cu2goup Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, minast said: Κανονικά δεν χρειάζεται πάνω από τριήμερο. Εάν έχει κολλήσει περισσότερο σε αυτό το στάδιο, συνήθως υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ των στοιχείων των δύο παρόχων (πχ σε ΑΦΜ, ονοματεπώνυμο, κλπ). Εγώ πάντως που έκανα φορητότητα για simply στο black Friday, ακόμα να γίνει.. Με ενημέρωσαν βέβαια και τηλεφωνικά ότι έπεσε πολλή δουλειά και θα γίνει μέχρι τις 16 του μήνα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 5 minutes ago, cu2goup said: πάντως που έκανα φορητότητα για simply στο black Friday, ακόμα να γίνει.. Με ενημέρωσαν βέβαια και τηλεφωνικά ότι έπεσε πολλή δουλειά και θα γίνει μέχρι τις 16 του μήνα. Κατάλαβα και εγώ με την προσφορά black Friday είμαι, οπότε βλέπω να καθυστερεί... 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Έχουν πάει τραίνο οι παραγγελίες λόγω black friday και γίνεται χαμός. Σε καινούργια παραγγελία αριθμού από τη Δευτέρα, έστειλαν μήνυμα ότι θα καθυστερήσει 2-3 εργασιμες ακόμα λόγω φόρτου παραγγελιών. Οι επιπτώσεις της καταργησης του cashback είναι πλέον φανερές. 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν https://www.vodafone.gr/luckywheel?t=2KhSSImH5rprtDKoBo9xqp 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 17 minutes ago, DEERHUNTER said: https://www.vodafone.gr/luckywheel?t=2KhSSImH5rprtDKoBo9xqp Μόλις πηρα κωδικο και δεν υπαρχει lucky wheel πουθενά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν αναμονή μάλλον, μέχρι να φορτώσει η vodafone στο app το function 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 3 minutes ago, DEERHUNTER said: αναμονή μάλλον, μέχρι να φορτώσει η vodafone στο app το function Στους όρους γράφει οτι απο σήμερα στις 11:00 ισχυει ο διαγωνισμός.... Εγώ πηρα τον κωδικό μετά τις 11:00. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts