Antonio21 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Για να δούμε πόσο θα κρατήσει. Πολύ καλό πακέτο να μην είχε κόφτη μόνο.. 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Μα γιατί βάζει κόφτη; 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Και γω και γω.... ΥΓ. Βρηκα ενα παλαιότερο λινκ στα σμσ μου μήπως και μπορεσω να ξανακάνω το ερωτηματολόγιο και να τους πω 2 λογάκια για το κασμπακ, αλλά... Copyright 2022 από κάτω το είδε κανείς; 🤣 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Η δική μου εμπειρία από σουπερμάρκετ δείχνει (όταν παω βαθιά μέσα στο κτίριο) ότι με κοσμοτέ δεν βγάζω κλήση, ενώ με βονταφον μπορώ να μιλήσω κανονικα. Τα σούπερ μάρκετ στη περιοχή είναι βαθιά ε; Τρύπες ολόκληρες 6 minutes ago, p_k said: Μα γιατί βάζει κόφτη; Για τον ίδιο λόγο με τη Nova λογικά απλώς τα άφησε απεριόριστα αντίθετα η Nova στα καρτοκινητά της πλέον δεν υπάρχει το απεριόριστο. Τουλάχιστον στα συμβόλαια μέχρι τώρα δε τολμάνε για κόφτη, καλό αυτό για εμάς τους καταναλωτές όμως. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 24 minutes ago, p_k said: Μα γιατί βάζει κόφτη; Γιατί δεν της κόφτει... 😋😋😂😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 hour ago, Antonio21 said: Για να δούμε πόσο θα κρατήσει. Πολύ καλό πακέτο να μην είχε κόφτη μόνο.. Πιστεύω θα το κρατήσει περισσότερο απο την κοσμοτε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 hour ago, VIPdriver said: Πιστεύω θα το κρατήσει περισσότερο απο την κοσμοτε. Στο τσατ που ρώτησα είπε περίπου μέχρι 14/1. Τώρα τι εννοεί περίπου; Ανάλογα πόσους θα μαζέψουν λέω εγώ. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Θέλω να το κάνω για έναν γνωστό που έχει comokarta.. 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts