Vasileios Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 http://www.vodafone.gr/portal/client/competitions/loadCompetition!loadCondition.action?competitionId=987 Αν είσαι φοιτητής μπορείς να πας και τον αριθμό σου με φορητότητα ή να περιμένεις να έρθουν στην σχολή σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 εγώ δεν μπορώ να πάω κάπου? είμαι ήδη συνδρομητής CU κ φοιτητής στην πάτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 εγώ δεν μπορώ να πάω κάπου? είμαι ήδη συνδρομητής CU κ φοιτητής στην πάτρα πας σε ενα καταστημα βονταφον και ζητας ενα φοιτητικο cu Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Ερωτηση ... πηγα με την ταυτοτητα μου στα 2 καταστηματα voda στις Σερρες για να δηλωσω τα στοιχεια μου για το καρτοκινητο.. μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται ακομα γιατι μπορει και να ξαναχρειαστει να τα δηλωσεις αργοτερα... τωρα η βαριοτανε ιδιαιτερα η δεν ξερουν τι τους γινεται? Μπορω να δηλωσω το καρτοκινητο μου η οχι τελικα? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 πας σε ενα καταστημα βονταφον και ζητας ενα φοιτητικο cu δλδ να πάρω νέο πακέτο? κ τι ακριβώς προσφέρει παραπάνω τη στιγμή που έχω τα 1000 λεπτά κ SMS για όλο το 2009? τον διαγωνισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 δλδ να πάρω νέο πακέτο? κ τι ακριβώς προσφέρει παραπάνω τη στιγμή που έχω τα 1000 λεπτά κ SMS για όλο το 2009? τον διαγωνισμό? απλα και μονο την συμμετοχη σου στον διαγωνισμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juamx Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Δεν είναι μόνο η συμμετοχή στο διαγωνισμό (ο οποίος by the way είναι πολύ καλός κατα εμέ που είμαι από επαρχία και νοικιάζω στον Πειραιά). Δίνει δωρεάν το Talk a Lot 600 για 6 μήνες και 30ΜΒ Internet κάθε μήνα για 12 μήνες!!! εγώ έκανα αίτηση φορητότητας σε ένα F2G που είχα και περιμένω τώρα να ολοκληρωθεί για να κάνω ανανένωση και να μπω στο διαγωνισμό! όσο για την ταυτοποίηση, μου είπαν πως επίσημα από 7/11 και έπειτα θα μπορούμε να καταγράφουμε τα στοιχεία μας! λογικό καθώς από τότε έρχεται σε ισχύ ο νόμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usernameKG Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 λοιπον χθες μιλαγα με μια κοπελα που εχει vf cu και απο μια ωρα και μετα τα μυνηματα δεν παραδοθηκαν ... ελεξα την μνημη μυνηματων δεν ειχε γεμισει το ιδιο εγινε και σε αυτην..... τι στο διαλο εγινε ? και σημερα το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Δεν είναι μόνο η συμμετοχή στο διαγωνισμό (ο οποίος by the way είναι πολύ καλός κατα εμέ που είμαι από επαρχία και νοικιάζω στον Πειραιά). Δίνει δωρεάν το Talk a Lot 600 για 6 μήνες και 30ΜΒ Internet κάθε μήνα για 12 μήνες!!! εγώ έκανα αίτηση φορητότητας σε ένα F2G που είχα και περιμένω τώρα να ολοκληρωθεί για να κάνω ανανένωση και να μπω στο διαγωνισμό! όσο για την ταυτοποίηση, μου είπαν πως επίσημα από 7/11 και έπειτα θα μπορούμε να καταγράφουμε τα στοιχεία μας! λογικό καθώς από τότε έρχεται σε ισχύ ο νόμος! Δεν το δίνει δωρεάν, το δίνει <<δωρεάν>>. Πρέπει να κάνεις τουλάχιστον μια ανανέωση κάθε 30 μέρες, άρα είναι απλά μια προσφορά σαν το CU 2009, μόνο που αντί για 1000 λεπτά δίνει 600... Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Παρεπιπτόντος , δεν χρειάζετε να νοικιάζεις Το δώρο είναι 12 επιταγές των 450 ευρώ , μία τον μήνα που τις εξαργυρώνεις στην AlphaBank και γράφουν ως αιτιολογία κάλυψη ενοικίου..... Φυσικά η τράπεζα δεν πρόκειται να σου ζητήσει δικαιολογητικά .... 7.Το χρηματικό έπαθλο θα αποδίδεται με προσωπική επιταγή ποσού 450€ μηνιαίως για 12 μήνες. 8.Η προσωπική επιταγή θα μπορεί να εξαργυρώνεται σε οποιοδήποτε κατάστημα της τράπεζας Alpha bank και στην αιτιολόγηση θα αναφέρει ‘προς επιδότηση ενοικίου κατοικίας’. 11.Η αποστολή της επιταγής θα πραγματοποιείται με courier κατά την διάρκεια των 10 πρώτων ημερών κάθε μήνα και η παραλαβή θα πρέπει να γίνεται από τον συμμετέχοντα με την υπογραφή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 κ εγω που εχω το cu 2009? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juamx Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Δεν το δίνει δωρεάν, το δίνει <<δωρεάν>>. Πρέπει να κάνεις τουλάχιστον μια ανανέωση κάθε 30 μέρες, άρα είναι απλά μια προσφορά σαν το CU 2009, μόνο που αντί για 1000 λεπτά δίνει 600... Ναι το ξέρω! αλλά εγώ δεν το πληρώνω! κρατάω τα € που έβαλα με την 5άρα κάρτα (κάπου 4,8 νομίζω) και τα χρησιμοποιώ για να κάνω κλήσεις και να στέλνω μηνύματα σε όποιον θέλω! αφού θα έχω δωρεάν κλήσεις προς CU! άσε που εμένα μου αρέσει και το Internet που δίνει! Το What's Up που έχω και το F2G που έιχα δεν μου έχει δώσει ποτέ Internet! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happiness Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Λοιπόν, άρχισα πρόσφατα να χρησιμοποιώ το cu και το χρησιμοποιώ αποκλειστικά με έναν αριθμό (cu επίσης) και αγοράζοντας πακέτα talk a lot. Έχω παρατηρήσει το εξής: Το ξέρω πως η ελάχιστη χρέωση/κλήση είναι 3'. Ο μέσος όρος χρόνου/κλήση που πραγματοποιώ εγώ είναι >15' . Ελάχιστες φορές κλείνω το τηλέφωνο με λιγότερο από 3' ομιλίας. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τον μετρητή του τηλεφώνου μου, ο χρόνος ομιλίας μέχρι το τέλος του πακέτου ποτέ δεν πλησιάζει τις 10 ώρες (600' δλδ). Αντίθετα κυμαίνεται γύρω στις 5 ώρες. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 ν οι ελάχιστες είναι δύο φορές την μέρα και μίλάς από 30 δευτερόλεπτα , χάνεις 5 λεπτά την μέρα , αφού μιλάς 1 και χρεώνεσαι 6 5Χ30 =150 χαμένα λεπτά τον μήνα Δεν μου φαίνετε καθόλου απίθανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 κ εγω που εχω το cu 2009? Εσύ κι εγώ που έχουμε ήδη το CU 2009 προφανώς δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι μπαίνοντας σ'αυτό το πρόγραμμα, εκτός από την κλήρωση. Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happiness Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 ν οι ελάχιστες είναι δύο φορές την μέρα και μίλάς από 30 δευτερόλεπτα , χάνεις 5 λεπτά την μέρα , αφού μιλάς 1 και χρεώνεσαι 6 5Χ30 =150 χαμένα λεπτά τον μήνα Δεν μου φαίνετε καθόλου απίθανο. Όχι, μιλάμε για καμιά δεκαριά φορές καθ' όλη την χρήση του προγράμματος . Αλλά και έτσι όπως λες να ήταν , πάλι υπάρχουν άλλα 150' περίπου "χαμένα". Τεσπά...φαντάζομαι ότι άμα ήταν γενικό το πρόβλημα θα το είχε παρατηρήσει κι άλλος. Θα ξανακάνω "μετρήσεις" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Καλησπέρα. Παιδιά,πήγα πριν λίγο να ανοίξω το κινητό με τον ελληνικό μου αριθμό(vodafone cu) βάζω το πιν,λάθος 1 φορά,πάει 2η και 3η......κλειδώνει η κάρτα!Παίρνω τηλέφωνο στους γονείς μου,να μου δώσουν το puk μου το δίνουν,το δέχεται η κάρτα,και μου ζητάει νέο πιν...το βάζω,πάει μετά στην επόμενη φάση που το θέλει για επιβεβαίωση...και μου πετάει εκεί αφού το βάλω,ότι έχω βάλει λάθος puk!!!!Και αρχίζει και μετράει αντίστροφα και αυτό...τώρα μου απομένουν 8 φορές...σταμάτησα για να μην μπλοκάρω την κάρτα τελείως.. Τί τρέχει;;;;;;;:mad: Έδωσα στην μάνα μου,τους αριθμούς που έχει η sim επάνω να πάρει την βόνταφον να ρωτήσει και να ζητήσει να μου βάλουν αυτοί ένα pin..Έκανα καλά; H αριθμός είχε να χρησιμοποιηθεί για περίπου 3 βδομάδες,είναι σε λειτουργία 6 χρόνια,και είχε 6ευρώ και κάτι μέσα,και τελευταία ανανέωση είχε γίνει κάπου 19/9/09... Λοιπόν πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο,να συνενοηθούν φυσικά δεν μπόρεσαν...Ο τύπος της είπε ότι οι αριθμοί πάνω στην sim δεν αντιστοιχούν στον αριθμό μου!!!!!!!!WTF?? Και δεν είναι εύκολο να τηλεφωνήσω από αγγλία,για να τα κανονίσω εγώ. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 αυτοι pin δεν μπορουν να σου βαλουν! η μανα σοu σου εδωσε λαθος puk! να το επαληθευσεις! παντως να ξερεις πως αν πατησεις 8 φορες λαθος τον κωδικο μετα πρεπει να πας στην vodafone για εκδοση καινουργιας καρτας με τον ιδιο αριθμο με χρεωση φυσικα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Καλησπέρα. Παιδιά,πήγα πριν λίγο να ανοίξω το κινητό με τον ελληνικό μου αριθμό(vodafone cu) βάζω το πιν,λάθος 1 φορά,πάει 2η και 3η......κλειδώνει η κάρτα!Παίρνω τηλέφωνο στους γονείς μου,να μου δώσουν το puk μου το δίνουν,το δέχεται η κάρτα,και μου ζητάει νέο πιν...το βάζω,πάει μετά στην επόμενη φάση που το θέλει για επιβεβαίωση...και μου πετάει εκεί αφού το βάλω,ότι έχω βάλει λάθος puk!!!!Και αρχίζει και μετράει αντίστροφα και αυτό...τώρα μου απομένουν 8 φορές...σταμάτησα για να μην μπλοκάρω την κάρτα τελείως.. Τί τρέχει;;;;;;;:mad: Έδωσα στην μάνα μου,τους αριθμούς που έχει η sim επάνω να πάρει την βόνταφον να ρωτήσει και να ζητήσει να μου βάλουν αυτοί ένα pin..Έκανα καλά; H αριθμός είχε να χρησιμοποιηθεί για περίπου 3 βδομάδες,είναι σε λειτουργία 6 χρόνια,και είχε 6ευρώ και κάτι μέσα,και τελευταία ανανέωση είχε γίνει κάπου 19/9/09... Λοιπόν πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο,να συνενοηθούν φυσικά δεν μπόρεσαν...Ο τύπος της είπε ότι οι αριθμοί πάνω στην sim δεν αντιστοιχούν στον αριθμό μου!!!!!!!!WTF?? Και δεν είναι εύκολο να τηλεφωνήσω από αγγλία,για να τα κανονίσω εγώ. Προφανώς το puk που σου εδωσε η μητερα σου αντιστοιχει σε αλλο καρτοκινητο και γιαυτο δεν το δεχτηκε η sim. Το πιο απλο ειναι να παει η μητερα σου σε ενα καταστημα της vodafone να κανει μια δηλωση κυριοτητας στο καρτοκινητο σου. Απο κει θα της δωθει ο κωδικος χρηστη και θα παρει το customer service να της δωσουν το κανονικο Puk. Ταλαιπωρια αλλα δε νομιζω ναχεις αλλη λυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Προφανώς το puk που σου εδωσε η μητερα σου αντιστοιχει σε αλλο καρτοκινητο και γιαυτο δεν το δεχτηκε η sim. Το πιο απλο ειναι να παει η μητερα σου σε ενα καταστημα της vodafone να κανει μια δηλωση κυριοτητας στο καρτοκινητο σου. Απο κει θα της δωθει ο κωδικος χρηστη και θα παρει το customer service να της δωσουν το κανονικο Puk. Ταλαιπωρια αλλα δε νομιζω ναχεις αλλη λυση! Δεν νομίζω...το κουτί της σύνδεσης μου είναι εκεί πέρα στο σπίτι.Τα έχει όλα μέσα,από κωδικό χρήστη,pin,puk αριθμό τηλεφώνου.. Ο αριθμός είναι δηλωμένος με τα στοιχεία μου στην vodafone.. Και αυτός εκεί με όποιον μίλησε της λέει ότι δεν αντιστοιχούν στον αριθμό μου!:!::!: Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Δεν νομίζω...το κουτί της σύνδεσης μου είναι εκεί πέρα στο σπίτι.Τα έχει όλα μέσα,από κωδικό χρήστη,pin,puk αριθμό τηλεφώνου.. Ο αριθμός είναι δηλωμένος με τα στοιχεία μου στην vodafone.. Και αυτός εκεί με όποιον μίλησε της λέει ότι δεν αντιστοιχούν στον αριθμό μου!:!::!: Κοιτα αν δεν ταιριαζουν ουτε ο κωδικος χρηστη ουτε ο κωδικος puk με εκεινα που εχουν στο customer service τοτε δεν εχεις τους σωστους κωδικους. Απο την αλλη αφου ειναι δηλωμενο το κινητο σου γιατι δε δινει η μητερα σου τον αριθμο ταυτοτητας σου ωστε να της δωσουν το Puk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Κοιτα αν δεν ταιριαζουν ουτε ο κωδικος χρηστη ουτε ο κωδικος puk με εκεινα που εχουν στο customer service τοτε δεν εχεις τους σωστους κωδικους. Απο την αλλη αφου ειναι δηλωμενο το κινητο σου γιατι δε δινει η μητερα σου τον αριθμο ταυτοτητας σου ωστε να της δωσουν το Puk? Πώς γίνεται ρε παιδιά αυτό;;Τυφλό θα με βγάλετε;Δεν βλέπω τι έχει πάνω η sim μου;; Της έδωσαν το ίδιο puk που έχει και στα χαρτιά..Με βάζει να το βάλω....μου ζητάει νέο pin και 2η φορά για επιβεβαίωση μετά......και πετάει λάθος puk !!!Έχουν μείνει 6 φορές ακόμα,και γω έχω σκάσει και είμαι και μες τα νεύρα... Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Πώς γίνεται ρε παιδιά αυτό;;Τυφλό θα με βγάλετε;Δεν βλέπω τι έχει πάνω η sim μου;; Της έδωσαν το ίδιο puk που έχει και στα χαρτιά..Με βάζει να το βάλω....μου ζητάει νέο pin και 2η φορά για επιβεβαίωση μετά......και πετάει λάθος puk !!!Έχουν μείνει 6 φορές ακόμα,και γω έχω σκάσει και είμαι και μες τα νεύρα... Ενα-ενα τα λες ομως. Δεν ειπες οτι απο το CC της εδωσαν το ιδιο puk. Πολυ περιεργη περιπτωση παντως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Ενα-ενα τα λες ομως. Δεν ειπες οτι απο το CC της εδωσαν το ιδιο puk. Πολυ περιεργη περιπτωση παντως!!! Συγνώμη λάθος μου..Ναι όμως τί θα κάνω;(γμτ πώς θα πάρω ευχές από τα πιπινς αύριο που χω γενέθλια :lol: ;) . Δοκίμασα την sim σε 3 διαφορετικά κινητά....τίποτα.. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 αν δεν θες να χασεις τον αριθμο, αχρηστεψε αυτην την καρτα σιμ, και παρε μια καινουρια με τον ιδιο αριθμο με καποιο κοστος βεβαιως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts