ael1964 Δημοσιεύτηκε February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 26, 2006 Έχω τα ΧP και τον τελευταίο μήνα έχω απεγκαταστήσει την εφαρμογή Java Runtime Environment, γιατί τόσο σε IEXPLORER, αλλά και Firefox, όσες φορές έμπαινε σε ιστοσελίδα που είχε εφαρμογές Java, όπως πχ είναι το http://www.esake.gr , το PC σερνόταν και μόνο κλείνωντας τον Web Broswer επανέρχοταν το PC σε ομαλή λειτουργία, κάποιες φορές κολλούσαν τα Windows και μόνο χειροκίνητα γινόταν επαννεκίνηση. Επίσης όταν πήγαινα στον Πίνακα Ελέγχου για να δώ τις επιλογές της Java Runtime Enviroment, ποτέ δεν μου έβγαζε τις επιλογές παρά μόνο το πλαίσιο και το PC σερνόταν πάλι μέχρι να κλείσω το παράθυρο το συγκεκριμένο. Τι φταίει;;;; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Έβαλες την τελευταία έκδοση του Java Runtime Environment; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Κάθε αναβάθμιση της εφαρμογής, την έκανα εγκατάσταση, αλλά το πρόβλημα συνέχιζε να υφίσταται. Έχω απο τις αρχές του Γενάρη που το απεγκατέστησα, λές να δοκιμάσω ξανά;;; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Δοκιμασε μονο κατεβασε την τελευταια version που θα βρεις...Ειναι περιπου 120mb Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts