Jump to content

δεν υπάρχει adsl διαθέσιμο για pstn, τι κάνω;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτησω κατι βρε παλικαρια..στην περιοχη μου δεν υπαρχει dsl σε γραμμη αλλα σε υπαρχει isdn!!!!γινεται αυτο?η με δουλευουν οι οτετζιδες.ποσο ειναι το κοστος της μετατροπης psdn σε isdn σε ποσεσ μερεσ την κανει ο οτε?και στο καπακι να ζητησω dsl...σε κανα χρονο θα εχω?

Μαλλον σε κοροιδευουν και προσπαθουν να σε πιασουν κωτσο για να πληρώνεις και παγιο για isdn κ παγιο adsl. Εγω που εχω γραμμη isdn προσπαθώ να την ξεφορτοθώ γιατι δε με βολευει η συνδεσμολογια με το netmode. Σε ποια περιοχή εισαι και σου τα λένε αυτά?

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/3.0546.2.3; 6367) Opera 8.00 [en])

μάλλον σε δουλεύουν οι μάγκες του ΟΤΕ γιατί από όσο ξέρω η είναι η δεν είναι διαθέσιμο. Εγώ πάντως στο σπίτι τώρα που βάζω ΑDSL την έκανα πάλι ΡSDN.

να ρωτησω κατι βρε παλικαρια..στην περιοχη μου δεν υπαρχει dsl σε γραμμη αλλα σε υπαρχει isdn!!!!γινεται αυτο?η με δουλευουν οι οτετζιδες.ποσο ειναι το κοστος της μετατροπης psdn σε isdn σε ποσεσ μερεσ την κανει ο οτε?και στο καπακι να ζητησω dsl...σε κανα χρονο θα εχω?

Αυτό που σου λένε γίνεται. Σε κάθε περιοχή υπάρχουν συγκεκριμένα dslam, άλλα για γραμμές pstn και άλλα για isdn. Μπορεί στη δική σου περίπτωση να έχει γεμίσει το dslam με τις γραμμές pstn και να υπάρχουν πόρτες για γραμμές isdn.

Τώρα, για να δεις αν σε δουλεύουν πραγματικά οι OTEτζήδες, πήγαινε εδώ, στο τελευταίο μήνυμα έχει ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα γραμμής adsl, το αρχείο pdf έχει αναλυτικά για τη περιοχή σου αν υπάρχουν ή όχι γραμμές για σύνδεση pstn/isdn (είναι σχετικά ενημερωμένο, οπότε μπορείς να πάρεις μια εικόνα).

Για το τέλος μετατροπής της γραμμής δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ίσως βρεις την απάντηση στο site του ΟΤΕ ή στο http://www.oteshop.gr. Απ' την στιγμή που υπάρχει διαθεσιμότητα της ADSL για τη γραμμή σου και κάνεις αίτηση, σε περίπου 10 μέρες θα είσαι έτοιμος.

@gdscream και @fanish1 λολ ρε σείς, τι καχυποψία και ταυτόχρονα παραπληροφόρηση είναι αυτή. :hunter:
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Και σιγα τη διαφορα που εχει στο παγιο αν συμπεριλαβεις και την αναγνωριση κλησεων.

Το μονο κακο η συνδεσμολογια.

Εγω παντως απολαμβανω το DSL με ISDN αφου ουσιαστικα εχω και το δικο μου τηλεφωνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και σιγα τη διαφορα που εχει στο παγιο αν συμπεριλαβεις και την αναγνωριση κλησεων.

Το μονο κακο η συνδεσμολογια.

Εγω παντως απολαμβανω το DSL με ISDN αφου ουσιαστικα εχω και το δικο μου τηλεφωνο.

kai pali siga to master pou xreiazete i sundesmologia.... mono ta lefta pou dineis gia na tin ksanakaneis pstn..... pote!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

ευχαριστο για τα link επιβεβαιωνουν οτι adsl διαθεσημο για pstn δεν θπαρχει ενω για isdn υπαρχουν θεσεις στα ds(a)lam(ia) τους.αν μετατρεψω την γραμμη σε isdn και βαλω adsl μετα θα πληρωνω παγεια και για τα δυο? ρε capone ποσο σου παει το μαλλι το μηνα?αν παρω καμια αλλη εταιρια λετε να εχει καβατζα τιποτα γραμμες που περνει απο οτε? και να μου βαλει?

Έτσι κι αλλιώς θα πληρώνες το πάγιο της PSTN + ADSL. Αν κάνεις αναβάθμιση, θα πληρώνεις το πάγιο της ISDN + ADSL.

Ναι υπάρχει περίπτωση η vivodi να έχει θύρες για PSTN στο κέντρο σου και να μην έχει ο ΟΤΕ.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αν δεις την διαφορα PSTN & ISDN με την αναγνωριση κλησεων ειναι 3,5 ευρω το μηνα επιπλεον! (με ΦΠΑ). Εγω παντως τα δινω γιατι με διευκολυνει.

Οτι θες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή μέχρι να ανοίξουν πόρτες για PSTN στον πΟΤΕ της περιοχής σου. Και εγώ ένα μήνα περίμενα...

Εγώ για τον ίδιο λόγο με σένα, έκανα αίτηση τηλεφωνικώς την Πέμπτη για μετατροπή σε ISDN και την Παρασκευή ήρθαν για εγκατάσταση, άσχετα που από τότε δεν έχω σταθερό και τους ψάχνω από σάββατο να έρθουν να κάνουν κάτι..

Γίνεται μετατροπή πίσω σε PSTN? Και τι ακριβώς πληρώνεις?

Εγώ για τον ίδιο λόγο με σένα, έκανα αίτηση τηλεφωνικώς την Πέμπτη για μετατροπή σε ISDN και την Παρασκευή ήρθαν για εγκατάσταση, άσχετα που από τότε δεν έχω σταθερό και τους ψάχνω από σάββατο να έρθουν να κάνουν κάτι..

Γίνεται μετατροπή πίσω σε PSTN? Και τι ακριβώς πληρώνεις?

Δίνεις πάλι 35 euros +ΦΠΑ και το netmod πίσω.

Καλη φάση.. Πρέπει όμως να πάρω και άλλο ADSL Kit, σωστά? Αφού θα έχω πάρει για ISDN γραμμη..

Δίνεις πάλι 35 euros +ΦΠΑ και το netmod πίσω.

Βρε 29,40€ + ΦΠΑ δηλαδή 35€ τελική, ακόμα δε το έμαθες;;;; :X

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Βρε 29,40€ + ΦΠΑ δηλαδή 35€ τελική, ακόμα δε το έμαθες;;;; :X

oκ δικαιολογούμαι όμως γιατί είναι εκτός αρμοδιοτήτων μου έτσι?:p

Πρέπει όμως να πάρω και άλλο ADSL modem αφού αυτό που θα έχω θα είναι για ISDN γραμμή

Τελικά το kit το έχεις πάρει?

Έκανες ISDN τη γραμμή και θέλεις να την ξανακάνεις PSTN?

Ναι το pstn modem δέν θα κάνει για ISDN γραμμή εκτός αν μπαίνει άλλο firmware.

Άκυρο ε? Ναι έκανα τη γραμμή ISDN και το κιτ θα το πάρω τη δευτέρα.. Τελικά σήμερα που ξαναείδα τις χρεώσεις του ΟΤΕ μάλλον θα την αφήσω σε ISDN αφού θα χρειάζεται να αγοράσω και άλλο μοντεμ...

loipon akouse ton otetzi.....

yparxei periptwsh na exoun eksntlithei oi pstn portes tou kentrou,logiko na eksantlithoun poio grhgora apoti oi isdn,afou mpainoun syxnotera.

h monada dslam pou einai topothethmenh sto kentro ths perioxhs sou bgazei ena sygkekrimeno arithmo thirwn,ean eksantlithoun egkera yparxei problima diathesimothtas.

opote twra perimeneis mexri na topotheththoun kai alles.

ean thes na kaneis metatropi se isdn,den kathysterei toulaxiston emeis se dyo meres thn energopoioume....kathws den exei thn tromerh dyskolia

Όντως έτσι έγινε.. Τηλεφωνικά έκανα αίτηση για μετατροπή σε ISDN και σε 2 μέρες ήρθαν οι τεχνικοί..

Για να λένε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα σε isdn και όχι σε pstn έτσι είναι. Σε αυτό δεν σε δουλεύουν. Εγώ λέω να κάνεις isdn την γραμμή. Θα δίνεις 3-4 ευρώ επιπλέον σε πάγιο αλλά θα έχεις 2 γραμμές και δωρεάν αναγνώριση κλήσεων. Φυσικά πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος μετατροπής της pstn σε isdn αλλά αυτό εννοείται ότι το πληρώνεις μόνο στον πρώτο λογαριασμό μετά την μετατροπή! Και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι που έχουν isdn την κάνουν pstn όταν βάζουν adsl. Πληρώνουν περισσότερα λεφτά από ότι θα πλήρωναν στο επιπλέον πάγιο σε ένα χρόνο...
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Aπ'τη στιγμη που ο ΟΤΕ εχει πρακτικη για καθε pstn πορτα να βαζει και μια isdn οταν γεμισουν οι pstn σου λεει το παραμυθι, "βαλε isdn τωρα για να εξυπηρετηθεις". Που φτασαμε, να προσπαθει να πουλησει isdn μεσω DSL. Μη μου πει κανεις οτι δεν αντιλαμβανεται πως οι pstn χρηστες του διαδικτυου ειναι πολλοι περισσοτεροι απο τους isdn. Γιατι ομως δινουν σχεδον 1:1 αναλογια στα DSLAM; :mad:

Παλιοτερα λεγανε σ'οποιον ασχετο βρισκανε οτι "με isdn η dsl παει καλυτερα".

Πραγματικα απαραδεκτοι.