Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εάν επιλέξω το CU combo 600 και στις 29 μέρες ξαναγορασω το ίδιο πακέτο, θα μεταφερθούν τα υπόλοιπα του προηγούμενου πακέτου;

Θα μεταφερθούν, όπως και το cu shake αν κάνεις shake πριν λήξουν και η ανανέωση έχει γίνει με τον ίδιο τρόπο.

Θα μεταφερθούν, όπως και το cu shake αν κάνεις shake πριν λήξουν και η ανανέωση έχει γίνει με τον ίδιο τρόπο.

Ωραία,ευχαριστω για τις απαντήσεις.

12.5€ πήρα το Μάιο και μου ζήτησαν μόνο ταυτότητα από εξωτερικό πωλητή που διπλασιάζει την πρώτη κάρτα του μήνα για ένα τρίμηνο. Η κάρτα έκανε 2,5 ημέρες να ενεργοποιηθεί γιατί έγινε αφότου μεταφέρθηκε το νούμερο στο όνομά μου. Edited by bbbb

Παιδιά να κάνω μία ερώτηση: Επειδή σκοπεύω να πάω Βουλγαρία στη Σόφια, θα χρειαστεί να κάνω κάτι για roaming. Έχω CU, μπορώ να χρησιμοποιήσω κανονικά τα δεδομένα και τις κλήσεις χωρίς χρέωση;

Ανάλογα το πακέτο, τα bonus ανανέωσης δεν είναι διαθέσιμα στο εξωτερικό. Τι πακέτο βάζεις κάθε μήνα;

Βάζω το CU Combo 600.
Είναι διαθέσιμα τα λεπτά και τα SMS προς όλους, όπως και τα ΜΒ του πακέτου.

Και όλα τα πακέτα επί πληρωμή είναι για την περιαγωγή (μερικά με όριο), δεν είναι τα λεπτά προς Vodafone/CU/εξωτερικό ή τα λεπτά και τα δεδομένα που δίνονται από προσφορές.

Sorry αν έχει ειπωθεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλά ισχύει το ίδιο και για την καλοκαιρινή προσφορά των 8.5GB, μεταφέρεται στον επόμενο μήνα αν ανανεώσουμε πριν τις 30 μέρες?

Για νέο αριθμό ρωτάω, όχι την ελάχιστη ανανέωση (η οποία ονλαιν είναι 10)
Σωστά. Προσωπικά όταν πήγα να πάρω τον αριθμό μου είπαν ότι χρειάζεται να βάλω και κάρτα. Ουσιαστικά τα χρήματα που έδωσα μείον το φόρο κινητής υπήρχαν για δική μου χρήση. Βασικά με ρώτησε η κοπέλα ποια πακέτα θέλω να μου ενεργοποιήσει και με αυτά τα λεφτά που έδωσα μου το ενεργοποίησε και ήταν έτοιμα όταν λειτούργησε η SIM.

Λογικά μπορείς να πεις ότι δεν θέλεις να σου ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο και τα χρήματα να μείνουν στην κάρτα σου.

Sorry αν έχει ειπωθεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλά ισχύει το ίδιο και για την καλοκαιρινή προσφορά των 8.5GB, μεταφέρεται στον επόμενο μήνα αν ανανεώσουμε πριν τις 30 μέρες?
Δεν ξέρω για την προσφορά, αν ενεργοποιήσεις ξανά το surf and email 1GB (αν έχει τελειώσει η προσφορά) ή την προσφορά νομίζω μεταφέρονται. Με άλλο πακέτο δεν νομίζω να μεταφέρονται όπως στο whatsup.

Δεν ξέρω για την προσφορά, αν ενεργοποιήσεις ξανά το surf and email 1GB (αν έχει τελειώσει η προσφορά) ή την προσφορά νομίζω μεταφέρονται. Με άλλο πακέτο δεν νομίζω να μεταφέρονται όπως στο whatsup.

Ok ευχαριστώ!

Δηλαδή μόνο τα 200 MB που δίνει; Τίποτα από CU Shake και τα extra;

Ισχύου και τα ΜΒ από το πάρε να 'χεις,για χώρες εντός ΕΕ.

Μήπως γνωρίζει κανείς αν τα 8gb της προσφοράς μεταφέρονται σε περίπτωση ενεργοποίησης άλλου πακέτου δεδομένων πριν την λήξη τους;

Ενεργοποίησα χθες το cu combo 600 και δυστυχώς τα 200 mb δεν προστέθηκαν σε εκείνα της προσφοράς.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked