Jump to content

Samsung SGH-Z560

nattydread
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάπως τσιμπημένη δεν είναι η τιμή του, ρε παιδιά? Πόσοι έιναι αυτοί που θα το "κολλήσουν" στο laptop για ασύρματες ταχύτητες 14.4 Μbps και που? Αφού μόνο στα μεγάλα αστικα κέντρα έχει 3G και δε ξέρω αν υποστηρίζουν αυτό το HSPDA...

Για όσο (λίγο) καιρό θα είναι η μοναδική HSDPA συσκευή στην Ευρώπη, η τιμή του θα είναι δικαιολογημένη(κατά την άποψή μου).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 92
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

δεν με απασχολει το HSPDA ή όπως θέλουν να το πουν...

η καλή οθόνη και το ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ SAR όμως με ενδιαφέρουν!

Κλειστό είναι πολύ ωραίο.

Αλλά ανοιχτό δεν μου αρέσει:(

ετοιμαστειτε για ΑΜΕΣΗ πτωση τιμης γυρω στα 370 ευρω!

Μεσα στη βδομαδα. Το δα και απο κοντα και ειναι ενα Κ Ο Σ Μ Η Μ Α !

:X

ετοιμαστειτε για ΑΜΕΣΗ πτωση τιμης γυρω στα 370 ευρω!

Μεσα στη βδομαδα. Το δα και απο κοντα και ειναι ενα Κ Ο Σ Μ Η Μ Α !

Ακόμα δεν έχω προλάβει να το δώ από κοντά:cry:

Ετοιμαστειτε για ΑΜΕΣΗ πτώση τιμής, γυρω στα 370 ευρώ.

Μεσα στην εβδομαδα.Το ειδα και απο κοντα,και είναι ένα ''Κ Ο Σ Μ Η Μ Α'' !

Αληθεύει αυτό? Το άκουσες κάπου? Για ποιον λόγο,-αν αληθεύει-,συμβαίνει τόσο ΑΜΕΣΑ και ΠΡΟΩΡΑ? Το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορεί στην αγορά, μόνο 2 εβδομάδες ... :worry:

(Πράγματι,συμφωνώ,είναι πολύ ΟΜΟΡΦΟ,σχεδιαστικά.) :cool:

:!: Η συνοπτική -(preview)-, παρουσίαση του νέου ΗSDPA κινητού τηλεφώνου της Samsung, Z560, από την ενότητα του myPhone, - ''my Devices'' :

http://www.myphone.gr/devices/preview-215.html

489 ευρω κανει

οχι 367

νεα τιμη απο την vodafone

444€

το εχει αγορασει κανεις? εχω καποιες ερωτησεις να του κανω

Πόσο SAR έχει ???

Δυστυχώς,η παραπάνω συνοπτική παρουσίαση-(preview) του myPhone,η οποία αφορά το Z560, ΔΕΝ κάνει αναφορά στην τιμή του SAR.

Έψαξα και σε κάποια άλλα sites-(ελληνικά και ξένα), αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να την βρω.

Νέα τιμή από την Vodafone: 444E

:!: Aυτό είναι γεγονός:

http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?pid=&mid=&action=categoryMobiles&tid=&start=11&cid=cat810002

Όποιος χρήστης κατέχει την συγκεκριμένη συσκευή, αν επιθυμεί ας μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του. :cool:

Δυστυχώς,η παραπάνω συνοπτική παρουσίαση-(preview) του myPhone,η οποία αφορά το Z560, ΔΕΝ κάνει αναφορά στην τιμή του SAR.

Έψαξα και σε κάποια άλλα sites-(ελληνικά και ξένα), αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να την βρω.

:!: Aυτό είναι γεγονός :

http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?pid=&mid=&action=categoryMobiles&tid=&start=11&cid=cat810002

Όποιος χρήστης κατέχει την συγκεκριμένη συσκευή, αν επιθυμεί ας μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του. :cool:

το πηρα εγω τελικα.

δεικτη sar γραφει το manual. θα το δω το απογευμα και θα το γραψω

οτι ερωτησεις θελετε πειτε τις εδω!

παντως σε γενικες γραμμες ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε

το vodafone menu απο την μια το βριζω επειδη σε ''βαζει'' στο vodafone live με το παραμικρο αλλα απο την αλλη ειναι πολυ πιο συμβατο με τα ελληνικα σε σχεση με τα αλλα κινητα samsung που εχουν λειτουργικο της samsung!

και αυτο το λεω απο εμπειρια σε Ζ540 , σε 830 και τωρα στο 560 με το 830 το χειροτερο ολων!!!!!!

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου. :cool:

λοιποοοον....

το κινητο εμφανησιακα εχει στρογγυλεμενες ακρες σε σχεση με το 540 και φαινεται μικροτερο.

προρωπικα το θεωρω το πιο ομορφο και πιο μικρο (σε σχεση με την οθοναρα του) απο οτι κυκλοφορει στην αγορα!

τους τελευταιους μηνες αλλαξα 3 κινητα . απο sharp gx40 σε samsung 540 σε samsung 830 και τωρα σε 560!

ολα με vodafone μενου εκτος απο το 830. το vodafone menu πολλοι το βριζουν αλλα σε σχεση με το μενου της σαμσουνγκ που δεν ειναι και τοσο συμβατο με τα ελληνικα ειναι καλυτερο!!

εμφανησιακα ειναι γυαλιστερο απο εξω με πλαστικο καλλυμα. θα προτιμουσα τα μαυρα ματ μεταλλικα καλλυματα που ειχε το 830!

παντως φαινεται και ειναι πολυ ποιοτικο!

εχει εναν πολυ καλο Mp3 Player ο οποιος παιζει παρα πολυ ποιοτικα και πραγματι πολυ δυνατα!!! εχει δυο εξωτερικα ηχεια τα οποια δεν φαινονται καν μιας και ειναι σαν σχισμες!

mp3 μπορεις να βαλεις για ηχο κλησης και για ηχο μηνυματων αλλα δεν μπορεις να βαλεις για ξυπνητηρι. λογικο ειναι μιας και το ξυπνητηρι δουλευει και με κλειστο το κινητο. οποτε δεν μπορει να διαβασει το mP3 οταν ειναι κλειστο.

τα πληκτρα του ειναι κανονικα και οχι σαν του 830 που ηταν σαν touch screen!

το samsung pc studio ειναι το καλυτερο προγραμμα που εχω δει για συνδεση pc με τηλεφωνο! ειναι πραγματικα πολυ γρηγορα στην μεταφορα μεσω usb! ασε που μπορεις να κανεις copy paste απο windows explorer!!!

το μονο κακο ειναι οτι η vodafone εχει κλειδωσει μια λειτουργια του προγραμματος που στο 830 δουλευε κανονικα!δεν μπορεις να μπεις μεσα στον καταλογο του τηλεφωνου και να κανεις αλλαγες και να τις σωζει επιτοπου στο κινητο! εχει ομως παρολα αυτα συχρονισμο με outlook!

μπαταρια δεν εχω τσεκαρει ακομα μιας και το πηρα χθες απογευμα!

καμερα επισης δεν εχω τσεκαρει αλλα εχει την ιδια με το 540 και το 830 συν οι εχει autofocus. παντως για καμερα κινητου ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος και απο το 540 και απο το 830!!!!

αυτα απο εμενα. δεν ξερω τι αλλο θα ηταν χρησιμο να γραψω! πρωτη φορα κανω ''review''!!!!!!!

οτι ερωτησεις εχετε εδω ειμαι!

α και κατι αλλο! δεν μου αρεσε η τιμη του!!!!

Με γεία φίλε μου!:)

Θα ήθελα να ρωτήσω τα κλασικά καταρχήν...

Μπορείς να έχεις δόνηση και ήχο μαζί??Ταυτόχρονα δηλαδή?

Δόνηση και ήχο στα μηνύματα??

Στην κάρτα μνήμης μπορείς να φτιάξεις τους δικούς σου φακέλους??

Παιχνίδια java μπορείς να περάσεις με κάποιον τρόπο?(δύσκολο μάλλον)?

Κάπου είχα διαβάσει ότι το κινητό με λίγα λεπτά κλήσης αρχίζει να θερμαίνεται πολύ και έχει μικρά προβληματάκια με το σήμα.(απώλεια για 1-2 δευτερόλεπτα)

Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο??

Η κάμερα τι λέει?

(ερωτήσεις δεν ήθελες?:p )

Όσα και να μπορείς να απαντήσεις θα είναι αρκετά...:)

Με γεία φίλε μου!:)

Θα ήθελα να ρωτήσω τα κλασικά καταρχήν...

Μπορείς να έχεις δόνηση και ήχο μαζί??Ταυτόχρονα δηλαδή?

Δόνηση και ήχο στα μηνύματα??

ευχαριστω φιλε μου

εχεις τις εξης επιλογες για ηχο κλησης

μελωδια

μελωδια αυξανομενης εντασης

δονηση

δονηση και μελωδια

δονηση και μελωδια αυξανομενης εντασης

αθορυβο

και αυτες για μηνυματα:

μελωδια

δονηση

δονηση και μελωδια

αθορυβο

μπορεις να κανεις οτι συνδυασμο θελεις απο τα παραπανω σε οποιο προφιλ θες

Στην κάρτα μνήμης μπορείς να φτιάξεις τους δικούς σου φακέλους??

εννοειται χωρις κανενα περιορισμο

Παιχνίδια java μπορείς να περάσεις με κάποιον τρόπο?(δύσκολο μάλλον)?

δεν εχω δοκιμασει ακομα. παντως οτι και να κανεις copy paste μεσα στην μνημη το παιρνει. δεν εχω δοκιμασει ομως να βαλω ενα java να δω αν θα το ανοιξει

Κάπου είχα διαβάσει ότι το κινητό με λίγα λεπτά κλήσης αρχίζει να θερμαίνεται πολύ και έχει μικρά προβληματάκια με το σήμα.(απώλεια για 1-2 δευτερόλεπτα)

Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο??

ακου να δεις τι ειδα εγω.

μιας και το κινητο ειναι 3g και με γρηγορη ταχυτητα μεταφορας δεδομενων ηθελα να το δοκιμασω βλεποντας live tv απο το vodafone live.

(παρεπιμπτοντως εχει κατευθειαν μενου που σε παει στο live tv και μπορεις να δεις καναλια Live η να δεις εκπομπες πχ το παρα πεντε της τελευταιας βδομαδας.)

οποτε το δοκιμασα βλεποντας μιας εκπομπη. το κινητο οντως ζεσταθηκε αρκετα αλλα δεν διακοπηκε η εικονα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ για 40 λεπτα που κρατησε το video. και ειχα και 3g σημα μια δυο γραμμες μονο.......

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΗΣΗΣ ΦΩΝΗΣ ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

Η κάμερα τι λέει?

η καμερα σε σχεση με καμερες κινητων ειναι παρα πολυ καλη. ειναι 2MP με auto focus. θα βγαλω καμια φωτο και θα την ανεβασω αυριο- μεθαυριο

(ερωτήσεις δεν ήθελες? )

Όσα και να μπορείς να απαντήσεις θα είναι αρκετά...

ελπιζω να βοηθησα λιγο...

παντως το vodafone menu του ειναι παρα πολυ user friendly και εχεις απειρες παραμετροποιησεις σχεδον για τα παντα!

επισης μπορεις να ρυθμισεις το καθε ενα απο τα πληκτρα κατευθησεων που εχει τι να ανοιγει...

και εχει για το καθε ενα 31 ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!!

τα παλαιοτερα μενου της vodafone ηταν idiot free δηλαδη φτιαγμενα για ηλιθιους. πολυ απλα και χωρις πολλες πολλες ρυθμισεις.

τωρα εχει ρυθμισεις σχεδον για τα παντα

Ευχαριστώ φίλε, ήσουν πολύ κατατοπιστικός.:)

Σε κατάσταση video streaming(πχ live tv) είναι απόλυτα λογικό να ζεσταίνεται(όλα τα κινητά το κάνουν αυτό).

Αλλά αφού στις κλήσεις είναι οκ, τότε όλα οκ.;)

Ευχαριστώ φίλε, ήσουν πολύ κατατοπιστικός.:)

Σε κατάσταση video streaming(πχ live tv) είναι απόλυτα λογικό να ζεσταίνεται(όλα τα κινητά το κάνουν αυτό).

Αλλά αφού στις κλήσεις είναι οκ, τότε όλα οκ.;)

oh yes....

και εχω κανει κλησεις πανω απο 15 λεπτα 3-4 φορες

Θα μπορούσες να ανεβάσεις φωτογραφία υψηλής ανάλυσης για να δούμε την ποιότητα της κάμερας: To flash που διαθέτει η συσκευή είναι καλό; Απο σήμα δικτύου,έχει καλή λήψη; Τέλος έχει καλή ποιότητα στις κλήσεις φωνής γιατί πολλά samsung κάνουν μια παραμόρφωση μερικές φορές. Eυχαριστώ

Θα μπορούσες να ανεβάσεις φωτογραφία υψηλής ανάλυσης για να δούμε την ποιότητα της κάμερας: To flash που διαθέτει η συσκευή είναι καλό; Απο σήμα δικτύου,έχει καλή λήψη; Τέλος έχει καλή ποιότητα στις κλήσεις φωνής γιατί πολλά samsung κάνουν μια παραμόρφωση μερικές φορές. Eυχαριστώ

δεν το εχω ξεχασει. θα ανεβασω μια φωτογραφια μολις τραβηξω! τωρα ειναι νυχτα!

flash δεν διαθετει

απο σημα μια χαρα. δεν εχω αντιληφθει καποιο προβλημα!

παραμορφωση στις κλησεις φωνης δεν εχω παρατηρησει να κανει

δεν το εχω ξεχασει. θα ανεβασω μια φωτογραφια μολις τραβηξω! τωρα ειναι νυχτα!

flash δεν διαθετει

Καμιά από εσωτερικό χώρο ή δεν αξίζει τον κόπο?

Καμιά από εσωτερικό χώρο ή δεν αξίζει τον κόπο?

θα τραβηξω αυριο και σε εσωτερικο και σε εξωτερικο χωρο