Jump to content

Πως αλλάζω τα δικαιώματα μου?

crazy_4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω έναν φορητό υπολογιστή.κάποια βλακεία έκαναν λοιπόν αυτοί της εγκατάστασης και ενώ φαίνομαι να έχω όλα τα δικαιώματα στον υπολογιστή, υπάρχει και ένας ακόμα administrator που δεν ξέρω πως να τον εμφανίσω και έχει περισσόερα δικαιώματα από εμένα.

χαρακτηριστικό παράδειγμα:

το κλασσικό Ctrl+alt+delete δεν λειτουργεί γιατί έχει απενεργοποιηθεί από το διαχειρηστή του συστήματος μου!!! :confused:

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Για να μην αρχίσουμε να πιθανολογούμε, θα πρέπει μάλλον να δώσεις περισσότερες πληροφορίες, όπως τι λειτουργικό χρησιμοποιείς για παράδειγμα.
Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

το κλασσικό Ctrl+alt+delete δεν λειτουργεί γιατί έχει απενεργοποιηθεί από το διαχειρηστή του συστήματος μου!!! :confused:

Αυτό μάλλον είναι παρενέργεια κάποιου ιού.:!:

χρησιμοποιώ XP (σορυ αλλά το θεώρησα δεδομένο) και επίσης ότι πρόγραμμα και αν χρησιμοποιώ για spyware ότι και να βρίσκει δεν μπορεί να το σβήσει... τι να κάνω... ???

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

χρησιμοποιώ XP (σορυ αλλά το θεώρησα δεδομένο) και επίσης ότι πρόγραμμα και αν χρησιμοποιώ για spyware ότι και να βρίσκει δεν μπορεί να το σβήσει... τι να κάνω... ???

http://windowsxp.mvps.org/Taskmanager_error.htm :chair:

:pig:

κάνε log off και ξαναμπές σαν administrator. Πάντα στα laptops υπάρχει user administrator για να μπορείς να αλλάζεις, διαγράφεις κλπ τους άλλους users, αλλά αν πας στους χρήστες θα πρέπει να δεις ότι και ο δικός σου χαρακτηρισμός πάλι administrator θα είναι. Αυτό που επίσης μπορώ να σκεφτώ είναι... μήπως δεν έχεις δημιουργήσει δικό σου account και μπαίνεις ως guest? πες μου λεπτομέρειες.

Αυτός ο ιός είναι πολύ δύσκολος στην αφαίρεση, δυστυχώς. Ίσως το format να είναι η ευκολότερη λύση.