mplip Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 εγω στραβος ειμαι? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 ούτε σε εμένα δεν έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 eixan teleiwsei Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 thelw +gwwwww!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Mhpws kserete ean 8a ksanadwsoun free accounts? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 λογικά θα δώσουν και άλλους,το ποτε είναι θέμα χρόνου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Εδώ και αρκετό καιρό δίνουν συχνά πυκνά αλλά φεύγουν σε λιγότερο απο 2-3 λεπτά όλα.. Ότι προλάβει ο καθένας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 εγώ πέτυχα 2 φορές, αλλά ήταν για 2 με 3 μέρες μόνο!!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 τι περίμενες?χαζοι είναι να δώσουν παραπάνω? πρέπει να κάνουν διακρίσεις σε ip γιατι την ώρα που λέγατε για premium account εγώ δεν έβρισκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 οχι ρε γαμωτο δεν προλαβα...αυτα τα account για ποσο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 2-3 ημέρες. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Τρέξτε να προλάβετε παιδιάαααα!!!! :up: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Επιτέλους πρόλαβα...:p :p :p *Αλλά και με πρόλαβες...:O :happy: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 All free-accounts are already taken :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Twra molis ekana!!!Opoios prolabei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Twra molis ekana!!!Opoios prolabei... κι εγω :p thanks :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Εγώ μόλις τώρα έκανα premium-account:D Όποιος προλάβει;) Γρήγορα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 πως προλαβένετε ρε παιδιά.όλα τα accounts τα σήκωσαν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 πως προλαβένετε ρε παιδιά.όλα τα accounts τα σήκωσαν :( τελειως τυχαια, μπηκα στο φορουμ τη στιγμη που ποσταρε ο sik13 και εκανα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Yparxei programma pou elenxei sinexeia gia ta nea accounts! http://rapidshare.de/files/24497496/RS_FAN_1.0.rar.html Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 ναι αυτο είναι ένα σωστο πρόγραμμα.ούτε ιους,ούτε άλλα κακά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 polu kalo tnx!!! apla den exei notification, prepei na to koitas sunexeia :( Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 To megaupload exei vgalei mia toolbar, pou an tin katevaseis, exeis free downloading!Tin exei katevasei kaneis tin toolbar?Exei tipota provlimata? (to postarw edw, giati to thewrw paremferes :) ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 To megaupload exei vgalei mia toolbar, pou an tin katevaseis, exeis free downloading!Tin exei katevasei kaneis tin toolbar?Exei tipota provlimata? (to postarw edw, giati to thewrw paremferes :) ) Προφανώς και μιλάμε για spyware, όπως και σχεδόν όλες οι toolbars.Είτε είναι, είτε δεν όμως όλες έχουν την δυνατότητα να συλλέγουν στοιχεία για τις σελίδες που επισκέπτεται κανείς, πιθανώς ακόμη και κωδικούς κτλ. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 απο ότι άκουσα σε άλλα forums,αυτη η μπάρα περιέχει ένα "alexa" που σε αφήνει να κατεβάσεις αν και ακόμα που δεν υπάρχουν slots για την χώρα μας(αα btw κάποτε ηταν 200 και τώρα έγιναν 50) αλλα απο οτι ξέρω το alexa είναι spyware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts