xaxa1982 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Αμα ειναι να συγκρινεις πραγματα, τουλαχιστον συγκρινε ομοια πραγματα. Να συγκρινεις δηλαδη προσφορες με προσφορες και επισημο τιμοκαταλογο με επισημο τιμοκαταλογο. Η προσφορα του CU, ειναι για 0,18 το λεπτο, του F2G για 0,10 . Ο επισημος τιμοκαταλογος του F2G ειναι για 0,21 το λεπτο, του CU 0,35 το λεπτο. Τωρα, σαν προσφορα ειναι καλη, μου αρεσει η χρονικη διαρκεια της (3 μηνες? ) βεβαια, εαν ηταν να τα θελεις ολα, ισως να προτιμουσες οντως να μην εχεις τον περιορισμο 30λεπτα/εβδομαδα, αλλα να χρεωνεσαι οσο μιλησεις, για να μπορεις να εκμεταλευτεις τα μεγιστα απο την προσφορα! Καθε μειωση καλοδεχουμενη παντως!:happy: Μου φαίνεται ότι μπερδεύτηκες... Δες παραπάνω τα posts που έκαναν τα παιδιά, γιατί έχεις μπερδέψει τα πακέτα. Μιλάμε για 2 πακέτα. Το ένα έχει 0,18€/λεπτό και το άλλο 0,10€/λεπτό. Αλλά και για 3 μήνες να είναι, έτσι άρχισαν και το CU all Day και τελικά απλά παρατείνουν την "προσφορά" για να μην γίνει αντιγραφή από την WIND... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Παιδια τετοια ποσα ειναι βαρια για καρτοκινητους.Πρεπει να κανεις σωστη προβλεψη οτι θα τα φας ολα ,οτι δεν θα ξεπερασεις ή οτι δεν θα πανε χαμενα(ανεκμεταλευτα) κτλ κτλ.Δηλαδη και παλι με το χρονομετρο στο χερι θα εισαι.Δυσκολα καποιος θα ενεργοποιησει το πακετο με τα 9 ευρω παντως. Ειναι πολλα τα λεφτα ''Αδη'' και οχι για ολες τις τσεπες!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 ακομα κ να μην εχει ερθει σε καποιουσ το μηνυμα, δεν θα επρεπε να μπορει να ενεργοποιηθει απο ολουσ?στην πλατφορμα του cu ανηκουμε ολοι. σε μερικουσ επιτρεπεται η ανεργοποιηση κ σε αλλουσ οχι?εστω κ προσωρινα?παραξενο μου φαινεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Απο οτι ενημερωθηκα απο το τμημα εξυπηρετησης τα μηνυματα αυτα τα παιρνουν καποιοι συνδρομητες υστερα απο τυχαια επιλογη. By the way, η ελαχιστη χρεωση ειναι 30 δευτερολεπτα και μετα ανα δευτερολεπτο. Ισως η εταιρεια θελει να δει πρωτα τι κινηση υπαρχει με την προωθηση αυτων των πακετων πριν τα λανσαρει στην αγορα για ολους!!! Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Μάλιστα! Κάτι μαγειρεύεται πάντως! Καλό αυτό! Άντε, αν είναι για τους 3 επόμενους μήνες να περιμένουμε και τον Σεπτέμβρη να μας κάνουν καμιά προσφορά, χαλάλι... Εδώ μένουμε στο CU και χωρίς αυτά. Το θέμα είναι να μας βολέψει και οικονομικά, γιατί έτσι πραγματικά εγώ και πολλοί άλλοι φαντάζομαι δεν το σηκώνουν το κινητό για να πάρουν τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Εμένα μου ήρθε το μήνυμα που με 9€ μιλάς για 50 λεπτά τον μήνα προς όλους! Μήπως ξέρεις κανείς με ποια σειρά γίνετε η κατανάλωση των λεπτών; Έχω τα 1000 λεπτά τον μήνα προς cu και φοβάμαι μήπως το σύστημα μου αφαιρεί χρόνο από τα 50 λεπτά όταν καλώ προς cu. Κανείς που να το δοκίμασε και να είδε τι γίνετε τελικά; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 ασ κανει κατι η καλη μασ vodafone να μου ερθει κ μενα καποιο απο τα δυο μηνυματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 ασ κανει κατι η καλη μασ vodafone να μου ερθει κ μενα καποιο απο τα δυο μηνυματα Μάλλον όσοι ήταν να πάρουν το μήνυμα, το πήραν και αρχίζει η πιλοτική τους εφαρμογή... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Μάλλον όσοι ήταν να πάρουν το μήνυμα, το πήραν και αρχίζει η πιλοτική τους εφαρμογή... :p ωραια μασ εκανεσ την καρδια περιβολι. κοιταζω καθε τεταρτο το κινητο αλλα δυστυχωσ τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Παλιοτερα ειχε ερθει ενα αντιστοιχο μηνυμα σε εναν φιλο μου και οχι σε μενα. Παρολα αυτα το ενεργοποιησα και μου δουλεψε (η ενεργοποιηση γινοταν στελνωντας καποιο μηνυμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Παλιοτερα ειχε ερθει ενα αντιστοιχο μηνυμα σε εναν φιλο μου και οχι σε μενα. Παρολα αυτα το ενεργοποιησα και μου δουλεψε (η ενεργοποιηση γινοταν στελνωντας καποιο μηνυμα) το δοκιμασα αλλα η απαντηση ηταν οτι δεν μπορω να ενεργοποιησω το συγκεκριμενο πακετο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 To oτι στειλανε sms σε καποια νουμερα δεν νομιζω να ειναι τελειως τυχαιο.Μαλλον θα διαλεξαν αριθμους με αραιη κινηση στο λογαριασμο τους...Οπως ειμαι και γω με μια ανανεωση 3 ευρω τον μηνα μονο για τα 1000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Kι εγώ πιστεύω οτι επιλεκτικά στείλανε τα μυνηματα. Δεν θα ισχυει για ολους αυτο. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 To oτι στειλανε sms σε καποια νουμερα δεν νομιζω να ειναι τελειως τυχαιο.Μαλλον θα διαλεξαν αριθμους με αραιη κινηση στο λογαριασμο τους...Οπως ειμαι και γω με μια ανανεωση 3 ευρω τον μηνα μονο για τα 1000. Κ εγω ακριβως την ιδια χρηση με σενα κανω.3 ευρουλακια τον μηνα απλα για να εχω το πακετο με τα 1000 λεπτα.τι να πω,εκνευριστηκα τωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Κι εγώ σπάνια βάζω κάρτα μεγαλύτερη των 3€, αλλά δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα... Και πάλι δεν τα χαλάω τα χρήματα συνήθως... Τελοσπάντων, ότι υπάρχουν αυτά τα μηνύματα κάτι είναι κι αυτό, αλλά είναι σπάσιμο σε άλλους να δίνουν και σε άλλους όχι, επειδή έτσι συμφέρει την εταιρεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sweetzoi19 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Δεν αφαιρούνται τα λεπτά από τα 1000 σου xenopoulos... Αλλά 9 ευρώ για 50 λεπτά δεν είναι πολλά;;; Πάντως ούτε κ εμενα μου ήρθε μήνυμα... Παράθεση My life was unending,unchanging midnight. It must,by necessity,always be midnight for me. So how was it possible that the sun was rising now, in the middle of my midnight? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο a la carte:Διπλασιάζουμε τον χρόνο ομιλίας για κάθε ανανέωση που θα κάνετε από σήμερα και για ένα μήνα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο a la carte:Διπλασιάζουμε τον χρόνο ομιλίας για κάθε ανανέωση που θα κάνετε από σήμερα και για ένα μήνα.:D εδω δεν μασ ερχονται αλλα κ αλλα μηνυματα αυτο θα ερθει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 εδω δεν μασ ερχονται αλλα κ αλλα μηνυματα αυτο θα ερθει? :p Όντως.Επειδή έχω 2 a la carte,να πω ότι το μήνυμα μου ήρθε στο ένα από αυτά!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 :p Όντως.Επειδή έχω 2 a la carte,να πω ότι το μήνυμα μου ήρθε στο ένα από αυτά!:confused: αμα ειναι να μου ερθει κ μενα θα παω να παρω αλλα 5 νουμερα κ θα τα εχω να καθονται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Μου φαίνεται ότι μπερδεύτηκες... Δες παραπάνω τα posts που έκαναν τα παιδιά, γιατί έχεις μπερδέψει τα πακέτα. Μιλάμε για 2 πακέτα. Το ένα έχει 0,18€/λεπτό και το άλλο 0,10€/λεπτό. Αλλά και για 3 μήνες να είναι, έτσι άρχισαν και το CU all Day και τελικά απλά παρατείνουν την "προσφορά" για να μην γίνει αντιγραφή από την WIND... Αμα ειναι να συγκρινεις πραγματα, τουλαχιστον συγκρινε ομοια πραγματα. Να συγκρινεις δηλαδη προσφορες με προσφορες και επισημο τιμοκαταλογο με επισημο τιμοκαταλογο. Η προσφορα του CU, ειναι για 0,18 το λεπτο, του F2G για 0,10 . Ο επισημος τιμοκαταλογος του F2G ειναι για 0,21 το λεπτο, του CU 0,35 το λεπτο. Τωρα, σαν προσφορα ειναι καλη, μου αρεσει η χρονικη διαρκεια της (3 μηνες? ) βεβαια, εαν ηταν να τα θελεις ολα, ισως να προτιμουσες οντως να μην εχεις τον περιορισμο 30λεπτα/εβδομαδα, αλλα να χρεωνεσαι οσο μιλησεις, για να μπορεις να εκμεταλευτεις τα μεγιστα απο την προσφορα! Καθε μειωση καλοδεχουμενη παντως!:happy: Δεν μπερδευτηκα ! Αυτα που εγραψα ισχυουν, απλα δεν εχω αναφερει το ενα εκ των δυο πακετων προσφορας! Εγραψα για την προσφορα με τα 0,18 . Η αλλη ειναι 0,10 που ειναι το ιδιο με την προσφορα του F2G. Οι τιμες του επισημου τιμοκαταλογου επισης ειναι αυτες που αναφερω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 παιδιά αν ΔΕΝ μου έρθει μήνυμα που να λέει βάλε 3 ευρώ ανανέωση για να έχει για τον επόμενο μήνα κλπ (η προσφορά της χρονιάς) τότε σημαίνει ότι είμαι καλυμένος και θα έχω κανονικά τα λεπτά για τον Ιούνη; έχω μια ανανέωση από επιστροφή της πιστωτικής στις 4/5 που είναι μεγαλύτερη των 3€. χρειάζεται να ξαναβάλω μέχρι αύριο; Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 παιδιά αν ΔΕΝ μου έρθει μήνυμα που να λέει βάλε 3 ευρώ ανανέωση για να έχει για τον επόμενο μήνα κλπ (η προσφορά της χρονιάς) τότε σημαίνει ότι είμαι καλυμένος και θα έχω κανονικά τα λεπτά για τον Ιούνη; έχω μια ανανέωση από επιστροφή της πιστωτικής στις 4/5 που είναι μεγαλύτερη των 3€. χρειάζεται να ξαναβάλω μέχρι αύριο; Ποτε λεει στο 1252 οτι εγινε η τελευταια ανανεωση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 ανανέωση έχει κολλήσει εδώ και δυο χρόνια και την λέει πάντα λάθος (κάπου στο 2007 λέει) το υπολογίζω με βάση τη λήξη (αφαιρώ ένα χρόνο) και βλέπει κανονικά την πίστωση από την citibank. το πρόβλημα είναι ότι κ την άλλη φορά μου έκανε τα ίδια (τη μια φορά ΔΕΝ πήρα μηνυμα και δεν έκανα τπτ κ δεν είχα για ένα μήνα την προσφορά) και την άλλη μου έστειλε ΜΗΝ να βάλω κάρτα (παρότι είχε γίνει η ανανέωση κανονικά) και μια άλλη φορά έπαιξε κανονικά. τώρα δεν έχω πάρει μην για ανανέωση, να ανανεώσω ή όχι; ΥΓ. τα 3€ της cu μπαίνουν κ σε alacarte? Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas56mm Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Παιδια καλησπερα!Μια ερωτηση.Εχω Vodafone Cu και τον μηνα Απριλιο δεν ανανεωσα την καρτα μου.Αρα δεν ειχα τα 1000' λεπτα της Vodafone.Αμα ανανεωσω αυριο που ειμαστε στο μηνα Μαιο θα τα εχω τον Ιουλιο τα λεπτα ή βγηκα απο το προγραμμα αυτοματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts