Jump to content

Eurovision 2006 @ Greece!

GR.04
 Κοινοποίηση

Ποιά χώρα θέλετε να νικήσει φέτος στην Eurovision;  

43 members have voted

1. 1. Ποιά χώρα θέλετε να νικήσει φέτος στην Eurovision;

• Φινλανδία
    • Ελλάδα
    • Σουηδία
    • Ρουμανία
    • Βοσνία & Ερζεγοβίνη
    • Ρωσία
    • Ηνωμένο Βασίλειο
    • Νορβηγία
    • FYROM
    • Λιθουανία

Recommended Posts

Δηλαδή για να καταλάβω.... 2004 vodafone Σάκης 2005 tim(?) Παπαρίζου κ 2006 cosmote άρα Βίσση. Του χρόνου δηλαδή έχει σειρά η vodafone?? Και τι θα στείλει την Κοκκίνου?? :wacko:

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδή για να καταλάβω.... 2004 vodafone Σάκης 2005 tim(?) Παπαρίζου κ 2006 cosmote άρα Βίσση. Του χρόνου δηλαδή έχει σειρά η vodafone?? Και τι θα στείλει την Κοκκίνου?? :wacko:

Toυ χρόνου έχει σειρά η Q! :D

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Πριν λίγο τελείωσα την ακρόαση του 99% των τραγουδιών που θα συμμετάσχουν.

Το 75% των τραγουδιών είναι αδιάφορα, βαρετά, κάμποσα από αυτά τσιφτετελίζουν, μερικά από αυτά προσπαθούν να ξεχωρίσουν και αυτή τους η προσπάθεια μοιάζει γελοία. Υπάρχουν κι ένα-δυο που κατάφεραν να με εκνευρίσουν, όπως αυτό της Ισλανδίας και της Βουλγαρίας.

Ελαχιστότατα είναι αυτά που κατά την γνώμη μου είναι ένα σκαλί πιο πάνω και σε γενικές γραμμές ίσως είναι η πρώτη χρονιά, μετά από αρκετά χρόνια που δεν ένιωσα ένα αίσθημα ικανοποίησης από το σύνολο των συμμετοχών.

Το αξιοπρόσεκτο της ιστορίας είναι το τραγούδι της Κροατίας, το οποίο μοιάζει λες και βγήκε μετά από ένα ανακάτωμα Ruslana/Πaπαρίζου.

Δοκιμασμένη συνταγή.

Αν και δεν με ενθουσίασε καθόλου, νομίζω πως έχει πολλές πιθανότητες να πάει ψηλά.

Όσον αφορά το δικό μας τραγούδι. Αν και εξ αρχής δεν θα έλεγα πως χάρηκα με την επιλογή αυτού (μεταξύ των τεσσάρων), πλέον μπορώ να πω, έχοντας ακούσει όλα τα τραγούδια εκτός από 2-3, πως είναι από τα καλύτερα του διαγωνισμού.

Της Κύπρου επίσης νομίζω πως έχει καλές προοπτικές, αλλά σαν πολλές μπαλάντες να έχουν μαζευτεί (υπάρχουν ακόμα 2-3) και δεν ξέρω κατά πόσο θα είχε θετικό αντίκτυπο την μεγάλη βραδιά.

Σχετικά με το πόσο «Ελληνικό» είναι το τραγούδι μας...

Σχεδόν όλα τα τραγούδια δεν έχουν σχέση με την πατρίδα τους.

Ακόμα και αυτά τα ελάχιστα που τραγουδήθηκαν στην γλώσσα τους.

Κάποτε μπορεί να ήταν αυτός ο σκοπός.

Ας μη γελιόμαστε όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η μορφή και ο σκοπός που έχει πλέον η Eurovision εξυπηρετεί άλλα πράγματα που για μας φαντάζουν αφάνταστα.

Γι αυτό ας το διασκεδάσουμε όσο μπορούμε, είτε πετύχουμε, είτε αποτύχουμε.

Άλλωστε, δεν έχει σημασία μεγάλη η νίκη, όσο το ίδιο το παιχνίδι.

:)

Καλή μας τύχη! :)

Υ.Γ.: LORDI RULEZ! :grin:

Υπάρχουν κι ένα-δυο που κατάφεραν να με εκνευρίσουν, όπως αυτό της Ισλανδίας και της Βουλγαρίας.

Πραγματικά θα ήθελα να υποστηρίξω την Ισλανδία φέτος. Είναι η ομορφότερη χώρα που έχω επισκεφθεί και έχει καταπληκτικούς ανθρώπους. Κρίμα που δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τις επιλογές τους στη Eurovision. H Σίλβια Νόουχτ (η τραγουδίστρια) είναι εντελώς "μούρη-αχούρι". Ρίξτε μια ματιά εδώ κάτω...

http://www.ruv.is/files/filemanager/website194200/file5080848.jpg

Δεν ελέγχει κανείς τι τραγούδια εμφανίζονται στην Eurovision? Τα τέρατα της Φιλανδίας ποιος έχει όρεξη να κάτσει να τα δει?
η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

Κοιτά μην τυχόν και βγούνε μέσα στην πρώτη 5αδα και τρέχουμε....

Πέρα από το πόσο ανεκδιήγητη σαν συμμετοχή είναι.... και show έχουνε, και

πολύ διαφορετικοί και πέρα από τα συνιθισμένα είναι, και το τραγούδι, ο ρυθμός και η σκηνική τους παρουσία, σου μένει.....

Οπότε voila....!!!

Θα γελάμε μεα αυτούς τους λεβιέδες..... Στην αρχή λόγω παρουσίας, στο τέλος λόγω βαθμολογίας.....

Μα ο καθένας προσπαθεί να προκαλέσει για οφελός του.

πχ Dana International, πήγε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φωνή, αλλά με την ιδιότητα της προκάλεσε και κέρδισε!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Δεν ελέγχει κανείς τι τραγούδια εμφανίζονται στην Eurovision? Τα τέρατα της Φιλανδίας ποιος έχει όρεξη να κάτσει να τα δει?

O μονος λογος που θα δω eurovision ειναι αυτοι, πιστεψε με

τι λες μωρε ποιος να τους ελεγχει...

εμας μας περασαν απο ελεγχο που στειλαμε τον ρακιτζη με το S.A.G.A.P.O.?

Και που είσαι ακόμα! Εγώ θυμάμαι το 1988 που είχαμε στείλει την Αφροδίτη Φρυδά και εκείνο το ανυπέρβλητο ρεφραίν: "ΚΛόουν, κλόουν, είμαι ο κλόουν. Κλόουν, κλόουν, είμαι ο κλόουν Χαχαχαχα" (το χαχαχα ήταν στους στίχους). Η δε σκηνική παρουσία είχε και ένα κλόουν που έκανε ακροβατικά στη σκηνή... Η λέξη ΤΣΙΡΚΟ είναι πολύ φτωχή για να περιγράψει το αισθητικό όνειδος.

τι λες μωρε ποιος να τους ελεγχει...

εμας μας περασαν απο ελεγχο που στειλαμε τον ρακιτζη με το S.A.G.A.P.O.?

de 8umamai ,an kai nomizo pos eixame perasei p[rokrimatika tote...

oi mones fores-prosfates- pou phgame apeu8eias teliko htan meta tous antique(h manto den eixe paei?),meta ton rouba kai fetos..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Παντως η δικια μας (η Βισση ντε!) ηξερε καλαααααα γιατι εβαλε τετοι εξωφυλλο στον τελευταιο της δισκο...

http://img152.imageshack.us/img152/3526/cdvissi08b8um.th.jpg

Απο τοτε που βγηκε την εχουν τυλιγμενη εκει μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της...:p

Σαν το slimwaste (αυτο δεν ηταν που διαφημιζαν;) ενα πραγμα!Απλως αυτη αντι να τυλιξει τον κ...εεεε εννοω τα οπισθια της, τυλιξε την μουρη!:p

Αααχχχ...την ειπα την κακια μου... μου εφυγε ενα βαρος βρε παιδι μου!

Και για να μην ειμαι εντελως off topic προσωπικα περισσοτερο απο ολα τα αλλα μου αρεσε το "beautiful night".

Aλλα μπας και χασει η Βισση και δεν παει πακετο με τον Καρβελα!!!:!:

Κι αυτος χαθηκε να της γραψει κανα καλλιτερο...στο καλο του!

Δεν στελναμε καλλιτερα το "Μουρη";:D

marie lepte,to sugekrimeno tragoudi einai men oraio,alla de ksero an einai gia th bissh kai gia thn eurovision

ase na patosoune mpas kai kanoun kana xrono meta na bgaloun disko...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Όλοι εσείς που λέτε πως θα πατώσουμε, έχετε ακούσει τα υπόλοιπα τραγούδια του διαγωνισμού και βγάζετε συμπεράσματα ή είστε απλώς εκ πεποιθήσεως αντιρρησίες; :worry:

ξερει το βελγιο τι στελνει.....;)

αν ειναι και το τραγουδακι καλο...

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσωπικα δεν ξερω και δεν πιστευω να πατωσουμε...Απλως ουτε η επιλογη της κυρα Βισσης με ενθουσιαζει και ουτε το τραγουδι σαν τραγουδι.:what:

Τωρα το τι θεση θα παρουμε...ειναι αλλουνου παπα τροπαριο.;)

P.S. Freakaki πηρα δυο κιλα!!!Αμε!!!:happy: (που με ειπες "λεπτε":p )

ego ekfrazo thn elpida mou...prosopika de nomizo na exei kai pio xalia tragoudakia...h kano la8os?

Κάνεις. :D

Βέβαια, γούστα είναι αυτά.

Αλλά κατά την προσωπική μου άποψη, είναι πολλά που αναρωτιέμαι πως βγήκαν ως τα καλύτερα από την χώρα τους.

Γενικώς το επίπεδο φέτος είναι ιδιαίτερα κουραστικό, με ήχους ιδιαίτερα κοινότυπους και αδιάφορους.

Τραγούδια που δεν έχουν πολλά να πουν.

Οι Lordi είναι οι μόνοι που ξεχωρίζουν για πολλούς πολλούς λόγους, και εύχομαι να κερδίσουν. Αν το κάνουν (δύσκολο πολύ βέβαια), θα αλλάξουν τα δεδομένα του διαγωνισμού.

Το τραγούδι τους είναι από τα καλύτερα που θα ακουστούν. Όσον αφορά την εμφάνισή τους που είναι «κάπως», είναι και αυτό μέσα στο γενικό κλίμα της διαφορετικότητας, που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος τόλμησε να μη στείλει ένα ακόμα ίδιο τραγούδι με όλους τους άλλους.

Τα τελευταία χρόνια έχω βαρεθεί να μου ακούγονται σχεδόν όλα, ίδια.

Μια διαρκής επανάληψη από χρονιά σε χρονιά. Η φετινή δεν έχει προηγούμενο.

Βέβαια, δεν ξέρω από πλευράς σκηνικής παρουσίας πως θα πάνε τα πράγματα, δεδομένου ότι μόνο άκουσα τα τραγούδια και δεν είδα το show τους.

Ίσως από εκεί κάποια να κερδίσουν πόντους.

Μην ξεχνάτε όμως πως στην ψηφοφορία δεν παίζει μόνο ρόλο το τραγούδι αυτό καθεαυτό, αλλά και άλλοι παράγοντες όπως είναι οι φιλίες των κρατών, οι κοινονικοπολιτικές εξελίξεις την δεδομένη στιγμή και ασφαλώς η ψυχολογία του κόσμου την περίοδο που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός.

Κατά την γνώμη μου, η Κροατία μάλλον έχει πολλά συν από πλευράς τραγουδιού μιας και έχει χρησιμοποιήσει μια δοκιμασμένη συνταγή 2 νικητήριων τραγουδιών.

Εμένα δεν μου άρεσε βέβαια, αλλά δεν έχει και σημασία αυτό. Ούτε το δικό μας πέρσι μου άρεσε αλλά φαινόταν πως άρεσε στον κόσμο, γενικώς.

Ένα ακόμα που μου έκανε ένα click παραπάνω ήταν της Λιθουανίας.

Κυμαίνεται σε αρκετά rock ήχους και έχει για στίχο «We are the winners of Eurovision» να επαναλαμβάνεται. :p

Η Γερμανία έχει ένα αξιοπρεπές τραγούδι σε country ρυθμούς όπως και η Σουηδία.

Δεν ξέρω τι τύχη μπορεί να έχουν όμως εκεί. Εκτός διαγωνισμού θα μπορούσε να είναι πολύ όμορφα ραδιοφωνικά τραγούδια.

Το άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν με το τραγούδι της Ουκρανίας που έχει μπουζούκι (ή κάποιο άλλο όργανο που ακούγεται πολύ σαν μπουζούκι).

Γιατί άραγε; :rolleyes:

Όλα αυτά, προσπαθόντας να αποβάλλω κάθε προσωπικό κριτήριο.

Πάντως... Μη νομίζετε πως το τραγούδι μας είναι τόσο χάλια. Μάλλον η αντιπάθειά σας για την Βίσση και η τάση μας να γκρινιάζουμε κάθε χρονιά με τις επιλογές μας, είναι αυτό που κάνει τον σαματά.

Καλό θα ήταν να εκφράζατε γνώμη έχοντας ακούσει όλα τα τραγούδια. Αλλιώς πραγματικό συμπέρασμα δεν μπορείτε να βγάλετε.

Εκτός και αν απλώς αρέσκεστε στο να γκρινιάζετε, όπως και να έχει, οπότε συνεχίστε. :lol: :p

Μην σας διακόπτω κιόλας... :lol: :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...