inactiveaccount76533 Δημοσιεύτηκε March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 4, 2006 Με αφορμή την συζήτηση για το τηλεφωνικό spam, θυμήθηκα το real-life spam που παρατηρούσα σχεδόν κάθε μέρα όταν έμενα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σκέφτηκα λοιπόν να ανοίξω μια συζήτηση όπου μπορούμε να ανταλλάξουμε τις αστείες, εξοργιστικές, ή παράξενες εμπειρίες μας με το ιδιόμορφο είδος του πόρτα-πόρτα προσηλυτιστή, ζητιάνου, πλασιέ, χαραμοφάη, ή τέλος πάντων απρόσκλητου τύπου. Θυμάμαι ότι το πράγμα είχε φτάσει σε τέτοιο βαθμό, που πολλοί συμφοιτητές συνήθιζαν απλώς να μην ανοίγουν, όταν έβλεπαν άγνωστο από το μάτι της πόρτας. Αρχίζω εγώ, με μια μικρή κατηγοριοποίηση. 1) Ο Χαραμοφάης. Πολλοί θα μπορούσαν να επιχειρηματολογήσουν πειστικά ότι οι περισσότεροι από τους απρόσκλητους επισκέπτες στην πόρτα μας είναι, σε τελική ανάλυση, χαραμοφάηδες. Αλλά υπάρχει μια συνομοταξία που αποτελεί το απαύγασμα του είδους, την πιο αποκρυσταλωμένη, καθαρή και αγνή μορφή του μελλοντικού ΕΚ.ΠΑ.Π. Είναι ο καλοντυμένος μαθητής Λυκείου που ζητάει λεφτά από αγνώστους για να πάει πενταήμερη εκδρομή ή να οργανώσει χορό. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά όταν εγώ πήγαινα εκδρομή είχα την εντύπωση ότι ο ίδιος πρέπει να πληρώνω για την διασκέδασή μου. Κατάλληλη απάντηση: έχω τα ******* μου πρόχειρα, μπορώ να στα προσφέρω? 2) O "Πρώην Ναρκομανής". O τύπος αυτός μας συστήνεται ως πρώην ναρκομανής, και σύμφωνος προς τις επιταγές του τηλεοπτικου λαικισμου, έρχεται λίαν τσαμπουκαλεμένος και με άγριες διαθέσεις. Δεν ζητάει την βοήθειά σας, απαιτεί να του δώσετε αυτό που του χρωστάτε. Κάποιος πρέπει τέλος πάντων να πληρώσει (απ'την τσέπη μου?) που αυτός πέρασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του χτυπώντας ενέσεις. Τί θέλεις να πεις δεν ενδιαφέρεσαι? Σου δίνω και προειδοποιητική φωτοτυπία για τους κινδύνους των ναρκωτικών κι εσύ τσιγγουνεύεσαι ένα ευρώ? Δεν ντρέπεσαι ρε αλήτη? Κάτι σαν εσένα με έσπρωξαν στα ναρκωτ.. --- ήχος πόρτας που κλείνει. 3) Ο Προσηλυτιστής Aυτός πάλι έμαθε από την σέχτα του ότι όποιος δεν είχε την τύχη να κληρονομήσει την "σωστή" θρησκεία από τους γονείς του, θα κάει στην κόλαση (ή θα εξαφανιστεί, ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο). Λογικό επόμενο να πάρει τους δρόμους και να αρχίσει να "σώζει" αθώους ανθρώπους πρήζοντας τα συκώτια τους με την Μοναδική του Αλήθεια. Αν του πεις ότι έχεις δουλειά, θα σε σημειώσει για ενημέρωση αργότερα, αν του πεις ότι ακολουθείς άλλη θρησκεία (ή καμμία), θα ζητήσει να το συζητήσετε, βρε αδερφέ. Κατάλληλη απάντηση: έχω ενημερωθεί στο παρελθόν από συναδέλφους σας, και δεν ενδιαφέρομαι. (ήτοι, μεταφραζόμενο στην γλώσσα του: Απέρριψα Την Αλήθεια -- είμαι παιδί του Διαβόλου και θα σου φάω τις σάρκες! Μποοοοουυυυυυυυ....) 4) H πωλήτρια βιβλίων Υποκατηγορία της συνωμοταξίας "πλασιέ". Συνήθως φοιτήτρια, συχνά περισσότερο αξιοσημείωτη για το καλοσχηματισμένο του σωματός της παρά για την φιλολογική της ευρυμάθεια. Εξαιρετικά οχλητικό είδος, από τα πιο επίμονα της συνωμοταξίας : αν επιτύχει είσοδο στην οικία δεν αποχωρεί μέχρι να πουλήσει τουλάχιστον ένα (1) βιβλίο. Όταν της πείτε ότι δεν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε βιβλίο θα απαιτήσει να μάθει "γιατί". Όταν της εξηγήσετε θα επιμείνει ότι ο λόγος που προβάλλετε δεν είναι επαρκής ή/και σοβαρός! Τρόπος αντιμετώπισης : κάτσε στα πόδια μου εσύ κι εγώ μπορεί να αγοράσω βιβλίο (προσοχή : ενέχεται κίνδυνος βιαιοπραγίας και/ή αντιποίνων πριν την αποχώρηση). Άλλες περιπτώσεις? Περιμένω τις συνεισφορές σας για την λεξικογραφική κατηγοριοποίηση των απρόσκλητων επισκεπτών μας. Χαιρετώ.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Η θεούσα πωλήτρια Ειναι μείγμα των παραπάνω αναφορών σου. Έρχεται στον χώρο σου μόνη αλλά και δυο-δυο (σαν τους χιώτες), -αξυριστη ασουλουπωτη θεωρειται μαστ-πουλώντας σου ημερολόγια, εικονίτσες, κομποσκοίνια ή έστω σετ τραπεζομάντηλων φτιαγμένο απο τις εσωκλειστες μοναχες του αγιου σουλπικιου σε σχέδια του πατριάρχη. Συνήθως δεν εχει συγκεκριμενο ποσο που ζηταει αλλα με περισση καλοσυνη σου ζηταει να δωσεις ο,τι εχεις ευχαριστηση. Αν αποφασισεις να μην αγορασεις κατι σε κοιταει οπως κοιτουσε η Λουκα την φωτο του Πάπα ενώ αν δώσεις 1 ευρώ για το ημερολογιο για να την ξεφορτωθεις στραβώνει (παλιοτσιφούτη) Ενιοτε απλα σου ζηταει λεφτα για την ανεγερση του διακοσιοστούεικοστούέκτου ναού της περιοχής. Ως ανταλλαγμα παιρνεις ενα κουπονι ισαξιο συγχωροχαρτίου και την ευχή της. Νext Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. March 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Σωστή η προσθήκη. Ξέχασες μόνο να αναφέρεις και τις μούφα-κληρώσεις που κάνουν.. Aν ο αριθμός του λαχνού που σας πουλήσαμε είναι ίδιος με τον πρώτο αριθμό του λαχείου (εξαιρετικά πιθανό, έτσι?), κερδίζετε ένα... αυτοκίνητο :confused:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Ααα, οχι εδω κανεις λαθος........δεν εχουν δωρα αυτες οι κληρωσεις καθ'οτι η εκκλησια δεν πιστευει σε υλικα αγαθα :!: :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 ο καλοντυμένος μαθητής Λυκείου που ζητάει λεφτά από αγνώστους για να πάει πενταήμερη εκδρομή ή να οργανώσει χορό. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά όταν εγώ πήγαινα εκδρομή είχα την εντύπωση ότι ο ίδιος πρέπει να πληρώνω για την διασκέδασή μου. Σ'αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαιτούν (ναι ναι απαιτούν ) να τους δωθεί κάποιο ποσό για την εκδρομή τους ή τα ημερολόγια που πουλάνε αρκετοί για την εκδρομή τους ή για κάποια σχολική εκδήλωση που θέλουν να κάνουν.. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. March 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 θα συμφωνήσω απόλυτα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαιτούν (ναι ναι απαιτούν ) να τους δωθεί κάποιο ποσό για την εκδρομή τους ή τα ημερολόγια που πουλάνε αρκετοί για την εκδρομή τους ή για κάποια σχολική εκδήλωση που θέλουν να κάνουν.. Tουλάχιστον όταν πουλάνε ημερολόγια ή εφημερίδες σου προσφέρουν ένα προϊόν εξηγώντας πώς θα διατεθούν τα έσοδα. Εδώ έχουν εμφανιστεί πολύ πιο προχωρημένες περιπτώσεις, όπου ζητάνε χρήματα για την εκδρομή τους σε στυλ εράνου, χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα, ούτε συμβολικά! :w00t: ΥΓ: Ευχαριστώ για την απάντηση Garfield, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ "τόσο γουρούνι φαίνομαι?" :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Tουλάχιστον όταν πουλάνε ημερολόγια ή εφημερίδες σου προσφέρουν ένα προϊόν εξηγώντας πώς θα διατεθούν τα έσοδα. Εδώ έχουν εμφανιστεί πολύ πιο προχωρημένες περιπτώσεις, όπου ζητάνε χρήματα για την εκδρομή τους σε στυλ εράνου, χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα, ούτε συμβολικά! :w00t: ΥΓ: Ευχαριστώ για την απάντηση Garfield, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ "τόσο γουρούνι φαίνομαι?" :blink: Καλά σίγουρα.. Μου΄χει τύχει μια περίπτωση πολυ πρόσφατα,όπου μας ζητούσε κάποιο χρηματικό ποσό για την 5ήμερή τους και επειδή δεν του δώσαμε μας λέει με θράσος:"Μα καλά δεν έχετε τπτ να δώσετε;;;" Τι να πώ.Εμείς κάναμε εκδηλώσεις για να μαζέψουμε λεφτα και για την 5ήμερη.. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Το πιο αστείο είναι όταν έρχονται για προσυλητισμό από κάποια παραχριστιανική οργάνωση. Συνήθως στην δική μου πόρτα βλέπω Μάρτυρες του Ιεχωβά ή της Εκκλησίας της Πεντηκοστής ή κάπως έτσι. Είναι αστείο γιατί ακολουθούν μια ύπουλη μέθοδο. Δεν λένε κατευθείαν το θέμα τους, αλλά αρχίζουν από ένα γενικού ενδιαφέροντος. Πχ "Διανέμουμε αυτό το βιβλίο που αναφέρεται στα ναρκωτικά κτλ κτλ.." και μόλις το ανοίγεις βλέπεις μέσα τα θρησκευτικά θέματα. Οπότε βγάζω κι εγώ ένα βιβλίο με ανεξήγητα και αρχίζω να τους λέω ότι ανήκω σε μια σπέσιαλ οργάνωση επανεγκατάστασης του ανθρώπινου γένους στον πλανήτη κρύπτον και τους ρωτάω αν θέλουν να συμμετέχουν:lol: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Η θεούσα πωλήτρια Ειναι μείγμα των παραπάνω αναφορών σου. Έρχεται στον χώρο σου μόνη αλλά και δυο-δυο (σαν τους χιώτες), -αξυριστη ασουλουπωτη θεωρειται μαστ-πουλώντας σου ημερολόγια, εικονίτσες, κομποσκοίνια ή έστω σετ τραπεζομάντηλων φτιαγμένο απο τις εσωκλειστες μοναχες του αγιου σουλπικιου σε σχέδια του πατριάρχη. Συνήθως δεν εχει συγκεκριμενο ποσο που ζηταει αλλα με περισση καλοσυνη σου ζηταει να δωσεις ο,τι εχεις ευχαριστηση. Αν αποφασισεις να μην αγορασεις κατι σε κοιταει οπως κοιτουσε η Λουκα την φωτο του Πάπα ενώ αν δώσεις 1 ευρώ για το ημερολογιο για να την ξεφορτωθεις στραβώνει (παλιοτσιφούτη) Ενιοτε απλα σου ζηταει λεφτα για την ανεγερση του διακοσιοστούεικοστούέκτου ναού της περιοχής. Ως ανταλλαγμα παιρνεις ενα κουπονι ισαξιο συγχωροχαρτίου και την ευχή της. Νext Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος?:rolleyes: Συνηθως κατι τετοιες κυριες (ειναι και καποιας ηλικας) ερχονται απ'τις εκκλησιες τα Χριστουγεννα,το Πασχα ή οταν ειναι μια μεγαλη γιορτη για καναν "ερανο της αγαπης",οπως τον λενε ή καμια λαχειοφορο αγορα.Τωρα αν ειχαν χτιστει τοσοι ναοι οσοι λες θα επρεπε εσυ,εγω κι ολος ο κοσμος να μενουμε σε...εκκλησιες,οχι σε πολυκατοικιες...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Μαλλον δεν καταλαβες οτι προκειται περι υπερβολη προς χαρη αστεισμου. :worry: Oχι οτι ομως απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα... :grin: Και οχι δεν λεω για τους ερανους αγαπης -που ομως αν θελω να δωσω θα βρω τροπο δεν χρειαζεται να ερχονται σπιτι μου- μιλαω για αυτες που ερχονται και πουλαν διαφορα τετοια. Θυμαμαι μια που ειχε ερθει και επεμενε να παρουμε σετ τραπεζομαντηλα απο ενα μοναστηρι στην Κυπρο που ηταν σε σχεδια του Μακαριου.Δεν ελεγε να φυγει μιλαμε. Ε στο τελος τα πηραμε :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Εμένα μου τη σπάει που έρχονται τσιγγάνοι και ζητούν χρήμα για διάφορους λόγους. Γιατί να πέσουν τόσο χαμηλά; Προς Θεού δεν έχω τίποτα εναντίων των τσιγγάνων αλλά όταν σέρνονται στην κυριολεξία για ένα ευρώ τότε παραπάει.. Και ένα ευρώ εμένα δεν θα με σώσει το ξέρω, ούτε θα φτωχύνω με 1 ευρώ λιγότερο, απλά είναι η σκέψη που με κάνει και είμαι εναντιών αυτής της όλης.. κομπίνας να πώ; Τέλοσπαντων.. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Krima einai re 'seis... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Μερικοί κρίμα είναι σίγουρα. Δώσε μια, δώσε δυό, δώσε τρέις άντε και τέσσερις φορές. Θα δίνεις εσύ κάθε τρείς και λίγο επίδομα σε όσους σου το ζητούν; Είναι λίγο σκληρό το πως σκέφτομαι.. αλλά όταν δώ ότι κάποιος χρειάζεται την βοήθεια μου, θα την δώσω. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 enas k kala koufos eixe paei sto magazi tou patera mou...poulouse kompologia autos, k o pateras mou agorase ena kokkino, ton plirwse k efeuge o koufos, k fwnazei o pateras mou, to kitrino thelw(areianara re!) k o k kala koufos girnaei k tou dinei to kitrino!!!emeine me to stoma anoixto o pateras mou!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 enas k kala koufos eixe paei sto magazi tou patera mou...poulouse kompologia autos, k o pateras mou agorase ena kokkino, ton plirwse k efeuge o koufos, k fwnazei o pateras mou, to kitrino thelw(areianara re!) k o k kala koufos girnaei k tou dinei to kitrino!!!emeine me to stoma anoixto o pateras mou!!! Έλα μωρε... Μήπως υπερβάλλεις λίγο; :rolleyes: Μπορεί ο "κουφός" να αισθάνθηκε στα αυτιά του να αντηχούν τα κύματα... του ήχου! :shifty: :lol: :lol: :p :ninja: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 enas k kala koufos eixe paei sto magazi tou patera mou...poulouse kompologia autos, k o pateras mou agorase ena kokkino, ton plirwse k efeuge o koufos, k fwnazei o pateras mou, to kitrino thelw(areianara re!) k o k kala koufos girnaei k tou dinei to kitrino!!!emeine me to stoma anoixto o pateras mou!!! Urban legend :rolleyes: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Urban legend :rolleyes: ? Εντάξει, από που νομίζεις οτι έχουν δημιουργηθεί οι urban legends ; Κάποιος ξύπνησε μια μέρα και τα έβγαλε από το μυαλό του; Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και πραγματικά :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Συνηθως κατι τετοιες κυριες (ειναι και καποιας ηλικας) ερχονται απ'τις εκκλησιες τα Χριστουγεννα,το Πασχα ή οταν ειναι μια μεγαλη γιορτη για καναν "ερανο της αγαπης",οπως τον λενε ή καμια λαχειοφορο αγορα. Εμένα όντως μονο τότε έχουν ερθει. Και ούτε καν για λαχειοφόρο, μονο για έρανο αγάπης και δίνουν κουπόνια ως αποδειξη ότι έδωσες. Οι μαθητές δε, μας έρχονται ομάδες-ομάδες. Και στραβώνουν απιστευτα όταν τους λέω ότι δεν τους δίνω μία. Για καθηστε λίγο, στη δική μας εκδρομή είχαμε κάνει και λαχειοφόρο στο σχολείο, ειχαμε αγοράσει και απο τον φουρνο πίτσες κλπ και τα πουλουσαμε σε πάγκο στην αυλή του σχολείου μια μέρα στα διαλείμματα. Εμείς βλάκες είμαστε?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Εμένα όντως μονο τότε έχουν ερθει. Και ούτε καν για λαχειοφόρο, μονο για έρανο αγάπης και δίνουν κουπόνια ως αποδειξη ότι έδωσες. Οι μαθητές δε, μας έρχονται ομάδες-ομάδες. Και στραβώνουν απιστευτα όταν τους λέω ότι δεν τους δίνω μία. Για καθηστε λίγο, στη δική μας εκδρομή είχαμε κάνει και λαχειοφόρο στο σχολείο, ειχαμε αγοράσει και απο τον φουρνο πίτσες κλπ και τα πουλουσαμε σε πάγκο στην αυλή του σχολείου μια μέρα στα διαλείμματα. Εμείς βλάκες είμαστε?:rolleyes: Προσωπικά θα προτιμούσα να δώσω κάτι στα πιτσιρίκια που θέλουνε να πάνε εκδρομή. Βρίσκω αρκετά πιο σοβαρό το κίνητρό τους. Αντίθετα δεν θα έδινα ούτε 1 λεπτό στις βαρεμένες που κυκλοφοράν με τα κουπόνια. Είτε είναι απατεώνισες, είτε τις αμόλυσε ο παπάς της ενορίας τους στον δρόμο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Προσωπικά θα προτιμούσα να δώσω κάτι στα πιτσιρίκια που θέλουνε να πάνε εκδρομή. Βρίσκω αρκετά πιο σοβαρό το κίνητρό τους. Αντίθετα δεν θα έδινα ούτε 1 λεπτό στις βαρεμένες που κυκλοφοράν με τα κουπόνια. Είτε είναι απετεώνισες, είτε τις αμόλυσε ο παπάς της ενορίας τους στον δρόμο. Δηλαδή αν οι "βαρεμένες" δίνουν τα λεφτά στους άπορους (αν το κάνουν, δεν ξέρω) έστω και μέσω του παπά της ενορίας, αυτό δλδ είναι λιγότερο σοβαρό κίνητρο από μια 5ήμερη εκδρομή;; :X Εντάξει, από που νομίζεις οτι έχουν δημιουργηθεί οι urban legends ; Κάποιος ξύπνησε μια μέρα και τα έβγαλε από το μυαλό του; Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και πραγματικά Ναι αλλά όταν ένα story το ακούς συνέχεια, πιο πολύ πιθανό μου φαίνεται κάποιος κάπου να το άκουσε, παρά να έχει συμβεί σε όλους ;) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Δηλαδή αν οι "βαρεμένες" δίνουν τα λεφτά στους άπορους (αν το κάνουν, δεν ξέρω) έστω και μέσω του παπά της ενορίας, αυτό δλδ είναι λιγότερο σοβαρό κίνητρο από μια 5ήμερη εκδρομή;; :X Καλά εσύ είσαι αλλού. Αν μου βρεις ΕΝΑΝ άπορο που να πήρε ΕΝΑ ευρώ από τις "λαχειοφέρουσες" εγώ φεύγω για το Άγιο Όρος αύριο.:ninja: Και φυσικά επιμένω ότι η 5ήμερη του πιτσιρικά είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση.;) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Καλά εσύ είσαι αλλού. Αν μου βρεις ΕΝΑΝ άπορο που να πήρε ΕΝΑ ευρώ από τις "λαχειοφέρουσες" εγώ φεύγω για το Άγιο Όρος αύριο.:ninja: Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τίποτε και για αυτό δε θέλω να αερολογήσω. Εσύ όμως ξέρεις με σιγουριά ότι τα λεφτά τα κρατάνε ας πούνε για την πάρτη της ενορίας ή απλά το φαντάζεσαι/υποθέτεις; Και φυσικά επιμένω ότι η 5ήμερη του πιτσιρικά είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση.;) Σοβαρή υπόθεση είναι. Τόσο σοβαρή ώστε να δικαιολογεί τον "έρανο" δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Παρόλο που βγαίνουμε εκτός θέματος. 1 Ήμουνα όντως μάρτυρας ενός "εράνου" για τους άπορους. Αν επιμένεις μπορώ να δώσω λεπτομέρειες. 2 Δεν το συνεχίζω φυσικά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Παρόλο που βγαίνουμε εκτός θέματος. 1 Ήμουνα όντως μάρτυρας ενός "εράνου" για τους άπορους. Αν επιμένεις μπορώ να δώσω λεπτομέρειες. 2 Δεν το συνεχίζω φυσικά. 1. Θα ήταν προτιμότερο από το να μιλάμε στον αέρα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεως, δεν υποστηρίζω το αντίθετο, αλλά και δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που λες χωρίς αποδείξεις ή χειροπιαστά παραδείγματα. Όχι βέβαια ότι το ένα παράδειγμα θα μπορεί κάλλιστα να γενικοποιηθεί αλλά σίγουρα θα είναι χρήσιμο. 2. Και καλά κάνεις. Και δεν θεωρώ ότι βγαίνουμε εκτός θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 1. Θα ήταν προτιμότερο από το να μιλάμε στον αέρα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεως, δεν υποστηρίζω το αντίθετο, αλλά και δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που λες χωρίς αποδείξεις ή χειροπιαστά παραδείγματα. Όχι βέβαια ότι το ένα παράδειγμα θα μπορεί κάλλιστα να γενικοποιηθεί αλλά σίγουρα θα είναι χρήσιμο. 2. Και καλά κάνεις. Και δεν θεωρώ ότι βγαίνουμε εκτός θέματος. Μπορεί και να μην βγαίνουμε. Αλλά τα υπόλοιπα στα στέλνω με pm. Και θα σε παρακαλούσα να μην τα βγάλεις στον αέρα. Και φυσικά περίμενα να ακούσω το περίφημο "δεν μπορούμε να ισοπεδώνουμε τα πάντα" ή το "κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του". Αλλά εδώ μιλάμε για το κανόνα και όχι για τις εξαιρέσεις. Εσύ φυσικά μπορείς να νομίζεις ότι θέλεις. Για το 2. Ελπίζω από κοντά να διαθέτεις περισσότερο χιούμορ. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts