Jump to content

Τα πάντα για το Rapidshare

CarpeNoctum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενα ξέρω

επιστροφη στα torrents

ps:εχω 15000 free rapidpoints.

μπορω να τα κανω κατι αυτα η **** στα μουτρα μου?

Edited by mplip^
:X

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ps:εχω 15000 free rapidpoints.

μπορω να τα κανω κατι αυτα η **** στα μουτρα μου?

Εχω και εγω πολλά free points. Δε διευκρινίζουν μέχρι τώρα τι θα γίνει αν κάποιος έχει μόνο free rapidpoints. Τους έχω στείλει mail από την Τετάρτη αλλά ακόμα δεν απάντησαν

Στείλε και εσυ μήπως πιεστούν

Edited by spartak

Εχω και εγω πολλά free points. Δε διευκρινίζουν μέχρι τώρα τι θα γίνει αν κάποιος έχει μόνο free rapidpoints. Τους έχω στείλει mail από την Τετάρτη αλλά ακόμα δεν απάντησαν

Στείλε και εσυ μήπως πιεστούν

Ειχαν πει νομιζω μεχρι 6 του μηνος να ξοδεψουμε τα points.Δε νομιζω να δωσουνε κατι γιατι ολη η αλλαγη εγεινε για να μην κερδιζουμε points :mad:

Ειχαν πει νομιζω μεχρι 6 του μηνος να ξοδεψουμε τα points.Δε νομιζω να δωσουνε κατι γιατι ολη η αλλαγη εγεινε για να μην κερδιζουμε points :mad:

εγω εχω 9000 που δεν παιρνω τιποτα!αρα τα χανω?

δε λενε καν πως μπορεις να τα κανεις σε πριμιουμ

ειλικρινα ευχομαι οι απανταχου απλοντερς να αλλαξουν σε αλλον σερβερ.

Την ειδανε αυτοι

Ρε παιδιά, για τα rapidpoints ισχύει ότι ίσχυε και πριν, απλά τώρα δεν μετατρέπονται σε λογαριασμό, αλλά σε μονάδες rapids. Αν λοιπόν κάποιος δεν έχει αρκετά premium rapidpoints, όσα free και να' χει δεν παίρνει τίποτα. Αν κάνετε ένα κλικ στην καρτέλα convert rapidpoints θα δείτε τι συνδυασμούς free & premium πρέπει να έχετε για να έχετε δυνατότητα μετατροπής σε μονάδες rapids. Αυτό λοιπόν πρέπει να γίνει μέχρι 6 Ιουλίου, αλλοιώς θα χαθούν και αυτά. Και από εκεί και μετά δε θα υπάρχουν τα rapidpoints.

Εμενα ενω ηταν να ληξει το Premium account μου την 1η Ιουλιου ακομη μπορω να κατεβαζω σαν Premium user.Μου λεει οτι εχουν μεινει 4 rapids.Τι σημαινει αυτο?Για ποσον καιρο θα μπορω να καταβαζω ακομη με το ιδιο account?

Εμενα ενω ηταν να ληξει το Premium account μου την 1η Ιουλιου ακομη μπορω να κατεβαζω σαν Premium user.Μου λεει οτι εχουν μεινει 4 rapids.Τι σημαινει αυτο?Για ποσον καιρο θα μπορω να καταβαζω ακομη με το ιδιο account?

για μια μέρα ακόμα

ποσταρω εδω την ερωτηση γιατι δεν βρηκα αλλο σχετικο τοπικ.."μαζευω" πολλα λινκς και με τον download manager και premium rapid κατεβαζω τα αρχεια μια και καλη.ομως η ερωτηση μου ειναι :εαν τα αρχεια εχουν password γινεται με καποιο τροπο να το βαλουμε ΠΡΙΝ αρχισει η διαδικασια γιατι πολλες φορες τελειωνει ο manager και πεταει error οτι τα αρχεια ειναι κλειδωμενα!.εχω flashgot στον firefox και τον orbit download manager

εγω εχω 9000 που δεν παιρνω τιποτα!αρα τα χανω?

Σου εδιναν 600 ραπιντσ για 5000free+5000premium points,τωρα μονο για φρεε δεν ξερω :confused:

ποσταρω εδω την ερωτηση γιατι δεν βρηκα αλλο σχετικο τοπικ.."μαζευω" πολλα λινκς και με τον download manager και premium rapid κατεβαζω τα αρχεια μια και καλη.ομως η ερωτηση μου ειναι :εαν τα αρχεια εχουν password γινεται με καποιο τροπο να το βαλουμε ΠΡΙΝ αρχισει η διαδικασια γιατι πολλες φορες τελειωνει ο manager και πεταει error οτι τα αρχεια ειναι κλειδωμενα!.εχω flashgot στον firefox και τον orbit download manager

δεν σε καταλαβαινω... γιατι να πεταει error επειδη ειναι κλειδωμενα?? αν εχουν password το σημειωνεις και το περνας μετα οταν κανεις το extract. To rapidshare δν παιζει κανενα ρολο στην ολη διαδικασια ;) αν πεταει error στο extract δοκιμασε να ξανακατεβασεις το part που σου πεταξε το error και βαζε στον Manager λιγα part να κατεβαινουν παραλληλα

Shit Happens!!!

δεν σε καταλαβαινω... γιατι να πεταει error επειδη ειναι κλειδωμενα?? αν εχουν password το σημειωνεις και το περνας μετα οταν κανεις το extract. To rapidshare δν παιζει κανενα ρολο στην ολη διαδικασια ;) αν πεταει error στο extract δοκιμασε να ξανακατεβασεις το part που σου πεταξε το error και βαζε στον Manager λιγα part να κατεβαινουν παραλληλα

α ναι μωρε μπουρδα ειπα :lol:

αυτο εννουσα εαν γινεται να βαλω στο winzip η στο 7zip το password ΠΡIN ξεκινησει να κανει extract τα πολλα αρχεια.

οκ off topic αλλα εαν ξερεις μου το λες εδω :)

Πρόσφατα μου ήρθε και εμένα το mail από το rapidshare:

Dear collector's user #xxxxxxx,

we have just converted your free collector's account to a free premium account!

Αν κατάλαβα καλά, με το νέο σύστημα με τους πόντους το τζάμπα download πέθανε;

Εγώ που δεν έχω πόντους, τι πρέπει να κάνω;

Να τους πληρώσω την πειρατεία; :angry:

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Πρόσφατα μου ήρθε και εμένα το mail από το rapidshare:

Αν κατάλαβα καλά, με το νέο σύστημα με τους πόντους το τζάμπα download πέθανε;

Εγώ που δεν έχω πόντους, τι πρέπει να κάνω;

Να τους πληρώσω την πειρατεία; :angry:

Χαχαχαχα...

Αυτό είναι σα να φωνάζεις "δε με αφήνουν να κλέψω, πιάστε τους".

Μια ιδέα (μιας και δεν πληρώνεις ούτε καν για τη συνδρομή) θα ήταν να ΜΗΝ τους "πληρώσεις την πειρατεία" αλλά να πληρώσεις το προϊόν που θέλεις να δεις/ακούσεις/παίξεις ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

"δε με αφήνουν να κλέψω, πιάστε τους"

Νομίζω ότι αυτό σκέφτονται όλοι όσοι postαραν σε αυτό το θέμα. Μηδενός εξαιρουμένου. ;)

Μια ιδέα (μιας και δεν πληρώνεις ούτε καν για τη συνδρομή) θα ήταν να ΜΗΝ τους "πληρώσεις την πειρατεία" αλλά να πληρώσεις το προϊόν που θέλεις να δεις/ακούσεις/παίξεις ;)

Αυτό είναι το θέμα. Αν είναι να πληρώσω, ακολουθώ το σωστό δρόμο. Η πολιτική του rapidshare να κερδίζει από τη διακίνηση πειρατικού περιεχομένου εις βάρος των χρηστών του είναι για γέλια!!! :X Torrents ftw!

Edited by odontiatros1986

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Μια χαρα ηταν το παλιο συστημα με την χρονοχρεωση τι θελανε και το αλλαξανε και βαλανε αυτην την ηλιθιοτητα με τους ποντους?Ετσι και δεν συμφερει και μπερδευει τον κοσμο.

ρε παιδια αυτες ειναι οι ρυθμισεις μου αλλα δεν με αφηνει να κατεβω στο small!θελω να φυγω διακοπες και μου πεταει αυτο το μηνυμα στην τριτη εικονα! Edited by ilka71

τι αλλαξανε παλι οι βλακες?

μου ηρθε παλι ιμειλ αλλα δε καταλαβα, οτι και καλα τους εστειλαν πολλα παραπονα και κατι εκαναν αλλα δε προλαβα να δω

Nαι.

Τώρα έχει μόνο μια επιλογή.

Λέγεται RapidPro και δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά ακριβώς κάνανε εκτός από το ότι τώρα βλέπω ότι έχουν αφαιρεθεί 99 rapids από το λογαριασμό μου και μπορώ να κατεβάσω 35GB και ότι λήγει σε 710+ ώρες (περίπου ένα μήνα). Επίσης μπορώ να μετατρέψω τα υπόλοια rapids που μου μένουν σε GB και να τα προσθέσω σαν έξτρα volume.

Τι να πω;

Κάθε μέρα μια αλλαγή!

PS: Nομίζω πως κάτι αρχίζω να πιάνω.

Το κάνανε ως εξής: πλέον με 99 rapids κατεβάζεις 30GB σε 30 ημέρες (αλλά όπως θες, όχι 1GB/μέρα αναγκαστικά). Από εκεί και πέρα αγοράζεις rapids τα οποία και μετατρέπεις σε extra download volume όταν τελειώσει το 30ήμερο ή σου τελειώσουν τα GB που είχες διαθέσιμα (όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο).

Το καταλαβαίνει κανένας άλλος έτσι ή μόνο εμένα μου φαίνεται;

Edited by DesertSMisSRaiN

PS: Nομίζω πως κάτι αρχίζω να πιάνω.

Το κάνανε ως εξής: πλέον με 99 rapids κατεβάζεις 30GB σε 30 ημέρες (αλλά όπως θες, όχι 1GB/μέρα αναγκαστικά). Από εκεί και πέρα αγοράζεις rapids τα οποία και μετατρέπεις σε extra download volume όταν τελειώσει το 30ήμερο ή σου τελειώσουν τα GB που είχες διαθέσιμα (όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο).

Το καταλαβαίνει κανένας άλλος έτσι ή μόνο εμένα μου φαίνεται;

νομιζω ετσι ειναι...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:

ΟΚ τα rapids που θα αγοράσω δε "λήγουν" και αν π.χ. έχω 2000 θα αφαιρεί κάθε τέλος του μήνα από αυτά 99 για να ανανεώσει τη συνδρομή μου. Αν εγώ όμως στο τέλος αυτού του μήνα που σου δίνει για τα 99 rapids που σου παίρνει, δεν έχω χρησιμοποιήσει τα 30GB τι γίνεται; τα χάνω ή μεταφέρονται στον επόμενο;

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:

ΟΚ τα rapids που θα αγοράσω δε "λήγουν" και αν π.χ. έχω 2000 θα αφαιρεί κάθε τέλος του μήνα από αυτά 99 για να ανανεώσει τη συνδρομή μου. Αν εγώ όμως στο τέλος αυτού του μήνα που σου δίνει για τα 99 rapids που σου παίρνει, δεν έχω χρησιμοποιήσει τα 30GB τι γίνεται; τα χάνω ή μεταφέρονται στον επόμενο;

η λογικη λεει πως τα χανεις...

αν υπηρχε δυνατοτητα μεταφορας, θα αναγραφοταν στην ανακοινωση που εβγαλαν...

σα να διορθωθηκε λιγο

αλλο 99 το μηνα , αλλο 42 την ημερα!

και επιτελους βαλανε παλι το trafficshare ypo morfh rapids.

Νομιζω ετσι κατι γινεται

σα να διορθωθηκε λιγο

αλλο 99 το μηνα , αλλο 42 την ημερα!

και επιτελους βαλανε παλι το trafficshare ypo morfh rapids.

Νομιζω ετσι κατι γινεται

+1 και από εμένα

έτσι είναι πιο ανθρώπινα τα πράγματα για εμάς τους ταπεινούς downloaders...;)