Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις ανανέωσα και εγώ με κάρτα των 5 ευρώ και μπήκαν 5 ευρώ!!Περίεργο!

Και γω τις προαλλες το ιδιο. Μαλλον θα ναι παλιες καρτες.

Δεν μ αρεσει ομως που με το CU a lot δεν μπορεις να βαλεις και All day.

δεν υπαρχουν παλιες καρτες των 5 ευρω, μονο καινουριες

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν υπαρχουν παλιες καρτες των 5 ευρω, μονο καινουριες

Γι αυτό αναρωτιόμουν!Δεν θυμάμαι παλιά να υπήρχαν κάρτες των 5 ευρώ.'Αρα τί συμβαίνει άραγε.

Γι αυτό αναρωτιόμουν!Δεν θυμάμαι παλιά να υπήρχαν κάρτες των 5 ευρώ.'Αρα τί συμβαίνει άραγε.

αν συνεβαινε μονο σε ενα ατομο, θα ελεγα συμπτωση αλλα αφου εχει συμβει και σε αλλους δεν ξερω τι να πω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πιστεύω οτι μπορει η εταιρεια να ειχε αποθεμα καρτων με παλιους κωδικους που απλως τους μετεφεραν σε νεες καρτες. Αλλιως δεν εξηγειται δηλαδη. Τη μια μπαινει τη μια δεν μπαινει;;;Τι παιχνιδακι ειναι αυτο;

Πιστεύω οτι μπορει η εταιρεια να ειχε αποθεμα καρτων με παλιους κωδικους που απλως τους μετεφεραν σε νεες καρτες. Αλλιως δεν εξηγειται δηλαδη. Τη μια μπαινει τη μια δεν μπαινει;;;Τι παιχνιδακι ειναι αυτο;

νομιζω οτι δεν γινεται αυτο.οι παλιοι κωδικοι αντιστοιχουν σε αξιες διαφορετικες των 5 ευρω.αλλωστε γιατι να το κανει αυτο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

νομιζω οτι δεν γινεται αυτο.οι παλιοι κωδικοι αντιστοιχουν σε αξιες διαφορετικες των 5 ευρω.αλλωστε γιατι να το κανει αυτο;

Τι να πω δε ξερω. Το θεμα ειναι οτι αν δεν αφαιρειται ο φορος τοτε το κρατος πως τον εισπραττει;;; :wacko: Εκτος και αν ειναι λαθος της εταιρειας!!!

Μήπως το υπόλοιπό σου είναι κάτω του 0.47€; Ακόμα κι αν έχεις δωρεάν mms από πακέτο, δεν μπορείς να στείλεις mms χωρίς να υπάρχει αυτό το υπόλοιπο.

Ναι αυτό έφταιγε τελικά!!Ευχαριστώ πολύ!! :thanks:

Δεν μ αρεσει ομως που με το CU a lot δεν μπορεις να βαλεις και All day.

Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά έχει λογική: σου λέει ότι με τα CU Talk a Lot πακέτα έχεις ομιλία προς CU. τι το θέλεις σου λέει τότε? για τα σταθερά του λέμε εμείς! αλλά προφανώς αυτοί δεν θέλουν να το χρησιμοποιούμε για σταθερά, αλλά για CU προκειμένου να κερδίζουν (διότι μεταξύ μας, είναι πολύ χαμηλή η τιμή για 60 λεπτά ημερισίως - ιδίως αν το χρησιμοποιείς για σταθερά):!:

Παιδια καλημερα να κανω μια ερωτηση γιατι εχω χρονια να ασχοληθω με cu!

Ισχυει ακομα αυτη η προσφορά που με καθε ανανεωση εχεις και 30mb internet?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Παιδια καλημερα να κανω μια ερωτηση γιατι εχω χρονια να ασχοληθω με cu!

Ισχυει ακομα αυτη η προσφορά που με καθε ανανεωση εχεις και 30mb internet?

Ισχύει αλλά όχι με κάθε ανανέωση:

"Πακέτο CU TALK A LOT 1200 + 1200 SMS + 30 MB με 1200 λεπτά ομιλίας / video-κλήσεων + 1200 SMS / MMS προς όλη την CU παρέα + 30 MB Internet από το κινητό, μόνο με 7€ / μήνα!"

"Κάλεσε δωρεάν το 1286, ενεργοποίησε το πακέτο και γίνε εσύ ο πιο «επικοινωνιακός» της παρέας!"

Πηγή:

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1191

Δηλαδη καποιο αντιστοιχο προγραμμα με της wind δεν υπαρχει Που να εχει μονο Internet?

πως μπορουμε να μαθουμε τι ποσο εχουμε μεταφερει αυτον τον μηνα με την υπηρεσια sharing? το cc εχει την δυνατοτητα να ενημερωσει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη καποιο αντιστοιχο προγραμμα με της wind δεν υπαρχει Που να εχει μονο Internet?

Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόγραμμα της wind αλλά μπορείς να βάλεις το surf&mail 30MB με 3,5€ και υπάρχει και άλλο πακέτο που δεν μπορώ να το εντοπίσω αυτή τη στιγμή, ας το γράψει όποιος το θυμάται...

εδιτ:

αυτό έλεγα Vodafone Unlimited Music & Ιnternet

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1096

Edited by tseapis

Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόγραμμα της wind αλλά μπορείς να βάλεις το surf&mail 30MB με 3,5€ και υπάρχει και άλλο πακέτο που δεν μπορώ να το εντοπίσω αυτή τη στιγμή, ας το γράψει όποιος το θυμάται...

εδιτ:

αυτό έλεγα Vodafone Unlimited Music & Ιnternet

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1096

Εισαι σιγουρη? Στο site λεει οτι πρεπει να εχεις branded συσκευη vodafone!

Βεβαια θα μου πεις μπορω να το χρησιμοποιησω μονο για το Internet.Μηπως αυτο ειναι μονο για συνδεσεις και οχι για καρτα?

Εισαι σιγουρη? Στο site λεει οτι πρεπει να εχεις branded συσκευη vodafone!

Βεβαια θα μου πεις μπορω να το χρησιμοποιησω μονο για το Internet.Μηπως αυτο ειναι μονο για συνδεσεις και οχι για καρτα?

Αν δεν έχεις branded, θα έχεις μόνο τα 100 mbs. Το κινητό σου όμως θα πρέπει να μπορεί να μπει στο live!, γιατί η ενεργοποίηση ολοκληρώνεται από εκεί. Οπότε σε καρτοκινητό πρέπει να έχεις το προφίλ vodafone live prepay που σου δίνει πρόσβαση στο Vf!live, και αφού το ενεργοποιήσεις, μπορείς φυσικά να αλλάξεις τις ρυθμίσεις σε Vodafone Web Prepay. (Αν και δεν υπάρχει καμία διαφορά εκτός από τη χρέωση μετά την κατανάλωση των δωρεάν MBs που με Web ρυθμίσεις είναι φθηνότερη).

To surf & mail 30 είναι μόνο για καρτοκινητό, και το Unlimited music & internet είναι για όλους.

Υπάρχει πρόβλημα με το 1286;Παίρνω κάμποση ώρα και είναι νεκρό.Συμβαίνει μήπως και σε άλλον;:worry:

Υπάρχει πρόβλημα με το 1286;Παίρνω κάμποση ώρα και είναι νεκρό.Συμβαίνει μήπως και σε άλλον;:worry:

Τωρα δουλευει παντως.

Οταν η wind εβγαλε 1000 λεπτα για ολο το 2009 βγαλανε και οι αλλες εταιριες.Ελπιζω να βγαλουν και οι

αλλες εταιριες αντιστοιχα πακετα με το νεο καρτοκινητο της γουιντ.Τελικα το μονο που συμφερει ειναι τα 1000 λεπτα γιατι εγω μιλω πιο φτηνα απο ολους τους Ελληνες με το 0,10/λεπτο και τα 120 λεπτα προς σταθερα με 5 ευρω στο wind f2g2.

Εγώ μηλάω πιο φτηνά από σένα, με Cu All Day και Betamax Voip, συνολικό κόστος κλήσης περίπου 0,07/λεπτό προς όλα τα κινητά, και με 0,006 λεπτά το λεπτό προς CU και σταθερά... :p

ΥΓ. Εντάξυ, έχει λίγο τράβηγμα, κι εγώ κατά βάση F2G2 χρησιμοποιώ για κλήσεις προς άλλους, το cu all day το χρησιμοποιώ για σταθερά περισσότερο. Πάντως είμαι έτειμος αν αλλάξει το 0,10 η wind να κάνω το μεγάλο βήμα και να πω bye bye...

Edited by Powerfull

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

μόλις έλαβα ένα μήνυμα από τη vodafone που λέει το εξής: "η vodafone έχει ένα μεγάλο νέο για σενα! μάθε για την επανάσταση που φέρνει η vodafone στην καρτοκινητή σήμερα στις 21.00 σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια."

ξέρει κανείς ποια είναι η "επανάσταση"?:rolleyes:

(ps δεν ξέρω αν παίζει καποιο ρόλο, εχω το νεο καρτοκινητό οχι cu)

Μολις ελαβα ενα sms απο Vodafone που αναφερει οτι φερνει και παλι την επανασταση στα καρτοκινητα! Ραντεβου σημερα στις 21.00 σε ολα τα τηλεοπτικα καναλια! Ξερει κανεις κατι?

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked