Teiresias_ Δημ. Δευτέρα στις 07:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:00 μμ 9 minutes ago, Dimitris_15 said: Εμένα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο λογικά αυτή την βδομάδα η στις 15/11 Γιατί πρέπει να σε πάρουν δεν μας είπες.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Δευτέρα στις 07:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:12 μμ 10 minutes ago, Teiresias_ said: Γιατί πρέπει να σε πάρουν δεν μας είπες. Έχω νικήσει τον διαγωνισμό και περιμένω ενημέρωση έχω κερδίσει τα απεριόριστα αλλά ακόμα δεν έχω λάβει ενημέρωση 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Δευτέρα στις 07:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:17 μμ 5 minutes ago, Dimitris_15 said: Έχω νικήσει τον διαγωνισμό και περιμένω ενημέρωση έχω κερδίσει τα απεριόριστα αλλά ακόμα δεν έχω λάβει ενημέρωση Νομίζω ότι σου είπαμε και πριν μερικές μέρες πως δεν γίνεται από τα νούμερα που βλέπεις να ξέρεις ότι κέρδισες καθώς μπορεί να δημιουργηθούν πολλοί συνδυασμοί. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. Δευτέρα στις 07:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:26 μμ 13 minutes ago, Dimitris_15 said: Έχω νικήσει τον διαγωνισμό και περιμένω ενημέρωση έχω κερδίσει τα απεριόριστα αλλά ακόμα δεν έχω λάβει ενημέρωση Ποια νούμερα που τα είδες; 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 07:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:29 μμ 10 minutes ago, Teiresias_ said: Νομίζω ότι σου είπαμε και πριν μερικές μέρες πως δεν γίνεται από τα νούμερα που βλέπεις να ξέρεις ότι κέρδισες καθώς μπορεί να δημιουργηθούν πολλοί συνδυασμοί. Δεν εχουν δημοσιοποιηθει να νούμερα που κερδιζουν τα απεριόριστα 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Δευτέρα στις 08:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:07 μμ 15/11 θα γίνει η ανακοίνωση των νικητών. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Δευτέρα στις 08:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:16 μμ Εμένα ο συνδυασμός είναι 9069 και είδα πολλά νούμερα με 069 οπότε ένα από αυτά είναι το δικό μου 2 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 08:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:19 μμ 1 minute ago, Dimitris_15 said: Εμένα ο συνδυασμός είναι 9069 και είδα πολλά νούμερα με 069 οπότε ένα από αυτά είναι το δικό μου Μηπως είδες την λίστα του προηγούμενου διαγωνισμού; 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Δευτέρα στις 08:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:21 μμ 1 minute ago, VIPdriver said: Μηπως είδες την λίστα του προηγούμενου διαγωνισμού; Όχι τον σωστό διαγωνισμό είδα 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. Δευτέρα στις 08:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:22 μμ Just now, Dimitris_15 said: Όχι τον σωστό διαγωνισμό είδα Δώσε μας λινκ 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 08:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:23 μμ 1 minute ago, Dimitris_15 said: Όχι τον σωστό διαγωνισμό είδα Το λινκ που κυκλοφορησε πριν λιγες μερες ειναι του προηγούμενου διαγωνισμου πάντως. 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Δευτέρα στις 08:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:27 μμ Ελέγξτε το και εσείς ρε παιδιά δεν κάνω λάθος αυτός δεν ήταν ο διαγωνισμός Just now, Dimitris_15 said: Ελέγξτε το και εσείς ρε παιδιά δεν κάνω λάθος αυτός δεν ήταν ο διαγωνισμός δείτε και την εικόνα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 08:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:35 μμ 6 minutes ago, Dimitris_15 said: Ελέγξτε το και εσείς ρε παιδιά δεν κάνω λάθος αυτός δεν ήταν ο διαγωνισμός Απο πού μπήκες σε αυτή τη σελίδα; Πες μας τα βήματα που έκανες. 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Δευτέρα στις 08:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:43 μμ Γράφετε αυτό και πατήστε το πρώτο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 08:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:48 μμ 3 minutes ago, Dimitris_15 said: Γράφετε αυτό και πατήστε το πρώτο Ο προηγουμενος διαγωνισμός ειναι. Το πρωτο δωρο λεει οτι ειναι leasing αυτοκινήτου, ενω ο τελευταίος διαγωνισμός εχει ως πρωτο δωρο το ενοίκιο 1 χρόνου. 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Δευτέρα στις 08:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:52 μμ 4 minutes ago, VIPdriver said: Ο προηγουμενος διαγωνισμός ειναι. Το πρωτο δωρο λεει οτι ειναι leasing αυτοκινήτου, ενω ο τελευταίος διαγωνισμός εχει ως πρωτο δωρο το ενοίκιο 1 χρόνου. Θα δούμε στις 15/11 Just now, Dimitris_15 said: Θα δούμε στις 15/11 Λογικά μέσα θα είμαι διότι ούτε στους προηγούμενους διαγωνισμούς έχω κερδίσει για να δούμε φέτος 1 minute ago, Dimitris_15 said: Θα δούμε στις 15/11 Λογικά μέσα θα είμαι διότι ούτε στους προηγούμενους διαγωνισμούς έχω κερδίσει για να δούμε φέτος Για να δούμε 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Δευτέρα στις 09:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:36 μμ 46 minutes ago, VIPdriver said: Ο προηγουμενος διαγωνισμός ειναι. Το πρωτο δωρο λεει οτι ειναι leasing αυτοκινήτου, ενω ο τελευταίος διαγωνισμός εχει ως πρωτο δωρο το ενοίκιο 1 χρόνου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Δευτέρα στις 09:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:43 μμ Ενημερωτικότατο το συγκεκριμένο Thread... 🤔🤔😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Χθες στς 04:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:19 πμ 7 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Λογικά μέσα θα είμαι διότι ούτε στους προηγούμενους διαγωνισμούς έχω κερδίσει για να δούμε φέτος Κι εγώ θα παίξω τζόκερ γιατί λογικά είναι η σειρά μου. Δεν έχω κερδίσει ως τώρα. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 05:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:49 πμ 1 hour ago, Teiresias_ said: Κι εγώ θα παίξω τζόκερ γιατί λογικά είναι η σειρά μου. Δεν έχω κερδίσει ως τώρα. Ούτε εγώ περιμένω τώρα 15/11 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 06:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:59 πμ Οσο αφορά τα λοττο κ τζοκερ, φανταστείτε οτι γνωρίζετε ενα ατομο σε ενα μπαρ και ταιριαζετε. Χωρις να γνωριζετε τίποτα για το ατομο, ανοιγετε εναν τηλεφωνικό κατάλογο και επιλεγετε ενα τυχαιο τηλεφωνο, πιστεύοντας οτι ειναι το δικό του. Πιο πολλές πιθανοτητες εχετε να το πετύχετε, παρά τους αριθμούς λόττο κ τζοκερ. 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Χθες στς 07:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:20 πμ Ωραίααα... Και τώρα ήρθε η ώρα των ζωδίων!!! 😁😁 Κορίτσια ξεκινάμε!! Και ξεκινάμε με τον Κριό!! 😁😁 Ποιοι είναι Κριοί από εδώ μέσα;;; 😋😋😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 07:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:23 πμ Εγώ φταίω που σας σώζω απο τον τζόγο... 1 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Χθες στς 11:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:46 πμ 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Εγώ φταίω που σας σώζω απο τον τζόγο... Με το Καρτοκινητό Ολυμπιακός; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 11:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:56 πμ 9 minutes ago, Bas said: Με το Καρτοκινητό Ολυμπιακός; Τώρα που η βονταφον σταμάτησε το κασμπακ, δεν αξίζει ουτε αυτό. Κοσμοτέονλι... 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts