Mikakilo Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Το CU, διπλό shake με online ανανέωση 10€+. Πόσα data δίνει και για πόσο χρονικό διάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 1,2GB για έναν μήνα. Επίσης παίρνεις 100ΜΒ από το Just Surf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 1,2GB για έναν μήνα. Επίσης παίρνεις 100ΜΒ από το Just Surf. Έχεις κάποιο λινκ; Για τα 1,2/μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-shake/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-shake/ Ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εάν επιλέξω το CU combo 600 και στις 29 μέρες ξαναγορασω το ίδιο πακέτο, θα μεταφερθούν τα υπόλοιπα του προηγούμενου πακέτου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Θα μεταφερθούν, όπως και το cu shake αν κάνεις shake πριν λήξουν και η ανανέωση έχει γίνει με τον ίδιο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Θα μεταφερθούν, όπως και το cu shake αν κάνεις shake πριν λήξουν και η ανανέωση έχει γίνει με τον ίδιο τρόπο. Ωραία,ευχαριστω για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Καλημέρα, εάν θέλω να πάρω νέο νούμερο καρτοκινητης, πόσο κοστίζει; Στα στοιχεία ταυτοποίησης θέλουν και αφμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 (edited) 12.5€ πήρα το Μάιο και μου ζήτησαν μόνο ταυτότητα από εξωτερικό πωλητή που διπλασιάζει την πρώτη κάρτα του μήνα για ένα τρίμηνο. Η κάρτα έκανε 2,5 ημέρες να ενεργοποιηθεί γιατί έγινε αφότου μεταφέρθηκε το νούμερο στο όνομά μου. Edited August 6, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Οι άλλες εταιρείες 0-5 ευρώ ζητάνε, πάει καλά η βονταφον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Ποιες άλλες ζητάνε τόσο; Όταν η κατώτερη αξία κάρτας είναι πλέον 12€? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Για νέο αριθμό ρωτάω, όχι την ελάχιστη ανανέωση (η οποία ονλαιν είναι 10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Παιδιά να κάνω μία ερώτηση: Επειδή σκοπεύω να πάω Βουλγαρία στη Σόφια, θα χρειαστεί να κάνω κάτι για roaming. Έχω CU, μπορώ να χρησιμοποιήσω κανονικά τα δεδομένα και τις κλήσεις χωρίς χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Ανάλογα το πακέτο, τα bonus ανανέωσης δεν είναι διαθέσιμα στο εξωτερικό. Τι πακέτο βάζεις κάθε μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Βάζω το CU Combo 600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Βάζω το CU Combo 600.Είναι διαθέσιμα τα λεπτά και τα SMS προς όλους, όπως και τα ΜΒ του πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Δηλαδή μόνο τα 200 MB που δίνει; Τίποτα από CU Shake και τα extra; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Και όλα τα πακέτα επί πληρωμή είναι για την περιαγωγή (μερικά με όριο), δεν είναι τα λεπτά προς Vodafone/CU/εξωτερικό ή τα λεπτά και τα δεδομένα που δίνονται από προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Θα μεταφερθούν, όπως και το cu shake αν κάνεις shake πριν λήξουν και η ανανέωση έχει γίνει με τον ίδιο τρόπο. Sorry αν έχει ειπωθεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλά ισχύει το ίδιο και για την καλοκαιρινή προσφορά των 8.5GB, μεταφέρεται στον επόμενο μήνα αν ανανεώσουμε πριν τις 30 μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Για νέο αριθμό ρωτάω, όχι την ελάχιστη ανανέωση (η οποία ονλαιν είναι 10)Σωστά. Προσωπικά όταν πήγα να πάρω τον αριθμό μου είπαν ότι χρειάζεται να βάλω και κάρτα. Ουσιαστικά τα χρήματα που έδωσα μείον το φόρο κινητής υπήρχαν για δική μου χρήση. Βασικά με ρώτησε η κοπέλα ποια πακέτα θέλω να μου ενεργοποιήσει και με αυτά τα λεφτά που έδωσα μου το ενεργοποίησε και ήταν έτοιμα όταν λειτούργησε η SIM. Λογικά μπορείς να πεις ότι δεν θέλεις να σου ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο και τα χρήματα να μείνουν στην κάρτα σου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Sorry αν έχει ειπωθεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλά ισχύει το ίδιο και για την καλοκαιρινή προσφορά των 8.5GB, μεταφέρεται στον επόμενο μήνα αν ανανεώσουμε πριν τις 30 μέρες?Δεν ξέρω για την προσφορά, αν ενεργοποιήσεις ξανά το surf and email 1GB (αν έχει τελειώσει η προσφορά) ή την προσφορά νομίζω μεταφέρονται. Με άλλο πακέτο δεν νομίζω να μεταφέρονται όπως στο whatsup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Δεν ξέρω για την προσφορά, αν ενεργοποιήσεις ξανά το surf and email 1GB (αν έχει τελειώσει η προσφορά) ή την προσφορά νομίζω μεταφέρονται. Με άλλο πακέτο δεν νομίζω να μεταφέρονται όπως στο whatsup. Ok ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIKALOS16 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Δηλαδή μόνο τα 200 MB που δίνει; Τίποτα από CU Shake και τα extra; Ισχύου και τα ΜΒ από το πάρε να 'χεις,για χώρες εντός ΕΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Μήπως γνωρίζει κανείς αν τα 8gb της προσφοράς μεταφέρονται σε περίπτωση ενεργοποίησης άλλου πακέτου δεδομένων πριν την λήξη τους; Ενεργοποίησα χθες το cu combo 600 και δυστυχώς τα 200 mb δεν προστέθηκαν σε εκείνα της προσφοράς. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts