Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 ώρες πριν, EllinikoNisi said:

Στην καρτέλα CU around έχει δωρεάν Χριστουγεννιάτικες προσφορές που δίνουν και από 1.000 κρυστάλλους.

Καλή φάση, τις πήρα όλες, έκανα καλή μπάζα. Μεγάλο πράγμα το forum τελικά!! 😆

37 minutes ago, GREGORYMO said:

Το πακέτο xmas για 7 ημέρες, έχει κάποιες προϋποθέσεις?

Φοβάμαι να πατήσω ενεργοποίηση διότι έχω data προς το παρόν.

Εγώ θα το ενεργοποιήσω 26 Δεκεμβρίου. Δεν λέει κάτι για προϋποθέσεις. Επίσης μπορείς να πάρεις 7 ημέρες απεριόριστα ντάτα μέσω του διαγωνισμού(CU Explorer στομ διαγωνισμό CU Kalokairistes XMAS)

11 minutes ago, aektzhs 1 said:

Εγώ θα το ενεργοποιήσω 26 Δεκεμβρίου. Δεν λέει κάτι για προϋποθέσεις. Επίσης μπορείς να πάρεις 7 ημέρες απεριόριστα ντάτα μέσω του διαγωνισμού(CU Explorer στομ διαγωνισμό CU Kalokairistes XMAS)

26 Δεκεμβρίου είν' η τελευταία μέρα?

20 minutes ago, aektzhs 1 said:

Δηλαδή, εγώ που έχω περάσει την 1' σκάλα και είμαι στους 35.000 πόντους, θα πάρω και 2' 7ημερο ?

12 minutes ago, GREGORYMO said:

Δηλαδή, εγώ που έχω περάσει την 1' σκάλα και είμαι στους 35.000 πόντους, θα πάρω και 2' 7ημερο ?

Νομίζω πως είναι το ίδιο πακέτο από ότι λέει. 

53 minutes ago, GREGORYMO said:

Τελευταία μέρα σύμφωνα με την εξυπηρέτηση είναι η 31 Δεκεμβρίου. Στην πρώτη σκάλα δεν σου δείχνει να πάρεις Free Unlimited Data for 7 days;;;;Ομοίως στην δεύτερη σκάλα δίνει Free Unlimited Data for 6 days. Ξεχωριστά δηλαδή από την 7ημερη προσφορά 

1 minute ago, aektzhs 1 said:

Τελευταία μέρα σύμφωνα με την εξυπηρέτηση είναι η 31 Δεκεμβρίου. Στην πρώτη σκάλα δεν σου δείχνει να πάρεις Free Unlimited Data for 7 days;;;;Ομοίως στην δεύτερη σκάλα δίνει Free Unlimited Data for 6 days. Ξεχωριστά δηλαδή από την 7ημερη προσφορά 

Έτσι καταλαβαίνω και εγώ.

Ότι έχω ήδη 2 7ημερα.

Λογικα τα 2' 7ημερο μπορείς να το πάρεις μέχρι 11 Ιανουαρίου.

3 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Έτσι καταλαβαίνω και εγώ.

Ότι έχω ήδη 2 7ημερα.

Λογικα τα 2' 7ημερο μπορείς να το πάρεις μέχρι 11 Ιανουαρίου.

Οταν παρεις το  7 ήμερο από την καρτέλα προσφορών, δεν μπορείς να παρεις το 7 ημερο από την σελίδα διαγωνισμού πριν λήξει τουλάχιστον .. σε 3-4 μέρες που θα λήξει σε οσους το πήραμε θα δουμε αν μπορεις να το ξαναπαρεις (μέχρι τώρα μπορουσες σε αυτες τις περιπτώσεις)

ΥΓ  Thanks  για το cu around, εχει και καλές προσφορές και δωρεαν όπως τα 3 ευρω του efood !!!  περα των κρυσταλων δλδ του δίνουμε να καταλαβει

Edit, νομίζω οτι δεν αρκεί να βγάλεις τον κωδικό για να πάρεις τους κρυστάλλους αλλά να τον εξαργυρώσεις ... 

Edited by blizard

1 ώρα πριν, blizard said:

Edit, νομίζω οτι δεν αρκεί να βγάλεις τον κωδικό για να πάρεις τους κρυστάλλους αλλά να τον εξαργυρώσεις ... 

Στο συνολο των κρυστάλλων προστίθενται αμεσως τα 1000αρικα μολις ερθει το κωδικος. Σε εμενα ετσι εγινε τουλαχιστον.

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

14 minutes ago, VIPdriver said:

Στο συνολο των κρυστάλλων προστίθενται αμεσως τα 1000αρικα μολις ερθει το κωδικος. Σε εμενα ετσι εγινε τουλαχιστον.

Και εγώ πήρα τους κρυστάλλους στο καπάκι και μάλιστα κάτι 'παραπάνω'.

Just now, kalitexnis_g said:

Και γιατί ρωτάς αν "σταματάς το παιχνίδι" αφού δεν παίζεις; 

Σήμερα έπιασα το συγκεκριμένο όριο.

Το ερώτημα είναι αν έχει νόημα να συνεχίσω να 'παίζω'.

1 minute ago, aektzhs 1 said:

Στείλε προσωπικό πλιζ

Πιστεύω και μόνο που το ειπα, έχω 'αποκάλυψει' το 50%.

Θα δοκιμάσω και ΑΥΡΙΟ και αν συνεχίσει να 'λειτουργεί' θα σου στείλω προσωπικό το πρωί.

Just now, aektzhs 1 said:

Να στείλει προσωπικό μήνυμα σε όποιον ενδιαφέρεται για το bug να το κάνουμε και εμείς 

Σιγά μην τον παρακαλέσουμε κιόλας. Όλοι τα λένε στο forum. Αν δεν θέλει να το πει, ας μην το πει. Κι εγώ βρήκα 3 bugs αλλά δεν τα λέω. 😂😂😂

Just now, kalitexnis_g said:

Σιγά μην τον παρακαλέσουμε κιόλας. Όλοι τα λένε στο forum. Αν δεν θέλει να το πει, ας μην το πει. Κι εγώ βρήκα 3 bugs αλλά δεν τα λέω. 😂😂😂

Το λέω γιατί το εξής απλούστατο λόγο ότι αν βγει δημόσια φάτσα κάρτα θα φτιαχτεί 

Just now, aektzhs 1 said:

Το λέω γιατί το εξής απλούστατο λόγο ότι αν βγει δημόσια φάτσα κάρτα θα φτιαχτεί 

Ακριβώς!

Όπως έγινε το Νοέμβριο που ενώ το έδωσαν, το πήραν πίσω 

2 minutes ago, kalitexnis_g said:

Έχεις 60.070 πόντους?

5 minutes ago, GREGORYMO said:

Ακριβώς!

Όπως έγινε το Νοέμβριο που ενώ το έδωσαν, το πήραν πίσω 

Έχεις 60.070 πόντους?

Όχι άλλα ούτε με ενδιαφέρει ο τρόπος που πας να το πασάρεις. Αν θες να το πεις σε όλους, καλώς. Αν δεν θες, να χαίρεσαι τους 60.070 πόντους σου!

Το φόρουμ είναι για να μοιραζόμαστε. Αλλιώς μόνο εντύπωση θες να κάνεις για δική σου ευχαρίστηση.

Edited by kalitexnis_g

• This topic was locked and unlocked