jane_butterfly Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 δεν ξέρω ανείσατε τις 2 εκπομπές στην νετ προχθές , αλλά δεν σας φάνηκαν κάπως υποτονικοί οι παρουσιαστές μας;:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 δεν ξέρω ανείσατε τις 2 εκπομπές στην νετ προχθές , αλλά δεν σας φάνηκαν κάπως υποτονικοί οι παρουσιαστές μας;:confused: Είδα κάποια αποσπάσματα από την εκπομπή και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Μου φάνηκαν αδιάφοροι,χωρίς ενθουσιασμό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Κατ'αρχας αυτή ήταν η ιδέα της εκπομπής... δηλ να είναι χαλαροί στον καναπέ (όπως και εμείς) και να δούμε όλοι μαζί 1-1 τα βίντεο της κάθε χώρας! Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν, να χοροπηδάνε στον καναπέ, για να αποκτήσει ενδιαφέρον η εκπομπή; Νομίζω το ενδιαφέρον εστιάζονταν στα βίντεο και άρα δεν υπήρχαν και πολλά να κάνουν πέρα από ένα σύντομο σχολιασμό, ασχέτως αν η πλειοψηφία των βίντεο ήταν το λιγότερο... χάλια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. April 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 H έναρξη του ημιτελικού θα είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Μαρία Μενούνος θα τραγουδήσουν το Love shine a light, το νικητήριο τραγούδι του 1997. http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Μολις ακουσα για πρωτη φορα ολα τα τραγουδια, και με μια προχειρη ακροαση, ενω βρηκα αρκετα συμπαθητικα, τελικα αυτα που μου εμειναν πιο πολυ ειναι της Μολδαβιας της Νορβηγιας και της Ρουμανιας :music: Αλλα οπως ειπα εχει κ αρκετα αλλα συμπαθητικα. Δυστυχως δεν εχω διαβασει το τοπικ απο τοτε που αρχισαν οι τσακωμοι -τυπικο- για να ξερω αν αρεσαν σε κανεναν αλλον :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Συμφωνώ για το Loca της Μολδαβίας, ακούγετε ευχάριστα το καλοκαιράκι. Τα υπόλοιπα μόνο υποφερτά μπορώ να τα χαρακτηρίσω. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Εγώ πάλι ξεχώρισα: Βέλγιο, Ρουμανία, Σουηδία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Για εμένα είναι τα καλύτερα. Ειδικά το τελευταίο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Νορβηγία και Κροατία (ειδικά τώρα που θα αλλάξει τους στίχους και θα βάλει κάπου 'ef ef ef feta feta feta' ! http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Το οποιο της Κροατιας λεει καπου "αιντε φιλε μου" ή ετσι μου ακουστηκε?:p Της Βοσνιας-Ερζεγοβινης εχει ωραια μουσικη, αλλα προτιμω ευθυμα τραγουδια στην EV http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Της Βοσνιας-Ερζεγοβινης εχει ωραια μουσικη, αλλα προτιμω ευθυμα τραγουδια στην EV Σαν της ΑΕΣ,ε???:p :p :lol: :lol: "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Παντού η Ελλάδα παίζεται πρώτη http://www.oddschecker.com/betting/mode/o/card/specials-eurovisionsongcontest/odds/2090382x/sid/877334 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Συγγνώμη αλλά να ρωτήσω κάτι; Πήρα εισιτήρια για τη 2η πρόβα τελικού από το κεντρικό του Ελευθερουδάκη στην Πανεπιστημίου. Πάνω στο εισιτήριο αναγράφει " το e-voucher αυτό θα αντικατασταθεί από τα επίσημα αναμνυστικά εισιτήρια". Σημειωτέον έδωσα τα στοιχεία μου στο βιβλιοπωλείο, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και ταχυδρομικό κώδικα(αν θυμάμαι καλά μόνο αυτά έδωσα). Αυτά τα επίσημα αναμνηστικά εισιτήρια θα μου αποσταλλούν στο σπίτι; Θα πρέπει να πάω να τα πάρω εγώ; Πότε πρέπει να τα έχω; Μήπως με το e-voucher δεν μπορώ να μπώ και πρέπει να έχω το επίσημο αναμνηστικό εισιτήριο; Πάντως ο πωλητής στου Ελευθερουδάκη δεν ανέφερε τίποτα όταν τα πήρα. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Εγώ τί να πώ που έδωσα κάρτα στο ίντερνετ την 1η Μαρτίου και ακόμα δε μου απάντησαν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Ούτε εμένα μου ήρθαν, αν και είδα όνειρο οτι την Eurovision την είδα τελικά στο σπίτι... Εμένα μου χρέωσαν 2 φορές την ίδια θέση, μετά από πολλά τηλεφωνήματα (από τα οποία δεν απάντησε κανένα η ticketstream στην Ελλάδα) μου πίστωσαν το 2ο ποσό που μου χρέωσαν. Η απάντηση από τον Τσέχο υπεύθυνο ήταν 'Sometimes the e-mail system doesn't work the way we want'. http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Ticket delivery within Greece and abroad begins today. For those within Greece who have chosen to have their tickets delivered to them via courier, official souvenir tickets will be delivered to your address by Monday, 8th May. For deliveries abroad (within Europe), tickets will be delivered by the end of next week. For those of you who have purchased their tickets before 3rd April at ACS Courier locations, via the internet or at Eleutheroudakis Bookstore locations (within Greece) the procedure is as follows. You can pick up your official souvenir tickets from May 8-12 at this ACS location only: ACS Courier 18 Kallirois Ave. 09:00 - 19:00 daily Tel: 210.819.0000 Pick up is NOT available at other ACS locations or any Eleutheroudakis locations. From 13th to 20th May, pick-up will be available at the OAKA box office from 10:00 to 19:00 daily. Please note that if picking up your tickets on the day of the event, you must pick them up at least 3 hours before the event begins. When picking up your tickets, you must have your receipt with you (the one you received when you purchased the tickets). Ψιλοηρέμησα, αλλά θα ησυχάσω εντελώς μόλις τα έχω στα χέρια μου. http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Ticket delivery within Greece and abroad begins today. For those within Greece who have chosen to have their tickets delivered to them via courier, official souvenir tickets will be delivered to your address by Monday, 8th May. For deliveries abroad (within Europe), tickets will be delivered by the end of next week. For those of you who have purchased their tickets before 3rd April at ACS Courier locations, via the internet or at Eleutheroudakis Bookstore locations (within Greece) the procedure is as follows. You can pick up your official souvenir tickets from May 8-12 at this ACS location only: ACS Courier 18 Kallirois Ave. 09:00 - 19:00 daily Tel: 210.819.0000 Pick up is NOT available at other ACS locations or any Eleutheroudakis locations. From 13th to 20th May, pick-up will be available at the OAKA box office from 10:00 to 19:00 daily. Please note that if picking up your tickets on the day of the event, you must pick them up at least 3 hours before the event begins. When picking up your tickets, you must have your receipt with you (the one you received when you purchased the tickets). Ψιλοηρέμησα, αλλά θα ησυχάσω εντελώς μόλις τα έχω στα χέρια μου. Που είναι η λεωφόρος Καλιρρόης; Συγκοινωνία πάει εκεί; Μόνο απο εκεί μπορούμε να τα παραλάβουμε; Πάντως συμφωνώ ότι ΜΟΝΟ όταν τα έχουμε στα χέρια μας θα μας φύγει το άγχος και θα ησυχάσουμε. Γιατί στα χέρια μου έχω μόνο τα e-vouchers. Και στον Ελευθερουδάκη έδωσα διεύθυνση κλπ στοιχεία. Λέτε να μου έρθουν στο σπίτι; Πάντως ο νεαρός ταμίας δεν μας είπε τπτ άλλο εκτός από το να μας δώσει τα e-vouchers και να μου ζητήσει τα στοιχεία. Αναμένομεν. Αν μέχρι την Τετάρτη δεν μου έχουν έρθει, θα πάω με τον φίλο μου ή την Πέμπτη ή την Παρασκευή να τα παραλάβουμε. Το θέμα είναι πώς πάνε εκεί με τη συγκοινωνία. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Τόσο άγχος ρε παιδιά για τη eurovision? Chill out a little bit... Που να πας να δώσεις και Πανελλήνιες μετά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Τόσο άγχος ρε παιδιά για τη eurovision? Chill out a little bit... Που να πας να δώσεις και Πανελλήνιες μετά... Έλα ντε, τόσο άγχος. Να ξυπνάς το πρωί στις 8 το πρωί και πριν καν πιεις καφέ να πηγαίνεις να ποστάρεις (και ας μην έχεις κάτι να πεις)! Kαλημέρα και σε σένα xpuser :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Έλα ντε, τόσο άγχος. Να ξυπνάς το πρωί στις 8 το πρωί και πριν καν πιεις καφέ να πηγαίνεις να ποστάρεις (και ας μην έχεις κάτι να πεις)! Kαλημέρα και σε σένα xpuser :p αγαπητέ τρομποκοπ, 8 η ώρα πάντα είμαι τη δουλειά μου και έχω πιει ήδη τον 1ο καφέ... καλημέρα και σε σένα..:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Τόσο άγχος ρε παιδιά για τη eurovision? Chill out a little bit... Που να πας να δώσεις και Πανελλήνιες μετά... Όταν έχεις σκάσει 150 ευρώ για εισιτήρια, πως να μην έχεις άγχος αν θα τα παραλάβεις. Όσο για εξετάσεις, φέτος δίνω μέσα στις εξετάσεις της 1ης λυκείου και εξετάσεις γερμανικών (+μαθήματα γερμανικών μέσα στις εξετάσεις). Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια γιατί το ίδιο το είχα πέρσι με το Lower. Τι έχεις να πείς; Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Όταν έχεις σκάσει 150 ευρώ για εισιτήρια, πως να μην έχεις άγχος αν θα τα παραλάβεις. Όσο για εξετάσεις, φέτος δίνω μέσα στις εξετάσεις της 1ης λυκείου και εξετάσεις γερμανικών (+μαθήματα γερμανικών μέσα στις εξετάσεις). Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια γιατί το ίδιο το είχα πέρσι με το Lower. Τι έχεις να πείς; Kαλή επιτυχία στις εξετάσεις σου! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Όταν έχεις σκάσει 150 ευρώ για εισιτήρια, πως να μην έχεις άγχος αν θα τα παραλάβεις. Όσο για εξετάσεις, φέτος δίνω μέσα στις εξετάσεις της 1ης λυκείου και εξετάσεις γερμανικών (+μαθήματα γερμανικών μέσα στις εξετάσεις). Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια γιατί το ίδιο το είχα πέρσι με το Lower. Τι έχεις να πείς; Τι να πούνε και οι ξένοι που κλείσανε αεροπορικά εισητήρια και ξενοδοχεία και είναι με την ψυχή στο στόμα, για το πότε θα παραλάβουν τα εισητήρια τους;;; http://esctoday.com/news/read/6031?id=6031&offset=0#reactions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Kαλή επιτυχία στις εξετάσεις σου! :p Ευχαριστώ!:p Είδατε τι τραβάει και η "παρακμάζουσα" νεολαία; Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Ευχαριστώ!:p Είδατε τι τραβάει και η "παρακμάζουσα" νεολαία; ότι τραβούσαμε κι εμείς πριν λίγα χρονια...δεν άλλαξαν τοοόσο πολύ τα πράγματα :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Εισιτήρια ακόμα τίποτα. Βασικά με αγχώνει το γεγονός ότι η εταιρεία που έχει αναλάβει την διαδικασία είναι μαύρα χάλια. Με χρέωσαν 2 φορές την πιστωτική κάρτα για την ίδια θέση με διαφορετικό ποσό. Η απάντηση που μου έδωσαν ήταν 'sometimes the e-mail system doesn't work the way we want'. Έψαχναν και δεν βρήκαν την λάθος χρέωση. Τελικά η τράπεζα μου έδωσε έναν κωδικό και με αυτό βρήκαν την δεύτερη χρέωση. http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts