crazy_4 Δημοσιεύτηκε February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 21, 2006 Έχω έναν φορητό υπολογιστή.κάποια βλακεία έκαναν λοιπόν αυτοί της εγκατάστασης και ενώ φαίνομαι να έχω όλα τα δικαιώματα στον υπολογιστή, υπάρχει και ένας ακόμα administrator που δεν ξέρω πως να τον εμφανίσω και έχει περισσόερα δικαιώματα από εμένα. χαρακτηριστικό παράδειγμα: το κλασσικό Ctrl+alt+delete δεν λειτουργεί γιατί έχει απενεργοποιηθεί από το διαχειρηστή του συστήματος μου!!! :confused: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Για να μην αρχίσουμε να πιθανολογούμε, θα πρέπει μάλλον να δώσεις περισσότερες πληροφορίες, όπως τι λειτουργικό χρησιμοποιείς για παράδειγμα. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 το κλασσικό Ctrl+alt+delete δεν λειτουργεί γιατί έχει απενεργοποιηθεί από το διαχειρηστή του συστήματος μου!!! :confused: Αυτό μάλλον είναι παρενέργεια κάποιου ιού.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 χρησιμοποιώ XP (σορυ αλλά το θεώρησα δεδομένο) και επίσης ότι πρόγραμμα και αν χρησιμοποιώ για spyware ότι και να βρίσκει δεν μπορεί να το σβήσει... τι να κάνω... ??? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 χρησιμοποιώ XP (σορυ αλλά το θεώρησα δεδομένο) και επίσης ότι πρόγραμμα και αν χρησιμοποιώ για spyware ότι και να βρίσκει δεν μπορεί να το σβήσει... τι να κάνω... ??? http://windowsxp.mvps.org/Taskmanager_error.htm :chair: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
effiek Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 κάνε log off και ξαναμπές σαν administrator. Πάντα στα laptops υπάρχει user administrator για να μπορείς να αλλάζεις, διαγράφεις κλπ τους άλλους users, αλλά αν πας στους χρήστες θα πρέπει να δεις ότι και ο δικός σου χαρακτηρισμός πάλι administrator θα είναι. Αυτό που επίσης μπορώ να σκεφτώ είναι... μήπως δεν έχεις δημιουργήσει δικό σου account και μπαίνεις ως guest? πες μου λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 τι θα ελεγες για format???!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Αυτός ο ιός είναι πολύ δύσκολος στην αφαίρεση, δυστυχώς. Ίσως το format να είναι η ευκολότερη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts