mousi Δημοσιεύτηκε February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 21, 2006 Παιδιά θέλω να φτιάξω ένα irc channel και χρειάζομαι κάποιο δωρεάν (ή φθηνό) bot για να το κρατάει ανοιχτό και να με κάνει operator όταν μπαίνω. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι; Επίσης αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω (το ανεβάζω κάπου;). Sorry αν υπάρχει ήδη τέτοιο thread αλλά δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση για τις λέξεις irc και bot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Άσχετο μ'αυτό που ρωτάς, αλλά αναζήτηση για λέξεις με 3 γράμματα μπορείς να κάνεις αν γράψεις π.χ. irc*. Πάντως σχετικό θέμα δε θυμάμαι να υπάρχει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 OK thanks... Όντως δεν υπάρχει κάποιο θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 προγραμμα θες για lixux ή windows? Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Το πλέον διαδεδομένο είναι το eggdrop. Google it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Βασικά θέλω να είναι συνέχεια online οπότε μάλλον θα το βάλω στο server στο site μου (Linux)... Μπορώ να το βάλω σε τέτοιο server; Αν ναι πώς θα το εγκαταστήσω; Μέσω ssh; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Παιδιά θέλω να φτιάξω ένα irc channel και χρειάζομαι κάποιο δωρεάν (ή φθηνό) bot για να το κρατάει ανοιχτό και να με κάνει operator όταν μπαίνω. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι; Επίσης αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω (το ανεβάζω κάπου;). Sorry αν υπάρχει ήδη τέτοιο thread αλλά δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση για τις λέξεις irc και bot... Και σε ποιο δίκτυο σκοπεύεις να κάνεις το κανάλι σου? Γιατί, στο grnet δεν σου είναι απαραίτητο. Τη δουλειά που θέλεις την κάνει ο chanserv. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 αν εχεισ ηδη shell account μπορεις να αρχισεις με το ΒitchX ( http://faq.bitchx.org/browse.php ) και μετα με eggdrop http://www.egghelp.org <-- stable και με παρα πολλες δυνατοτητες a,den eida oti exeis idi SSH!! δοκιμασε να τρεξεις το BitchX σε screen mode(backround): screen BitchX μετα, για να φυγεις απο το παραθυρο ΒitchX: ctlr+a,d και για να ξαναμπεις: screen -r ** προσοχη** ρωτας ston admin αν μπορεις να εχεις την δυνατοτητα να τρεχεις τετοιου ειδουσ προγραμματα οπως το eggdrop(to opoio omws sou to sunistw) egkatastasi apo ti selida pou edwsa egghelp.org εχει οτι θα χρειαστεις Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts