opmgls Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 41 minutes ago, cu2goup said: Αυτή η ημερομηνία δεν προέκυψε από το drop αλλά από το Vodafone Thank you “Lucky Wheel” ε; Εγώ στο drop την είδα αυτή την ημερομηνία. Δεν έχω μπει ποτέ στο "Lucky Wheel" 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 1 minute ago, teopanta1 said: Το lucky wheel που είναι ρε παιδιά εμένα δεν το βγάζει Στην εφαρμογή του ΑΒ στους "συνεργάτες". Σε εμενα δεν δεχεται κανέναν κωδικο. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 3 minutes ago, opmgls said: Εγώ στο drop την είδα αυτή την ημερομηνία. Δεν έχω μπει ποτέ στο "Lucky Wheel" Μπορείς να στείλεις ένα screenshot γιατί δεν το βρίσκω; 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 9 minutes ago, Bas said: Πήρα τηλέφωνο και μου είπε ο υπάλληλος SIM CU 13€ με 3GB παροχή, οπότε επέμεινα σε unlimited, μου ζήτησε λίγο χρόνο να το ψάξει αυτό 3-4 λεπτά αργότερα όλα καλά! 🙂 5 minutes ago, teopanta1 said: Επικοινωνία με cu Μακάρι να γίνεται μπας και προλάβω. Να σε ρωτήσω πρέπει να με έχει ενεργοποιήσει η cosmote; ή μπορώ να το κάνω και τώρα χωρίς ενεργοποιήσει απλά με το αίτημα φορητοτητας; παρακάτω επικοινωνία με cu Τι παίζει με unlimited προσφορά; Υπάρχει κάποιο προμο για καρτοσυμβόλαιο στα 13ε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 2 minutes ago, cu2goup said: Μπορείς να στείλεις ένα screenshot γιατί δεν το βρίσκω; Δεν έχω ενεργό κουπόνι για να προχωρήσω στις λεπτομέρειες και να το βγάλει. Πάνε 2 εβδομάδες που το είδα. Ίσως ο @HEO που είπε ότι το είδε πρόσφατα και αυτός. Αλλά δεν έχουμε κάνα λόγο να σου πούμε ψέματα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 2 minutes ago, sofos_k said: Τι παίζει με unlimited προσφορά; Υπάρχει κάποιο προμο για καρτοσυμβόλαιο στα 13ε; Όχι.. αφορά το CU μόνο και είναι για 9 μήνες. Just now, opmgls said: Δεν έχω ενεργό κουπόνι για να προχωρήσω στις λεπτομέρειες και να το βγάλει. Πάνε 2 εβδομάδες που το είδα. Ίσως ο @HEO που είπε ότι το είδε πρόσφατα και αυτός. Αλλά δεν έχουμε κάνα λόγο να σου πούμε ψέματα. Δεν αμφιβάλλω για την αξιοπιστία σας προς θεού! Απλώς δεν το βρήκα στο drop και το βρήκα στο lucky wheel.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 17 minutes ago, Bas said: Πήρα τηλέφωνο και μου είπε ο υπάλληλος SIM CU 13€ με 3GB παροχή, οπότε επέμεινα σε unlimited, μου ζήτησε λίγο χρόνο να το ψάξει αυτό 3-4 λεπτά αργότερα όλα καλά! 🙂 Αυτό το unlimited έχει κόφτη ταχύτητας μετά από κάποια Gb; 5 minutes ago, cu2goup said: Δεν αμφιβάλλω για την αξιοπιστία σας προς θεού! Απλώς δεν το βρήκα στο drop και το βρήκα στο lucky wheel.. Επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός που το είδα και δεν θυμάμαι πολύ κάλά, παίζει να το είδα στην εφαρμογή του ΑΒ όταν διαβασα λεπτομέρειες καθώς έβαζα το κουπόνι. Εκείνο ήταν το 1ο κουπονι που έβαζα. Χθες έβαλα στο ΑΒ app τον τελευταίό κωδικό που είχα, προς το παρόν, αλλά δεν κάθησα να διαβάσω λεπτομέρειες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 18 minutes ago, opmgls said: Αυτό το unlimited έχει κόφτη ταχύτητας μετά από κάποια Gb; Βονταφον+κόφτης=L.F.E. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 37 minutes ago, lefkaditis said: Μεχρι και τώρα δεν εχει αλλάξει δυστυχώς Το cashback το κάνουμε από τo Vodafone app. Πριν μια εβδομάδα που το έκανα και εμένα δεν μου το έδειξε αμέσως. Πήρε αρκετή ώρα μέχρι να φανεί, δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς. Αλλα στην ίδια συσκευή κινητού που είχα τo CU app και το άνοιξα μετά από 5 λεπτά, είχε περαστεί και φαινοταν η ανανέωση κανονικά. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 37 minutes ago, teopanta1 said: Επικοινωνία με cu Μακάρι να γίνεται μπας και προλάβω. Να σε ρωτήσω πρέπει να με έχει ενεργοποιήσει η cosmote; ή μπορώ να το κάνω και τώρα χωρίς ενεργοποιήσει απλά με το αίτημα φορητοτητας; παρακάτω επικοινωνία με cu 25 minutes ago, opmgls said: Αυτό το unlimited έχει κόφτη ταχύτητας μετά από κάποια Gb; Επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός που το είδα και δεν θυμάμαι πολύ κάλά, παίζει να το είδα στην εφαρμογή του ΑΒ όταν διαβασα λεπτομέρειες καθώς έβαζα το κουπόνι. Εκείνο ήταν το 1ο κουπονι που έβαζα. Χθες έβαλα στο ΑΒ app τον τελευταίό κωδικό που είχα, προς το παρόν, αλλά δεν κάθησα να διαβάσω λεπτομέρειες. Δεν ρώτησα για φορητότητα ούτε για κόφτη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 2 minutes ago, Bas said: Δεν ρώτησα για φορητότητα ούτε για κόφτη Καλημέρα μάτι cu έχει κόφτη στα 300 gb ημερολογιακά μετά έχεις 4mbps 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 2 minutes ago, Harry636 said: Καλημέρα μάτι cu έχει κόφτη στα 300 gb ημερολογιακά μετά έχεις 4mbps ΕΩΣ 4mbps... 2 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος (edited) 36 minutes ago, VIPdriver said: ΕΩΣ 4mbps... 4mbs παραείναι λίγο. Ας ήταν 8. στην ουσία είναι μόνο για τα στοιχειώδη Edited 6 Δεκέμβριος by opmgls 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 8 minutes ago, opmgls said: 4mbs παραείναι λίγο. Ας ήταν 8. στην ουσία είναι μόνο για τα στοιχειώδη Κάποιοι (βάζω κ εμένα μέσα) είμαστε μόνιμα με κόφτη από την αρχή του μήνα και απλά ξέρουμε ότι θα είναι χάσιμο χρόνου να ασχοληθούμε παραπανω. Εκεί πονταρουν. Με κοσμοτέ είμαι μέρα με τη νυχτα όλον τον μήνα. 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 3 minutes ago, VIPdriver said: Κάποιοι (βάζω κ εμένα μέσα) είμαστε μόνιμα με κόφτη από την αρχή του μήνα και απλά ξέρουμε ότι θα είναι χάσιμο χρόνου να ασχοληθούμε παραπανω. Εκεί πονταρουν. Με κοσμοτέ είμαι μέρα με τη νυχτα όλον τον μήνα. Δηλαδη εννοείς εκεί στο σπίτι σου στη Θεσσαλονίκη πιάνει το πολύ ξερω γω 4-8mbs μονιμα!!! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 53 minutes ago, VIPdriver said: ΕΩΣ 4mbps... άμα τους στείλεις μήνυμα και κάνεις παράπονα βαράει λίγο μέχρι 12 και μετά πέφτει στα 4 2 minutes ago, opmgls said: Δηλαδη εννοείς εκεί στο σπίτι σου στη Θεσσαλονίκη πιάνει το πολύ ξερω γω 4-8mbs μονιμα!!! Έχεις δοκιμάσει και της 3 εταιρίες στο σπίτι σου ; Κινητό ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος (edited) Έτσι όπως πάει το πράμα με όλα αυτά τα unlimited το καλοκαίρι ΚΑΙ με το roaming των τουριστών θα καταντήσει να έχει το δίκτυο τους εως 4mbs παντού και πάντα... 3 minutes ago, Harry636 said: άμα τους στείλεις μήνυμα και κάνεις παράπονα βαράει λίγο μέχρι 12 και μετά πέφτει στα 4 δηλαδή με κάποιο τρόπο δίνουν για λίγη ώρα προτεραιότητα στο νούμερο σου ειδικά; Edited 6 Δεκέμβριος by opmgls 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 3 minutes ago, opmgls said: Έτσι όπως πάει το πράμα με όλα αυτά τα unlimited το καλοκαίρι ΚΑΙ με το roaming των τουριστών θα καταντήσει να έχει το δίκτυο τους εως 4mbs παντού και πάντα... δηλαδή με κάποιο τρόπο δίνουν για λίγη ώρα προτεραιότητα στο νούμερο σου ειδικά; Το καλοκαίρι δεν έχεις καθόλου και η 3 επαρχία πόσες φορές έχω πάει κάπου και να έχει μόνο σήμα ίντερνετ άστο ναι άμα τους πεις για αυτό ξεκινάει περίπου με 12 και μετά πέφτει σε 4 ενώ πριν ήταν κλειδωμένο στα 4 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Τα τελευταία 2 χρόνια έχω 1 max μέσα στη Θεσσαλονίκη. Σε συσκευές που όταν βάζω το Cosmote έχω 40-50. Νοβα σπάνια χρησιμοποιώ για data, αλλά (χωρίς να κάνω speed test) όταν έτυχε να χρησιμοποιήσω ήταν απροβλημάτιστη. Θέμα κεραίας και συσκευής δεν υπάρχει. Ίσως η βονταφον έχουν κάποιο λογισμικό που φέρνει μια ομάδα συνδρομητών (π.χ. αυτούς που κάνουν κασμπακ) σε μόνιμα χειρότερη κατάσταση (throttling). 2 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Και εμάς το καλοκαίρι κατάντησε η nova να έχει καλύτερη απόδοση ήταν λειτουργική τουλάχιστον 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 10 minutes ago, VIPdriver said: Τα τελευταία 2 χρόνια έχω 1 max μέσα στη Θεσσαλονίκη. Σε συσκευές που όταν βάζω το Cosmote έχω 40-50. Νοβα σπάνια χρησιμοποιώ για data, αλλά (χωρίς να κάνω speed test) όταν έτυχε να χρησιμοποιήσω ήταν απροβλημάτιστη. Θέμα κεραίας και συσκευής δεν υπάρχει. Ίσως η βονταφον έχουν κάποιο λογισμικό που φέρνει μια ομάδα συνδρομητών (π.χ. αυτούς που κάνουν κασμπακ) σε μόνιμα χειρότερη κατάσταση (throttling). A, έτσι εξηγείται γιατί έχεις άχτι την Voda... ΥΓ, Δύσκολο μου φαίνεται αυτό που λες το να βάζει ορισμένους συνδρομητές σε throttling, γιατί αφού δε τους το λέει είναι παράνομο. Αυτοί νομίζουν ότι αγοράζουν την κανονική υπηρεσία. Με τον κόφτη στο λέει ξεκάθαρα. Επίσης κάποιος δυσαρστημένος υπαλληλος θα μπορούσε να το αποκαλύψει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Η προσωπική μου εμπειρία είναι απογοήτευση και κούραση. Φρουφρου κ αρώματα και στην ουσία πτωση σε όλους τους τομείς. Και πριν κάποιοι εδώ μέσα με θεωρήσουν εχθρό τους, δηλώνω ότι προτιμώ να εχει πελάτες η αγαπημένη τους κόκκινη, ώστε να λειτουργεί περισσοτερο ο ανταγωνισμός. Αυτήν την στιγμή στην κοσμοτέ μόνο βλέπω σταθερότητα και σοβαρότητα. Θέλω να πιστευω οτι και η Νοβα θα καλυτερεύσει μετά την πώληση της. Εάν η βονταφον δεν αλλάξει νοοτροπία σε πολλους τομείς, θα μείνει πανηγυρικά 3η. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 21 minutes ago, VIPdriver said: Τα τελευταία 2 χρόνια έχω 1 max μέσα στη Θεσσαλονίκη. Σε συσκευές που όταν βάζω το Cosmote έχω 40-50. Νοβα σπάνια χρησιμοποιώ για data, αλλά (χωρίς να κάνω speed test) όταν έτυχε να χρησιμοποιήσω ήταν απροβλημάτιστη. Θέμα κεραίας και συσκευής δεν υπάρχει. Ίσως η βονταφον έχουν κάποιο λογισμικό που φέρνει μια ομάδα συνδρομητών (π.χ. αυτούς που κάνουν κασμπακ) σε μόνιμα χειρότερη κατάσταση (throttling). Η Vodafone έχει μόνιμη διαχωρίσει δικτύου και κόφτες σε πολλά προγράμματα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος (edited) Μου έκανε πρόταση ή vodafone απεριόριστα στα 19,75 και 20 gb στα 14 τι λέτε; από την άλλη σκέφτομαι να γίνει η φορητοτητα και να πάω σε cu Edited 6 Δεκέμβριος by teopanta1 4 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 12 minutes ago, teopanta1 said: Μου έκανε πρόταση ή vodafone απεριόριστα στα 19,75 και 20 gb στα 14 τι λέτε; από την άλλη σκέφτομαι να γίνει η φορητοτητα και να πάω σε cu Γνώμη μου, cu με το 9μηνο πακετο απεριόριστα ολα με 13€/μηνα. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts