Serafeim1981 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Έχει σταματήσει από καιρό αυτό. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Για κάθε ενδιαφερόμενο: με κάθε ταυτοποίηση καρτοκινητού vodafone στο saturn, δίνουν δώρο μία συσκευή vodafone 150 (αυτή που κοστίζει 9,90). 'Ο,τι και νά 'ναι σε όλους χρειάζεται μια συσκευή καβάτζα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Καλή κίνηση! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Καλή κίνηση! Δεν λέει και πολλά σαν συσκευή, με οθόνη lcd είναι και made in china, αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό. Επλίζω να ακολουθήσουν και οι άλλοι. Επίσης στο Πλαίσιο με κάθε ταυτοποίηση καρτοκινητού vodafone παίρνεις δώρο μία μπάλα ποδοσφαίρου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Για κάθε ενδιαφερόμενο: με κάθε ταυτοποίηση καρτοκινητού vodafone στο saturn, δίνουν δώρο μία συσκευή vodafone 150 (αυτή που κοστίζει 9,90). 'Ο,τι και νά 'ναι σε όλους χρειάζεται μια συσκευή καβάτζα. ξερεις μηπως μεχρι ποτε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Η δωρεάν πρόσβαση στο facebook ισχύει μόνο στην σελίδα 0.facebook.com αν δεν βάλεις το μηδέν μπροστά απλά πληρώνεις Δεν ξέρω γτ αλλά τις 2 τελευταίες μέρες το συγκεκριμένο site μου εμφανίζει ότι ο παροχος μου δεν υποστηρίζει τη λειτουργία αυτή! Παλιότερα δούλευε κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 ξερεις μηπως μεχρι ποτε;;; 1 μόνο μήνας έμεινε μέχρι την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος των ταυτοποιήσεων, είμαι σίγουρος ότι οι εταιρείες θα χοντρύνουν κατά πολύ περισσότερο το παιχνίδι των προσφορών και των δώρων με κάθε ταυτοποίηση. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 1 μόνο μήνας έμεινε μέχρι την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος των ταυτοποιήσεων, είμαι σίγουρος ότι οι εταιρείες θα χοντρύνουν κατά πολύ περισσότερο το παιχνίδι των προσφορών και των δώρων με κάθε ταυτοποίηση. οχι εννοω μεχρι ποτε δινουν δωρεαν τη συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Το μόνο που έμαθα είναι ότι δίνουν ένα κινητό των 9.90 ευρώ για κάθε Α.Φ.Μ. όσα καρτοκινητά και αν ταυτοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Το μόνο που έμαθα είναι ότι δίνουν ένα κινητό των 9.90 ευρώ για κάθε Α.Φ.Μ. όσα καρτοκινητά και αν ταυτοποιήσεις Ε να πάω να ταυτοποιήσω καμμιά 100 κάρτες. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Ε να πάω να ταυτοποιήσω καμμιά 100 κάρτες. :lol: Για κάθε Α.Φ.Μ δίνουν μια συσκευή. Όχι για κάθε ταυτοποίηση αριθμού. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 ξερεις μηπως μεχρι ποτε;;; Μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων... Καλό θα ήταν να πας σύντομα αν σε ενδιαφέρει, στο κατάστημα της λεωφ. Συγγρού είχε-δεν είχε 15 κομμάτια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Για να επικοινωνησεις με εκπροσωπο της εξυπηρετησης πελατων, αφου παρεις το 13830 ποιο πληκτρο πατας για να συνδεθεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Για να επικοινωνησεις με εκπροσωπο της εξυπηρετησης πελατων, αφου παρεις το 13830 ποιο πληκτρο πατας για να συνδεθεις; Νομίζω το 9 αλλά δεν είμαι σίγουρος:p :O Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Στα Saturn με κάθε ταυτοποίηση δίνουν δωροεπιταγή 10€. Αν τους πάω να μου ταυτοποιησουν 100 κάρτες, θα μου δώσουν 1000€ δωροεπιταγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Στα Saturn με κάθε ταυτοποίηση δίνουν δωροεπιταγή 10€. Αν τους πάω να μου ταυτοποιησουν 100 κάρτες, θα μου δώσουν 1000€ δωροεπιταγή; Η δωροεπιταγή είναι με κάθε ταυτοποίηση καρτοκινητού της cosmote. Με ταυτοποίηση wind και vodafone παίρνεις το κινητάκι των 10 ευρώ (αν το βρεις). Η προσφορά απ' ότι μου είπαν είναι 1 δωροεπιταγή ανά ΑΦΜ. Περίεργο πάντως που με ταυτοποίηση wind σου δίνουν κινητό που γράφει vodafone :p. Ίσως γι αυτό η κοσμοτέ να δίνει τη δωροεπιταγή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Στα Saturn με κάθε ταυτοποίηση δίνουν δωροεπιταγή 10€. Αν τους πάω να μου ταυτοποιησουν 100 κάρτες, θα μου δώσουν 1000€ δωροεπιταγή; ανα αφμ οχι ανα αριθμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 ανα αφμ οχι ανα αριθμο. Δεν ξέρω κατά πόσον όμως μπορούν να το ελέγξουν αυτό. Τη μέρα που πήγα εγώ ένας κύριος πριν από μένα έφυγε με δύο συσκευές. Μήπως ο περιορισμός 1 τεμάχιο/αφμ ισχύει μόνο για τις δωροεπιταγές και όχι για τα κινητά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Μίλησα με ένα φίλο μου που δουλεύει στα Saturn και περιμένω απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Μίλησα με ένα φίλο μου που δουλεύει στα Saturn και περιμένω απάντηση. Ενημέρωσε κι εμάς :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ενημέρωσε κι εμάς :) Φυσικά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Δεν ισχύει λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Δεν ισχύει λέει. Δεν κατάλαβα ποιό δεν ισχύει; Για τη συσκευή ή για όλα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Δεν κατάλαβα ποιό δεν ισχύει; Για τη συσκευή ή για όλα; λογικο και επομενο. αν ισχυε θα ειχαν δωσει χιλιαδες συσκευες σε λιγα λεπτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 λογικο και επομενο. αν ισχυε θα ειχαν δωσει χιλιαδες συσκευες σε λιγα λεπτα Όπως το λέει ο φίλος εγώ κατάλαβα μάλλον ότι δεν ισχύει κανένας περιορισμός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts