Jump to content

Eurovision 2006 @ Greece!

GR.04
 Κοινοποίηση

Ποιά χώρα θέλετε να νικήσει φέτος στην Eurovision;  

43 members have voted

1. 1. Ποιά χώρα θέλετε να νικήσει φέτος στην Eurovision;

• Φινλανδία
    • Ελλάδα
    • Σουηδία
    • Ρουμανία
    • Βοσνία & Ερζεγοβίνη
    • Ρωσία
    • Ηνωμένο Βασίλειο
    • Νορβηγία
    • FYROM
    • Λιθουανία

Recommended Posts

φανταστειτε να βγουμε πρωτοι.....ημαστε και απο τις τελευταιες χωρες που θα εμφανιστουν....

μετα η βισση θα το παρει τοσο πανω της που θα τραγουδαει μεχρι τα 80:lol: :p

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φανταστειτε να βγουμε πρωτοι.....ημαστε και απο τις τελευταιες χωρες που θα εμφανιστουν....

μετα η βισση θα το παρει τοσο πανω της που θα τραγουδαει μεχρι τα 80:lol: :p

Ουστ, παλιογκαντέμη!! Γρήγορα spoiler, παραλίγο να πάω από καρδιά μόλις διαπίστωσα ότι υπάρχει έστω και μία στο εκατομμύριο αυτή η πιθανότητα! :lol:

129026.png?1640591734

mporei olo to concept ths eurovision na einai emporiko alla na mhn 3exname to gegonos oti autoi pou to parakolou8oun kai pshfizoun einai an8rwpoi me oikogeneies kai kuriws megalhs hlikias kai 8eloun na to doun gia na diaskedasoun kai oxi gia na doun autous tous teratomorfous pou lene ahdies kata th gnwmh mou!Epishs na mhn 3exname oti h Ellada einai mia xwra pou mia apo tis megaluteres aksies ths kai isws h megaluterh einai h 8rhskeia!Opote gia mena auto ginetai skopima pou stelnoun auto to tragoudi!Opoios 8elei na akouei tetoio eidos mousikhs me satanades kai aggelous na ta akouei spiti tou den eimaste anagkasmenoi na to akousoume oloi, giati auto 8a to doun kai paidia!Auth einai h gnwmh mou!

Πολύ σωστή άποψη που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο... 'Ωρες ώρες καταντάει χωματερή η τηλεόραση...

Μάλλον θέλουν να μας πουν ότι "περνάει ακόμα η μπογιά της" ή ότι η γριά κότα έχει το ζουμί (και την τσάντα με τα λεφτά). Επίσης θα θέλουν να δείξουν την Ελλάδα που κινείται προς την πρόοδο με τα θαυμαστά έργα υποδομής (Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα για να μας δείξουν το δαχτυλίδι της Κηφισσίας ή το Ελ.Βενιζέλος ή το μετρό ή το ΟΑΚΑ) αλλά και το ότι οι Έλληνες είμαστε καυτοί εραστές και μπαλαμουτιάζουμε ό,τι βρούμε. Δείχνει ακόμα την εγχώρια κουλτούρα του "βρώμικου" στην καντίνα, την άνοδο της τιμής των καυσίμων (για να βάλεις βενζίνη στη μηχανή σου πρέπει να γίνεις τσαντάκιας) και φυσικά το αίσθημα ασφάλειας που θα πρέπει να έχουμε σαν πολίτες ή επισκέπτες (άσχετα με το αν οι μπάτσοι διώκουν τη΄Βίσση και όχι τον τσαντάκια...) αυτά.....

'Εγραψες!!!

Τώρα κάποιες προσωπικές απόψεις για τη eurovision. To τραγούδι δε μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη σε αντίθεση με το περσινό που είχε κάτι το δυναμικό. Ακόμα δεν είδα πουθενά το ελληνικό στοιχείο ενώ της Παπαρίζου είχε τουλάχιστον ελληνικό ήχο...

Γενικά δεν έχουν και ιδιαίτερη τύχη οι μπαλάντες, χωρίς να σημαίνει ότι δε θα τα πάει καλά. Θα παίξει μεγάλο ρόλο και η σκηνική παρουσία, ενορχήστρωση κτλ...

Θα δω το διαγωνισμό, όπως το βλέπω κάθε χρόνο....Απλά δε του δίνω και ιδιαίτερη σημασία...

Πολύ σωστή άποψη που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο... 'Ωρες ώρες καταντάει χωματερή η τηλεόραση...

Κι εγώ θα συμφωνήσω.

Μπορεί να είμαστε στενόμυαλοι και ό,τιδηποτε άλλο λένε οι "ανοικτόμυαλοι", αλλά ένα τέτοιο θέαμα δεν είναι και ό,τι πιο όμορφο..

Θα μου πείτε, κλείστε την τηλεόραση, έχεις το κοντρόλ.

Εγώ να τη κλείσω.. οι άλλοι που τα βλέπουν αυτά και πορώνονται;

It's what you do to me..

Κι εγώ θα συμφωνήσω.

Μπορεί να είμαστε στενόμυαλοι και ό,τιδηποτε άλλο λένε οι "ανοικτόμυαλοι", αλλά ένα τέτοιο θέαμα δεν είναι και ό,τι πιο όμορφο..

Θα μου πείτε, κλείστε την τηλεόραση, έχεις το κοντρόλ.

Εγώ να τη κλείσω.. οι άλλοι που τα βλέπουν αυτά και πορώνονται;

Και για να δικαιολογήσω αυτα που λέω, μέσα από την τηλεόραση και αυτούς τους διαγωνισμούς που συγκεντρώνουν υψηλή τηλεθέαση (βλ. κινηματογράφος), περνιούνται παράξενα μηνύματα τα οποία φτάνουμε στο σημείο να τα θεωρούμε φυσιολογικά (π.χ. οι περισσότερες ταινές στα όσκαρ φέτος είχαν σα θέμα την ομοφυλοφιλία). Δεν τραγικοποιώ τα πράγματα απλά λέω να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτά τα πράγματα.... Όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις και δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να τις δεχτεί και να συμφωνήσει..

Πάντα φιλικά xpuser

exw papsei na asxolomai me auto to forum kai apla gia liges meres eimai aplws parathrhths!Auto pou apokomizw einai oti pera apo th bissh pou kata th gnwmh mou den 8ewrw oti 8a paei xalia alla apo th kapoia empeiria pou exw panw sth mousikh(panta san akroaths) exw ma8ei na 3exwrizw pote ena tragoudi 8a kanei epityxia h' oxi kai pera apo th eurovision, diakrinw oti arxizoume kai xwrizomaste san forum se 2 stratopeda!Se autous twn uper twn Lordi kai se autous twn kata!Ws gnwstwn katatasomai se autous twn kata!Logw oti 8ewrw oti den einai ena tragoudi gia to sugkekrimeno diagwnismo kai epishs tonizw oti ola auta ginontai gia kapoio skopo!Gi'autous pou anaferoun oti osoi einai kai kala kata twn lordi einai stenomualoi kai pouritanoi exw na pw, oti otan kapoios einai anoixtomualos einai anoixtomualos se oles tis katastaseis kai oxi mono sth mousikh h' se oti ton boleuei genika!Otan leme san Ellhnes kapoio sunan8rwpos mas "Souhdo" ennoume kai kala apeleu8erwmeno!San laos kaka ta psemmata den 8ewroumaste apeleu8erwmenoi!Enas Souhdos h' Skandinabos genika den 8a enoxlh8ei kai polu an h gunaika tou ton apathsei, enas Ellhnas omws 8a metamorfw8ei amesws se Tourko!To kserw giati tous exw zhsei kai fusika den milaw gia to sunolo!To oti se kapoious den aresei auto to eidos mousikhs prepei na ginei apodekto apo autous pou akoune auto to eidos!Lupamai alla exw akousei polla eidh mousikhs kai einai ena eidos pou pote den sumpa8hsa kai den anteksa na akousw oute ena tragoudi!8a to h8ela polu alla den ta katafera giati latreuw th mousikh kai apodexomai oti einai kai auto ena eidos ths!Epanalambanw gia na mhn pare3hgh8w oti den exw tipota me to eidos oute me to sugkrothma apla den tairiazoun me to diagwnismo,oxi oti 8ewreite kapoios diagwnismos me kuros (opws anefere kapoios oti ta tragoudia pou stelname tosa xronia htan kapws "xazobiolika" kai oi lordi ti 8ewrountai poiotikh mousikh me to fobero stixo?An nai tote den einai gia Eurovison giati apo ekei den 8a bgaloun to kalutero tragoudi ths xronias) apla logw to oti summetexoume kai megalwsame me auto to diagwnismo, 8eloume apla na to doume kai na diaskedasoume kai oxi na skiaxtoume, an htan 8a blepame kamia tainia tromou!!!Kai xilies fores xazotragoudakia para tragoudia me apwtero skopo....Kai pali 3analew auth einai h gnwmh mou den prospa8w na peisw kanenan h' na alla3w th gnwmh kanena!sugnwmh an sas kourasa!
http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

Δεν ξέρω για τους(τις) υπόλοιπους(ες), αλλά σταμάτησα να διαβάζω περίπου στην 4η γραμμή... Και greeklish και κολλητά τα πάντα... Με όλο το θάροος destiny, πολύ κουραστικό post. :O

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

destiny1983 απ' οσα καταλαβα απο το κειμενο σου, εχω να σου πω, οτι δικαιωμα σου ειναι να συμπαθεις οποιο ειδος μουσικης σου αρεσει.

Για καποιον αλλο ομως του αρεσει αυτο των lordi!Οσο ελευθερη εισαι εσυ να του απορριπτεις αλλο τοσο ελευθεροι ειναι αυτοι να θελουν να τους δουν.Και αλλο τοσο διακιωμα εχει η Φιλανδια να κατεβασει οτι τραγουδι θελει.

Απο εκει και περα προσωπικα δεν μιλαω ουτε για στενοκεφαλισμους ουτε για τιποτα.Σε περιπτωση ομως που αρχισουν σκηνικα με πλακατ και χιουχαρισματα εξω απο τον χωρο διοργανωσης ή κατα την διαρκεια του τραγουδιου τοτε χαλαρα θα βγω και πω οτι ειμαστε καφροι και δεν ξερουμε να φαιρομαστε.

Γιατι στο φιναλε οι Φιλανδοι ψηφισαν σαν χωρα και εβγαλαν το τραγουδι που ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ για την eurovision και οχι αυτο που θα αρεσε σε καποιον αλλο!

Τωρα το οτι το κανουν σκοπιμα για να "σαμποταρουν την Ελλαδα...παω πασο!Το εχεις ξαναπει, και μπορει να ξερεις κατι παραπανω.Προσωπικα ομως επετρεψε μου να το θεωρω σεναριο επιστημονικης φαντασιας.

Στο σημειο που λες για τους Σουηδους και τις γυναικες τους, ελπιζω να κανεις πλακα...Δοξασοι ο Θεος εχω αρκετα φιλαρακια εδω που ειμαι και ειναι απο τις Σκανδιναβικες χωρες και καθε αλλο παρα μου εχουν δειξει οτι και καλα δεν το πολυπαιρνουν σοβαρα αν τους τα φορεσει η γυναικα τους...:blink:

Το οτι δεν γινονται Τουρκοι να τις αρχιζουν στα "καντηλια" και στις φαπες δεν σημαινει οτι δεν τους πειραζει.Μην προσπαθουμε να βαλουμε τα παντα στα "σταθμα" και μετρα που ζει η Ελλαδα.

P.S.Πολλοι μας αγαπαμε την μουσικη το ιδιο με σενα.;)

destiny1983 απ' οσα καταλαβα απο το κειμενο σου, εχω να σου πω, οτι δικαιωμα σου ειναι να συμπαθεις οποιο ειδος μουσικης σου αρεσει.

Για καποιον αλλο ομως του αρεσει αυτο των lordi!Οσο ελευθερη εισαι εσυ να του απορριπτεις αλλο τοσο ελευθεροι ειναι αυτοι να θελουν να τους δουν.Και αλλο τοσο διακιωμα εχει η Φιλανδια να κατεβασει οτι τραγουδι θελει.

Απο εκει και περα προσωπικα δεν μιλαω ουτε για στενοκεφαλισμους ουτε για τιποτα.Σε περιπτωση ομως που αρχισουν σκηνικα με πλακατ και χιουχαρισματα εξω απο τον χωρο διοργανωσης ή κατα την διαρκεια του τραγουδιου τοτε χαλαρα θα βγω και πω οτι ειμαστε καφροι και δεν ξερουμε να φαιρομαστε.

Γιατι στο φιναλε οι Φιλανδοι ψηφισαν σαν χωρα και εβγαλαν το τραγουδι που ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ για την eurovision και οχι αυτο που θα αρεσε σε καποιον αλλο!

Τωρα το οτι το κανουν σκοπιμα για να "σαμποταρουν την Ελλαδα...παω πασο!Το εχεις ξαναπει, και μπορει να ξερεις κατι παραπανω.Προσωπικα ομως επετρεψε μου να το θεωρω σεναριο επιστημονικης φαντασιας.

Στο σημειο που λες για τους Σουηδους και τις γυναικες τους, ελπιζω να κανεις πλακα...Δοξασοι ο Θεος εχω αρκετα φιλαρακια εδω που ειμαι και ειναι απο τις Σκανδιναβικες χωρες και καθε αλλο παρα μου εχουν δειξει οτι και καλα δεν το πολυπαιρνουν σοβαρα αν τους τα φορεσει η γυναικα τους...:blink:

Το οτι δεν γινονται Τουρκοι να τις αρχιζουν στα "καντηλια" και στις φαπες δεν σημαινει οτι δεν τους πειραζει.Μην προσπαθουμε να βαλουμε τα παντα στα "σταθμα" και μετρα που ζει η Ελλαδα.

P.S.Πολλοι μας αγαπαμε την μουσικη το ιδιο με σενα.;)

Na 3eka8arisw kai pali oti apla htan h gnwmh mou kai den 8elw na thn persaw sw kanenan.Den milhsa oute gia dikaiwmata oute ti eprepe na pshfisoun oi Filandoi oute tipota!Apla 3analaew oti den 8ewreitai ena tragoudi gia Eurovision kai sth Germania na phgaine to idio pragma 8a elega!Enas logws parapanw pou erxetai kai edw!Kai gia tous skandnabous den ekana plaka....tous exw zhsei apo konta den tous enoxlei kai polu oti ginetai asxeta an den to lene!Kai pali den milaw gia to sunolo apla gia ena megalo pososto!Teleiwse to 8ema gia tous Lordi apo emena apla h8ela na ekfrasw thn apopsh mou!Th Eurovision 8a th dw opws kai ka8e xrono logw sunh8eias twra pia!

http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

Καλημέρα παιδιά και από μένα! Πάντως δεν κερδίζει το καλύτερο τραγούδι σε αυτό το πανηγύρι (μόνο ο Ταμτάκος λείπει!!!).... Μαζεύονται αρκετά τραγούδια , με πολύ "subculture dosis" και το θεωρούμε και πολιτιστικό γεγονός! Βρε ουστ! Δε δίνουν αυξήσεις στον κοσμάκη και θέλουμε τη Μενούνος, ενώ ακόμα δεν έχουμε ξοφλήσει τους ολυμπιακούς... Η μεγαλομάνια μας έφαγε....Να δω σε πόσα χρόνια θα τα ξεχρεώσουμε....

Όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις και δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να τις δεχτεί και να συμφωνήσει..

Πάντα φιλικά xpuser

Παιδιά με το συμπάθειο κιόλας.

Στην Eurovision, το τραγούδι και ο καλλιτέχνης, εκπροσωπούν την χώρα τους. Θεωρητικά είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η κάθε χώρα. Αν η Φιλανδία δεν έχει πρόβλημα να την εκπροσωπήσουν καλλιτέχνες που αντί για τζιν και τουαλέτες μασκαρεύονται σαν μούμιες και ζόμπι, εμείς γιατί να έχουμε πρόβλημα;

Η Σλοβενία εκπροσωπήθηκε πριν κάτι χρόνια (μετά το 2000) από 3 τραβεστί ντυμένοι αεροσυνοδοί. Ήρθαν μέση προς το τέλος.

Το Ισραήλ εκπροσωπήθηκε από γυναίκα που όταν γεννήθηκε ήταν άντρας, (κάτι γραφικοί Ισραηλινοί αντέδρασαν, αλλά στο τέλος έκαναν μόκο όταν κέρδισε). Κέρδισε!

Εμείς στείλαμε τα ΜΑΤ με τον Ρακιντζή. Πατώσαμε!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Aγαπητέ GR.04

Δεν έγινε κανένα δημοψήφισμα, αλλά γίνεται απευθείας ανάθεση σε πρόσωπο....

Όσο και για τη ψηφοφορία, προσωπικά την αμφισβητώ !

Σε καμιά περίπτωση δεν είναι η εικόνα της χώρας μας, αλλά ξεχωριστά κάποιοι άνθρωποι που σωστά ή λάθος κάναν την επιλογή του S.a.g.a.p.o...

Πες μου απλά από ποια ελληνική μουσική παράδοση βγαίνει το S.a.g.a.p.o, το number 1 κτλ? Τι από αυτά θυμίζει Ελλάδα?

Όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις και δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να τις δεχτεί και να συμφωνήσει..

Πάντα φιλικά xpuser

Χpuser μια ερωτηση.Πιστευεις οτι αν την eurovision την παρουσιαζε Ελληνιδα θα επαιρνε λιγοτερα απο την Μενουνος;

Στο λεω, γιατι δεν ειναι το εξοδο μας τωρα η Μενουνος...Απλως οι περισσοτεροι που ξημερωβραδιαζονται στα διαφορα καναλια εχουν φαγωθει γιατι και καλα να οτυς φαει την ευκαιρια μια "ξενη"...

Λες και δεν τους εχουμε φαει αρκετα χρονια στην μαπα και τους χρυσοπληρωνουμε!

destiny1983 κι εγω την γνωμη μου ειπα βρε συ.;)

Συζητηση κανουμε και λεμε το πως βλεπουμε ο καθενας το θεμα.Εγω στα μονα που ουσιαστικα εξακολουθω να διαφωνω ειναι οτι και καλα ερχονται επιτηδες στην Ελλαδα με αυτο το τραγουδια για να μας "σαμποταρουν", και στο αν τυχων υπαρξουν αντιδρασεις που μας κανουν ρομπα στην Ευρωπη...;)

Χpuser μια ερωτηση.Πιστευεις οτι αν την eurovision την παρουσιαζε Ελληνιδα θα επαιρνε λιγοτερα απο την Μενουνος;

Στο λεω, γιατι δεν ειναι το εξοδο μας τωρα η Μενουνος...Απλως οι περισσοτεροι που ξημερωβραδιαζονται στα διαφορα καναλια εχουν φαγωθει γιατι και καλα να οτυς φαει την ευκαιρια μια "ξενη"...

Λες και δεν τους εχουμε φαει αρκετα χρονια στην μαπα και τους χρυσοπληρωνουμε!

Δε με νοιάζει αν είναι η Μενούνος ή η Άνιστον.... Αλλά φαντάζομαι ότι κάποιος που έρχεται απ' έξω για να παρουσιάζει για 2-3 μήνες εκπομπές στην τηλεόραση, θα έπαιρνε τουλάχιστον τα διπλάσια....από κάποιον που μένει και ζει στην Ελλάδα.. Απλά πολλά λεφτά για το τίποτα....

Η ΕΡΤ (ευτυχώς) πληρώνει το 50% των εξόδων, τα υπόλοιπα τα βάζει η EBU, οι συμμετέχουσες χώρες και οι σπόνσορες.

Η EBU ψαχνόταν από το 2004 στην Κωνσταντινούπολη να έχει κάποιον διάσημο ως παρουσιαστή. Για το 2004 είχε ακουστεί ο Ρίκι Μάρτιν με την Μαράϊα Κάρεϊ. Το 2005 είχαν κάτι παλαιστές διάσημους στις ΗΠΑ. Φέτος ξεκινήσαμε με την Άνιστον, μετά την Λιζ Χάρλευ, Πενέλοπε Κρουζ, Μόνικα Μπελούτσι. Καμιά δεν μπορούσε να μήνει για 15 μέρες συνέχεια στην Αθήνα για τις πρόβες, έτσι καταλήξαμε στην Μενούνος.

Το NBC στην Αμερική, έχει αγοράσει το format της Εurovision για τις ΗΠΑ (πιθανότατα θα το κάνουν ανάμεσα στις 52 ? πολιτείες τους). Η Μενούνος ως εργαζόμενη στο κανάλι, τους κάθεται μια χαρά για να πάρει εμπειρίες από την Ευρώπη και να το παρουσιάσει στην Αμερική.

Γενικά, για ότι απόφαση παίρνει η ΕΡΤ έχει και την συγκατάθεση της EBU. Στο κάτω κάτω, το προϊόν και το μαρκετινγκ, ανήκει στην ΕΒU και θέλει από την μια να το προστατέψει, από την άλλη να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα για να γίνει ελκυστικό και να το προωθήσει.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να γκρινιάζουμε και να μιζεριάζουμε για ότι πάει να γίνει σε αυτή τη χώρα;;;

Εντάξει, έχουμε στο DNA μας τον διχασμό και την κατινιά, αλλά για μια φορά δεν μπορούμε να κάτσουμε και να χαρούμε για το γεγονός αυτό καθεαυτό;;;

Όσο για το κόστος και τα χαμένα χρήματα που θα πάνε, αναρωτηθείτε το εξής...

πόσα χρήματα θα έπρεπε να ξοδεύψει το κράτος μας, για να διαφημήσει τη χώρα μας στο εξωτερικό, με άμεσους και έμμεσους τρόπους;

Γενικώς αν πιάσουμε το θέμα που πάνε τόσα χρόνια τα λεφτά του κράτους θα απογοητευτούμε.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να γκρινιάζουμε και να μιζεριάζουμε για ότι πάει να γίνει σε αυτή τη χώρα;;;

Εντάξει, έχουμε στο DNA μας τον διχασμό και την κατινιά, αλλά για μια φορά δεν μπορούμε να κάτσουμε και να χαρούμε για το γεγονός αυτό καθεαυτό;;;

πόσα χρήματα θα έπρεπε να ξοδεύψει το κράτος μας, για να διαφημήσει τη χώρα μας στο εξωτερικό, με άμεσους και έμμεσους τρόπους;

Εδώ φίλε μου νομίζω ότι κάνεις κάποιο χοντρό λάθος... Η eurovision δεν είναι διαφήμιση για την Ελλάδα... Διαφήμιση είναι τα νησιά, οι ομορφιές κτλ... Δεν μπορείς να διανοηθείς τι λεφτά θα ερχόντουσαν στην Ελλάδα αν προμοτάραμε τον τουρισμό και προβάλλαμε τους λόγους να έρθει κάποιος στην Ελλάδα...

Απλά εμένα ηχούν παράξενα στα αυτιά μου, να έχουμε τη μισή Ελλάδα δανεισμένη σε τράπεζες και με υψηλά επίπεδα ανεργίας και να κοιτάμε να τα χαλάσουμε σε κινήσεις εντυπωσιασμού σαν αυτής της Γιουροβίζιον....

Πάντα φιλικά xpuser

και δεν είναι γκρίνια, αλλά προβληματισμός...

Εδώ φίλε μου νομίζω ότι κάνεις κάποιο χοντρό λάθος... Η eurovision δεν είναι διαφήμιση για την Ελλάδα... Διαφήμιση είναι τα νησιά, οι ομορφιές κτλ... Δεν μπορείς να διανοηθείς τι λεφτά θα ερχόντουσαν στην Ελλάδα αν προμοτάραμε τον τουρισμό και προβάλλαμε τους λόγους να έρθει κάποιος στην Ελλάδα...

Απλά εμένα ηχούν παράξενα στα αυτιά μου, να έχουμε τη μισή Ελλάδα δανεισμένη σε τράπεζες και με υψηλά επίπεδα ανεργίας και να κοιτάμε να τα χαλάσουμε σε κινήσεις εντυπωσιασμού σαν αυτής της Γιουροβίζιον....

Πάντα φιλικά xpuser

και δεν είναι γκρίνια, αλλά προβληματισμός...

Εδώ είσαι 100% λάθος κατά τη γνώμη μου!

Όταν δεις ότι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού πριν από κάθε χώρα που θα τραγουδάει στους ημιτελικούς και τελικούς, να δείχνει και μια καρτ ποστάλ από κάποιο μέρος της Ελλάδας, θα αλλάξεις γνώμη... 3 ώρες επί 2 μέρες άμεση διαφήση της χώρας σε όλη την Ευρώπη δεν είναι και κάτι ασήμαντο!

Αν είχες δει την Eurovision στην Τουρκία θα καταλάβεις τι εννοώ! ;)

Όσο για την έμμεση νομίζω να καταλαβαίνεις, ότι όλες οι άλλες χώρες σαν σημείο αναφοράς για τον διαγωνισμό έχουν την Ελλάδα και την προωθούν και αυτές από τη μεριά τους, συν τον κόσμο που θα έρθει από το εξωτερικό για τον διαγωνισμό!

Προς πληροφόρηση σου μόλις έγιναν διαθέσιμα τα 17.000 εισητήρια του τελικού, εξαντλήθηκαν μέσα στα πρώτα 15 λεπτά! Αυτό δείχνει το πόσο μέγαλό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο διαγωνισμός!

Σαφως και θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν πιο σημαντικα προβλήματα, όπως το οικονομικό σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε μια γιορτή και να την χαρούμε!

Όπότε Έλληνες...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ...

ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ!!! :p

Όντως μας δίνεται μια καταπληκτική ευκαιρία να 'βομβαρδίσουμε' κυριολεκτικά όσους δουν την Eurovision (δεν είναι μόνο Ευρώπη, αλλά Αμερική, Αυστραλία που σημειώνει και μεγάλα νούμερα, Ιαπωνία) με Ελλάδα. Ανάμεσα στις χώρες που διαγωνίζονται υπάρχει ένα κενό 45'' που μπορούμε να προβάλουμε κλιπάκια με ότι θέλουμε. Υπάρχουν επίσης και 2 διαλείμματα 7 λεπτών που μέσα από χορό, μουσική και ότι άλλο σκεφτούν μπορούν να προβάλουν την Ελλάδα.

Το θέμα είναι η ΕΡΤ/ΕΟΤ και όποιος άλλος να επωφεληθεί αυτών των δυνατοτήτων και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να προκαλέσει το ενδιαφέρον από τους ξένους.

Destiny1983

Εχεις καθε δικαιωμα να μην σου αρεσει αυτο το ειδος μουσικης, αλλα το οτι ακους πολυ μουσικη δεν παει να πει οτι και εμεις ξαφνικα μια μερα ακουσαμε τους Lordi και τους καναμε θεους. Απο μουσικης πλευρας θα ειναι ενα απο τα πιο αρτια τραγουδια της Eurovision.Τωρα αμα θεωρης ποιοτικη μουσικη την μουσικη σε επιπεδο Mozart, Bach κλπ μην περιμενεις να ακουσεις τετια μουσικη ποτε σου στην Eurovizion. Ο σκοπος για τον οπιον γινοντια αυτα ειναι για να ξεχωρισουν και να παρουν μια καλη θεση.Σιγα μην ερχονται για να καταστεψουν την Ελλαδα. Απλος ετυχε να βγουνε οταν ειναι η Ελλαδα διοργανωτρια.Και περσυ να ειμασταν διωργανοτες που θα ερχοντουσαν οι Wig-Wam και για αυτους θα λεγανε διαφορα οι συντιρικοι. Τωρα, αν εσυ δεν θες τους lordi επειδη δεν σου αρεσει η μουσικη τους τοτε περενω πισω οσα ειπα για συντιριτισμο, πουριτανισμο κλπ, αλλα και επειδη δεν σου αρεσει εσενα το τραγουδι δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να διαγωνιστει. Και εμενα πχ δεν μου αρεσει το τραγουδι της Τουρκιας, δεν παμε να τους διωξουμε; Οσο για το ποσο προχωριμενοι οι οχι ειναι οι Σουηδη πιστεψε με, τους πειραζει ακι τους παραπειραζει αν τους αποτισει η γυναικα τους. Δεν θα την πλακωσουνε στο ξυλο (λογο του οτι εχουν μεγαλωση με αλλη φιλοσοφια απο την δικη μας) αλλα μην νομιζεις οτι χωριζουν και το ξεχνανε, το τι γινεται στα δικαστιρια και το τι μισως εχουν μεσα τους για παντα δεν λεγετε. Και μην μου πεις οτι ξερεις καμια 10 αρια Σουηδους που ετσ και ετσι, η μανα μου ειναι Σουηδεζα, ζει μαζι με την αδερφη μου στην Σουηδια και εχω ζεισει και εγω εκει, και εχω παει βεβαια πολλες φορες. Να σου πω στοριες γνωστων για να πιστεις;

Και για πες μου, για πιον λογο να τους πουμε οτι δεν θα επρεπε να ερθουν; Επειδη δεν ταιριαζει το τραγουδι τους; Και με πια κριτιρια μετραμε αν ταιριαζει;

Αχ επιτέλους ένας άνθρωπος που δεν γκρινιάζει... :happy:

Απίστευτο μου φαίνεται! :p

Και φυσικά, εννοείται πως είναι από τις καλύτερες ευκαιρίες διαφήμισης και προώθησης της χώρας μας.

Τα έσοδα που θα προκύψουν θα είναι τουλάχιστον 3πλάσια από αυτά που θα δαπανηθούν.

Τώρα για το που θα πάνε αυτά τα χρήματα, είναι άλλο θέμα... :worry:

Και αν σκεφτούμε πως για να κάνουμε μια ανάλογη διαφήμιση και να προσελκύσουμε με όποιον τρόπο, τόσες χιλιάδες κόσμου για ένα γεγονός, δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, τότε όχι απλώς δεν θα έπρεπε να γκρινιάζουμε, αλλά θα έπρεπε να βοηθάμε μιας και κάθε κέρδος θα επιστρέψει σε κάθε Έλληνα ξεχωριστά, αν και μακροπρόθεσμα.

Αντ' αυτού, τί κάνουμε εμείς; Απλά το σαμποτάρουμε με τις ανόητες ενέργειές μας (βλ. LORDI).

Δυσανασχετούμε με το τραγούδι της Βίσση επειδή δεν το επιλέξαμε εμείς, λες και όταν το 1998 το διαλέξαμε εμείς, η 20ή θέση που πήραμε ήταν καλή...

Μας ενοχλεί που η Βίσση είναι 50 τόσο (δεν ξέρω πόσο και δεν με αφορά άλλωστε) και γινόμαστε κατίνες πρώτης τάξεως βγάζοντας χολή.

Λες και σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού έχει τόση σημασία η ηλικία ή η εμφάνιση (η οποία, μην λέμε ότι θέλουμε, είναι μια χαρά και αντικειμενικά αλλά και για την ηλικία της).

Και είμαι σίγουρη πως όποιος και να μας εκπροσωπούσε, πάλι τα ίδια θα γινόντουσαν. Όπως και πέρσι και πρόπερσι.

Κάπου εδώ γύρω υπάρχουν τα threads με την γκρίνια των προηγούμενων ετών. :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...