aimilios Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Ζήτω η Λιθουανοί! Πολύ γέλιο οι τύποι! Για αυτό και πέρασαν. ;) Ειδικά εκείνος ο μάστορας που καθόταν ακίνητος και μετά ξεχαρβαλώθηκε τρελό γέλιο. :lol: Πέρασε και το άλλο αγαπημένο μου, οι.. Φινλανδοί. Επιτέλους να ξεφύγουμε και λίγο από τα τετριμμένα (βλ. π.χ. Κύπρο). Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 An einai tetrimeno to kommatis tis Kyprou.. fovamai na rwtisw ti gnwmi exeis gia tin Vissi pou ktypiotan sto edafos Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 An einai tetrimeno to kommatis tis Kyprou.. fovamai na rwtisw ti gnwmi exeis gia tin Vissi pou ktypiotan sto edafosΓιατί δεν χτυπιόταν και η Ανέτ στο πάτωμα; :p Προσωπικά νομίζω ότι δεν έχουν σχέση τα τραγούδια, γιατί το «Everything» είναι πιο... «μπιχλιμπιδάτο», πιο... Eurovisionικό ρε παιδί μου. Βέβαια από ότι βλέπω, οι μπαλάντες δεν πολύπερνάνε πια, και δεν ξέρω από που προκύπτει το «φαβορί» Βίσση. :worry: Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Για τα βιντεάκια πάντως πριν από κάθε τραγούδι έχουν δίκιο που τα σχολιάσανε αρνητικά. Οι εικόνες ήταν καμιά δεκαριά και επαναλαμβανόντουσαν. Κρίμα, μέχρι και εμένα δεν μου άρεσε... Όσο για τα αποτελέσματα, είναι δυνατόν να πέρασε της Τουρκίας και όχι του Βελγίου ή της Κύπρου? Ε, δεν είμαστε καλά! Ισμήνη, εδώ περάσανε οι Lordi... τι συζητάμε τώρα... Μου άρεσαν πολύ οι Ιρλανδοί με το "We are the winners.."... Μιλάμε έριξα τρελό γέλιο.. Η Ανέτ μαύρισε πάρα πολύ και ήταν ψιλοχάλι εμφανισιακά. Μου άρεσαν πολύ το τραγούδι της Σουηδίας. Κάτι που μου έσπασε τα νεύρα ήταν ότι έπρε πε να ακούω τον Καπουτζίδη και την Ρέμαινα να σχολιάζουν και όχι τον Sakis και την "κουκλάρα" τη Μενούνος... Τι τους πληρώσαμε? Να τους βλέπουν μόνο οι άλλοι?:p Όσο για τη σκηνή που είπαν κάποιοι, προσωπικά μου άρεσε. Τέλος, τα animations με τα σήματα των χωρών ήταν πολύ καλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 πάει το στάνταρ 12αρι μας.... :( :( κρίμα.... Όλες οι χώρες ψηφίζουν και στον ημιτελικό και στον τελικό. http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Εγώ γούσταρα που πριν από τα Σκόπια έδειξαν Θεσσαλονίκη! εμπνευσμένο. Μου άρεσε πολύ που γιουχάρανε την Ισλανδία, και πολύ περισσότερο που μετά αυτή έβριζε όλον τον κόσμο, ειδικά που είπε '****ing ungly old bitch' για την Καρόλα της Σουηδίας. http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Τα χθεσινά τραγούδια ήταν από μέτρια έως απαίσια. Ξεχώριζε Σουηδία και λίγο η Βοσνία Ερζεγοβίνη. Όταν βγήκαν στη σκηνή οι εκπρόσωποι της Φινλανδίας, άλλαξα κανάλι. Πώς είναι δυνατό να αρέσουν αυτά τα τέρατα; Δηλαδή τι το ωραίο έχουν; Τραγούδι; Μουσική; Στίχους; Φωνή; Εμφάνιση; Σκηνική παρουσία; Μη μιλήσω και για τους σατανιστικούς στίχους και τα σύμβολα. 'Ετσι και κερδίσουν αυτοί, το υπογράφω: Δεν ξαναασχολούμαι ποτέ με τη Eurovision. Από του τελικού τα τραγούδια αξίζουν: 1) Νορβηγία: Μελωδικό τραγούδι, στίχοι στα νορβηγικά, κρυστάλλινη φωνή. 2) Ρουμανία: Ρυθμικό κομμάτι, έντονο, γρήγορο, όχι φτηνό ποπ, εξαιρετική φωνή. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Τα χθεσινά τραγούδια ήταν από μέτρια έως απαίσια. Ξεχώριζε Σουηδία και λίγο η Βοσνία Ερζεγοβίνη. Όταν βγήκαν στη σκηνή οι εκπρόσωποι της Φινλανδίας, άλλαξα κανάλι. Πώς είναι δυνατό να αρέσουν αυτά τα τέρατα; Δηλαδή τι το ωραίο έχουν; Τραγούδι; Μουσική; Στίχους; Φωνή; Εμφάνιση; Σκηνική παρουσία; Μη μιλήσω και για τους σατανιστικούς στίχους και τα σύμβολα. 'Ετσι και κερδίσουν αυτοί, το υπογράφω: Δεν ξαναασχολούμαι ποτέ με τη Eurovision. Από του τελικού τα τραγούδια αξίζουν: 1) Νορβηγία: Μελωδικό τραγούδι, στίχοι στα νορβηγικά, κρυστάλλινη φωνή. 2) Ρουμανία: Ρυθμικό κομμάτι, έντονο, γρήγορο, όχι φτηνό ποπ, εξαιρετική φωνή. Γουστάρεις Σουηδία και λίγο την Βοσνία Ερζεγοβίνη?Μαγκιά σου. Εμείς πάλι γουστάρουμε Lordi.Ακούμε metal,γουστάρουμε την σκηνική παρουσία,και την πολύ δυνατή μουσική τους. Μαγκιά μας. http://netgames.apollo.lv/forums/html/emoticons/whatever.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkat Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Για μένα οι Φινλανδοί ήταν απλά φοβεροί, με ένα τραγούδι ροκ πολύ μελωδικό κατά την γνώμη μου. Η σκηνική τους παρουσία ήταν πολύ διαφορετική αλλά σίγουρα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να υποστηρίξουν το κομμάτι τους!!! Από την άλλη Λιθουανία (we are the winners) ήταν απλά τόσο άθλιοι όσο και η Ισλανδία!!! Απορώ ποιοι τους ψήφισαν. Υποθέτω πιο πολύ για πλάκα. Όσον αφορά τους σχολιασμούς του Καπουτζίδη και της Μακρυπούλια δεν μπορώ να πω ότι άκουσα κάτι φοβερό. Τουλάχιστον όχι τόσο όσο το περιμέναμε. Προσωπικά τίποτα καλύτερο κα τίποτα χειρότερο από τις προηγούμενες διοργανώσεις. Επιπλέον με εκνεύρισε λίγο ο Καπουτζίδης γιατί το έπαιζε πολύ ειδικός στις εκπομπές της ΕΡΤ πριν την Eurovision και χθες ότι τραγούδι το είχε θάψει πριν, το εκθείαζε!!! Τέλος πάντων, κατά τα άλλα.... καλά ήταν. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Δεν χρειάζεται φανατισμός παιδιά. Είναι αδύνατον να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Και'γω γουστάρω Lordi (λόγω προϋπηρεσίας στην σκληρή ροκ και στο βαρύ μέταλλο ως νιάτο), αλλά αν κάποιους ενοχλεί το «τερατώδες» τους, πρέπει να είναι απολύτως σεβαστό. Όμως σεβαστή πρέπει να είναι και η ψήφος αυτών που τους πέρασαν στον τελικό (και όσων τους ψηφίσουν το Σαββατόβραδο). Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Διερωτώμαι πώς πέρασαν χώρες όπως η Τουρκία, η Αρμενία και η Λιθουανία (the ******* losers of Eurovision :p) Περασε επίσης η Σκοπιομοίρα (sic), η Ουκρανή Shakira και οι Φινλανδοι που αν τους έβλεπε κάποια έγκυος θα απέβαλλε εν τω άμα :lol: :p NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Λέτε η Κύπρος σαν ένδειξη διαμαρτυρίας που δεν πέρασε στο τελικό, να μην δώσει δωδεκάρι στην Ελλάδα; :p It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Δεν χρειάζεται φανατισμός παιδιά. Είναι αδύνατον να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Και'γω γουστάρω Lordi (λόγω προϋπηρεσίας στην σκληρή ροκ και στο βαρύ μέταλλο ως νιάτο), αλλά αν κάποιους ενοχλεί το «τερατώδες» τους, πρέπει να είναι απολύτως σεβαστό. Όμως σεβαστή πρέπει να είναι και η ψήφος αυτών που τους πέρασαν στον τελικό (και όσων τους ψηφίσουν το Σαββατόβραδο). 'Ετσι ακριβώς αιμίλιε. Προσωπικά τους είδα για πλάκα τους Lordi...απλά οι τύποι είναι φρικιά... τουλάχιστον! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Ναί άλλο να κάνουν την πλάκα τους χωρίς να προκαλούν πολύ, και άλλο να τους βλέπει μικρό παιδί [ η Εurovision υποτίθεται έχει πράσινο σήμα στη TV ] και να τρομάζει. It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Εμείς πάλι γουστάρουμε Lordi.Ακούμε metal,γουστάρουμε την σκηνική παρουσία,και την πολύ δυνατή μουσική τους. http://netgames.apollo.lv/forums/html/emoticons/whatever.gif Δε λες τιποτα.Το καλυτερο του διαγωνισμου,πορωση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Ζήτω η Λιθουανοί! Πολύ γέλιο οι τύποι! Για αυτό και πέρασαν. ;) Ειδικά εκείνος ο μάστορας που καθόταν ακίνητος και μετά ξεχαρβαλώθηκε τρελό γέλιο. :lol: Στο σημείο του ξεχαρβαλώματος έριξα και εγώ ΤΟ γέλιο!! :lol: Στεναχωρέθηκα που δεν πέρασε στην δεύτερη φάση εκείνο το καταπληκτικό πόδι του Βελγίου.. :wacko: Ο κόσμος πάντως όταν ψηφίζει πρέπει να κάνει τρελλή πλάκα... η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkat Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Αν ψηφίσω σίγουρα η ψήφος μου θα πάει στην Φινλανδία. Απλά απίστευτοι!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Ζήτω η Λιθουανοί! Πολύ γέλιο οι τύποι! Για αυτό και πέρασαν. ;) Ειδικά εκείνος ο μάστορας που καθόταν ακίνητος και μετά ξεχαρβαλώθηκε τρελό γέλιο. :lol: Πέρασε και το άλλο αγαπημένο μου, οι.. Φινλανδοί. Επιτέλους να ξεφύγουμε και λίγο από τα τετριμμένα (βλ. π.χ. Κύπρο). we are the winers of eurovision.... xaxaxa:lol: :p :D :lol: apisteytoi itan ontws!!!! xaxaxa!!! aytous thelw na to paroun!!! ontws tis kyprou itan poly-poly vareto!!!! kai i ellada distixws sta idia motiva kinitai!!!!!:( :( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Angels cry because Annette couldn't make it to the final... Ειλικρινά πολύ κρίμα...Υπέροχο τραγούδι, απίστευτη φωνή! Πάντως είχα μαυρίσει υπερβολικά... Η Καρόλα ΟΛΑ τα λεφτά όπως και μία ξανθιά θεά δεν θυμάμαι χώρα, Ο θέος να τον κάνει sex symbol (δεν έχουν γούστο οι ρωσίδες που μάλλον τον ψήφισαν) καλούτσικος ήταν έκανε show. Εξοργίστηκα με το We are the assholes of Eurovision ΕΛΕΟΣ περάσανε αυτοί και δεν πέρασε η Κύπρος μας;;; ΑΝ είναι ποτέ δυνατόν!!! Να δείτε που θα το πάρει η Καρόλα τον κίονα που στην κορυφή έχει ένα πεντάγραμμο (το έδειχνε το Κουίκ σήμερα το έπαθλο της Eurovision). Αυτά, για άλλη μία φορά κρίμα για την Annette... :( Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Ναί άλλο να κάνουν την πλάκα τους χωρίς να προκαλούν πολύ, και άλλο να τους βλέπει μικρό παιδί [ η Εurovision υποτίθεται έχει πράσινο σήμα στη TV ] και να τρομάζει. Standar! Allwste yparxoun KALITERA kommatia ston diagwnismo kai apo tis Elladas kai apo tis Kyprou.. opws kai na'xei fetos den exoun perasi oi mpalantes.. H Ellada mporei kai na faei ta moutra tis.. H psifos i diki mou paei stin Roumania kai Souidia!:ninja: Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Εγώ θέλω ΒΕΛΓΙΟ. Απο τα up-beat ήταν το καλλίτερο. It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Ναί άλλο να κάνουν την πλάκα τους χωρίς να προκαλούν πολύ, και άλλο να τους βλέπει μικρό παιδί [ η Εurovision υποτίθεται έχει πράσινο σήμα στη TV ] και να τρομάζει. Έχετε δει τα παιδικά που παίζουν τα πρωϊνά στα κανάλια; Οι Lordi σαν το μικρό μου πόνυ είναι μπροστά τους! http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Μέχρι στιγμής... 12points στην Τουρκία Πράγματι το τραγούδι της Τουρκίας ταιριάζει ιδανικά στο πνεύμα του διαγωνισμού. Θυμίζει αρκετά το «My Number One»... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 οι lordi ειναι, αν και πρωτοτυποι ,...too much , τιποτα το ιδιαιτερο ουτε σε συνθεση ουτε σε στιχο....δεν θα το υπερασπιστω για να το παιξω μεταλοπατερας και ψαγμενος,ειναι και κλεμμενο αποτι φαινεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 οι lordi ειναι, αν και πρωτοτυποι ,...too much , τιποτα το ιδιαιτερο ουτε σε συνθεση ουτε σε στιχο....δεν θα το υπερασπιστω για να το παιξω μεταλοπατερας και ψαγμενος,ειναι και κλεμμενο αποτι φαινεται... έμενα μου θυμίζει πολύ το poison του Alice Cooper "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts