costastsak Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Παιδιά πάλι έπεσε το rapid ή συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό; Εκεί που κατέβαζα από Internet Download Manager ξαφικά σταμάτησε και τώρα δεν μπορώ να μπω ούτε στην σελίδα του Rapidshare. Ξαφνικά ξεκίνησε πάλι. Μήπως παίζει ρόλο οτι έχω μπουκώσει το IDM ή δεν παίζει ρόλο αυτό;Ξέρει κανείς; Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Επανέρχομαι και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος μέσα από το rapidshare να δω πόσος όγκος μου απομένει για να κατεβάσω, βάση του περιορισμού των 25G στις 5 ημέρες.Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Επανέρχομαι και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος μέσα από το rapidshare να δω πόσος όγκος μου απομένει για να κατεβάσω, βάση του περιορισμού των 25G στις 5 ημέρες.Ευχαριστώ πολύ. Μέσα απο την Premium zone σου γράφει πόσα έχεις κατεβάσει τις 5 τελευταίες μέρες. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 ΑΝΤΙ ΓΙΑ γατακια θα εχουν μια απλη αριθμητικη ασκηση !!!!! http://kazani.gr/uploads/posts/1210689926_rapidshare.png Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Μέσα απο την Premium zone σου γράφει πόσα έχεις κατεβάσει τις 5 τελευταίες μέρες. Ναι μου λέει οτι τις τελευταίες μέρες έχω κατεβάσει 26119 MB. Οπότε πρέπει να περιμένω να περάσουν 5 μέρες γιανα μηδενίσει το κοντέρ;; Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 ναι.λογικα θα εχει μειωθει απο τις 14-5...οποτε σε 5 μερες θα εχει μηδενισει και θα μπορεις να κατεβασεις ξανα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Ναι μου λέει οτι τις τελευταίες μέρες έχω κατεβάσει 26119 MB. Οπότε πρέπει να περιμένω να περάσουν 5 μέρες γιανα μηδενίσει το κοντέρ;; Στις 5 μέρες θα μηδενιστεί αλλά αυτό δεν σημάνει ότι δεν θα μπορείς να κατεβάσεις νωρίτερα. Το σύστημα του rapidshare αθροίζει τον αριθμό των mb που έχεις κατεβάσει τις τελευταίες 5 μέρες κάθε φορά που περνάει μια μέρα την αφαιρεί οπότε αν εσύ πριν 5 μέρες είχες κατεβάσει 3gb τώρα θα είσαι στα 23gb οπότε θα μπορείς να κατεβάσεις άλλα 2 (κατάλαβες πως το εννοώ?) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Ναι κατάλαβα φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Πως σας φαινεται η νεα σελιδα του Rapidshare?Θα ελεγα οτι η προηγούμενη ήταν πιο πρακτική αλλά θα μου πείτε όλα θέμα συνήθειας είναι.Η πιο σημαντικη και ουσιαστικη αλλαγη πιστευω ειναι οτι το οριο κατεβασματος για premium χρηστες πηγε απο τα 25γιγα στα 50γιγα μεσα σε πεντε μερες "To enable you to check out the site in-depth, we have doubled the download volume for premium users: Instead of 25 gigabytes you can now download 50 gigabytes within 5 days. " Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 εγω εχω λογαριασμο premium , οντως μου φανηκε κ μενα καπως περιεργη κ ελπιζω να την συνηθισω:rolleyes: Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aga8a_Cristie Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 να ρωτήσω κάτι το μοντεμ μου δεν αλλάζει IP με την ξαναενεργοποίηση του και το radidshare μου έβγαλε πως δεν μπορω να κατεβάζω αρσεία πάνω από 40 μερες αν δε εγραφω. :(:(:(Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να εγραφω και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάξει το ΙP η σε πόσο καιρο το rapidshare θα μου ξαναεπιτρέψει να κατεβάζω αρχεία...:!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superman1 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ τι γινεται με rapid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Κάποιος τα κάνει report. Το Rapidshare οφείλει, από τη στιγμή που κάποιος κάνει report για παράνομο υλικο, να το σταματήσει, αλλιώς θα έχει νομικές κυρώσεις. Και αυτό δε γίνεται τώρα. Πάντα γινόταν στο rapidshare. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 ΑΝΤΙ ΓΙΑ γατακια θα εχουν μια απλη αριθμητικη ασκηση !!!!! Καλά σοβαραλογούμε τώρα;;;Αν είναι ποτέ δυνατόν.Έλεος.Εγώ ήδη βρήκα την λύση.Την βάζεις στο mathematica και τέλος.Εκτός αν θές εξάσκηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Paidia katevaste exei happy our to rapidshare gia free!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openintaris Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Παρακαλω τι αλλαξε στο RAPIDSHARE??? Πρωτα εμφανιζε 4 χαρακτηρες, τους εδινες και τελος. Τωρα ενω εμφανιζει πολλους, ζηταει μονο οσους ακουμπουν την γατα (attach the cat), τι εννοει, γιατι εγω βλεπω σε ολους τους χαρακτηρες ζωακια. Συγνωμη για το ασχετο αλλα που να ρωτουσα??? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Παρακαλω τι αλλαξε στο RAPIDSHARE??? Πρωτα εμφανιζε 4 χαρακτηρες, τους εδινες και τελος. Τωρα ενω εμφανιζει πολλους, ζηταει μονο οσους ακουμπουν την γατα (attach the cat), τι εννοει, γιατι εγω βλεπω σε ολους τους χαρακτηρες ζωακια. Συγνωμη για το ασχετο αλλα που να ρωτουσα??? Ευχαριστω πολυ Πρεπει να βαλεις τα γραμματα-αριθμους που εχουν το σωστο σχημα γατας Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim850 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Καλως σας βρηκα περναω κατευθειαν στο θεμα θελω να κατεβασω απο rapidshare και κατεβασει το αρχειο μονο 8kb και οταν παω να το ανοιξω λεει φυσικα οτι δεν βρισκει τα αρχεια εχω κατεβασει απο αλλο site με το flashget και δουλευει κανονικα , ευχαριστω εκ τον προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Καλως σας βρηκα περναω κατευθειαν στο θεμα θελω να κατεβασω απο rapidshare και κατεβασει το αρχειο μονο 8kb και οταν παω να το ανοιξω λεει φυσικα οτι δεν βρισκει τα αρχεια εχω κατεβασει απο αλλο site με το flashget και δουλευει κανονικα , ευχαριστω εκ τον προτερων :) στο flashget εχεις βαλει κωδικους ( αν εισαι premium μελος ) για το rapidshare? Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Γειά χαρά σε όλους. Απλά θέλω να σας ενημερώσω οτι κατά την Rapidshare έγινα μάλλον θύμα hackεράδων. Και για να γίνω πιο σαφής ξαφνικά και ενώ πήγα να κατεβάσω ένα αρχείο μου βγάζει μήνυμα οτι το login είναι σωστό αλλά είναι λάθος το password. Πήρα τηλέφωνο αμέσως στην Rapidshare και μου είπαν οτι μάλλον μου την "έπεσαν" και μου άλλαξαν το password. Στο e-mail που μου έστειλαν συγκεκριμένα γράφουν : It is possible that you accidentally entered your login information on a phishing website (a website that copies the design of rapidshare.com, but was built by a unauthorized person in order to steal login data for RapidShare accounts). When you are asked for your login information, please always check if the website is actually rapidshare.com. The links of phishing sites often look very similar to the real link (for example "rapldshare.com"). If you detect a phishing website, please send us the link so we can take measures against that site. Thank you. Συγγνώμη για το μεγάλο post απλά ήθελα να ενημερώσω για να έχετε την προσοχή σας. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 κοιτα να δεις... εκανες πολυ καλα που μας ενημερωσες να εχουμε τον νου μας Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANIKOS Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Γειά χαρά σε όλους. Απλά θέλω να σας ενημερώσω οτι κατά την Rapidshare έγινα μάλλον θύμα hackεράδων. Και για να γίνω πιο σαφής ξαφνικά και ενώ πήγα να κατεβάσω ένα αρχείο μου βγάζει μήνυμα οτι το login είναι σωστό αλλά είναι λάθος το password. Πήρα τηλέφωνο αμέσως στην Rapidshare και μου είπαν οτι μάλλον μου την "έπεσαν" και μου άλλαξαν το password. Στο e-mail που μου έστειλαν συγκεκριμένα γράφουν : It is possible that you accidentally entered your login information on a phishing website (a website that copies the design of rapidshare.com, but was built by a unauthorized person in order to steal login data for RapidShare accounts). When you are asked for your login information, please always check if the website is actually rapidshare.com. The links of phishing sites often look very similar to the real link (for example "rapldshare.com"). If you detect a phishing website, please send us the link so we can take measures against that site. Thank you. Συγγνώμη για το μεγάλο post απλά ήθελα να ενημερώσω για να έχετε την προσοχή σας. τι μου λες τώρα και είχα σκεφτεί να γίνω και εγώ premium:( πάντως είναι καλό να αλλάζουμε συχνά το password, γενικά σε e-mail κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Οπως ολοι(πιστευω)ξερετε εαν αλαξεις την ip μπορεις να ξανακατεβασεις απ το rapid ακομα και αν εχεις φτασει το ημερησιο οριο!μηπος καποιος ξερει αν υπαρχει κανενα προγραματακι που να αλαζει την ip αυτοματα? Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 τι μου λες τώρα και είχα σκεφτεί να γίνω και εγώ premium:( πάντως είναι καλό να αλλάζουμε συχνά το password, γενικά σε e-mail κτλ... Θα σου πρότεινα να γίνεις απλά θέλει προσοχή από βρίσκεις τα links και τι κατεβάζεις... Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts