manosn2 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Παιδια θελω τη βοηθεια σας σε κατι αν γνωρηζετε. Εχω ενα vodafone cu απο το 2000 και θυμαμαι οτι με κενο μνμ στο 1250 σου εστελναν το λογοτυπο της vodafone για nokiα, επισης υπηρχε αλλη μια υπηρεσια που εστελνες μνμ στο στυλ "logo nok 4341" στο 4020 και σου εστελναν λογοτυπα που αντικαθηστουσες το κλασικο ονομα δικτυου. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει κατι αναλογο τωρα??? Απλα ρωταω διοτι εχω ενα c6 nokia και θελω να βαλω ενα συγκεκριμενο λογοτυπο αντι του vodafone GR. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Δεν εννοούσα τα Super πακέτα, ούτε το πακέτο των 30 λεπτών και μηνυμάτων, ούτε και το 1 λεπτό το λεπτό προς 2 αριθμούς. Με τα λεγόμενά σου, τα πακέτα των 30, 70 και 120 λεπτών, που κοστίζουν αντίστοιχα 9,90, 19,90 και 29,90 έχουν ελάχιστη χρέωση 30". Ή μήπως έχουν και αυτά 45" όπως το βασικό πρόγραμμα? αυτό θέλω να ξεκαθαρίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 ρε παιδια εκανα ανανεωση για το ιντερνετ και μου εστειλαν οτι εχω μονο 60 ΜΒ πω γινεται αυτο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Χθες μου ήρθε μήνυμα στο Νέο Καρτοκινητό, πως από εδώ και πέρα, υπάρχει το νέο πακέτο ίντερνετ 60ΜΒ για 3€. Αν θυμάμαι είχαν δώσει παράταση μέχρι και τον Οκτώμβριο. Ίσως αποφάσισαν να το διακόψουν πρόωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Όχι... η παράταση ήταν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου... :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Σχετικα με το ημερισιο προγραμμα ιντερνετ περα απο την χρηση των 10 ΜΒ λεει οτι η προσβαση συνεχιζεται με μειωμενη ταχυτητα. Προφανως δε σε χρεωνει περα απο τα 10 ΜΒ με ογκοχρεωση αλλα οταν λεει μειωμενη ταχυτητα εννοει αραγε την ταχυτητα που εχεις χωρις 3G σημα η ακομα χαμηλοτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Η vodafone μπορεί να σου κατεβάσει την ταχύτητα σε GPRS δίκτυο, μετά τα πρώτα 10 καταναλωμένα ΜΒ. Απότι έχει αναφερθεί όμως στο φόρουμ, πολλοί έχουν κατεβάσει εώς και 200ΜΒ με ταχύτητες 3G. Εξαρτάται από το πόσο γεμάτο είναι το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Οτι παει το cu all day στα 0,6 ευρω απο τα 0,35 το ειδε κανεις? Απο 22/10:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Οτι παει το cu all day στα 0,6 ευρω απο τα 0,35 το ειδε κανεις? Απο 22/10:mad: Και παλι συμφερει ομως ειδικα στα σταθερα αν το θες για μια μερα μονο πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Ναι αλλα είναι πιο ακριβό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Nαι συμφερει δεν λεω, αλλα ειδατε ποσο ευκολα διπλασιαστηκε η τιμη του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Nαι συμφερει δεν λεω, αλλα ειδατε ποσο ευκολα διπλασιαστηκε η τιμη του.... Φίλε είναι απατεώνες, αισχροκερδούν και κάνουν ό,τι λάχει. Μην το ψάχνεις. Εδώ είναι ynanistan όχι αστεία, ο καθένας κάνει ό,τι (μα ό,τι - ΜΑ Ό,ΤΙ), θέλει. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) Ρε παιδια για δυο λεπτα ενταζει διπλασιασαν την τιμη αλλα σου κανουν δωρο 1500 λεπτα και αλλα τοσα μηνυματα και παραπονο εχουμε; Μηπως λιγο πολυ ειμαστε τσαμπατζηδες; Φιλικα παντα. Edited October 23, 2010 by cpt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Ναι λειτουργει η υπηρεσια 1 λεπτο το λεπτο στο 2 in1.Μπορεις αν θες να εχεις σε 2 in 1 ενα νουμερο ala carte νεο καρτοκινητο και ενα cu.Βαζεις 15 υρω στο cu εχεις τα 1500 προς ολη την voda και μειον το φορο σου μενουν 13,20 μεταφερεις 12 ευρω στο αλλο νουμερο και μπορεις να εχεις 80 λεπτα με 7 ευρω και το 1 λεπτο το λεπτο προς 2 αριθμους vodafone.Ενας αλλος τροπος που υπαρχει ειναι ο εξης και ειναι και πολυ οικονομικος:Μπορει στο ala carte να βαζει 10 ευρω καθε μηνα και να εχει το μπονους με τις 2 ωρες και το 1 λεπτο το λεπτο.Οταν τελειωσουν οι 2 ωρες μπορει να ενεργοποιησει τα 80 λεπτα με 7 ευρω.Στο cu μπορει να βαζει και εκει 10 ευρω και να εχει τα 1500 προς ολη την voda και με τα χρηματα που μενουν να ενεργοποιει το cy all day που του βγαινει 1700 λεπτα προς σταθερα και cu με 9 ευρω περιπου.Μπορει αν θελει να μεταφερει απο το cu 5 ευρω στο alacarte ωστε οταν τελειωνουν οι 2 ωρες ομιλιας να ενεργοποιει τα 150 λεπτα με 12 ευρω και να εχει και το 1 λεπτο το λεπτο με την υπολοιπη καρτα.Και τα χρηματα που του μενουν στο cu αν θελει μπορει να τα εχει για το cu all day. Μπορείς αντι για νεα καρτοκινητή και cu να εχεις εχεις intrnational με cu ή international με νεα καρτοκινητή, όλα αυτά σε μια κάρτα together κάνοντας χρήση όλων των προνομίων που σου παράσχουν ο κάθε τύπος καρτοκινητού ξεχωριστά? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Καλο ειναι πρωτου αρχισετε τα παραπονα των αυξησεων να δειτε και τι ίσως προκάλεσε αυτη την αυξηση (κατα τη γνωμη μου πάντα :) ). Καταρχην το cu all day βγηκε σε μια εποχη που το cu ειχε μονο πακετα προς cu και τα 60' περιλαμβανουν κλησεις προς cu και σταθερα οποτε καποιος που το ενεργοποιουσε μοιραζε το χρονο αναμεσα σε cu και σταθερα και φανταζομαι εκει στηριζονταν και η εταιρεια και γι'αυτο ηταν πολυ φτηνο ως πακετο. Βαλτε μεσα και το 3λεπτο της ελαχιστης διαρκειας μιλαγαμε για 20 κλησεις προς cu και σταθερα. Πλεον με το unlimited παραλληλα ενεργοποιημενο σε ενα cu ειναι λογικο να μην πολυσυμφερει την εταιρεια να διατηρησει το συγκεκριμενο προγραμμα μιας και καποιος cu πλεον μιλαει ανετα με ολη τη vodafone,χωρις απαραιτητα να μιλαει προς cu, και εχει και 60 λεπτα προς σταθερα καθε μερα. Με τα δεδομενα αυτα το οτι τελος αυξηθηκε στα 60 λεπτα εμενα δε μου φαινεται και τοσο τρομερη αυξηση πια, μιλαμε για 1' το λεπτο ομιλιας προς σταθερα. Δε νομιζω να υπαρχει πιο φτηνη χρεωση απο αυτη. Παντως πιστευω οτι θελουν να την καταργησουν σιγα σιγα καθως δεν τη συμφερει πλεον με τη συνυπαρξη του unlimited ειδικά μάλιστα όταν βλέπω να λαμβανω συνεχως μηνυματα με την παραλληλη ενεργοποιηση του που να αναφερονται σε αυτο το ασυμφορο μηνιαιο πακετο των μολις(!) 150 λεπτων με 5 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλο ειναι πρωτου αρχισετε τα παραπονα των αυξησεων να δειτε και τι ίσως προκάλεσε αυτη την αυξηση (κατα τη γνωμη μου πάντα :) ). Καταρχην το cu all day βγηκε σε μια εποχη που το cu ειχε μονο πακετα προς cu και τα 60' περιλαμβανουν κλησεις προς cu και σταθερα οποτε καποιος που το ενεργοποιουσε μοιραζε το χρονο αναμεσα σε cu και σταθερα και φανταζομαι εκει στηριζονταν και η εταιρεια και γι'αυτο ηταν πολυ φτηνο ως πακετο. Βαλτε μεσα και το 3λεπτο της ελαχιστης διαρκειας μιλαγαμε για 20 κλησεις προς cu και σταθερα. Πλεον με το unlimited παραλληλα ενεργοποιημενο σε ενα cu ειναι λογικο να μην πολυσυμφερει την εταιρεια να διατηρησει το συγκεκριμενο προγραμμα μιας και καποιος cu πλεον μιλαει ανετα με ολη τη vodafone,χωρις απαραιτητα να μιλαει προς cu, και εχει και 60 λεπτα προς σταθερα καθε μερα. Με τα δεδομενα αυτα το οτι τελος αυξηθηκε στα 60 λεπτα εμενα δε μου φαινεται και τοσο τρομερη αυξηση πια, μιλαμε για 1' το λεπτο ομιλιας προς σταθερα. Δε νομιζω να υπαρχει πιο φτηνη χρεωση απο αυτη. Παντως πιστευω οτι θελουν να την καταργησουν σιγα σιγα καθως δεν τη συμφερει πλεον με τη συνυπαρξη του unlimited ειδικά μάλιστα όταν βλέπω να λαμβανω συνεχως μηνυματα με την παραλληλη ενεργοποιηση του που να αναφερονται σε αυτο το ασυμφορο μηνιαιο πακετο των μολις(!) 150 λεπτων με 5 ευρω. συμφωνώ με τα παραπάνω και με την νεα χρέωση πάλι συμφέρει διότι εάν υπολογίσεις 0,37*60 βγαίνει πολύ περισσότερα χρήματα . Μακάρι να μην καταργηθεί το cu all day διότι το πακέτο με τα 150 λεπτά προς σταθερά δεν συμφέρει με τίποτα εάν κανείς πολύ λίγες κλήσεις προς σταθερά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 σημερα στην πολη που ζω ηταν διαφιμιστριες vodafone και δινανε vodafone ala carte...δεν εχουν καταργηθει αυτες..παντως εγω πηρα 3 για να εχω:lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 σημερα στην πολη που ζω ηταν διαφιμιστριες vodafone και δινανε vodafone ala carte...δεν εχουν καταργηθει αυτες..παντως εγω πηρα 3 για να εχω:lol::lol: οχι....:lol::lol: ..στην Αθηνα εχουνε και κινητο περιπτερακι που τα δηλωνεις αμεσως (αν θελεις)....:D Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 οχι....:lol::lol: ..στην Αθηνα εχουνε και κινητο περιπτερακι που τα δηλωνεις αμεσως (αν θελεις)....:D Το είδα σήμερα περνώντας από Νέα Ιωνία στο εμπορικό κέντρο κοντά. Δεν είδα πάντως να κανουν και ουρές για να πάρουν κάποιο πακέτο, μάλλον το κλίμα ήταν υποτονικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 σημερα στην πολη που ζω ηταν διαφιμιστριες vodafone και δινανε vodafone ala carte...δεν εχουν καταργηθει αυτες..παντως εγω πηρα 3 για να εχω:lol::lol: όχι δεν έχει καταργηθεί το αλά καρτ αλλά έχει αλλάξει το όνομα του και έχει γίνει νέο καρτοκινητο βοντα. Μετά νέα σούπερ πακέτα που προστέθηκαν όταν άλλαξε όνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Το είδα σήμερα περνώντας από Νέα Ιωνία στο εμπορικό κέντρο κοντά. Δεν είδα πάντως να κανουν και ουρές για να πάρουν κάποιο πακέτο, μάλλον το κλίμα ήταν υποτονικό. και στην θεσσαλονικη εχει τετοιο βανακι, με ιδιαιτερα ομορφες:D:D και ευγενικες κοπελες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Η δωρεαν πλοηγηση στο o.facebook.com δεν ισχυει πια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Από όσο ξερω πρέπει να μπαίνεις χωρίς proxy ( Π.χ χωρίς opera mini ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Χωρις μπαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 δοκιμασε m.facebook.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts