shadowman1480 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 για την προσφόρα 1 λεπτό το λεπτό, πως μπορώ να επιλέξω τους 2 αριθμούς? καλώ 1286 αλλά μου δίνει δυνατότητα μόνο να το ενεργοποιήσω. τους αριθμούς πως τους καταχωρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) Μπορείτε να μου θυμίσετε τι παίζει με το ένα νούμερο συνδρομητή, αλλά δύο συσκευές? ριξε μια ματια εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160 για την προσφόρα 1 λεπτό το λεπτό, πως μπορώ να επιλέξω τους 2 αριθμούς? καλώ 1286 αλλά μου δίνει δυνατότητα μόνο να το ενεργοποιήσω. τους αριθμούς πως τους καταχωρώ? με τον 1286 στην επιλογη 2 νομιζω. ακουσε ολο το μενου για να δεις που ειναι ακριβως. Edited June 25, 2010 by Petros the Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 με τον 1286 στην επιλογη 2 νομιζω. ακουσε ολο το μενου για να δεις που ειναι ακριβως. το άκουσα όλο 3 φορές, δε μου δίνει επιλογή για αριθμούς... μόνο να το εργοποιήσω και μάλιστα ούτε επιβεβαιωτικό μνμ δε μου έστειλαν... τι γίνεται? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) Ούτε σε εμένα δουλεύει, κανονικά πέρνεις 1286 -3 -2 αλλά μόλις το κάνω κλείνει Edited June 24, 2010 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Ούτε σε εμένα δουλεύει, κανονικά πέρνεις 1286 -3 -2 αλλά μόλις το κάνω κλείνει αυτο ακριβώς! μάλλον έχουν πρόβλημα, ελπίζω να φτιάξει άμεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 αυτο ακριβώς! μάλλον έχουν πρόβλημα, ελπίζω να φτιάξει άμεσα... γιατι δεν μιλας με καποιο εκπροσωπο της εξυπηρετησης πελατων;ισως μπορουν να στο ενεργοποιησουν αυτοι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Μεχρι ποτε ειναι η προθεσμια για δηλωση των καρτοκινητων; Πηγα 2 φορες στη vodafone και τις 2 δεν μπορουσαν να το περασουν γιατι δεν δουλευει το συστημα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 γιατι δεν μιλας με καποιο εκπροσωπο της εξυπηρετησης πελατων;ισως μπορουν να στο ενεργοποιησουν αυτοι δεν επείγει η ενεργοποίηση του γι αυτό. αν ως τη τρίτη δε δω φως θα πάω. βέβαια το είχα ενεργοπ πριν κάνα δίμηνο, δε ξέρω σε τι φάση βρίσκεται τώρα, αν θέλει ξανά δηλ ενεργοπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Μεχρι ποτε ειναι η προθεσμια για δηλωση των καρτοκινητων; Πηγα 2 φορες στη vodafone και τις 2 δεν μπορουσαν να το περασουν γιατι δεν δουλευει το συστημα τους. μεχρι 30 ιουλιου. Η γνωστη αλητεια των καταστηματων που δεν θελουν να ταυτοποιησουν καρτοκινητα λογω του κοστους που προκυπτει. Με μια προειδοποιηση στο καταστημα οτι θα κανεις καταγγελια οτι σε κοροιδευουν για το δηθεν πεσμενο συστημα, να δεις ποσο ευκολα θα ταυτοποιησεις τον αριθμο σου. Εχει καταντησει μια απεραντη γελοιοτητα το ολο θεμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 μεχρι 30 ιουλιου. Η γνωστη αλητεια των καταστηματων που δεν θελουν να ταυτοποιησουν καρτοκινητα λογω του κοστους που προκυπτει. Τι κόστος προκύπτει? Μόνο συμφέρον δεν έχουν από την ταυτοποίηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Τι κόστος προκύπτει? Μόνο συμφέρον δεν έχουν από την ταυτοποίηση? κοντα στα 2 ευρω για καθε ταυτοποιηση. Δεν εχεις διαβασει μηνυματα που εγραφαν οτι πηγαν για ταυτοποιηση και τους εστειλαν να βγαλουν φωτοτυπια την ταυτοτητα σε καποιο αλλο μαγαζι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Επειδη στο συγκεκριμενο καταστημα εχω παει αρκετες φορες πραγματι ξερω οτι εχουν προβλημα συχνα πυκνα αφου το παιδι μου εδειξε οτι ουτε ιντερνετ δεν ειχαν τα τερματικα τους δεν ειχε λογο να με κοροιδεψει. Το κοστος ειναι μονο η φωτοτυπια της ταυτοτητας; Αν ειναι μονο αυτο σιγα τα ωα οταν τα περισσοτερα μην πω ολα εχουν δικα τους φωτοτυπικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 κοντα στα 2 ευρω για καθε ταυτοποιηση. 2 ευρώ κοστίζει στο κατάστημα η ταυτοποίηση; Εκτός από τη φωτοτυπία τί άλλο πληρώνουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Ρε παιδιά, τι λέτε τώρα; :X Η ταυτοποίηση είναι εντελώς δωρεάν!!! Τα λεφτά που σας ζητάνε είναι για να τα βάλουν στην τσέπη τους. Μην τους κάνετε τη χάρη και απειλήστε τους με καταγγελία. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Δεν είπαμε ότι μας ζητάνε χρήματα. Απλά συζητάμε ποιο είναι το κόστος για την διαδικασία της ταυτοποίησης, το πόσο της κοστίζει κάθε εταιρίας να σε εξυπηρετήσει. Επειδή εμφανίστηκαν κρούσματα μη εξυπηρέτησης από τους υπαλλήλους, έχοντας ως πρόφαση ότι δε δουλεύει το σύστημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Και ειδικα στη βονταφον, η ευκολη απαντηση ειναι οτι υπαρχουν και βανακια που κανουν ταυτοποιηση. Λες και ειμαι υποχρεωμενος να ξερω που ειναι σταθμευμενα καθε φορα αυτα τα βανακια και να τα κυνηγαω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Απλά συζητάμε ποιο είναι το κόστος για την διαδικασία της ταυτοποίησης, το πόσο της κοστίζει κάθε εταιρίας να σε εξυπηρετήσει. Υποθέτω ότι τα 2 ευρώ που αναφέρθηκαν αποτελούν το κόστος συνολικά για την εταιρεία, και όχι για το κάθε κατάστημα μόνο. Πέρα από το κόστος του χαρτιού και του μελανιού του εκτυπωτή ή του στυλό δεν νομίζω να υπάρχει άλλο κόστος για τα καταστήματα. Ούτε έχω ακούσει κάποιο κατάστημα να έχει προσλάβει έκτακτο προσωπικό για τις ταυτοποιήσεις :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkF Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 1 φωτοτυπια και 3 εκτυπωμενες σελιδες σπαταλουν τα καταστηματα για την ταυτοποιηση συν το κοπο του εργαζομενου. Δεν ειναι μεγαλο το κοστος πιστευω δεν ξεπερναει τα 0,30€ ανα ταυτοποιηση για καθε καταστημα τωρα απο εκει και περα δεν ξερω ποσο εργασια χρειαζεται η εταιρια για να φερει εις περας την διαδικασια. Παράθεση Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Ούτε σε εμένα δουλεύει, κανονικά πέρνεις 1286 -3 -2 αλλά μόλις το κάνω κλείνει το πρόβλημα διορθώθηκε!! ;) το έφτιαξαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 να όμως που μεσα σε λίγες μέρες εντοπίζω κ άλλο πρόβλημα στη βόντα. ενεργοποιήσα σε ένα cu το passport και με βάση τις οδηγίες αλλά κ την πείρα μου από παλιότερα, υποτίθεται πως θα έρθει μνμ εντός 24ώρου για την έκβαση του αιτήματος μου... πέρασαν 2 μέρες και ακόμα τπτ όμως.... (το είχα ενεργοπ πριν μήνες και τώρα για επιβεβαίωση το ξαναενεργοποιήσα, χωρίς ενδιάμεσα να απενεργοπ την υπηρεσία όμως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 το εχω παθει και εγω στο καρτοπρογραμμα δεν ξερω τι συμβαινει... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 το εχω παθει και εγω στο καρτοπρογραμμα δεν ξερω τι συμβαινει... να δοκιμάσω να καλέσω την εξυπηρέτηση? επειδή αύριο το απόγεμα πετάω, μην κάτσω μια ώρα να μιλάω χαλαρός και με φεσώσουν τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 υποτιθεται οτι εχουμε δωρεαν πληγηση στο facebook μεσω της vodafone. εχω περασει τις ρυθμισεις αλλα και παλι χρεωνομαι. εχω cu και συσκευη νοκια 6260(symbian). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Η δωρεάν πρόσβαση στο facebook ισχύει μόνο στην σελίδα 0.facebook.com αν δεν βάλεις το μηδέν μπροστά απλά πληρώνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Η δωρεάν πρόσβαση στο facebook ισχύει μόνο στην σελίδα 0.facebook.com αν δεν βάλεις το μηδέν μπροστά απλά πληρώνεις βασιλη το γραφει καπου στο σαιτ αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts