Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέχρι τότε ποιος ζει... Τα πακέτα αλλάζουν για πλάκα.. Καλη μας φοιτητική ζωή! Ευχαριστούμε Θάνο!

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω.Ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσουν τα πακέτα. Εγώ δεν ρίσκαρα να αφήσω το f2go ακόμα.

Η διάρκεια του xclusive είναι όσο και η φοιτητική ζωή :-P

4 χρονάκια δηλαδή.

λαθος. οσο και το δικαιωμα πασο. 1-6 χρονια αναλογα τη σχολη..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Εγώ όμως δεν είμαι φοιτητής πλέον, έχω τελειώσει εδώ και καιρό... Άρα μετράνε τα χρόνια φοίτησης του Θάνου...;

σωστά ! Ισχύει όσο ισχύει το πάσο δηλαδή μέχρι τότε !!!!!!!

Παδιά δυστυχώς δε μπορώ να φέρω άλλους, μίλησα χθες μαζί τους κι έδωσα ολόκληρη λίστα :p

Ωστόσο αν έχετε κάποιον γνωστό με xclusive, πείτε του να στείλει X στο 19345, αν του απαντήσουν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να φέρει όποιον θέλει στο xclusive και θα τον πάρουν τηλέφωνο να τους πει..!

Επίσης είμαι 99% σίγουρος ότι όσοι μου είχατε στείλει αριθμούς και γίνατε xclusive θα το έχετε για 5 χρόνια!

Eγώ που είμαι μεταπτυχιακός και λήγει το πάσο σε 1,5 χρόνο, πως να την βολέψω με την ημερομηνία λήξης του πάσου της αδερφής μου που είναι πρωτοετής στην οδοντιατρική; :p

Παδιά δυστυχώς δε μπορώ να φέρω άλλους, μίλησα χθες μαζί τους κι έδωσα ολόκληρη λίστα :p

Ωστόσο αν έχετε κάποιον γνωστό με xclusive, πείτε του να στείλει X στο 19345, αν του απαντήσουν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να φέρει όποιον θέλει στο xclusive και θα τον πάρουν τηλέφωνο να τους πει..!

Επίσης είμαι 99% σίγουρος ότι όσοι μου είχατε στείλει αριθμούς και γίνατε xclusive θα το έχετε για 5 χρόνια!

Αλήθεια πόσους αριθμούς έδωσες συνολικά Θανάση; το χα περίεργα... Αυτό με το 19345 στο είπαν από κει; κι εγώ φοιτητικό έχω από προσφορά όμως οπότε φαντάζομαι δεν θα μπορώ να φέρω για να στελνα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Τώρα που στο cu άλλαξε το μενού που ακούμε στο 1252 πώς μπορούμε να μάθουμε την ημερομηνία λήξης της σύνδεσης μας; Προσπάθησα αλλά δεν άκουσα ποτέ κάτι σχετικό. (Μην μου πείτε 6 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση, θέλω να ξέρω ακριβή ημερομηνiα).

Τώρα που στο cu άλλαξε το μενού που ακούμε στο 1252 πώς μπορούμε να μάθουμε την ημερομηνία λήξης της σύνδεσης μας; Προσπάθησα αλλά δεν άκουσα ποτέ κάτι σχετικό. (Μην μου πείτε 6 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση, θέλω να ξέρω ακριβή ημερομηνiα).

Απλά πατάς το 1 , περιμένεις 3 δευτερόλεπτα και πατάς 2

καλα δεν υπαρχουνε οι ανθρωποι τελος παντων!! το ιδιο παραπονο τους εκανα και εγω. τελος παντων μας το ελυσε το προβλημα ο βασιλειος σε ευχαριστω και το ηθελα να το ξερω.. κατι αλλο σε νουμερο που εχει χαθει το υπολοιπο και οταν καλεις το 1252 λεει να κανεις ανανεωση τι πρεπει να κάνεις ; για να μαθεις το υπολοιπο απο το φοιτητικο προγραμμα του cu ; .

Πάντως σε κινητο android με την εφαρμογή myvodafone όλα τα υπόλοιπα φαίνονται κανονικά (και η ληξη της κάρτας). Προϋποθέτει βέβαια να έχεις κάνει εγγραφή στο site vodafonecu.gr.

Edit: Επίσης να συμπληρώσω ότι τα παιδιά στο facebook και στο νiber κάνουν φοβερή δουλειά.

Edited by achillesgk

καλησπερα εχω ενα νουμερο vodafone συμβολαιο και χθες το μετετρεψα σε ala carte.η μετατροπη εγινε αλλα δεν μπορω να μεταφερω μοναδες απο αλλο alacarte γιατι μου λεει οτι δεν περιλαμβανεται αυτος ο αριθμος.

πρεπει να περιμενω 2-3 μερες η ειναι κατι αλλο?

σε ποσες μερες εγινε η μετατροπη απο συμβολαιο σε καρτα;

Στo cu πάντως απαραίτητη προϋπόθεση για την μεταφορά είναι η ανανέωση τουλάχιστον 25 ευρώ στο τελευταίο τρίμηνο.

Πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μία ανανέωση χρόνου ομιλίας στο νέο αριθμό.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

καλα δεν υπαρχουνε οι ανθρωποι τελος παντων!! το ιδιο παραπονο τους εκανα και εγω. τελος παντων μας το ελυσε το προβλημα ο βασιλειος σε ευχαριστω και το ηθελα να το ξερω.. κατι αλλο σε νουμερο που εχει χαθει το υπολοιπο και οταν καλεις το 1252 λεει να κανεις ανανεωση τι πρεπει να κάνεις ; για να μαθεις το υπολοιπο απο το φοιτητικο προγραμμα του cu ; .

Να ανοίξεις online account

Αλήθεια πόσους αριθμούς έδωσες συνολικά Θανάση; το χα περίεργα... Αυτό με το 19345 στο είπαν από κει; κι εγώ φοιτητικό έχω από προσφορά όμως οπότε φαντάζομαι δεν θα μπορώ να φέρω για να στελνα

Καμιά 15αριά + κάποιους φίλους μου..! Όχι, το είχε γράψει κάποιος σ' αυτό το thread, ότι του ήρθε SMS που έλεγε στείλε στο 19345 και θα σε παρουμε τηλέφωνο, το έκανα κι εγώ και με πήραν

Καμιά 15αριά + κάποιους φίλους μου..! Όχι, το είχε γράψει κάποιος σ' αυτό το thread, ότι του ήρθε SMS που έλεγε στείλε στο 19345 και θα σε παρουμε τηλέφωνο, το έκανα κι εγώ και με πήραν

Σημερα που μιλισα μαζι τους επειδη εχει η κολλητη μου xclusive μου ειπαν οτι ειναι αποκλειστικα για φοιτητες και αποκλειεται καποιος να φερει κ αλλα νουμερα γνωστων. Δεν εχει γινει και δεν το επιτρεπει η Vodafone.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Σημερα που μιλισα μαζι τους επειδη εχει η κολλητη μου xclusive μου ειπαν οτι ειναι αποκλειστικα για φοιτητες και αποκλειεται καποιος να φερει κ αλλα νουμερα γνωστων. Δεν εχει γινει και δεν το επιτρεπει η Vodafone.

Να που γίνεται όμως τελικά... Μαζί τους όταν λες;; γιατί από τα κεντρικά του 13830 κάλεσαν για τις φορητοτητες όχι από τρίτο

George Bernard Shaw

Λογικό είναι να το αρνούνται οι επίσημοι εκπρόσωποι. Πρόκειται για δυνατότητα που δίδεται σε λίγους και γι'αυτό δεν μπορούν όλοι οι συνδρομητές xClusive να φέρουν και άλλους - μη φοιτητές - στο πρόγραμμα αυτό. ;)

Λογικό είναι να το αρνούνται οι επίσημοι εκπρόσωποι. Πρόκειται για δυνατότητα που δίδεται σε λίγους και γι'αυτό δεν μπορούν όλοι οι συνδρομητές xClusive να φέρουν και άλλους - μη φοιτητές - στο πρόγραμμα αυτό. ;)

Αυτος ο διαχωρισμος ειναι που μου τη σπαει.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Αυτος ο διαχωρισμος ειναι που μου τη σπαει.

Λογικό όμως γιατί έχει και κανονικό εμπορικό cu ήταν δυνατόν να έγινε σε όλους το φοιτητικό δε τη συμφέρει. Αρχικά ήταν μόνο για φοιτητες φυσικά αλλά προσπαθώντας να μαζέψει κόσμο και πάντα για φορητοτητες κάνει εξαιρέσεις... Μη φέρει ένα σωρό κόσμο και κόψει τα exclusive στο τέλος...

Εσύ που επικοινώνησες στο 13830 η έστειλες το μήνυμα που είπε ο Θανάσης πιο πάνω;

George Bernard Shaw

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked