Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει ενημέρωση μέσω μηνύματος , αλλά και πως να υπάρχει; Αφού η υπηρεσία είναι απεριόριστη ακόμα και αν ξεπεράσεις τα 10ΜΒ

Δηλαδή εγώ που το ενεργοποίησα για πρώτη φορά πριν κάτι μέρες και από τότε δεν μπήκα καθόλου , αν μπω τώρα θα μου φάει απλά 1€ και για τις επόμενες 24 ώρες θα έχω απεριόριστο? :confused:

@kotsianis7: Έχω απενεργοποιημένα όλα τα sync αλλά και την επιλογή MMS & Δεδομένα από τις Ρυθμίσεις! Δεν μπαίνει καθόλου ίντερνετ το καλό μου αν πρώτα δε δώσει αναφορά στον "μπαμπά" του! :lol:

Όχι ακριβώς 24 ώρες αλλά 11 ώρες (αν μπεις τώρα 16:43).

Συκεκριμένα αν μπεις σήμερα θα πάρει 1 ευρώ μέχρι τις 4 το πρωί .

Μετά τις 4 το πρωί , αλλάζει η ημέρα

Edited by Vasileios

Μια βοηθεια βρισκομαι άπο χτες Γερμανια πως μπορω ν μαθω το υπολοιπο μου γιατι το 1252 δεν λειτουργει.υπαρχει αλλος αριθμος δωρεαν η με χρεωση;;;

Μιας και έχεις Internet πήγαινε στην σελίδα

https://www.vodafone.gr/portal/client/idm/showRegisterPrePay.action?null

και άνοιξε το myaccount Αμέσως θα μάθεις το υπόλοιπο σου

Δεύτερη επιλογή

κάλεσε +306944401252

μπορείς να δοκιμάσεις και στένοντας το μήνυμα Υ στο 1252

Edited by Vasileios

Μιας και έχεις Internet πήγαινε στην σελίδα

https://www.vodafone.gr/portal/client/idm/showRegisterPrePay.action?null

και άνοιξε το myaccount Αμέσως θα μάθεις το υπόλοιπο σου

Δεύτερη επιλογή

κάλεσε +306944401252

μπορείς να δοκιμάσεις και στένοντας το μήνυμα Υ στο 1252

Βασιλη το sms στο 1252 δουλεψε μολις πηρα και στο 1252 και μου εβγαλε κανονικα στα ελληνικα το υπολοιπο. Οκ με το myaccount το ειχα στο μυαλο μου .ευχαριστωωω

"ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 3Ε ΕΧΕΙΣ 30Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΕΙΛΕ 30 ΣΤΟ 1398"

Μου ήρθε το παραπάνω μήνυμα. Το έχει πάρει κάποιος άλλος? Ξέρει κάποιος λεπτομέρειες? Ελάχιστη διάρκεια κλήσης κλπ?

0,10euro/min καλό δεν είναι?

Έχασα την κάρτα σιμ από μια Νέα καρτοκινητή. Δεν με νοιάζει για το νούμερο, δεν το θέλω. Είχα, όμως, μέσα 9,50€. Ξέρω ότι δεν με συμφέρει να βγάλω καινούργια σιμ. Μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να πάρω τα ευρώ που είχα μέσα στην κάρτα;

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ στην περίπτωση αυτή είναι να κάνεις αίτημα μέσω του 13830 για δωρεάν αντικατάσταση κάρτας SIM . Εαν εγκριθεί , τότε είσαι οκ. Δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις.
lalista.gr

"ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 3Ε ΕΧΕΙΣ 30Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΕΙΛΕ 30 ΣΤΟ 1398"

Μου ήρθε το παραπάνω μήνυμα. Το έχει πάρει κάποιος άλλος? Ξέρει κάποιος λεπτομέρειες? Ελάχιστη διάρκεια κλήσης κλπ?

Πολύ ενδιαφέρον το μήνυμα που έλαβες. Σε μένα δεν ήρθε σε κανένα νούμερο μου. Ας μας ενημερώσει και κανένας άλλος αν έλαβε αυτό το μήνυμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πες μας και αν έχεις Νέο Καρτοκινητό ή CU?

Πήρα στο 1398, αλλά λέει πως ο αριθμός δεν είναι σωστός.

Μήνυμα δεν έστειλα.

Θα περιμένω, μπας και μου στείλουν και εμένα.

Πάντως συμφέρει περισσότερο από το πακέτο "30 λεπτά & 30 μηνύματα για 5€/εβδομάδα", μιας και δεν στέλνω μηνύματα

Πες μας και αν έχεις Νέο Καρτοκινητό ή CU?

Πήρα στο 1398, αλλά λέει πως ο αριθμός δεν είναι σωστός.

Μήνυμα δεν έστειλα.

Θα περιμένω, μπας και μου στείλουν και εμένα.

Πάντως συμφέρει περισσότερο από το πακέτο "30 λεπτά & 30 μηνύματα για 5€/εβδομάδα", μιας και δεν στέλνω μηνύματα

νομίζω ότι είναι προσφορά και αφορά μόνο όσους έχουνε λάβει το μύνημα έχει ξανά παίξει τέτοια προσφορά εδώ και πολύ καιρό και αφορούσε μόνο το cu.

Δεν έχω λάβει σχετικό μήνυμα, αλλά δοκίμασα να στείλω μήνυμα στην υπηρεσία.

Δεν ενεργοποιήθηκε η προσφορά. Έχω Νέα καρτοκινητή

lalista.gr

Έχω ΝΕΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ. Ακόμα δεν έχω στείλει, αν αποφασίσω και στείλω θα σας πω.

ξερει μηπως κανεις αν μπορει να γινει μετατροπη μιας σιμ καρτοκινητης βονταφον, σε καρτοιντερνετ;;;

Δε γινεται μετατροπη. Προκειται για 2 διαφορετικου ειδους υπηρεσιες.

Βάζοντας για apn το web.session

διαπιστωμενο;; δηλαδη μια οποιαδηποτε καρτοκινητη σιμ, με το παραπανω απν, γινεται καροτιντερνετ;;

παιδια εχω μια απορια..παλια η καρτα μου δεν εμπανε ουτε 0.facebook (εχω καρτοπρογραμμα)τωρα μπαινει..δεν ξερω τι αλλαξε..μπορειτε ν εξηγησετε..εχω το κινητο που εχω στο αβαταρ..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

παιδια εχω μια απορια..παλια η καρτα μου δεν εμπανε ουτε 0.facebook (εχω καρτοπρογραμμα)τωρα μπαινει..δεν ξερω τι αλλαξε..μπορειτε ν εξηγησετε..εχω το κινητο που εχω στο αβαταρ..

η πρόσβαση στο 0 εξαρτάται από το apn που χρησιμοποιείς, προφανώς θα έχεις wapkarta ή webkarta. Μόνο το internet.vodafone.gr δεν δίνει πρόσβαση στο 0.

παλιοτερα δηλαδη πριν κανα μηνα..καπου εκει..δεν εμπαινε ουτε στο 0..απο χτες μου στειλαν στο καρτοκινητο μου το 2ο κινητο ενα μυνημα για δωρεαν φεισμπουκ..μπηκα και μετα προσπαθησα στο κανονικο μου και μπηκα..παιζει ρολο που πηρα συσκευες απο την επιδοτηση και μηπως αλλαξε καμια ρυθμιση η βοντα στις sim μου??

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked