Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει ενεργοποιησει κανεις την προσφορα για τους φοιτητες οπου για 6 μηνες παιρνουν 1000 λεπτα 1000 μηνυματα και 30 mb για cu εφοσον ταυτοποιησουν το cu κινητο τους;;;Πηγα χτες σε καταστημα να το ταυτοποιησω και να παρω την προσφορα, μου πε ο υπαλληλος να στειλω μηνυμα σε ενα νουμερο κατι που εκανα και ελαβα την απαντηση: Με την επιτυχη ταυτοποιηση των στοιχειων σου σε ενα καταστημα θα λαβεις δωρεαν 1000... για 6 μηνες απο 1/12. Σημερα ελαβα αλλο μηνυμα που με προτρεπει να παω να κανω ταυτοποιηση!!!ΑΣχετο δηλαδη. Αν καποιος εχει κανει την ιδια διαδικασια ας ριξει μια ενημερωση για το τι μηνυμα του ηρθε. Thanxxx

οταν εχεις παει σε καταστημα και μετα απο μερικεσ ωρες στειλεις κενο μυνημα στο 1395 μετα λαμβανεις απαντηση οτι το αιτημα σου καταχωρήθηκε αυτο σημαίνει οτι ενεργοποιήθηκε.

οταν εχεις παει σε καταστημα και μετα απο μερικεσ ωρες στειλεις κενο μυνημα στο 1395 μετα λαμβανεις απαντηση οτι το αιτημα σου καταχωρήθηκε αυτο σημαίνει οτι ενεργοποιήθηκε.

αν γνωριζει καποιος φιλος που πουλαν καρτες ανανεωσης κινητης καθε εταιριας πριν την επιβολη του φορου και ειδικα για θεσσαλονικη

το cu που εχω τωρα, ειναι απο διακοπη της συνδεσης μου πριν 2 χρονια. χρειαζεται να το ταυτοποιησω?

έκανα φορητότητα καρτοκινητο από wind σε voda ..ήταν δηλωμένα τα στοιχεία μου στη wind με το καινούριο νομο ..αύριο γίνετε η φορητότητα ξέρετε θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η θα πρέπει να πάω να τα δηλώσω και μετά ...η απόψεις διίστανται

το μονο μηνυμα που ελαβα ειναι αυτο που εγραψα παραπανω αν και αυτο το ελαβα αρκετες ωρες αφοτου το εστειλα. ΕΣενα δηλαδη τι μηνυμα ηρθε ακριβως?

το μονο μηνυμα που ελαβα ειναι αυτο που εγραψα παραπανω αν και αυτο το ελαβα αρκετες ωρες αφοτου το εστειλα. ΕΣενα δηλαδη τι μηνυμα ηρθε ακριβως?[/QU

οτι το αιτημα μου καταχωρήθηκε και πηρα και ρωτησα στο 13830 και μου ειπανε οτι εχει ενεργοποιηθει και οτι απο 1/12/2009 και καθε μηνα μεχρι και τον μαιο του 2010 θα μπαινουνε τα 1000 λεπτα και μυνηματα και 30μβ ιντερνετ αρκει να εχω βαλει μια καρτα απο 5 ευρω και πανω τον προηγουμενο για να παρω τον επομενο . καλο ειναι να την βαζεις καθε πρωτη του μηνα που μπαινουνε τα λεπτα για να μην την ξεχνας και χανεις το μπονους εγω ετσι κανω και δεν το ξεχναω.

Όσοι συνδρομητές CU έχουν εγγραφεί έστω και μία φορά στην υπηρεσία CU All Day έως τις 30 Νοεμβρίου 2009, θα μπορούν να παραμείνουν ή να ξαναεγγραφούν όποτε επιθυμούν ώστε να έχουν διαθέσιμα 60 λεπτά ομιλίας και βίντεο-κλήσεων προς συνδρομητές CU αλλά και προς όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας,για 24 ώρες με χρέωση μόνο 0,35 € για πάντα! Για εγγραφή στην υπηρεσία στείλε δωρεάν κενό SMS στο 1324

Προσωπικά το θεωρώ την top υπηρεσία του CU... Δεν χρειάζεσαι πλέον ουσιαστικά σταθερό τηλέφωνο και την πληρώνεις όποτε θέλεις!

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

το cu που εχω τωρα, ειναι απο διακοπη της συνδεσης μου πριν 2 χρονια. χρειαζεται να το ταυτοποιησω?

100% Εδω εγω το ειχα συνδεση μεχρι τον αυγουστο και επρεπε παλι να ξανακανω...

TO WHAT'S UP ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ CU . ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΟΙΤΗΤΗ 1000 ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ 30 ΜΒ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 30/ΑΠΡΙΛΙΟΥ/2010. ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΙΤΙΤΙΚΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ . ΜΕΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ 1395 ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΙΤΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ . ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ 1000 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 30ΜΒ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 2009.

Αυτό πότε το ανακοίνωσαν και δεν το προλάβαμε;

μπορω να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας σε vodafone καταστημα, οσο ποσο θελω εγω? π.χ. 3€?

Ναι, μπορείς.. Αυτή είναι και η λεγόμενη "Αυλή ανανέωση χρόνου ομιλίας".. :)

σημερα συμβαινει κατι πολυ παραξενο, με καλουνε οι αριθμοι

+3924991*******

+4424991*******

+302813******

+30249916******

δεν απαντησα γιατι μου φανηκε πολυ παραξενο. εχετε ιδεα απο που ειναι αυτοι οι αριθμοι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

+3924991*******

+4424991*******

+302813******

+30249916******

δεν απαντησα γιατι μου φανηκε πολυ παραξενο. εχετε ιδεα απο που ειναι αυτοι οι αριθμοι?

Οι ελληνικοί αριθμοί δεν έχουν καταχωρηθεί στον ενοποιημένο κατάλογο του Ο.Τ.Ε.. :(

Οι ελληνικοί αριθμοί δεν έχουν καταχωρηθεί στον ενοποιημένο κατάλογο του Ο.Τ.Ε.. :(

δεν καταλαβα τι εννοεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν καταλαβα τι εννοεις

Οι δύο τελευταίοι αριθμοί δεν είναι ελληνικοί; Στον τελευταίο αριθμό έχεις προσθέσει περισσότερα ψηφία;

Είμαστε, όμως, off-topic..

Οι δύο τελευταίοι αριθμοί δεν είναι ελληνικοί; Στον τελευταίο αριθμό έχεις προσθέσει περισσότερα ψηφία;

Είμαστε, όμως, off-topic..

δεν εχω παραλειψει κανενα αριθμο. ο ενας ειναι οντως μικροτερος. θεωρω ανουσιο να ανοιξω καινουριο θεμα μιας και μιλαμε για καρτοκινητο vodafone

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εμένα σήμερα με κάλεσε νούμερο +44..... (Ην. Βασίλειο).

σε cu αυτό.

σύμπτωση;

κι εμένα σήμερα με κάλεσε νούμερο +44..... (Ην. Βασίλειο).

σε cu αυτό.

σύμπτωση;

το 0044 το ξερω, τα αλλα ομως ειναι πολυ παραξενα. απαντησες εσυ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

το 0044 το ξερω, τα αλλα ομως ειναι πολυ παραξενα. απαντησες εσυ?

δεν είχα μπροστά μου το κινητό, μετά το είδα.

όποιος με θέλει ας ξαναπάρει :)

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked