Braker Δημοσιεύτηκε February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 27, 2006 Αγόρασα πρόσφατα ένα Virtual Keyboard από το e-bay. Εγκατέστησα το πρόγραμμα και φτάνω στο σημείο να το κάνω pair με το laptop (Acer Ferrari 3000 LMI / Win XP English + SP1) και μου ζητάει τον κωδικό. Ψάχνω μέσα στο manual και διαβάζω ότι τον κωδικό τον δημιουργώ εγώ μέσα από τα Windows. Έχω κάνει αρκετά pairings με το Bluetooth με συσκευές που είχαν τον κωδικό μέσα στο manual η σε κάπιο χαρτάκι μέσα στην συσκευασία αλλά αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν βγάζω άκρη. http://images5.pictiger.com/thumbs/0e/8ba964a2e85a84bf75f311b81ffe700e.th.jpg Ξέρει κανείς πως γίνεται να δημιουργήσω εγώ τον κωδικό ; η τέλος πάντων κάποιος να με βοηθήσει ; ΥΓ: Με το manual το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ (2.7 MB) μαζί με το πρόγραμμα δεν έβγαλα άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chem Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Για δοκίμασε να βάλεις για κωδικό 0000 . Συνήθως αυτός είναι ο default κωδικός των περισσότερων συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. February 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά δεν παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts