pReHiStoRik Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Μέχρι τότε ποιος ζει... Τα πακέτα αλλάζουν για πλάκα.. Καλη μας φοιτητική ζωή! Ευχαριστούμε Θάνο! Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω.Ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσουν τα πακέτα. Εγώ δεν ρίσκαρα να αφήσω το f2go ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Η διάρκεια του xclusive είναι όσο και η φοιτητική ζωή :-P 4 χρονάκια δηλαδή. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Η διάρκεια του xclusive είναι όσο και η φοιτητική ζωή :-P 4 χρονάκια δηλαδή. λαθος. οσο και το δικαιωμα πασο. 1-6 χρονια αναλογα τη σχολη.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 λαθος. οσο και το δικαιωμα πασο. 1-6 χρονια αναλογα τη σχολη.. Εγώ όμως δεν είμαι φοιτητής πλέον, έχω τελειώσει εδώ και καιρό... Άρα μετράνε τα χρόνια φοίτησης του Θάνου...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 λαθος. οσο και το δικαιωμα πασο. 1-6 χρονια αναλογα τη σχολη.. σωστά ! Ισχύει όσο ισχύει το πάσο δηλαδή μέχρι τότε !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakaran Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Παδιά δυστυχώς δε μπορώ να φέρω άλλους, μίλησα χθες μαζί τους κι έδωσα ολόκληρη λίστα :p Ωστόσο αν έχετε κάποιον γνωστό με xclusive, πείτε του να στείλει X στο 19345, αν του απαντήσουν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να φέρει όποιον θέλει στο xclusive και θα τον πάρουν τηλέφωνο να τους πει..! Επίσης είμαι 99% σίγουρος ότι όσοι μου είχατε στείλει αριθμούς και γίνατε xclusive θα το έχετε για 5 χρόνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Eγώ που είμαι μεταπτυχιακός και λήγει το πάσο σε 1,5 χρόνο, πως να την βολέψω με την ημερομηνία λήξης του πάσου της αδερφής μου που είναι πρωτοετής στην οδοντιατρική; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Παδιά δυστυχώς δε μπορώ να φέρω άλλους, μίλησα χθες μαζί τους κι έδωσα ολόκληρη λίστα :p Ωστόσο αν έχετε κάποιον γνωστό με xclusive, πείτε του να στείλει X στο 19345, αν του απαντήσουν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να φέρει όποιον θέλει στο xclusive και θα τον πάρουν τηλέφωνο να τους πει..! Επίσης είμαι 99% σίγουρος ότι όσοι μου είχατε στείλει αριθμούς και γίνατε xclusive θα το έχετε για 5 χρόνια! Αλήθεια πόσους αριθμούς έδωσες συνολικά Θανάση; το χα περίεργα... Αυτό με το 19345 στο είπαν από κει; κι εγώ φοιτητικό έχω από προσφορά όμως οπότε φαντάζομαι δεν θα μπορώ να φέρω για να στελνα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Τώρα που στο cu άλλαξε το μενού που ακούμε στο 1252 πώς μπορούμε να μάθουμε την ημερομηνία λήξης της σύνδεσης μας; Προσπάθησα αλλά δεν άκουσα ποτέ κάτι σχετικό. (Μην μου πείτε 6 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση, θέλω να ξέρω ακριβή ημερομηνiα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Τώρα που στο cu άλλαξε το μενού που ακούμε στο 1252 πώς μπορούμε να μάθουμε την ημερομηνία λήξης της σύνδεσης μας; Προσπάθησα αλλά δεν άκουσα ποτέ κάτι σχετικό. (Μην μου πείτε 6 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση, θέλω να ξέρω ακριβή ημερομηνiα). Απλά πατάς το 1 , περιμένεις 3 δευτερόλεπτα και πατάς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Τώρα που στο cu άλλαξε το μενού που ακούμε στο 1252 πώς μπορούμε να μάθουμε την ημερομηνία λήξης της σύνδεσης μας; Προσπάθησα αλλά δεν άκουσα ποτέ κάτι σχετικό. (Μην μου πείτε 6 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση, θέλω να ξέρω ακριβή ημερομηνiα). καλα δεν υπαρχουνε οι ανθρωποι τελος παντων!! το ιδιο παραπονο τους εκανα και εγω. τελος παντων μας το ελυσε το προβλημα ο βασιλειος σε ευχαριστω και το ηθελα να το ξερω.. κατι αλλο σε νουμερο που εχει χαθει το υπολοιπο και οταν καλεις το 1252 λεει να κανεις ανανεωση τι πρεπει να κάνεις ; για να μαθεις το υπολοιπο απο το φοιτητικο προγραμμα του cu ; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Πάντως σε κινητο android με την εφαρμογή myvodafone όλα τα υπόλοιπα φαίνονται κανονικά (και η ληξη της κάρτας). Προϋποθέτει βέβαια να έχεις κάνει εγγραφή στο site vodafonecu.gr. Edit: Επίσης να συμπληρώσω ότι τα παιδιά στο facebook και στο νiber κάνουν φοβερή δουλειά. Edited June 23, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 καλησπερα εχω ενα νουμερο vodafone συμβολαιο και χθες το μετετρεψα σε ala carte.η μετατροπη εγινε αλλα δεν μπορω να μεταφερω μοναδες απο αλλο alacarte γιατι μου λεει οτι δεν περιλαμβανεται αυτος ο αριθμος. πρεπει να περιμενω 2-3 μερες η ειναι κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 σε ποσες μερες εγινε η μετατροπη απο συμβολαιο σε καρτα; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 με την ληξη του εληγε 22/6 και εγινε 22/6 το πρωι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Στo cu πάντως απαραίτητη προϋπόθεση για την μεταφορά είναι η ανανέωση τουλάχιστον 25 ευρώ στο τελευταίο τρίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 ναι το ξερω θελω να μεταφερω μοναδες απο ala carte που εχει την δυνατοτητα(25 ευρω σε 2 μηνες) σετο νεο αla carte (πρωην συνδεση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μία ανανέωση χρόνου ομιλίας στο νέο αριθμό. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 καλα δεν υπαρχουνε οι ανθρωποι τελος παντων!! το ιδιο παραπονο τους εκανα και εγω. τελος παντων μας το ελυσε το προβλημα ο βασιλειος σε ευχαριστω και το ηθελα να το ξερω.. κατι αλλο σε νουμερο που εχει χαθει το υπολοιπο και οταν καλεις το 1252 λεει να κανεις ανανεωση τι πρεπει να κάνεις ; για να μαθεις το υπολοιπο απο το φοιτητικο προγραμμα του cu ; . Να ανοίξεις online account Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakaran Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Αλήθεια πόσους αριθμούς έδωσες συνολικά Θανάση; το χα περίεργα... Αυτό με το 19345 στο είπαν από κει; κι εγώ φοιτητικό έχω από προσφορά όμως οπότε φαντάζομαι δεν θα μπορώ να φέρω για να στελνα Καμιά 15αριά + κάποιους φίλους μου..! Όχι, το είχε γράψει κάποιος σ' αυτό το thread, ότι του ήρθε SMS που έλεγε στείλε στο 19345 και θα σε παρουμε τηλέφωνο, το έκανα κι εγώ και με πήραν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Καμιά 15αριά + κάποιους φίλους μου..! Όχι, το είχε γράψει κάποιος σ' αυτό το thread, ότι του ήρθε SMS που έλεγε στείλε στο 19345 και θα σε παρουμε τηλέφωνο, το έκανα κι εγώ και με πήραν Σημερα που μιλισα μαζι τους επειδη εχει η κολλητη μου xclusive μου ειπαν οτι ειναι αποκλειστικα για φοιτητες και αποκλειεται καποιος να φερει κ αλλα νουμερα γνωστων. Δεν εχει γινει και δεν το επιτρεπει η Vodafone. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Σημερα που μιλισα μαζι τους επειδη εχει η κολλητη μου xclusive μου ειπαν οτι ειναι αποκλειστικα για φοιτητες και αποκλειεται καποιος να φερει κ αλλα νουμερα γνωστων. Δεν εχει γινει και δεν το επιτρεπει η Vodafone. Να που γίνεται όμως τελικά... Μαζί τους όταν λες;; γιατί από τα κεντρικά του 13830 κάλεσαν για τις φορητοτητες όχι από τρίτο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Λογικό είναι να το αρνούνται οι επίσημοι εκπρόσωποι. Πρόκειται για δυνατότητα που δίδεται σε λίγους και γι'αυτό δεν μπορούν όλοι οι συνδρομητές xClusive να φέρουν και άλλους - μη φοιτητές - στο πρόγραμμα αυτό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Λογικό είναι να το αρνούνται οι επίσημοι εκπρόσωποι. Πρόκειται για δυνατότητα που δίδεται σε λίγους και γι'αυτό δεν μπορούν όλοι οι συνδρομητές xClusive να φέρουν και άλλους - μη φοιτητές - στο πρόγραμμα αυτό. ;) Αυτος ο διαχωρισμος ειναι που μου τη σπαει. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Αυτος ο διαχωρισμος ειναι που μου τη σπαει. Λογικό όμως γιατί έχει και κανονικό εμπορικό cu ήταν δυνατόν να έγινε σε όλους το φοιτητικό δε τη συμφέρει. Αρχικά ήταν μόνο για φοιτητες φυσικά αλλά προσπαθώντας να μαζέψει κόσμο και πάντα για φορητοτητες κάνει εξαιρέσεις... Μη φέρει ένα σωρό κόσμο και κόψει τα exclusive στο τέλος... Εσύ που επικοινώνησες στο 13830 η έστειλες το μήνυμα που είπε ο Θανάσης πιο πάνω; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts