manosn2 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 ωραία. Άρα ισχύει ότι υπάρχει στο ίντερνετ ; Ειπαμε ναι. Δινει τα φοιτητικα πακετα οπως ειναι. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Μια φιλη μου εστειλε ενα κωδικο που κερδιζεις λεει για 1 χρονο 600 λεπτα και 600 μυν για ενα χρονο για cu Aν τον βαλω στο δικο μου που ειναι φοιτιτικο κανει τιποτα η θα χασω το φοιτιτικο μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Μια φιλη μου εστειλε ενα κωδικο που κερδιζεις λεει για 1 χρονο 600 λεπτα και 600 μυν για ενα χρονο για cu Aν τον βαλω στο δικο μου που ειναι φοιτιτικο κανει τιποτα η θα χασω το φοιτιτικο μου ? Εσύ δεν τα χρειάζεσαι αφού κάθε μήνα έχεις 600 λεπτά προς CU δωρεάν , δώστα αλλού. Πάντως δεν θα χάσεις το φοιτητικό ( πως σου μπήκε τέτοια ιδέα; ) Edited March 5, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Άνθρακες ο θησαυρός τελικά. Αν και είχα κάνει αίτηση τις μέρες που ανοίγουν οι φορητοτητες με πήραν κανονικά μετά από τρεις εργασιμες να μου πουν ότι θα συνδεθώ σε λίγη ώρα να βάλω τη κάρτα και ακόμα συνδέομαι... Πήρα εγώ και μου είπαν ότι τελικά όταν πήγαν να κάνουν την ενεργοποίηση λόγω του γνωστού τεχνικού προβλήματος δεν έγινε η σύνδεση και άγνωστο το αν θα γίνει ποτέ. Τότε ποιος ο σκοπός να ανοίγουν τις φορητοτητες δεν έχω καταλάβει. Εντέλει με καθυστέρηση ενεργοποιήθηκε το cu. Πήγα στο κατάστημα πριν λίγες μέρες μου λέει ο άνθρωπος πολύ ευγενικά ότι δυστυχώς λόγω του τεχνικού προβλήματος δε γίνονται. Του λέω μα τοτε γιατί κανετε φορητοτητες και μου λέει ότι είναι θέμα τύχης κάποιες ενεργοποιουνται κανονικά κάποιες όχι. Και ομολογουμένως μου έδειξε το σύστημα που έχουν και φαίνονταν οι δυο προσπάθειες που είχαν γίνει και πετούσε σφάλμα στην αίτηση μόλις πατούσε το κουμπί να γίνει η μετάβαση και μου λέει ας το πατήσουμε πάλι τώρα μήπως τυχον περάσει αυτή τη φορα και ίσως μέσα στο επόμενο τέταρτο ενεργοποιήθει αλλιώς θα ακυρώσω αίτηση μου λέει. Κι όντως σε δέκα λεπτα συνδέθηκα... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Εντέλει με καθυστέρηση ενεργοποιήθηκε το cu. Πήγα στο κατάστημα πριν λίγες μέρες μου λέει ο άνθρωπος πολύ ευγενικά ότι δυστυχώς λόγω του τεχνικού προβλήματος δε γίνονται. Του λέω μα τοτε γιατί κανετε φορητοτητες και μου λέει ότι είναι θέμα τύχης κάποιες ενεργοποιουνται κανονικά κάποιες όχι. Και ομολογουμένως μου έδειξε το σύστημα που έχουν και φαίνονταν οι δυο προσπάθειες που είχαν γίνει και πετούσε σφάλμα στην αίτηση μόλις πατούσε το κουμπί να γίνει η μετάβαση και μου λέει ας το πατήσουμε πάλι τώρα μήπως τυχον περάσει αυτή τη φορα και ίσως μέσα στο επόμενο τέταρτο ενεργοποιήθει αλλιώς θα ακυρώσω αίτηση μου λέει. Κι όντως σε δέκα λεπτα συνδέθηκα... Αν δεν μπορουν να φτιαξουν αυτο το τεχνικο προβλημα εδω και 3 μηνες τοτε να το κλεισουν το μαγαζακι τους. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Αν δεν μπορουν να φτιαξουν αυτο το τεχνικο προβλημα εδω και 3 μηνες τοτε να το κλεισουν το μαγαζακι τους. χαζοί είναι να το κλείσουν; Οσο βασιλεύει η νοοτροπία του Ελληνα καταναλωτή, τόσο θα υπάρχει μια εταιρία που θα τον εκμεταλλεύεται... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 χαζοί είναι να το κλείσουν; Οσο βασιλεύει η νοοτροπία του Ελληνα καταναλωτή, τόσο θα υπάρχει μια εταιρία που θα τον εκμεταλλεύεται... Απλά στο συγκεκριμένο είναι περίεργο γιατί όφελος δεν έχουν, συνδρομητές χάνουν ουσιαστικά. Δύσκολα κάποιος θα πεισθεί να κάνει συμβόλαιο αντί για καρτοκινητό θα πήγαινε απλά σε άλλο δίκτυο. Εμένα θα γινόταν φοιτητικό μετά την ενεργοποίηση γι αυτό και ήθελα οπωσδήποτε vodafone και περίμενα τόσο καιρό αλλιώς προφανώς σιγά υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές αυτοί χάνουν... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Δεν υπαρχει συμβολαιο χωρις δεσμευση, ωστε να κανεις φορητοτητα σε συμβολαιο και μετα μετατροπη σε καρτα; Βεβαια χανεις αρκετο χρονο, αλλα ισως ειναι μια πιθανη λυση; Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_ap Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Δεν υπαρχει συμβολαιο χωρις δεσμευση, ωστε να κανεις φορητοτητα σε συμβολαιο και μετα μετατροπη σε καρτα; Βεβαια χανεις αρκετο χρονο, αλλα ισως ειναι μια πιθανη λυση; Και να υπάρχει κάτι τέτοιο θες ένα μήνα για μετατροπή από συμβόλαιο σε καρτοκινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ισχυει οτι θελει τον 1 μηνα... Για αυτο ειπα οτι θελει και περισσοτερο χρονο ουτως ή αλλως. Απλα ειναι συγκριση ουσιαστικα ποσο χρονο χανεις με το συστημα τους που εντελως "τυχαια" δεν εχει φτιαχθει ηδη... Δηλαδη αν ηταν το συστημα τιμολογησης τι θα εκαναν; 3 μηνες θα εβγαζαν εναντι λογαριασμους των 10€ μεχρι να διορθωθει; Γενικα ειναι αστειο το ολο θεμα... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anndim Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Παιδιά με το φοιτητικό CU τι γίνεται; Χρειάζεται κάθε χρόνο ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Είδα στην Ομόνοια να δίνουν νούμερα και να διαφημ'ιζουν 400 λεπτά δωεάν χρόνο. Επειδή δεν το έψαξα παραπάνω, ξέρεις κανείς τι προσφορά είναιο αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Παιδιά με το φοιτητικό CU τι γίνεται; Χρειάζεται κάθε χρόνο ανανέωση; οχι ισχυει οσο και το πασο σου. Είδα στην Ομόνοια να δίνουν νούμερα και να διαφημ'ιζουν 400 λεπτά δωεάν χρόνο. Επειδή δεν το έψαξα παραπάνω, ξέρεις κανείς τι προσφορά είναιο αυτή? σου δινει 200 λεπτα δωρο για τους 2 πρωτους μηνες που βάζεις καρτα + 200' με 5€ Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Από το τρίμηνο δεν μεταφέρετε τίποτα. Μετά μεταφέρονται εφόσον ενεργοποιησεθς το ίδιο πακέτο πριν λήξει το προηγούμενο. Αν ενεργοποίησε πακέτο πριν λήξει η προσφορά των 3μηνων τους πλήρωσες 5 αντί για 4.έπρεπε πρώτα να λήξει η προσφορά να λάβεις το μήνυμα και μετά να ενεργοποιησεις το πακέτο Ενεργοποίησα το student xclusive 5 πριν λήξει το προηγούμενο. Δεν μετέφερε ούτε τα λεπτά ομιλίας ούτε τα mb για ιντερνετ. Σίγουρα έχουν μεταφερθεί σε σένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αν το προηγουμενο ηταν απο την προσφορα που σου δινει 3 Χclusive 5 δωρεαν στην αρχη του φοιτητικου, αυτα δεν μεταφερονται σε επομενα πακετα που πληρωνεις... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αυτο μου ηρθε σημερα... βεβαια εγω παιρνω το 1gb δωρο μεσω της online ανανεωσης ... αλλα για οποιον θελει κατι παραπανω σιγουρα ειναι καλη προσφορα. (Καρτοκινητο vodafone) http://s29.postimg.org/qskiiy3g7/IMG_3043.png Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αυτο μου ηρθε σημερα... βεβαια εγω παιρνω το 1gb δωρο μεσω της online ανανεωσης ... αλλα για οποιον θελει κατι παραπανω σιγουρα ειναι καλη προσφορα. (Καρτοκινητο vodafone) http://s29.postimg.org/qskiiy3g7/IMG_3043.png Ειναι επιλεκτικη προσφορα και την διαφορα θα την εκανε αμα ελεγε 2giga, 5ευρω! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ειναι επιλεκτικη προσφορα και την διαφορα θα την εκανε αμα ελεγε 2giga, 5ευρω! απο τα 500 ΜΒ να σου δινει 2γιγα σαν ογκο ομως ειναι κατι.... (για οσους ειχαν αναγκη το κατι περισσοτερο τελος παντων) Απο το ολοτελα... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ειναι επιλεκτικη προσφορα και την διαφορα θα την εκανε αμα ελεγε 2giga, 5ευρω! απο τα 500 ΜΒ να σου δινει 2γιγα σαν ογκο ομως ειναι κατι.... (για οσους ειχαν αναγκη το κατι περισσοτερο τελος παντων) Απο το ολοτελα... Για τα δεδομένα της vodafone, είναι πολύ καλή προσφορά. Για τα δεδομένα της cosmote, είναι άπιαστο όνειρο. Για τα δεδομένα της wind, είναι ένας συνηθισμένος μήνας... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 απο τα 500 ΜΒ να σου δινει 2γιγα σαν ογκο ομως ειναι κατι.... (για οσους ειχαν αναγκη το κατι περισσοτερο τελος παντων) Απο το ολοτελα... Δε νομιζω για καποιον που θελει νετ στο κινητο του να εχει νεο καρτοκινητο βονταφον, βασικα δε νομιζω οτι υπααρχει λογος να εχει η εταιρεια αυτο το πακετο στην αγορα, το πιο αχρηστο πακετο καρτοκινητης της Ελληνικη αγορας ειναι. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αν το προηγουμενο ηταν απο την προσφορα που σου δινει 3 Χclusive 5 δωρεαν στην αρχη του φοιτητικου, αυτα δεν μεταφερονται σε επομενα πακετα που πληρωνεις... Όχι έχουν λήξει οι 3 μήνες τις προσφοράς. Άλλωστε το λέει και στο site ότι δε μεταφέρονται ούτε mb ούτε λεπτά. Απλά μου έκανε εντύπωση που εδώ μέσα λέγαν το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Όχι έχουν λήξει οι 3 μήνες τις προσφοράς. Άλλωστε το λέει και στο site ότι δε μεταφέρονται ούτε mb ούτε λεπτά. Απλά μου έκανε εντύπωση που εδώ μέσα λέγαν το αντίθετο. Σίγουρα ανανέωσες πριν λήξει το πακέτο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Όχι έχουν λήξει οι 3 μήνες τις προσφοράς. Άλλωστε το λέει και στο site ότι δε μεταφέρονται ούτε mb ούτε λεπτά. Απλά μου έκανε εντύπωση που εδώ μέσα λέγαν το αντίθετο. Εμένα πάντως 11 μήνες τώρα μεταφέρονται κανονικά έχω φτάσει να έχω 3500λεπτα περίπου. Βάζω πάντα το exclusive 5 αλλά και στη κοπελιά και σε δύο φίλους μεταφέρονται κανονικά. Δηλαδή όταν έβαλες το νέο πακέτο τα παλιά που πήγαν χαθηκαν;;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ακόμα και στο site εμφανίζονταν και τα δύο πακέτα. Όταν έληξε το παλιό αυτόματα χάθηκαν τα λεπτά και τα Mb που είχα από αυτό. Πάντως στο site το αναφέρει ότι δεν μεταφέρονται. Τι να πω ίσως στις νέες συνδέσεις του φοιτητικού να ισχύει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Κάθε μήνα μου μεταφέρονται τα λεπτά ομιλίας και τα ΜΒ αν κάνω ανανέωση με ακριβώς το ίδιο πακέτο . Αν είχες το student 7 και πήρες το 5 δεν μεταφέρονται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts