παιδια εγω πηρα το toeic με 990\990 (αριστα) ο βαθμος δυσκολιας ειναι αρκετα μεγαλος αλλα με προσπαθεια και επιμονη το πηρα!!!!!!!!!!!!1

• 2 weeks later...
Πόσο κόστισαν τα εξέταστρα; Φίλε αγόρασες κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο για να διαβάσεις;
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πόσο κόστισαν τα εξέταστρα; Φίλε αγόρασες κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο για να διαβάσεις;

τα εξέτεστρα είναι κάπου 140-150€ δεν θυμάμαι καλά... τώρα βιβλία υπάρχουν πολλά αρκεί να ψάξεις λίγο... στην χειρότερη περίπτωση πήγαινε σε κανα φροντιστήριο να σου προτείνουν αυτοί κανα βιβλίο.

Για δημοσιο όμως δεν αναγνωριζεται το επιπεδο του proficiency
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

• 8 years later...
Τι ακριβώς ισχύει τώρα για το συγκεκριμένο πτυχίο;Θα πάω σε ιεκ τουριστικών σπουδών (receptionist,υπάλληλος κρατησεων κ.α.)και μου δωσανε μια προσφορά δωρεάν μαθήματα αγγλικών και 180€ τα εξέταστρα(ζητάνε και σε ξενοδοχεία λέει αυτό).Εγω έχω το Lower edexcel(πριν 10 χρόνια το πήρα) και σε κάποια τεστ που έκανα πρόσφατα μου έβγαλε ότι είμαι σε επίπεδο B1(αρκετά καλά για κάτι που δεν εξασκησα πολύ μεσα σε 10 χρόνια).Ποσο δύσκολο είναι και πόση προετοιμασία χρειάζεται;Μπορώ να πάω κατευθείαν για proficiency ή θέλει και το advanced;Και τέλος έχει την ίδια αναγνώριση πια κανονικά όπως κάθε ξενόγλωσσο πτυχίο;Δεν πρόλαβα να κάνω όλες τις ερωτήσεις στον άνθρωπο και θέλω μια γενική εικόνα πριν κάνω την εγγραφή.

Φίλε μου το toeic φτάνει μέχρι επίπεδο γ1 είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας και ανάλογα με το πόσο γράψεις παίρνεις και την αντίστοιχη πιστοποίηση. Είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ αν αυτό ρωτάς. Αν θες κάτι άλλο πες μου

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

Φίλε μου το toeic φτάνει μέχρι επίπεδο γ1 είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας και ανάλογα με το πόσο γράψεις παίρνεις και την αντίστοιχη πιστοποίηση. Είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ αν αυτό ρωτάς. Αν θες κάτι άλλο πες μου

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Σ ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου...Στο https://www.ekmathisi.edu.gr/blog/1086-ta-panta-gia-to-toeic-test είδα ότι φτάνει μέχρι Γ2 και γιαυτό μπερδεύτηκα,ήθελα να μάθω αν μπορώ κατευθείαν να πάω για proficiency αλλά αν φτάνει μέχρι Γ1 δεν γίνεται.

• 4 weeks later...

Έχει κανείς κάποια ιδέα για τα βιβλία του κυρίου Δροσουλακη;Ισχύουν τα όσα καλά γράφονται στο ίντερνετ;Γενικά ψάχνω κάποιο βιβλίο μαζί με τεστ για προετοιμασία μέχρι τέλη Μαΐου που δίνω έξτρα από το 2ωρο που κάνω στο ιεκ με την προσφορά που πήρα.Καθε πρόταση καλοδεχουμενη.

Edit:Παρήγγειλα αυτά http://www.e-multilingual.com/toeic-test-order.html

Δεν βρήκα κάτι πιο ολοκληρωμένο,ελπίζω να έκανα καλά τα πήρα στα 73€ σε προσφορά...Αν έχει κάποιος αντίθετη γνώμη θα ήθελα να μου την αναφέρει πριν παραλάβω.

Edited by George6633