Jump to content

Eurovision 2006 @ Greece!

GR.04
 Κοινοποίηση

Ποιά χώρα θέλετε να νικήσει φέτος στην Eurovision;  

43 members have voted

1. 1. Ποιά χώρα θέλετε να νικήσει φέτος στην Eurovision;

• Φινλανδία
    • Ελλάδα
    • Σουηδία
    • Ρουμανία
    • Βοσνία & Ερζεγοβίνη
    • Ρωσία
    • Ηνωμένο Βασίλειο
    • Νορβηγία
    • FYROM
    • Λιθουανία

Recommended Posts

...Αντε βρε...πρωτοτυπησανε!:happy: Το Everything βγηκε!:blink: Σιγα μην το περιμενε κανενας!!:lol::p

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπαλαντούλααα ..για αλλαγή :p

πιστεύω θα πάμε καλά :D

μην μου πείτε ότι ΔΕΝ θα δώσουμε το 12 στην Τουρκία ,στην Ρουμανία και στην Μάλτα ;;;!:lol:

το κόκκινο φόρεμα πάχαινε την ζέτα :ninja:

μου άρεσε η αναδρομή...

και playback νομίζω τα είπε ,όπως και πέρσι η έλενα , για να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο φωνητικά και επηρεάσει την ψηφοφορία :p

re paidia , giati den ta eipe LIVE ta tragoudia!?

min pa8oume kai kana tarakoulo otan tin akousoume live stin eurovision...

i ******zou otan itan na dialeksoume live den ta eipe?

(oloi itan ekei, o kar velas pou itan?!)

kala ti reziliki itan ayto me ta mikrofona pou den douleyane? an ginoun tetia stin eurovision xa8ikame

eleeinoi oi diorganotes, trexane me ta mikrofona sinexia! apisteytoi!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Λοιπον. θα μου επιτρεψετε μια πιο "κακια" και στριμμενη προσεγγιση του θεματος, καθοτι τα χω παρει λιγο.

Ημουν στο Βοτανικο σημερα. Και μεσα και εξω και γυρω. ΚΑι εχω να καταγγειλω τα εξης...

1)Η Βισση ειναι σταφιδιασμενη ασε που ΚΑΙ σημερα πρεπει να ηταν μαστουρωμενη. 3 τραγουδια εκανε ολο τα ιδια και περπατουσε σα πιθηκι

2)Δε της παει η Γιουροβιζιον σε καμια περιπτωση

3)Στα τραγουδια εκτος Καρβελα, ο ηχος εκει μεσα ηταν φρικτος. Χαμηλος και κακη ποιοτητα. Τα 2 του ΚΑρβελα ως δια μαγειας τερμα και με μπασο που θεριζε.

4)Ολοι εκει μεσα φωναζαν καθε φορα που γινοταν αναφορα στο τραγουδι του Κοντοπουλου. Και ειδικα οταν το ειπε το κοινο παραληρούσε. Πως λοιπον βγαινει μια μπαλαντα που ετυχε πιο μετριας υποδοχης, κανεις δε γνωριζει

5)Ηταν εκει μελη του φαν κλαμπ τοσο της Βισση οσο και της Γιουροβιζιον. Ολοι ηξεραν εξαρχης οτι θα παει η μπαλαντα. Αυτο ηθελε λεει η Βισση , αυτο και ειχαν κανονισει να στειλουνε...

6)Οταν ψηφιζαμε , σκαει το καλο . " Βγηκε η μπαλαντα",μας λεει ενας administrator του επισημου fan club της. Και ακομα ο χρονος ετρεχε...

7)Στο τελος , που βγηκε ο Πλεσσας (και δε ντραπηκε με τοση κοροιδια) και ανακοινωσε τα αποτελεσματα , να ξερατε τι γιουχαρισμα επεσε...μεχρι στυλο και τα αλλα τα στικς που φωσφοριζουν τους πετουσαν στο κεφαλι... Αφου σε καποια φαση ειπε η Μακρυπουλια" Δε καταλαβαινω, τι γινεται εδω τωρα? " Ντροπη τους πραγματικα... δε ξερω αν φανηκε στον αερα η το καλυψαν

8)Αφου ολοι ξεραμε οτι η μουστογρια η τελειωμενη ηθελε να παει με αυτο γιατι δε πηγαινε εξαρχης? Το να παιζουν με τον κοσμο , οπως ειχε γινει και με το Ρακιντζη και να κανει η επιτροπη οτι γουσταρει , ειναι ανηθικο το λιγοτερο. Αλλα βεβαια. ΟΤαν μου βαζεις επιτροπη ολους τους γνωστους της μουστογριας, τι περιμενεις...

Και για τα πρακτικα... 9 στα 10 sites, ηθελαν τον Κοντοπουλο.

Εγω πληροφοριακα, ψηφισα το "Beautiful Night" που ειναι ΤΕΛΕΙΟ τεχνικα. Και ομως δεν επιασε γιατι ο ηχος του ειναι τελειως ευρωπαικος και ο μεσος ελληνας δε θα το προτιμησει. Δεκτο εδω που ζουμε ... Αλλα δεν επιτρεπω σε καμια περιπτωση να μας υποτιμουνε , οταν ολοι θελανε τον Κοντοπουλο και ειδα κιολας τι γινοτανε εκει μεσα για να της κανουνε το χατηρι αυτηνης της φολας... Και ντροπη της ΕΡΤ , ειδικα οταν ειχε ηδη διαρρευσει οτι θα πηγαινε η μπαλαντα...

Αυτα. Ελπιζω να πατωσουμε ειλικρινα και το ευχομαι να μαθει και η μουστογρια αλλα και η ΕΡΤ που το χει κανει τοσες φορες αυτο το συστημα και μυαλο δε βαζει . ΚΑι καλα που δε πηρα και εισητηρια για τον τελικο γιατι τωρα θα τα πουλουσα ....

:X

Γεια σου ρε mplip ανταποκριτη του μαιφον!:p :lol:

Αν & δεν πολυασχολουμαι με το θεμα,περιεργως κι εμενα το Beautiful Night (αυτο ειναι του Κοντοπουλου?) μου εκανε την καλυτερη εντυπωση & θεωρω οτι ειναι το μονο απ'ολα οσα ειπε που θα μπορουσε να χορευτει & να ξεσηκωσει καπως τον κοσμο.Αυτο που τελικα βγηκε μου φαινεται πεζο & με ακατανοητες στριγκλιες της Βισση που δεν ειναι πλεον της μοδας.:rolleyes: :X

Και πέρσι στην επιλογή έτσι ήταν, εγώ θυμάμε το εμάθα απο το ραδιόφωνο το βράδυ όταν γυρναγα σπίτι και τα τραγούδια τα είχε πει playback και η Π@παρίζου.

Προφανως η λύση του playback ήταν η πιο δίκαιη, διαφορετικά θα ακούγαμε στο live ενα υπέροχο everything και τα υπόλοιπα 3 σαν να τα τραγούδαγε ο Ταμπάκης! :whistle:

edit: το μύνημα το έγραψα πριν διαβάσω το μήνυμα του mplip. ;)

πάντως μετά απο 4-5 ακούσματα στο καθένα πιστεύω το beautifull night ήταν το πιο κατάλληλο,ενω αντιθέτως στην αρχή είχα ψηφίσει το welcome to the party.

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

γιουχάρισμα μου φαίνεται ακούστηκε 1-2 φορές

γιουχαρα και εγω παντως

και σου λεω απο απεναντι πεφτανε διαφορα αντικειμενα

Dimitris79: Το "Beautiful Night" ειναι ονειρεμενο. Ειναι των Πηγασος και ολο το βραδυ σκεφτομουν ποσο αδικα πηγε και τι επιτυχια θα εκανε αν το ελεγε πχ η Kylie που της παει κιολας αυτο το στυλ . Απλα αναφερω τι ψηφισα μη πειτε οτι ηθελα Κοντοπουλο και για αυτο τα λεω.

Να πατωσει θεε μου η μουστογρια.

μονο σε αυτην αρεσει αυτη η αηδια...

:X

εννοειτε οτι θα βγαινε το everything γιατι αν παρατηρησατε καλα...σε ολα τα τραγουδια ηταν σαν να τα λεγε για να τα πει....και λογικο να μη συγκινησει κανεναν....

ενω στο everything μονο που δεν εκλαψε!!!!(ενταξει μπαλαντα ειναι) ασε που ειναι βισση-καρβελας..

μ'αρεσε παντως. οκ καλη επιτυχια λοιπον!

Never Give Up:!:

Join friend!

Το παλιό γαλάζιο της Γαρμπή όμως! :shock: :drool: :heat: :w00t:

Δε το συζητώ! Αλλά και του Καπουτζίδη του πήγαινε καλύτερα! Πιο πολύ και από το Παρα Πέντε γέλασα όταν τον είδα!

Τουλάχιστον θα πει ένα τραγούδι πιο κοντά στην ηλικία της η γυναίκα.

Το αποτελεσμα ηταν "στημενο", επελεξαν την Βισσυ της εδωσαν και τραγουδι που εγραψε η ιδια με τον Καρβελα, ετσι οταν πατωσει θα εχει ΟΛΗ την

ευθυνη αυτη και οχι καποιος αλλος.

Προσωπικα μου αρεσαν τα κομματια που ειχαν ρυθμο, μην ξεχναμε οτι τον βγαινεις να προωθησεις στις υπολοιπες χωρες κομματι πρεπει να ειναι κατι δυνατο (beat).

Σίγουρα ήταν στημένο.. Σιγά η Βίσση μην καθόταν να γράψει στίχους για την πλάκα..

Άραγε η Βίσση θα τρέχει σαν την Παπαρίζου πέρυσι από χώρα σε χώρα να διαφημίζει το τραγουδι; Να υποθέσω ότι θα ξεκινήσει από τους οίκους ευγηρίας;;:lol:

Πλάκα πλάκα αν πήγαινε η Bανδή (όχι δεν είμαι φανατική ούτε της Βανδή ούτε της Βίσση, απλά εικάζω) με το Jumbi ή κάποιο άλλο του Φοίβου θα πηγαινε καλύτερα; Δεν αποκλείεται...

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Το αποτελεσμα ηταν "στημενο", επελεξαν την Βισσυ της εδωσαν και τραγουδι που εγραψε η ιδια με τον Καρβελα, ετσι οταν πατωσει θα εχει ΟΛΗ την

ευθυνη αυτη και οχι καποιος αλλος.

Προσωπικα μου αρεσαν τα κομματια που ειχαν ρυθμο, μην ξεχναμε οτι τον βγαινεις να προωθησεις στις υπολοιπες χωρες κομματι πρεπει να ειναι κατι δυνατο (beat).

διαφωνω μ'αυτο που λες...

για θυμισου περσυ την χοντρουλα απο την μαλτα αν θυμαμαι καλα...3η βγηκε..

ενταξει και της Βισση δεν την παει η eurovision..."10"φορες πηγε...και τι εκανε? τιποτα.

ας παει για 3η και τελευταια φορα οπως ειπε και ο καπουτζιδης να τελειωνουμε.

αντε και του χρονου να παει ο πυροβολακης :p

Join friend!

Με τον Σάκη,είχαμε τη Vodafone.

Με τη Βίσση, Cosmote.

Του χρόνου δεν υπάρχει περίπτωση, θα πάει να τραγουδίσει η ΤΙΜ...

δε μπορώ να καταλάβω το γράφουν στο συμβόλαιο τους; τι τους λένε;

"Θα κάνουμε ένα τριετές, και μία Eurovision!"

τι λέω ο άνθρωπος πρωινιάτικα...:yawn:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Με τον Σάκη,είχαμε τη Vodafone.

Με τη Βίσση, Cosmote.

Του χρόνου δεν υπάρχει περίπτωση, θα πάει να τραγουδίσει η ΤΙΜ...

δε μπορώ να καταλάβω το γράφουν στο συμβόλαιο τους; τι τους λένε;

"Θα κάνουμε ένα τριετές, και μία Eurovision!"

τι λέω ο άνθρωπος πρωινιάτικα...:yawn:

με την παpaριζου ειχαμε ΤΙΜ μη το ξεχνας!

Join friend!

katarxas, den mporw na katalabw ti sas enoxloun oi eteries kinitis!

iremiste re paidia!

imarton

kalos kakos , aytes oi eteries exoun ta perisotera lefta,

kai kalos i kakos , xriazete enas sponsoras, ti kolate, min kanete oloi san tin louka!

klain main! egw oute pou me niazei pios sponsorarei

So this is how liberty dies, with thunderous applause

δεν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα δεν μου αρεσε κανενα

και θα ηθελα να υπηρχε option στο poll

παραληψη

προσεξτε το στο μελλον

thnx:superman:

gimme gimme shelter

:ninja:

and i've been putting out the fire with gasoooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine

MH ΜΑΣΑΤΕ...Το ''ΕVERYTHING'' θα νικήσει σα συνδιασμο Βίσση-Καρβελας....μετριο τραγουδι....αλλά οχι κακό..άρα σα φιλοξενούμενη χώρα του θεσμού όπως ξερουμε και απο το παρελθον για όσες χώρες ήταν στη θέση μας....μετρια προς καλή θεση...(9----->6 το πολύ...)Τα λέμε του χρόνου ελπίζοντας σε πιο αξιοκρατικό κυρίως/τουλάχιστο ως προς τη συνθεση διαγωνισμο ειδάλλως καλύτερα να δω τα προκριματικά της Κύπρου................ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!!!!!!

...ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ Π Ρ Ι Ν ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ Π Λ Η Ρ Ω Σ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ!!!!!!:rolleyes: ;) ;) :cool:

δεν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα δεν μου αρεσε κανενα

u r not alone :p\ eipame alloste kai pio prin(oi perissoteroi) pos ta tragoudakia einai metria kai den kanoun gia eurovision.

oi perissoteres xores 8a steiloun mpalanta...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

διαφωνω μ'αυτο που λες...

για θυμισου περσυ την χοντρουλα απο την μαλτα αν θυμαμαι καλα...3η βγηκε..

2η ειχε βγει....

Αλλα αυτη ειχε φωναρα και την αξιζε τη θεση με τα χιλια...

Η βισση τετοια φωνη δεν εχει και δεν νομιζω μεχρι το διαγωνισμο να αποκτησει...;)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

2η ειχε βγει....

Αλλα αυτη ειχε φωναρα και την αξιζε τη θεση με τα χιλια...

Η βισση τετοια φωνη δεν εχει και δεν νομιζω μεχρι το διαγωνισμο να αποκτησει...;)

Η Μαλτέζα ήταν χοντρούλα και βγήκε 2η...

η δικιά μας που είναι γριούλα, να μη βγεί 1η;;; :p

Ελπίζω η δικιά μας να ζει μέχρι τον Μάϊο , μην τη χάσουμε από γεράματα ....!!! :lol: :D :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...