Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα σήμερα μια κάρτα για ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Την έβαλα, άκουσα που μου είπε ότι η συναλλαγή σας ολοκληρώθηκε και το έκλεισα...

Το απόγευμα πέρνω τηλέφωνο για να ακούσω το υπόλοιπο, δεν ξέρω πως μου ήρθε, χωρίς να έχω πάει κανένα τηλέφωνο και μου λέει υπόλοιπο 0,20 λεπτά. Τόσα όσα είχα πριν βάλω τη κάρτα:mad:

Τι μπορεί να έγινε? Μπορώ να κάνω κάτι?

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την έβαλα, άκουσα που μου είπε ότι η συναλλαγή σας ολοκληρώθηκε και το έκλεισα...

Το απόγευμα πέρνω τηλέφωνο για να ακούσω το υπόλοιπο, δεν ξέρω πως μου ήρθε, χωρίς να έχω πάει κανένα τηλέφωνο και μου λέει υπόλοιπο 0,20 λεπτά. Τόσα όσα είχα πριν βάλω τη κάρτα:mad:

Μήπως υπήρχε αρνητικό υπόλοιπο απο πρίν;;; ;)

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Όχι όχι δεν είχα αρνητικό υπόλοιπο. Εξάλλου από το cu δεν πέρνω κανένα τηλέφωνο, μόνο sms.

Σίγουρη είμαι ότι την πήρε μιας και άκουσα ότι η συναλλαγή ολοκληρώθηκε.

Δυστυχώς την πέταξα, λες να είμαι τυχερή και να μην έχουν αδειάσει το καλαθάκι στη δουλειά μου?

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα για αλλη μια φορα δεν σταλθηκε το αυτοματο μηνυμα που να λεει οτι τελειωσαν τα προπληρωμενα 100 sms και χρεωνομουν κανονικα...Αστα να πανε, απο τοτε που κατηργησαν τις καρτες cu sms και πλεον ενεργοποιεις τα πακετα με μηνυμα εχω καταστραφει...

Όχι όχι δεν είχα αρνητικό υπόλοιπο. Εξάλλου από το cu δεν πέρνω κανένα τηλέφωνο, μόνο sms.

Σίγουρη είμαι ότι την πήρε μιας και άκουσα ότι η συναλλαγή ολοκληρώθηκε.

Δυστυχώς την πέταξα, λες να είμαι τυχερή και να μην έχουν αδειάσει το καλαθάκι στη δουλειά μου?

Πάρε καλύτερα στην εξυπηρέτηση πελατών και ίσως κάτι γίνει. Αλλά πιθανόν να σου ζητήσουν και τον κωδικό της κάρτας οπότε φτάνεις στον ίδιο παρονομαστή. Πάντως αν είσαι τυχερή και δεν άδειασαν το καλαθάκι κάνε μια προσπάθεια ξανά...

είσαι σίγουρη ότι σου είπε ότι η συναλλαγή ολοκληρώθηκε?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

"To e-billing θα είναι σύντομα διαθέσιμο και στους χρήστες Vodafone A La Carte και Vodafone CU. "

Πόσο σύντομα ;;;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Υπολόγισε πόσο καιρό το γράφει πρόσθεσε τα διπλά + το χρόνο που θα ανανωθεί (επιτέλους ολοκληρωτικα) το site και θα το βρεις! :p

Ωχ πολύ απαισιόδοξος γίνομαι... Ή... πολύ ρεαλιστής! :p

Υπολόγισε πόσο καιρό το γράφει πρόσθεσε τα διπλά + το χρόνο που θα ανανωθεί (επιτέλους ολοκληρωτικα) το site και θα το βρεις! :p

Ωχ πολύ απαισιόδοξος γίνομαι... Ή... πολύ ρεαλιστής! :p

Αυτη η αναμονη θα μας φαει:lol: :lol:

Να ρωτησω και κατι, γιατι στο wap, σε ολες τις ελληνικες σελιδες πλυν αυτων που ειναι στο live! τις δειχνει σαν κινεζικα? Το κινητο δεν φταει μιας και με tim ολα ειναι οκ. Και σε αλλα κινητα αν βαλω την καρτα μου παλι τα ιδια κανει. Καμια ιδεα?

Πήρα και στο cc και εννοείται με ρώτησαν το κωδικό της κάρτας! Και λέω αν είχα τη κάρτα θα σας έπερνα τηλ:fool: Θα δοκίμαζα να την ξαναβάλω!

Το καλαθάκι το είχαν αδειάσει, οπότε μόλις πήρα άλλη!

Ε τώρα δεν θα καθήσω να το ψάξω!

Άντε γιατί νευριάζω :X

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήρα και στο cc και εννοείται με ρώτησαν το κωδικό της κάρτας! Και λέω αν είχα τη κάρτα θα σας έπερνα τηλ:fool: Θα δοκίμαζα να την ξαναβάλω!

Το καλαθάκι το είχαν αδειάσει, οπότε μόλις πήρα άλλη!

Ε τώρα δεν θα καθήσω να το ψάξω!

Άντε γιατί νευριάζω :X

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να το ψάξεις παραπάνω γιατί δεν έχεις τα αποδεικτικά στοιχεία! (πωπω λες και γράφω σειρά του Κοκκινόπουλου! :p) Αλλιώς μπορούσες να το κυνηγήσεις και να τα πάρεις πίσω. Τέλος πάντων.

A, και πες στην καθαρίστρια να προσέχει τι πετάει! Ορίστε τα αποτελέσματα :p

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να το ψάξεις παραπάνω γιατί δεν έχεις τα αποδεικτικά στοιχεία! (πωπω λες και γράφω σειρά του Κοκκινόπουλου! :p) Αλλιώς μπορούσες να το κυνηγήσεις και να τα πάρεις πίσω. Τέλος πάντων.

A, και πες στην καθαρίστρια να προσέχει τι πετάει! Ορίστε τα αποτελέσματα :p

Χαχαχα! Θα την ενημερώσω....

Πάντως άλλη μια φορά την έχω πατήσει με κάρτα τις vodafone. Είχα πάρει 3 από ένα περίπτερο, και πάω να βάλω τη μία μου λέει άκυρος ο αριθμός, το ίδιο και στις άλλες δύο. Πέρνω τηλέφωνο στη vodafone και τους λέω έναν αριθμό που μου ζήτησαν και μου λέει ότι και οι 3 οι κάρτες έχουν ενεργοποιηθεί πολύ καιρό πριν :wacko: :wacko: Ε μα πως! Αφού εγώ τώρα τιν πήρα.... Και μου λέει δεν γίνεται τίποτα!!!!

Πάνε άλλα 30 ευρώ χαμένα!!!! :mad:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχαχα! Θα την ενημερώσω....

Πάντως άλλη μια φορά την έχω πατήσει με κάρτα τις vodafone. Είχα πάρει 3 από ένα περίπτερο, και πάω να βάλω τη μία μου λέει άκυρος ο αριθμός, το ίδιο και στις άλλες δύο. Πέρνω τηλέφωνο στη vodafone και τους λέω έναν αριθμό που μου ζήτησαν και μου λέει ότι και οι 3 οι κάρτες έχουν ενεργοποιηθεί πολύ καιρό πριν :wacko: :wacko: Ε μα πως! Αφού εγώ τώρα τιν πήρα.... Και μου λέει δεν γίνεται τίποτα!!!!

Πάνε άλλα 30 ευρώ χαμένα!!!! :mad:

Κανονικά εκεί έπρεπε να κάνεις καταγγελία... Δεν έπρεπε να το αφήσεις έτσι. Να καταγγείλεις το σημείο από το οποίο τις αγόρασες... Δεν ξέρω ακριβώς τις διαδικασίες αλλά μπορείς.

Μα όλα σε σένα πια να συμβαίνουν;;;; :p Τι έχεις πια; Μαγνήτη που... διώχνει τις κάρτες της Vodafone;;; :p

Και ειδικά με τόσες κάρτες που χρησιμοποιούσα εκείνη τη περίοδο έπρεπε κάτι να κάνουν....

Έβαζα τουλάχιστον 2 των 10 ευρώ τη μέρα :blink:

Αλλά πάει πέρασε τώρα.... Την επόμενη φορά όμως που θα γίνει κάτι τέτοιο και φυσικά θα έχω κρατημένη τη κάρτα δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι!

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και ειδικά με τόσες κάρτες που χρησιμοποιούσα εκείνη τη περίοδο έπρεπε κάτι να κάνουν....

Αλλά πάει πέρασε τώρα.... Την επόμενη φορά όμως που θα γίνει κάτι τέτοιο και φυσικά θα έχω κρατημένη τη κάρτα δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι!

Πωπω τι χρήμα σου φάγανε.... Τα μάτια ανοιχτά στο μέλλον!

Και με ρέγουλα οι έρωτες! :p :X

σημερα το πρωι εβαλα καρτα απο καταστημα βονταφον!

ενεργοποιω τα sms..ολα καλα..!

παιρνω στη βονταφον να δω ποσες 5' κλησεις εχω..

-πριν απο αυτο λεει το υπολοιπο(6,5 ευρω)-

τωρα το απογευμα εκανα 1-2 κλησεις στο αμωρε(με τις 5' δωρεαν)

μετα με κανει ο κολιτος μ αναπ,τον κανω ..

και πεταγεται η γιολα- εχετε 1 λεπτα και χ δευτερολεπτα υπολοιπομενο χρονο ομιλιας :mad: :chair:

παιρνω 1252

εχετε 1 ευρω και 50 λεπτα :wacko: :rtfm:

τα λογια περιτα!!

ΥΣ: δεν εκανα ουτε κληση ουτε συνδεση στο ιντερνετ,τσεκαρισμενο και απο προγραμμα και απο το μητρωο..:whistle:

mipws oi kliseis sto amore sou ypervenan ta 5'?

Sigoura to amore exei cu..e?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

μα μιλησα κατω απο 5 λεπτα και τις 2 φορες(αν ηταν 2)..

και σιγουρα εχει cu..

και να μην ειχε,παλι βοντα εχει..οτι κ αν ειναι..4 ευρω δεν φευγουν ετσι..:whistle:

Sigoura den pires kapou til.??

Arxizw na fovamai...tosa "kena" pou akouw oti exei h voda..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

100000000000000000000000000%

σιγουρα..δεν εκανα καν κληση που να σε χρεωνει τοσο...

το ελεγξα απο εφαρμογη και απο το μητρωο..

Protino ananeosi apo katastima pados eki den paizi na se koroidepsoun....(oute kai kanis na exi mantepsi kodiko!!!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pinky, Are You Pondering What I'm Pondering?

Well, I think so Brain, but if we didn't have ears, we'd look like weasels

oute kai kanis na exi mantepsi kodiko!!!

Αυτο ουτε η Πυθεια δεν θα μπορουσε να κανει :lol:

Λογικοτερο βρισκω καποιος να εχει τον αλγοριθμο της Vodafone για τις καρτες παρα να μαντευει... Οπως ειναι τα ΚeυGen-arators που κυκλοφορουν στα διαφορα Warez site για τα προγραμματα.

Νομιζω η Βοντα εκανε μεγαλη προσπαθεια να στρεψει τους καταναλωτες απ'τα περιπτερα στα καταστηματα για ανανεωση (Vodashop,Germanos κτλ) με δελεαρ επιπλεον χρονο αναλογο του ποσου ανανεωσης.

Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!».

Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή».

Μήπως έχεις κολλήσει κανέναν ιό και φεύγουν αβέρτα mms ???

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked