bill27 Δημ. Παρασκευή στις 05:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:10 μμ Κέρδισε κανένας από το φόρουμ στο διαγωνισμό; Έχει μπει λινκ για τους νικητές αλλά δεν γράφει ονόματα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Παρασκευή στις 05:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:27 μμ 15 minutes ago, bill27 said: Κέρδισε κανένας από το φόρουμ στο διαγωνισμό; Έχει μπει λινκ για τους νικητές αλλά δεν γράφει ονόματα Δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. Παρασκευή στις 05:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:30 μμ Εγώ κέρδισα. Τους έβαλα μέσα αυτή τη φορά. ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA XPHΣH MEXPI KAI TIΣ 17/11! O CU LUCKY YOU ΔIAΓΩNIΣMOΣ OΛOKΛHPΩΘHKE! OI KPYΣTAΛΛOI ΠOY MAZEΨEΣ METATPAΠHKAN ΣE ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTA ΔEΔOMENA ΓIA NA TA XPHΣIMOΠOIHΣEIΣ ΣTO ΦOYΛ! 4 1 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Παρασκευή στις 05:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:42 μμ Και εγώ έλαβα αυτό Και έλαβα ενημέρωση αλλά για να δούμε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 06:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:40 μμ Και τα 2 cu μου εφτασαν τις 200 συμμετοχές. Στο ένα μπήκε το 2ημερο ίντερνετ. Σε κανένα δεν ήρθε μήνυμα. Στη λιστα νικητων και τα 2 νουμερα εχουν τα σωστα ψηφία στις σωστές θέσεις. Άντε να δούμε... 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. Παρασκευή στις 07:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:06 μμ Λινκ για την λίστα των νικητών; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Παρασκευή στις 07:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:15 μμ https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/anakoinosi-nikiton-lucky-you/?fbclid=PAY2xjawGkfQZleHRuA2FlbQIxMQABpqkcrPo-F23qtkg-wa8VBM7d0rHKmS5408xpyZgV4-75Vw_e-bLMMeAmZA_aem_AEjPHqPNH0B_g3WB7hUwrw Ορίστε 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. Παρασκευή στις 07:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:18 μμ 8 ώρες πριν, paanos said: Χθες πέρασα 2 κουπόνια (από 2 νούμερα) σε μια κάρτα κ τα πήρε ταυτόχρονα. Οπότε με 15€ αγορές, 6€ έκπτωση. Πολύ καλά Ας μη ξεχναμε, για οσους γνωριζουν, οτι το μονο οριο αυξησης τιμων ειναι σε σχεση με πριν λιγα χρονια, για να θεωρηθει κερδοσκοπια νομικα εαν τσακωσουν καποιο supermarket. Εαν ηδη πριν χρονια ηταν περισσοτερο απο ×3 οι τιμες λιανικης επι των τιμων χοντρικης, αλλο θεμα. Που edo Grecia, ακομα και το πρωτο παραπανω καταπατανε και μονο εαν ασχοληθουν μπορει να εχουν προστιμο. Ουσιαστικα, τοσο μαζικο το να καταπατανε ακομα και το Νομο κερδοσκοπιας, δε προλαβαινουν οι υποστελεχομενες διωκτικες αρχες (οχι σε αναλογια με αλλες ευρωπαικες χωρες αλλα αναλογα με το ποση στελεχωση θα επρεπε να εχουν στο μαζικοτατο φαινονενο ακομα και καταστρατησης του Νομου τα τελευταια χρονια του υπερβολικου πληθωρισμου) , και οταν γινεται , γινεται για τα ματια του κοσμου, να φαινεται οτι κατι κανουν: Το να "δειχνουμε οτι κατι κανουμε κι ας μη κανουμε πραγματικα", οπως ολες οι Δημοσιες Υπηρεσιες και "δικαιολογημενα" "εκει" που το φτασαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ._ Με λιγα λογια (αρμοζοντα στο >95% αναμεταξυ μας) πχ εαν ενα προιον ειχε 100€ πριν το βλαξς they fried της μεθεπομενης βδομαδας και το βαλουν 40€ και παλι και τα κοστη των εταιριων καλυπτουν και κερδος εχουν: Στη χωρα μας αναφερομαι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. Παρασκευή στις 07:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:20 μμ 4 minutes ago, Dimitris_15 said: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/anakoinosi-nikiton-lucky-you/?fbclid=PAY2xjawGkfQZleHRuA2FlbQIxMQABpqkcrPo-F23qtkg-wa8VBM7d0rHKmS5408xpyZgV4-75Vw_e-bLMMeAmZA_aem_AEjPHqPNH0B_g3WB7hUwrw Ορίστε Δεν μου βγάζει τούς νικητές 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. Παρασκευή στις 07:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:22 μμ Αλλα οπως παντα ακομα και αναμεταξυ των κοινων-plain people, ακολουθουν αφηγηματα "Μα ειναι η ακριβεια ρε φιλε", κατ' ελαχιστο. Μη πω χειροτερα προς το προσωπο μου να ακολουθουν παρακατω.......... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Παρασκευή στις 07:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:39 μμ (edited) 42 minutes ago, bill27 said: Δεν μου βγάζει τούς νικητές Κάνε οριζόντια την οθόνη και θα δεις.. @Bas σοβαρά.. στο όρθιο δεν τα έδειχνε ούτε εμένα. Μόνο το όνομα της συμβολαιογράφου που γράφει στην αρχή φαινόταν. Edited Παρασκευή στις 08:04 μμ by Teiresias_ 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. Παρασκευή στις 08:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:04 μμ Ευχαριστώ πολύ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Παρασκευή στις 08:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:06 μμ 26 minutes ago, Teiresias_ said: Κάνε οριζόντια την οθόνη και θα δεις.. @Bas σοβαρά.. στο όρθιο δεν τα έδειχνε ούτε εμένα. Μόνο το όνομα της συμβολαιογράφου που γράφει στην αρχή φαινόταν. Και εμένα το ίδιο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Παρασκευή στις 08:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:28 μμ (edited) 49 minutes ago, Teiresias_ said: Κάνε οριζόντια την οθόνη και θα δεις.. @Bas σοβαρά.. στο όρθιο δεν τα έδειχνε ούτε εμένα. Μόνο το όνομα της συμβολαιογράφου που γράφει στην αρχή φαινόταν. Και μετά άπω επιλογή "̈Desktop Site" μου διορθώνεται ο κακοσχεδιασμός του Mobile Portrait mode Edited Παρασκευή στις 08:29 μμ by Bas 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 08:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:40 μμ 5 minutes ago, Bas said: Και μετά άπω επιλογή "̈Desktop Site" μου διορθώνεται ο κακοσχεδιασμός του Mobile Portrait mode "Διάταξη desktop" ή "οριζόντια προβολή" και μετά "ευρεση στη σελιδα" 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Παρασκευή στις 08:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:56 μμ Η vf θα έπρεπε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς που προσφέρουν δώρο της υπηρεσίες ενός σχεδιαστή web... 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 10:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:46 μμ 3 ώρες πριν, Dimitris_15 said: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/anakoinosi-nikiton-lucky-you/?fbclid=PAY2xjawGkfQZleHRuA2FlbQIxMQABpqkcrPo-F23qtkg-wa8VBM7d0rHKmS5408xpyZgV4-75Vw_e-bLMMeAmZA_aem_AEjPHqPNH0B_g3WB7hUwrw Ορίστε αλλος ενας "κουβας" στη συλλογή μου 😢 1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Παρασκευή στις 11:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:59 μμ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 12:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:42 πμ Κέρδισα...; 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Χθες στς 01:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:20 πμ 36 minutes ago, Antonio21 said: Κέρδισα...; 😂 Ναι!! Ένα Αααα......ple!! 😋😂😂😉 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. Χθες στς 09:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:06 πμ Καλη προσφορα η χρηση -50€ του drop της Παρασκευης μετα απο καρτα ανανεωσης στο Black Friday του e-shop του vodafone.gr: Αλλα μηπως δεν επιτρεπεται η χρηση του -50€ drop στο Black Friday του e-shop της vodafone.gr? Μηπως εχει ορους χρησης (πχ σε ΜΗ εκπτωτικα ειδη)? Γνωριζει κανεις: https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/smartphones-axesouar/smartphones/pl-01FXSE01YNHK1R17QQHE281P56?onOffer=true&sorting=salePrice Αααα Ok, το βρηκα: Απαιτειται τουλαχιστον >249€ και οχι σε Blaks fried they: 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 09:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:58 πμ προσοχη: στπ φοτιτικο γινονται πραγματα και θαυματα, οπως γραφει φιλος το νου σας μην την πατησετε 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. Χθες στς 10:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:28 πμ (edited) On 15/11/2024 at 12:15 ΜΜ, paanos said: Χθες πέρασα 2 κουπόνια (από 2 νούμερα) σε μια κάρτα κ τα πήρε ταυτόχρονα. Οπότε με 15€ αγορές, 6€ έκπτωση. Πολύ καλά πως και σε άφησε, εγώ όταν πήγα να βάλω στο app του AB δεύτερο κουπόνι (από άλλο νούμερο) μου έλεγε δεν μπορείς. Εκτός αν υπάρχει κάποιο όριο στα συνολικά της εβδομάδας γιατι είχα χρησιμοποιήσει ήδη 1, οπότε αν ενεργοποιούσα 2 θα ήταν συνολικά μέσα στην εβδομάδα 3. Edited Χθες στς 10:28 πμ by sofos_k 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 3 ώρες πριν, HEO said: προσοχη: στπ φοτιτικο γινονται πραγματα και θαυματα, οπως γραφει φιλος το νου σας μην την πατησετε οπως? 3 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 3 ώρες πριν, sofos_k said: πως και σε άφησε, εγώ όταν πήγα να βάλω στο app του AB δεύτερο κουπόνι (από άλλο νούμερο) μου έλεγε δεν μπορείς. Εκτός αν υπάρχει κάποιο όριο στα συνολικά της εβδομάδας γιατι είχα χρησιμοποιήσει ήδη 1, οπότε αν ενεργοποιούσα 2 θα ήταν συνολικά μέσα στην εβδομάδα 3. Εσύ το έβαλες πριν εξαργυρώσεις το πρώτο ή μετά την εξαργύρωση; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts