Jump to content

Τα πάντα για το Rapidshare

CarpeNoctum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά πάλι έπεσε το rapid ή συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό; Εκεί που κατέβαζα από Internet Download Manager ξαφικά σταμάτησε και τώρα δεν μπορώ να μπω ούτε στην σελίδα του Rapidshare.

Ξαφνικά ξεκίνησε πάλι. Μήπως παίζει ρόλο οτι έχω μπουκώσει το IDM ή δεν παίζει ρόλο αυτό;Ξέρει κανείς;

I LOVE MY BABIES

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επανέρχομαι και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος μέσα από το rapidshare να δω πόσος όγκος μου απομένει για να κατεβάσω, βάση του περιορισμού των 25G στις 5 ημέρες.Ευχαριστώ πολύ.
I LOVE MY BABIES

Επανέρχομαι και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος μέσα από το rapidshare να δω πόσος όγκος μου απομένει για να κατεβάσω, βάση του περιορισμού των 25G στις 5 ημέρες.Ευχαριστώ πολύ.

Μέσα απο την Premium zone σου γράφει πόσα έχεις κατεβάσει τις 5 τελευταίες μέρες.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

ΑΝΤΙ ΓΙΑ γατακια θα εχουν μια απλη αριθμητικη ασκηση !!!!!

http://kazani.gr/uploads/posts/1210689926_rapidshare.png

Μέσα απο την Premium zone σου γράφει πόσα έχεις κατεβάσει τις 5 τελευταίες μέρες.

Ναι μου λέει οτι τις τελευταίες μέρες έχω κατεβάσει 26119 MB. Οπότε πρέπει να περιμένω να περάσουν 5 μέρες γιανα μηδενίσει το κοντέρ;;

I LOVE MY BABIES

ναι.λογικα θα εχει μειωθει απο τις 14-5...οποτε σε 5 μερες θα εχει μηδενισει και θα μπορεις να κατεβασεις ξανα...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ναι μου λέει οτι τις τελευταίες μέρες έχω κατεβάσει 26119 MB. Οπότε πρέπει να περιμένω να περάσουν 5 μέρες γιανα μηδενίσει το κοντέρ;;

Στις 5 μέρες θα μηδενιστεί αλλά αυτό δεν σημάνει ότι δεν θα μπορείς να κατεβάσεις νωρίτερα. Το σύστημα του rapidshare αθροίζει τον αριθμό των mb που έχεις κατεβάσει τις τελευταίες 5 μέρες κάθε φορά που περνάει μια μέρα την αφαιρεί οπότε αν εσύ πριν 5 μέρες είχες κατεβάσει 3gb τώρα θα είσαι στα 23gb οπότε θα μπορείς να κατεβάσεις άλλα 2 (κατάλαβες πως το εννοώ?)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

• 3 weeks later...

Πως σας φαινεται η νεα σελιδα του Rapidshare?Θα ελεγα οτι η προηγούμενη ήταν πιο πρακτική αλλά θα μου πείτε όλα θέμα συνήθειας είναι.Η πιο σημαντικη και ουσιαστικη αλλαγη πιστευω ειναι οτι το οριο κατεβασματος για premium χρηστες πηγε απο τα 25γιγα στα 50γιγα μεσα σε πεντε μερες

"To enable you to check out the site in-depth, we have doubled the download volume for premium users: Instead of 25 gigabytes you can now download 50 gigabytes within 5 days. "

Υπογραφή....

εγω εχω λογαριασμο premium , οντως μου φανηκε κ μενα καπως περιεργη κ ελπιζω να την συνηθισω:rolleyes:

Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο.

Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις.

να ρωτήσω κάτι το μοντεμ μου δεν αλλάζει IP με την ξαναενεργοποίηση του και το radidshare μου έβγαλε πως δεν μπορω να κατεβάζω αρσεία πάνω από 40 μερες αν δε εγραφω. :(:(:(Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να εγραφω και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάξει το ΙP η σε πόσο καιρο το rapidshare θα μου ξαναεπιτρέψει να κατεβάζω αρχεία...:!::!:

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ τι γινεται με rapid?

Κάποιος τα κάνει report. Το Rapidshare οφείλει, από τη στιγμή που κάποιος κάνει report για παράνομο υλικο, να το σταματήσει, αλλιώς θα έχει νομικές κυρώσεις. Και αυτό δε γίνεται τώρα. Πάντα γινόταν στο rapidshare.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ γατακια θα εχουν μια απλη αριθμητικη ασκηση !!!!!

Καλά σοβαραλογούμε τώρα;;;Αν είναι ποτέ δυνατόν.Έλεος.Εγώ ήδη βρήκα την λύση.Την βάζεις στο mathematica και τέλος.Εκτός αν θές εξάσκηση.

Παρακαλω τι αλλαξε στο RAPIDSHARE???

Πρωτα εμφανιζε 4 χαρακτηρες, τους εδινες και τελος.

Τωρα ενω εμφανιζει πολλους, ζηταει μονο οσους ακουμπουν την γατα (attach the cat), τι εννοει, γιατι εγω βλεπω σε ολους τους χαρακτηρες ζωακια.

Συγνωμη για το ασχετο αλλα που να ρωτουσα???

Ευχαριστω πολυ

Παρακαλω τι αλλαξε στο RAPIDSHARE???

Πρωτα εμφανιζε 4 χαρακτηρες, τους εδινες και τελος.

Τωρα ενω εμφανιζει πολλους, ζηταει μονο οσους ακουμπουν την γατα (attach the cat), τι εννοει, γιατι εγω βλεπω σε ολους τους χαρακτηρες ζωακια.

Συγνωμη για το ασχετο αλλα που να ρωτουσα???

Ευχαριστω πολυ

Πρεπει να βαλεις τα γραμματα-αριθμους που εχουν το σωστο σχημα γατας

Υπογραφή....

Καλως σας βρηκα περναω κατευθειαν στο θεμα θελω να κατεβασω απο rapidshare και κατεβασει το αρχειο μονο 8kb και οταν παω να το ανοιξω λεει φυσικα οτι δεν βρισκει τα αρχεια εχω κατεβασει απο αλλο site με το flashget και δουλευει κανονικα , ευχαριστω εκ τον προτερων :)

Καλως σας βρηκα περναω κατευθειαν στο θεμα θελω να κατεβασω απο rapidshare και κατεβασει το αρχειο μονο 8kb και οταν παω να το ανοιξω λεει φυσικα οτι δεν βρισκει τα αρχεια εχω κατεβασει απο αλλο site με το flashget και δουλευει κανονικα , ευχαριστω εκ τον προτερων :)

στο flashget εχεις βαλει κωδικους ( αν εισαι premium μελος ) για το rapidshare?

Γειά χαρά σε όλους. Απλά θέλω να σας ενημερώσω οτι κατά την Rapidshare έγινα μάλλον θύμα hackεράδων. Και για να γίνω πιο σαφής ξαφνικά και ενώ πήγα να κατεβάσω ένα αρχείο μου βγάζει μήνυμα οτι το login είναι σωστό αλλά είναι λάθος το password. Πήρα τηλέφωνο αμέσως στην Rapidshare και μου είπαν οτι μάλλον μου την "έπεσαν" και μου άλλαξαν το password. Στο e-mail που μου έστειλαν συγκεκριμένα γράφουν : It is possible that you accidentally entered your login information on a

phishing website (a website that copies the design of rapidshare.com, but was

built by a unauthorized person in order to steal login data for RapidShare

accounts).

When you are asked for your login information, please always check if the

website is actually rapidshare.com. The links of phishing sites often look

very similar to the real link (for example "rapldshare.com").

If you detect a phishing website, please send us the link so we can take

measures against that site. Thank you.

Συγγνώμη για το μεγάλο post απλά ήθελα να ενημερώσω για να έχετε την προσοχή σας.

I LOVE MY BABIES

κοιτα να δεις...

εκανες πολυ καλα που μας ενημερωσες να εχουμε τον νου μας

Γειά χαρά σε όλους. Απλά θέλω να σας ενημερώσω οτι κατά την Rapidshare έγινα μάλλον θύμα hackεράδων. Και για να γίνω πιο σαφής ξαφνικά και ενώ πήγα να κατεβάσω ένα αρχείο μου βγάζει μήνυμα οτι το login είναι σωστό αλλά είναι λάθος το password. Πήρα τηλέφωνο αμέσως στην Rapidshare και μου είπαν οτι μάλλον μου την "έπεσαν" και μου άλλαξαν το password. Στο e-mail που μου έστειλαν συγκεκριμένα γράφουν : It is possible that you accidentally entered your login information on a

phishing website (a website that copies the design of rapidshare.com, but was

built by a unauthorized person in order to steal login data for RapidShare

accounts).

When you are asked for your login information, please always check if the

website is actually rapidshare.com. The links of phishing sites often look

very similar to the real link (for example "rapldshare.com").

If you detect a phishing website, please send us the link so we can take

measures against that site. Thank you.

Συγγνώμη για το μεγάλο post απλά ήθελα να ενημερώσω για να έχετε την προσοχή σας.

τι μου λες τώρα και είχα σκεφτεί να γίνω και εγώ premium:(

πάντως είναι καλό να αλλάζουμε συχνά το password, γενικά σε e-mail κτλ...

Οπως ολοι(πιστευω)ξερετε εαν αλαξεις την ip μπορεις να ξανακατεβασεις απ το rapid ακομα και αν εχεις φτασει το ημερησιο οριο!μηπος καποιος ξερει αν υπαρχει κανενα προγραματακι που να αλαζει την ip αυτοματα?
----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης)

τι μου λες τώρα και είχα σκεφτεί να γίνω και εγώ premium:(

πάντως είναι καλό να αλλάζουμε συχνά το password, γενικά σε e-mail κτλ...

Θα σου πρότεινα να γίνεις απλά θέλει προσοχή από βρίσκεις τα links και τι κατεβάζεις...

I LOVE MY BABIES