jaguar13 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 τι να πω, το ποιο πιθανό είναι αυτά που έχεις δοκιμάσει να κατεβάσει να είναι blacklisted...:ninja::ninja: Τελευταία είναι συχνό το φαινόμενο...:(:( και βλέπω να παίζουν δυνατά άλλοι hosts...:shifty::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cavsifnos Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 τι να πω, το ποιο πιθανό είναι αυτά που έχεις δοκιμάσει να κατεβάσει να είναι blacklisted...:ninja::ninja: Τελευταία είναι συχνό το φαινόμενο...:(:( και βλέπω να παίζουν δυνατά άλλοι hosts...:shifty::shifty: Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται!Ειλικρινά!Μέχρι τελευταία μπορούσα και κατέβαζα τα πάντα και ξαφνικά δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα ενώ άλλοι που βλέπω στα συγκεκριμένα φόρουμ δεν κάνουν λόγο για dead links.:( Να κάνω μήπως καινούργιο λογαριασμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται!Ειλικρινά!Μέχρι τελευταία μπορούσα και κατέβαζα τα πάντα και ξαφνικά δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα ενώ άλλοι που βλέπω στα συγκεκριμένα φόρουμ δεν κάνουν λόγο για dead links.:( Να κάνω μήπως καινούργιο λογαριασμό? Έχεις ενεργοποιημένο το Rapid Pro? Γιατί εγώ είχα βγάλει την επιλογή της αυτόματης ανανέωσης όταν περάσουν οι 30 μέρες και δεν μου κατέβαιναν τα αρχεία μέσω ενός download manager που χρησιμοποιούσα. Όταν όμως ενεργοποίησα το rapid pro τα αρχεία κατέβαιναν κανονικότατα. Δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι σαν free user να δεις αν έτσι κατεβαίνει ή όχι. Ναι η αλήθεια είναι ότι μετά τις αλλαγές της rapid για τους uploaders, άρχισαν να στρέφονται σε άλλους hosts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 τι να πω, το ποιο πιθανό είναι αυτά που έχεις δοκιμάσει να κατεβάσει να είναι blacklisted...:ninja::ninja: Τελευταία είναι συχνό το φαινόμενο...:(:( και βλέπω να παίζουν δυνατά άλλοι hosts...:shifty::shifty: Κανε update to downloader που χρησιμοποιεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cavsifnos Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Κανε update to downloader που χρησιμοποιεις. Χρησιμοποιώ τον Internet Download Manager για να κατεβάζω διάφορα αρχεία κ έκανα update με αποτέλεσμα να μπορώ τελικά να κατεβάσω αρχεία ξανά! Η μόνη διαφορά με πριν είναι ότι τώρα πρέπει να κάνω copy paste τα links ένα ένα ξεχωριστά στον browser μου ενώ παλιότερα τα επέλεγα όλα μαζί και τα έστελνα στον Internet Download Manager για download. Μπορεί μήπως κάποιος να με βοηθήσει ώστε να βρω λύση γι'αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Χρησιμοποιώ τον Internet Download Manager για να κατεβάζω διάφορα αρχεία κ έκανα update με αποτέλεσμα να μπορώ τελικά να κατεβάσω αρχεία ξανά! Η μόνη διαφορά με πριν είναι ότι τώρα πρέπει να κάνω copy paste τα links ένα ένα ξεχωριστά στον browser μου ενώ παλιότερα τα επέλεγα όλα μαζί και τα έστελνα στον Internet Download Manager για download. Μπορεί μήπως κάποιος να με βοηθήσει ώστε να βρω λύση γι'αυτό το πρόβλημα? Κατεβασε cryptload ή jdownloader,αυτα πιστευω ειναι καλυτερα για να κατεβαζεις απο rapidshare. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 (edited) Γειά χαρά σε όλους. Διάβασα τις προηγούμενες 5 σελίδες αλλά έχω ακόμη μερικές απορίες. Έχω premium account και καθώς κατέβασα σήμερα ένα αρχείο μου λέει no traffic left. Δείτε τις 2 παρακάτω εικόνες και συνεχίζω (η 1η είναι από το site της rapidshare και η 2η από το JDownloader http://img291.imageshack.us/img291/1/84074831.png http://img819.imageshack.us/img819/923/36546525.png Οπότε η 1 εικόνα μου λέει ότι έχω ακόμη 202 rapids, το rapidpro ότι λήγει 1/10/2010 (τι σημαίνει αυτό?) και το traffic ότι έχω ακόμη 143mb. Αυτά σημαίνουν ότι έχω εξαντλήσει τα 30gb πριν τελειώσει ο μήνας οπότε δεν έχω αλλη traffic? Έχω όμως 202 rapids. Αν κατάλαβα καλά τα 202 rapids δεν είναι ταυτόχρονα και διαθέσιμα gb για κατέβασμα αλλά ένα μέσο για να αγοράσω traffic (όταν εξαντλήται). Ανανεώνεται από μόνο της η traffic κάθε μήνα? Τι γίνεται έχω μπερδευτει. Εν τω μεταξύ το αρχείο που είναι να κατεβάσω θέλει ακόμη 1gb περίπου. Αυτό που μπορώ να κάνω εγώ είναι με τα 202 rapids που έχω να αγοράσω traffic? Για παράδειγμα αν πατήσω "buy more traffic" και επιλέξω 100gb θα τα έχω διαθέσιμα για 1 μήνα? ωστόσο από τα 202 που έχω η διαφορά από τα 280 (που είναι τα 100gb) την πληρώνω? Αν πάλι δεν κάνω τίποτα πότε θα ανανεωθεί η traffic? Όπως καταλάβατε είμαι αρκετά μπερδεμένος με το σύστημα της rapidshare (η αλήθεια είναι ότι τώρα αρχίζω και ασχολούμαι περισσότερο) Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ Edited September 29, 2010 by broxopios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Γειά χαρά σε όλους. Διάβασα τις προηγούμενες 5 σελίδες αλλά έχω ακόμη μερικές απορίες. Έχω premium account και καθώς κατέβασα σήμερα ένα αρχείο μου λέει no traffic left. Δείτε τις 2 παρακάτω εικόνες και συνεχίζω (η 1η είναι από το site της rapidshare και η 2η από το JDownloader http://img291.imageshack.us/img291/1/84074831.png http://img819.imageshack.us/img819/923/36546525.png Οπότε η 1 εικόνα μου λέει ότι έχω ακόμη 202 rapids, το rapidpro ότι λήγει 1/10/2010 (τι σημαίνει αυτό?) και το traffic ότι έχω ακόμη 143mb. Αυτά σημαίνουν ότι έχω εξαντλήσει τα 30gb πριν τελειώσει ο μήνας οπότε δεν έχω αλλη traffic? Έχω όμως 202 rapids. Αν κατάλαβα καλά τα 202 rapids δεν είναι ταυτόχρονα και διαθέσιμα gb για κατέβασμα αλλά ένα μέσο για να αγοράσω traffic (όταν εξαντλήται). Ανανεώνεται από μόνο της η traffic κάθε μήνα? Τι γίνεται έχω μπερδευτει. Εν τω μεταξύ το αρχείο που είναι να κατεβάσω θέλει ακόμη 1gb περίπου. Αυτό που μπορώ να κάνω εγώ είναι με τα 202 rapids που έχω να αγοράσω traffic? Για παράδειγμα αν πατήσω "buy more traffic" και επιλέξω 100gb θα τα έχω διαθέσιμα για 1 μήνα? ωστόσο από τα 202 που έχω η διαφορά από τα 280 (που είναι τα 100gb) την πληρώνω? Αν πάλι δεν κάνω τίποτα πότε θα ανανεωθεί η traffic? Όπως καταλάβατε είμαι αρκετά μπερδεμένος με το σύστημα της rapidshare (η αλήθεια είναι ότι τώρα αρχίζω και ασχολούμαι περισσότερο) Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ νομιζω εχεις ΜΕΙΟΝ 143mb! αλλα αφου εχεις 202 rapids εαν στις ρυθμισεις σου το εχεις στο αυτοματο να ανανεωνει και τα traffic και το διαστημα του account σου τοτε 1η οκτ θα "τραβηξει" rapids για να σου ανανεωσει τον λογαριασμο.τωρα εαν πας να κατεβασεις κατι και χρειαστει gb θα σου τραβηξει παλι αυτοματα(εαν εχεις ενεργοποιησει την επιλογη) rapids για να σου "γεμισει" τον λογαριασμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 νομιζω εχεις ΜΕΙΟΝ 143mb! αλλα αφου εχεις 202 rapids εαν στις ρυθμισεις σου το εχεις στο αυτοματο να ανανεωνει και τα traffic και το διαστημα του account σου τοτε 1η οκτ θα "τραβηξει" rapids για να σου ανανεωσει τον λογαριασμο.τωρα εαν πας να κατεβασεις κατι και χρειαστει gb θα σου τραβηξει παλι αυτοματα(εαν εχεις ενεργοποιησει την επιλογη) rapids για να σου "γεμισει" τον λογαριασμο. Σε ευχαριστώ πολύ. Άρα κάτι είχα καταλάβει τελικά. Μία ακόμη ερώτηση. Όταν πατάω "buy more traffic" και επιλέγω πχ 100gb μου γράφει "Please disable the security lock first". Ποιό security lock? Δεν βρήκα τέτοια ρύθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ. Άρα κάτι είχα καταλάβει τελικά. Μία ακόμη ερώτηση. Όταν πατάω "buy more traffic" και επιλέγω πχ 100gb μου γράφει "Please disable the security lock first". Ποιό security lock? Δεν βρήκα τέτοια ρύθμιση... ελα ντε κι εγω δεν το βλεπω τωρα!αλλαξανε την δομη της σελιδας και δεν μπορω και εγω να βρω την ρυθμιση του security lock! EDIT ΤΟ ΒΡΗΚΑ! πηγαινε πανω πανω που λεει myrapidshare μετα στην δεξια στηλη εχει τις ρυθμισεις με on/off τελευταια ειναι αυτο που λες κανε το on η off οπως θες Edited September 29, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 (edited) Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει με το RapidShare; Εννοώ για δημιουργία account. Ευχαριστώ. Edited October 3, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 μια απο τα ιδια κι εγω με το Rapid εδω και 2-3 μερες οτι λινκ εχω βρει δεν κατεβαινει. και στον IDM κολλαει. ειτε παλια ειτε καινουρια ειτε της ωρας... δεν κατεβαινει τιποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 μια απο τα ιδια κι εγω με το Rapid εδω και 2-3 μερες οτι λινκ εχω βρει δεν κατεβαινει. και στον IDM κολλαει. ειτε παλια ειτε καινουρια ειτε της ωρας... δεν κατεβαινει τιποτα :( Γεια σου mourgako, σιγουρεψου οτι τα λινκς ειναι ακομα ζωντανα. Κανε αναβαθμιση στον Idm στην εκδοση με build 4 και στις ρυθμισεις στο site της RS τα 2 πρωτα βαλτα on και off αντιστοιχα! ( το 3ο βημα οχι απαραιτητο αλλα χρησιμο) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Γεια σου mourgako, σιγουρεψου οτι τα λινκς ειναι ακομα ζωντανα. Κανε αναβαθμιση στον Idm στην εκδοση με build 4 και στις ρυθμισεις στο site της RS τα 2 πρωτα βαλτα on και off αντιστοιχα! ( το 3ο βημα οχι απαραιτητο αλλα χρησιμο) τα link τα βαζω στον manager της rapid και τα βγαζει ολα νεκρα. μηπως παιζει τιποτα με την ip ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 τι να σου πω.. δοκιμασε να κατεβασεις μερικα χωρις καθολου managers για να δεις Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 τι να σου πω.. δοκιμασε να κατεβασεις μερικα χωρις καθολου managers για να δεις λοιπον... τσεκαρω τα λινκ στο site της rapid και δειχνει οτι υπαρχουν. ομως δεν μπορω να τα κατεβασω., σαν rapid pro user αυτο που μου λες να τσεκαρω που βρισκετε? να δοκιμασω με καποιον αλλο μανατζερ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 ψαξε βρες τον idm build 4 που εχει ανανεωθει για τις τελευταιες αλλαγες του RS και δν θα εχεις προβλημα. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 ψαξε βρες τον idm build 4 που εχει ανανεωθει για τις τελευταιες αλλαγες του RS και δν θα εχεις προβλημα. τελικα με το cryptload ολα καλα. και τα βλεπει και τα κατεβαζει :) ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες,,, θα το δοκιμασω και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 οχι ρε συ cryptload! Πεθαμενο προγραμμα :p Δοκιμασε κ idm ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Μήπως παρατήρησε κάποιος διαφορά στους Rapids transactions. Γιατί ενώ έπαιρναν πριν 99 πόντους(30gb) τώρα πήραν 495(150gb) με ισχύ ένα μήνα όπως και πριν.:!: Δευτέρα, 4 Οκτώβριος 2010 7:32:00 μμ 0.0.0.0 -495 Automatic account extension for 30 days. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 οχι ρε συ cryptload! Πεθαμενο προγραμμα :p Δοκιμασε κ idm ;) idm 6.03 δουλευει :) εχει αυτοματη αναμονη οπως το cryptload? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Μήπως παρατήρησε κάποιος διαφορά στους Rapids transactions. Γιατί ενώ έπαιρναν πριν 99 πόντους(30gb) τώρα πήραν 495(150gb) με ισχύ ένα μήνα όπως και πριν.:!: Δευτέρα, 4 Οκτώβριος 2010 7:32:00 μμ 0.0.0.0 -495 Automatic account extension for 30 days. Εχουν ξανα αλλαξει τις χρεωσεις. Πλεον θα ειναι οπως τα λες τωρα. Σχεδον 500 ραπιδια για 50gig upload space και 150gb traffic το μηνα idm 6.03 δουλευει :) εχει αυτοματη αναμονη οπως το cryptload? 6.03??? καποια beta κατεβασες ε??? εχει οτι θες, ρυθμιζεις τη λιστα σου με δεξι κλικ- ιδιοτητες να κανει οτι της πεις Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 6.03??? καποια beta κατεβασες ε??? εχει οτι θες, ρυθμιζεις τη λιστα σου με δεξι κλικ- ιδιοτητες να κανει οτι της πεις beta ναι. εχει αρκετα αλλά οχι αυτο που θελω :) στο cryptload κατεβαζεις πχ απο upload 10 αρχεια. στο πρωτο εχεις αναμονη 30δευτ περιμενει... και κατεβαζει... στο δευτερο αρχειο εχει αναμονη εναν αιωνα,,, μολις ερθει η σειρα του βγαζει το πινακακι για το σπαμ.. γραφεις.. και μετα ξεκιναει η αναμομονη. δεν χρειαζετε να ανοιξεις παραθυρα και να ασχολεισε μ αυτο, ειναι που πρακτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 δεν σε καταλαβα ρε μαν.. o idm τη δν κανει που θα το θελες?? αμα ειναι να το ψαξουμε :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 δεν σε καταλαβα ρε μαν.. o idm τη δν κανει που θα το θελες?? αμα ειναι να το ψαξουμε :) ωχχχχ μαλλον δεν εγινα κατανοητος.. :( (ή δεν εχω βρει πως γινετε) λοιπον. θελω να κατεβαζω πολλαπλα αρχεια σαν free user απο upload, χωρις να εχω το μυαλο εκει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts