GREGORYMO Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 (edited) 6 minutes ago, VIPdriver said: 3 γραμμουλες (πανω δεξιά) και Leaderboard Δεν μετράνε οι κρύσταλλοι αλλά το ΧΡ και έχω μόνο 8905. Είμαι 15.109 θέση Σπάνια παίζω το παιχνίδι αλλά μπαίνω ΚΑΘΕ ημέρα και παίρνω το daily Edited December 30, 2023 by GREGORYMO Συμπληρώμα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 2 minutes ago, GREGORYMO said: Δεν μετράνε οι κρύσταλλοι αλλά το ΧΡ και έχω μόνο 8905. Είμαι 15.109 θέση Σπάνια παίζω το παιχνίδι αλλά μπαίνω ΚΑΘΕ ημέρα και παίρνω το daily 15.109 θέση ε; Άρα έχει ξεκινήσει να παίζει κόσμος τον τελευταίο 1μιση χρόνο. Ξαναλέω είχα ξεκινήσει από 2.700 θέση περίπου.. Ίσως όμως είναι κουβέντα για το τοπικ του big bang αυτή, όχι εδώ.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 12 minutes ago, sycorpios said: 15.109 θέση ε; Άρα έχει ξεκινήσει να παίζει κόσμος τον τελευταίο 1μιση χρόνο. Ξαναλέω είχα ξεκινήσει από 2.700 θέση περίπου.. Ίσως όμως είναι κουβέντα για το τοπικ του big bang αυτή, όχι εδώ.. Είμαι στο cu 15 μήνες. Οι πόντοι όμως γράφονται μόνο από το παιχνίδι, έτσι δεν είναι? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 4 minutes ago, GREGORYMO said: Είμαι στο cu 15 μήνες. Οι πόντοι όμως γράφονται μόνο από το παιχνίδι, έτσι δεν είναι? Απ'το παιχνίδι και το daily bonus, δε θυμάμαι άλλον τρόπο. Προσωπικά είμαι level 7 με 31.980 xp. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 (edited) 30 minutes ago, GREGORYMO said: Δεν μετράνε οι κρύσταλλοι αλλά το ΧΡ και έχω μόνο 8905. Είμαι 15.109 θέση Εγω με 4800 XP στην 38.000 θέση ... Βέβαια παίζουν ρόλο και πόσες συμμετοχές έχεις , που τα μπερδέυει λίγο. Δώρο από διαγωνισμούς έχω ακουσει μόνο εναν εδώ .... αλλά έχω πάρει 2 φορές δωρεαν κατι απο το big-bang και μερικές φορές ακομα σε καλη τιμή (αλλά εδώ μετράει που είχα εγγραφεί στο τοπικ big -bang και ειδα ενημέρωση - γιαυτό καλυτερα που γράφουμε εδω δεν πειράζει , οσο λιγότερα στο big-bang τοπικ τοσο πιο έυκολο να προλάβεις 😉 Edited December 30, 2023 by blizard 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 1 minute ago, sycorpios said: Απ'το παιχνίδι και το daily bonus, δε θυμάμαι άλλον τρόπο. Προσωπικά είμαι level 7 με 31.980 xp. ΤΩΡΑ με τους καλοκαιριστες 2 minutes ago, blizard said: Εγω με 4800 XP στην 38.000 θέση ... Βέβαια παίζουν ρόλο και πόσες συμμετοχές έχεις , που τα μπερδέυει λίγο. Σπάνια παίζω το παιχνίδι. Μόνο το daily παίρνω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 18 minutes ago, blizard said: Εγω με 4800 XP στην 38.000 θέση ... Βέβαια παίζουν ρόλο και πόσες συμμετοχές έχεις , που τα μπερδέυει λίγο. Δώρο από διαγωνισμούς έχω ακουσει μόνο εναν εδώ .... αλλά έχω πάρει 2 φορές δωρεαν κατι απο το big-bang και μερικές φορές ακομα σε καλη τιμή (αλλά εδώ μετράει που είχα εγγραφεί στο τοπικ big -bang και ειδα ενημέρωση - γιαυτό καλυτερα που γράφουμε εδω δεν πειράζει , οσο λιγότερα στο big-bang τοπικ τοσο πιο έυκολο να προλάβεις 😉 Α ναι μισό, για τους διαγωνισμούς ρώτησα πιο πάνω. Δώρο απ'το big bang είχα προλάβει και γω, είχα δώσει κάπου 250.000 κρυστάλλους και είχα πάρει τα ακουστικά. 38.000 θέση έτσι; οκ, ξεκίνησε να παίζει κόσμος, καλό είν'αυτό.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 13 minutes ago, sycorpios said: Α ναι μισό, για τους διαγωνισμούς ρώτησα πιο πάνω. Δώρο απ'το big bang είχα προλάβει και γω, είχα δώσει κάπου 250.000 κρυστάλλους και είχα πάρει τα ακουστικά. 38.000 θέση έτσι; οκ, ξεκίνησε να παίζει κόσμος, καλό είν'αυτό.. Τι καλό δηλαδή? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 2 minutes ago, GREGORYMO said: Τι καλό δηλαδή? Ε οκ, ανταγωνισμός, δεν είναι κακό.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 2 minutes ago, sycorpios said: Ε οκ, ανταγωνισμός, δεν είναι κακό.. Τι κερδίζει είναι το ζητούμενο. Το ΧΡ τι το κάνεις? Δεν έχω καταλάβει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Θέση 16.000+. Είμαστε όλοι πολύ ψηλά😅😅😅😅 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 6 minutes ago, GREGORYMO said: Τι κερδίζει είναι το ζητούμενο. Το ΧΡ τι το κάνεις? Δεν έχω καταλάβει Έλα ντε.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 5 minutes ago, aektzhs 1 said: Θέση 16.000+. Είμαστε όλοι πολύ ψηλά😅😅😅😅 Μόνο από το παιχνίδι δεν εξαρτάται η θέση? Γιατί εγώ παίζω σπάνια 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 3 minutes ago, GREGORYMO said: Μόνο από το παιχνίδι δεν εξαρτάται η θέση? Γιατί εγώ παίζω σπάνια Ε ναι βέβαια, πρέπει να παίζεις για να πάρεις xp. Εγώ πχ δεν έχω χάσει βδομάδα... Τώρα θα μου πεις γιατί;;;; τα xp όντως δεν έχουν χρειαστεί κάπου.. Από αυτισμό μάλλον 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 (edited) Όπως βλέπετε η βαθμολογία είναι από Xperience. Έχετε και εσείς την ίδια 3αδα στην κορυφή; YΓ: ξέχασα το σκρινσοτ. Edited December 30, 2023 by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 (edited) 4 minutes ago, VIPdriver said: Όπως βλέπετε η βαθμολογία είναι από Xperience. Έχετε και εσείς την ίδια 3αδα στην κορυφή; Ναι ο πίνακας είναι ίδιος, χακαρεται καμιά φορά και μπαίνουν κάποιοι σφήνα, τους σβήνουν μετά.. Edited December 30, 2023 by sycorpios 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 5 minutes ago, VIPdriver said: Όπως βλέπετε η βαθμολογία είναι από Xperience. Έχετε και εσείς την ίδια 3αδα στην κορυφή; YΓ: ξέχασα το σκρινσοτ. Εννοείται. ΥΓ. Βλέπω ΤΩΡΑ ότι κάποιος μου έφαγε μια θέση. 15.110 πήγα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 4 minutes ago, GREGORYMO said: Εννοείται. ΥΓ. Βλέπω ΤΩΡΑ ότι κάποιος μου έφαγε μια θέση. 15.110 πήγα Ναι έτσι γίνεται, ανεβοκατεβαίνεις ανάλογα πότε παίζουν κι οι άλλοι. Τώρα βλέπω ότι πριν 5 μέρες ήμουν 17 θέσεις πιο πάνω.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 5 minutes ago, sycorpios said: Ναι έτσι γίνεται, ανεβοκατεβαίνεις ανάλογα πότε παίζουν κι οι άλλοι. Τώρα βλέπω ότι πριν 5 μέρες ήμουν 17 θέσεις πιο πάνω.. Όταν δεν παίζεις, μόνο πέφτεις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 (edited) 18 minutes ago, GREGORYMO said: Όταν δεν παίζεις, μόνο πέφτεις Σωστά. Όταν παίξω σε 2 μέρες θα ανέβω 30-50 θέσεις έχω δει. Σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα, θα είμαι 10-30 θέσεις πιο πάνω, ανάλογα πόσο καλά παίξω.. Μέχρι που λογικά θα πέσω κάποια στιγμή πάνω σε όσους παίζουν κάθε βδομάδα.. Edited December 30, 2023 by sycorpios 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Εγώ έχω ένα φοιτητικό το οποίο επιμένει να μην μου δίνει xp.. έχει φάει κόλλημα; δεν ξέρω. Δεν με ενδιαφέρει όμως γι αυτό δεν το ψάχνω.. μόνο οι κρύσταλλοι με ενδιαφέρουν για τα 200GB.. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 2 minutes ago, sycorpios said: Σωστά. Όταν παίξω σε 2 μέρες θα ανέβω 30-50 θέσεις έχω δει. Σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα, θα είμαι 10-30 θέσεις πιο πάνω, ανάλογα πόσο καλά παίξω.. Μέχρι που λογικά θα πέσω κάποια στιγμή πάνω σε όσους παίζουν κάθε βδομάδα.. Πόσους πόντους μαζεύεις την εβδομάδα? 15 αγώνες. Εγώ το πάω στα χαλαρά και μαζεύω (όταν παίζω) 5.000 2 minutes ago, kalitexnis_g said: Εγώ έχω ένα φοιτητικό το οποίο επιμένει να μην μου δίνει xp.. έχει φάει κόλλημα; δεν ξέρω. Δεν με ενδιαφέρει όμως γι αυτό δεν το ψάχνω.. μόνο οι κρύσταλλοι με ενδιαφέρουν για τα 200GB.. Τα ΧΡ έχουν και ακαθόριστη λογική η όχι ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 2 minutes ago, GREGORYMO said: Πόσους πόντους μαζεύεις την εβδομάδα? 15 αγώνες. Εγώ το πάω στα χαλαρά και μαζεύω (όταν παίζω) 5.000 Είμαι πάνω από 7.000 κρυστάλλους σίγουρα. Συν άλλους 1.000 περίπου απ' τα τζιπ και αεροπλάνα. Σε xp στους 15 αγώνες πιάνω κάπου 300 νομίζω, όλη τη βδομάδα ανεβαίνω κάπου 400-450 xp.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 1 hour ago, GREGORYMO said: Πόσους πόντους μαζεύεις την εβδομάδα? 15 αγώνες. Εγώ το πάω στα χαλαρά και μαζεύω (όταν παίζω) 5.000 Τα ΧΡ έχουν και ακαθόριστη λογική η όχι ? Για να ανέβεις πίστα χρειάζονται τα xp 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 1 hour ago, GREGORYMO said: Τα ΧΡ έχουν και ακαθόριστη λογική η όχι ? Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς.. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts