Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν θα ενεργοποιηθούν τα 1000 λεπτά , πρέπει να βάλεις κάρτα.

Eκανα μια ανανεωση χρονου μεσω του e-banking της τραπεζας πειραιως 5 ευρω για τα 1000 λεπτα του Δεκεμβρη.

Το θεμα ειναι οτι ειχε ανανεωση 5 ευρω sms, 10 ευρω, 20 κτλ...

Αγορασα τα 5 ευρω και αντι να μου προσθεσει στο λογαριασμο τα λεφτα μου εδωσε το πακετο με 130 sms προς ολους για 1 μηνα.Λογικο αφου εγραφε sms δίπλα, και δεν ηθελα να δωσω ανω των 5 ευρω.

Η ερωτηση μου ειναι αν θα μου δωσει τα 1000 τον Δεκεμβρη. Παντως η ημερομηνια τελευταιας ανανεωσης ειναι η προσφατη(χθες δλδ).

Εμενα θα προστεθουν κανονικα?

Εσύ έκανες ανανέωση, οπότε θα προστεθούν. Αν το 1252 σου λέει πως η τελευταία σου κάρτα μπήκε μέσα στο Νοέμβριο θα τα πάρεις κανονικά.

Εμενα θα προστεθουν κανονικα?

ρωτα στο 13830 δεν νομιζω ...

TO WHAT'S UP ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ CU . ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΟΙΤΗΤΗ 1000 ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ 30 ΜΒ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 30/ΑΠΡΙΛΙΟΥ/2010. ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΙΤΙΤΙΚΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ . ΜΕΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ 1395 ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΙΤΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ . ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ 1000 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 30ΜΒ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 2009.

Από τον Οκτώβρη μοίραζε κάρτες το CU στα πανεπιστήμια .

το Whats Up Μόλις τώρα ξεκίνησε το φοιτητικό....

Στη vodafone ζητανε και ΑΦΜ στην ταυτοποιηση...μου ζητησαν χθες.

Σύμφωνα με το νομο του κρατους απαιτείται και ΑΦΜ εφόσον υπάρχει

ναι υποχρεωτικο δυστυχώς.

οριστε? εδω λεει κατι τετοιο?http://www.et.gr/view_publication/2009/1/136/svg?form.submitted=True

σε μενα που το δηλωσα πριν ενα μηνα γιατι δεν ζητησαν?τωρα τελευταια αλλαξε ο νομος και το ζητανε πλεον?να μην λεει ο καθενας οτι θελει. αλλο το ζητανε αλλο το ζηταει ο νομος

οριστε? εδω λεει κατι τετοιο?http://www.et.gr/view_publication/2009/1/136/svg?form.submitted=True

σε μενα που το δηλωσα πριν ενα μηνα γιατι δεν ζητησαν?τωρα τελευταια αλλαξε ο νομος και το ζητανε πλεον?να μην λεει ο καθενας οτι θελει. αλλο το ζητανε αλλο το ζηταει ο νομος

Καλα ρε φιλε πλακα κανεις;;;Μ'αρεσει που δινεις και λινκ κιολας. Για διαβασε καλυτερα το νομο. Ημαρτον δηλαδη!!!!!!!

Καλα ρε φιλε πλακα κανεις;;;Μ'αρεσει που δινεις και λινκ κιολας. Για διαβασε καλυτερα το νομο. Ημαρτον δηλαδη!!!!!!!

και ξαναρωταω, εγω που δεν εχω αφμ δεν μπορω να δηλωσω τον αριθμο μου?

και ξαναρωταω, εγω που δεν εχω αφμ δεν μπορω να δηλωσω τον αριθμο μου?

Ρε παιδια διαβαστε το νομο αμαν πια το λεει καθαρα. ΑΦΜ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Ρε παιδια διαβαστε το νομο αμαν πια το λεει καθαρα. ΑΦΜ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

επειδη ομως δεν αποδεικνυεται με καποιο τροπο οτι εχεις, μπορεις να πεις οτι δεν εχεις και να το δηλωσεις μια χαρα το νουμερακι

Υπάρχει όμως έλεγχος για την ορθότητα των στοιχείων. Οπότε δεν θα γίνει δεκτό το αίτημα σου.

Εφόσον υπάρχει δηλώνεται. Απλά :)

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Υπάρχει όμως έλεγχος για την ορθότητα των στοιχείων. Οπότε δεν θα γίνει δεκτό το αίτημα σου.

Εφόσον υπάρχει δηλώνεται. Απλά :)

και με τι ελεγχο μπορει να προκυψει οτι ενω εχω αφμ δεν το δηλωσα?

Προχθες ομως στην κοσμοτε δεν μου ζητησαν τιποτα! Μονο ταυτοτητα και σιμ! Και πασο αν εισαι φοιτητης..για αφμ δεν ανεφεραν τιποτα.

Προχθες ομως στην κοσμοτε δεν μου ζητησαν τιποτα! Μονο ταυτοτητα και σιμ! Και πασο αν εισαι φοιτητης..για αφμ δεν ανεφεραν τιποτα.

Μηπως γνωριζετε αν θα μειωθουν οι χρεωσεις του νεου καρτοκινητου και σιγιου στα 0.25 λεπτα το λεπτο για ομιλια και 0.04 λεπτα για μηνυμα?

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Αν βάζεις κάρτα των 20 ευρώ στο νέο καρτοκινητό , έχεις χρέωση 0,25.

Επίσης με τα πακέτα έρχεται ακόμα φτηνώτερα.

Έχει καταργηθεί προσωρινά από τις 18/11 στα πλαίσια αναβάθμισης.

και στην q το ιδιο. ειναι οντως λογοι αναβαθμισης η θα την κοψουν?

και στην q το ιδιο. ειναι οντως λογοι αναβαθμισης η θα την κοψουν?

Αναβαθμιση. :cool:

Αναβαθμιση. :cool:

ξερουμε για ποσο καιρο θα συνεχιστει η αναβαθμιση?μου ειναι εξαιρετικα αβολο να ψαχνω περιπτερο για καρτες τις ωρες που τις χρειαζομαι

Ρε παιδιά καλό αυτό το φοιτητικό με τα 1000+1000+30ΜΒ! εγώ θα πάω να κάνω ταυτοποίηση! αφού από Ιανουάριο δεν θα έχω πλέον την προσφορά 2009, θα έχω αυτό έστω έως τον Απρίλιο

Ρε παιδιά καλό αυτό το φοιτητικό με τα 1000+1000+30ΜΒ! εγώ θα πάω να κάνω ταυτοποίηση! αφού από Ιανουάριο δεν θα έχω πλέον την προσφορά 2009, θα έχω αυτό έστω έως τον Απρίλιο

ειναι οντως παρα πολυ καλο και πολυ θα ζηλεψουν αυτους που θα ενεργοποιησουν αυτην την προσφορα, για τους υπολοιπους ομως τι θα γινει? δεν θα πρεπει να γινει καποια προβλεψη και για εμας τους υπολοιπους?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked