JohnnyBoy2 Δημοσιεύτηκε February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2006 Καλημέρα και από μένα! Στην εταιρεία που εργάζομαι πρόσφατα εγκατέστησαν ένα firewall (hardware) και έκτοτε έχει κοπεί η δυνατότητα για downloading από p2p δίκτυα.:( Προφανώς έχει μπλοκάρει τις θύρες επικοινωνίας και δε μπορώ να συνδεθώ σε κανένα server!:mad: ΟΚ, γνωρίζω ότι αυτό έγινε για θέματα ασφαλείας αλλά δε σημαίνει ότι τα p2p χρησιμοποιούνται μόνο κακόβουλα, αλλά και για θέματα δουλειάς. Υπάρχει κανένας τρόπος να ελευθερώσω κάποια θύρα, ή να εντοπίσω μια ανοιχτή και να χρησιμοποιήσω αυτή για να συνδεθώ;:confused: Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Πολυ φοβαμαι πως οχι.....:O Αυτα τα δικαιωματα τα εχει μονο ο διαχειρστης του Server :X Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 ΟΚ, γνωρίζω ότι αυτό έγινε για θέματα ασφαλείας αλλά δε σημαίνει ότι τα p2p χρησιμοποιούνται μόνο κακόβουλα, αλλά και για θέματα δουλειάς Αν μπορέσεις να τους δώσεις ένα παράδειγμα θα σε αφήσουν... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. February 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Πολυ φοβαμαι πως οχι.....:O Αυτα τα δικαιωματα τα εχει μονο ο διαχειρστης του Server :X Και αν λάβουμε υπόψιν ότι έχω πρόσβαση στον server?:cool: Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Και αν λάβουμε υπόψιν ότι έχω πρόσβαση στον server?:cool: Εισαι ο κυριος διαχειριστης του Server δηλαδη? Αν ναι τοτε που ειναι το προβλημα σου? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Εισαι ο κυριος διαχειριστης του Server δηλαδη? Αν ναι τοτε που ειναι το προβλημα σου? Το πρόβλημα είναι οτι χρειάζεται να "ανοίξει" ports στο firewall για να περνάει το trafic των p2p προγραμμάτων. Το firewall και ο server είναι 2 διαφορετικά πράγματα και χρειάεται πρόσβαση και στο δεύτερο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Το firewall παιδιά είναι hardware στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτο που χρειάζεσαι είναι να έχεις admin access στο firewall και να ανοίξεις κάποιες πόρτες... Αλήθεια από πότε τα p2p χρησιμοποιούνται για δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Το firewall παιδιά είναι hardware στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτο που χρειάζεσαι είναι να έχεις admin access στο firewall και να ανοίξεις κάποιες πόρτες... Αλήθεια από πότε τα p2p χρησιμοποιούνται για δουλειά? Σωστα!!!Αυτο εξηγησα και εγω πως πρεπει να εισαι admin και διαχειριστης του Server οχι απλα το να μπορεις να τον ανοιξεις...:X Αλλα αυτη η απορια μου δημιουργειτε και εμενα....Οταν χρειαζομαι και εγω κατι μιλαω με τον προισταμενο που διαχειριζεται τον Server και λυνονται ολα...:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Άλλο server άλλο firewall ... Δεν είναι το ίδιο πράγμα.... μπορεί κάποιος να έχει βάλει τα ίδια accounts για λόγους ευκολίας, αλλά είναι διαφορετικά πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. February 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Δεν είπα ότι είμαι διαχειριστής του server, αλλά ότι απλά έχω πρόσβαση. Γνωρίζω τον κωδικό για να τον ανοίξω! Εν πάσει περιπτώσει, λογικά θα υπάρχει κάποιο Software εγκατεστημένο εκεί το οποίο διαχειρίζεται τη λειτουργία του firewall? Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Δεν είπα ότι είμαι διαχειριστής του server, αλλά ότι απλά έχω πρόσβαση. Γνωρίζω τον κωδικό για να τον ανοίξω! Εν πάσει περιπτώσει, λογικά θα υπάρχει κάποιο Software εγκατεστημένο εκεί το οποίο διαχειρίζεται τη λειτουργία του firewall? Συνήθως τα firewall επειδή είναι δικτυακές συσκευές μπορείς να τις ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας έναν browser (πχ Opera, Firefox, Internet Explorer). Αρκεί να δώσεις την ip τους Πχ http://10.0.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Δοκιμασε να αλλαξεις την Port στις ρυθμισεις του προγραμματος.....Βαλε μια που να γνωριζεις οτι ειναι ανοιχτη...Π.χ Στο dc++ Εχει στιε επιλογες το port;) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Δεν είπα ότι είμαι διαχειριστής του server, αλλά ότι απλά έχω πρόσβαση. Γνωρίζω τον κωδικό για να τον ανοίξω! Εν πάσει περιπτώσει, λογικά θα υπάρχει κάποιο Software εγκατεστημένο εκεί το οποίο διαχειρίζεται τη λειτουργία του firewall? γνωριζεις τον κωδικο αλλα δεν γνωριζεις τι να κανεις... οποτε απο δικτυα ταπουτ... αστο καλυτερα... κακως σου εδωσαν τον κωδικο.τα p2p δικτυα κανουν ζημια στην επιχειρηση, για να μπει ο hardware firewall... παιξε το h4x0r αλλα δεν θα το εκτιμησει ο διαχειριστης αν δει ανοιχτες πορτες.... η βιασμενους τους κανονες... Παράθεση Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω νέο θέμα...επειδή δε γνωρίζω μήπως μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό firewall για τον υπολογιστή μου??? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω νέο θέμα...επειδή δε γνωρίζω μήπως μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό firewall για τον υπολογιστή μου??? Hardware ή software; Αν εννοείς software δοκιμασε: Zone alarm, outpost, Kerio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω νέο θέμα...επειδή δε γνωρίζω μήπως μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό firewall για τον υπολογιστή μου??? Καλημέρα...:happy: Εαν έχεις SP2 το firewall των Windows κάνει καλά τη δουλεία του...:p τώρα αν δεν σε ικανοποιεί τότε μια καλά λύση είναι και το Sygate Personal Firewall pro Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Hardware ή software; Αν εννοείς software δοκιμασε: Zone alarm, outpost, Kerio software εννοώ... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts