Jump to content

Ερώτηση: Αποστολή 750MB σε άλλο υπολογιστή.

akis27
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hi παιδιά.

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να στείλω 750 MB (μουσικό CD) από τον υπολογιστή μου σε άλλο υπολογιστή, αν γνωρίζω την IP διεύθυνσή του, μέσω Internet?

Τροποι υπαρχουν αλλα θελει αρκετη ωρα (εκτος να εχεις upload 8Mbit και ο αλλος το αντιστοιχο σε download) αλλα χωρις να γινεται resume ετσι με μια διακοπη παει...........

ΥΓ: ψαξε λιγο στο google

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Μέσω Ιντερνετ???? Χμμμμ....Με δεδομένο ότι εχεις γρήγορη γραμμη και οχι dial up, κάθε εφαρμογή peer to peer αποστολής θα δουλέψει. ICQ file transfer, MSN ακόμη και μεσω IRC DCC Send/Receive ή Kazaa εφοσον "βρείτε" ο ένας τον άλλον. Το πλεονέκτημα του peer to peer ειναι οτι δεν παρεμβάλλονται servers ανάμεσά σας άρα η μεταφορά θα είναι απ' ευθείας και όσο γρήγορα επιτρέπει η σύνδεσή σας.

Φυσικά ισχύει αυτό που είπε ο trod, πρέπει να μην γινει διακοπή στη μέση της μεταφοράς, αλλιώς ξεκινας απο την αρχη (εκτός αν έχεις kazaa που μπορεί να κανει resume. Δεν έχω υπόψη μου κάποιο αλλο πρόγραμμα που κανει resume αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχει.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Αρχικό Μήνυμα από τον akis27

Hi παιδιά.

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να στείλω 750 MB (μουσικό CD) από τον υπολογιστή μου σε άλλο υπολογιστή, αν γνωρίζω την IP διεύθυνσή του, μέσω Internet?

Δεν μπορείς να "στείλεις" τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων όπως θα έκανες με ένα mail ας πούμε, άν αυτό εννοείς. Θα πρέπει και στα δύο μηχανήματα να τρέχουν κάποια προγράμματα. Υπάρχει βέβαια και το θέμα της ταχύτητας/χρόνου που χρειάζεται για τέτοιες μεταφορές. Δηλαδή οποιαδήποτε σύνδεση dialup δεν επαρκεί. Αν λοιπόν έχεις μια πολύ γρήγορη σύνδεση η καλύτερη λύση γι'αυτές τις περιπτώσεις είναι το ftp. Αλλά θα πρέπει στο ένα μηχάνημα να τρέχει ένας ftp server (για παράδειγμα το serv-U) και στο άλλο ένας client (π.χ. cuteFTP). Βέβαια δεν είναι τόσο απλό να το ρυθμίσεις όσο ένα πρόγραμμα peer to peer αλλά είναι πολύ γρήγορο και αξιόπιστο.

Υπάρχει και άλλη λύση:

"Ψήνεις" το CD και του το στέλνεις με παραδοσιακή αλληλογραφία.

Μάλλον θα σου έρθει φθηνότερα! :)

Live Another Day,

Climb A Little Higher,

Find Another Reason To Stay...

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Νομίζω γίνεται και με το http://www.streamload.com/

Ναι αλλα ο αλλος πρεπει να ειναι member στο streamload και για αυτο θελει χρημα......

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Ευχαριστώ παιδιά. Ένας φίλος μου είπε να δοκιμάσω και το πρόγραμμα "Imesh" ή "Imesg", κάπως έτσι. Θα μπω να τα δοκιμάσω όλα αυτά.