Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και το ξαναλεω. με 10 ευρω σε ποιο πακετο συνδεσης μιλας 150 λεπτα?

Σε αυτό που έχει ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 3 λεπτά.

Και ξαναλέω με τη σειρά μου πως μην μπερδεύετε τη μόδα με την ευκολία και τη σιγουριά. Γιατι προσωπικά δεν θέλω να βρεθώ ποτέ στη δύσκολη θέση ξαφνικά να μην έχω κάρτα και να κάνω αναπάντητες σαν 15χρονο...

Και ξαναλέω με τη σειρά μου πως μην μπερδεύετε τη μόδα με την ευκολία και τη σιγουριά. Γιατι προσωπικά δεν θέλω να βρεθώ ποτέ στη δύσκολη θέση ξαφνικά να μην έχω κάρτα και να κάνω αναπάντητες σαν 15χρονο...

Εδω θα πω 'ελεος' δηλαδη μονο τα 15χρονα κανουν αναπαντητες?Η καρτοκινητη εδω και καιρο ειναι πολυ πιο οικονομικη απο τα συμβολαια.Τωρα εαν λογω ψωνιου μερικοι θελουν να το παιζουν οτι εχουν λεφτα και να λενε με καμαρι εχω συνδεση, ενα εχω να πω:πως απο αυτα τα κορόιδα πλουτιζουν οι εταιριες.(δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα).

φροντιζεις και βαζεις 50 ευρω μοναδες, και οταν φτασουν στα 10 βαζεις αλλα 50. το 90% των γνωστων μου δεν χρειαστηκε ποτε την σιγουρια της συνδεσης. αλλωστε, αν ολοι μιλουσαν οσο νομιζαν με τις συνδεσεις δεν θα εβγαζαν οι εταιριες την υπηρεσια μεταφορας των λεπτων που δεν χρησιμοποιησαν οι καταναλωτες στον επομενο μηνα. τι θελω να πω με αυτο, απο το συνολο των συνδεσεων ελαχιστο ειναι το ποσοστο αυτων που για οποιοδηποτε λογο δεν θα μπορουσαν να κανουν την δουλεια τους χωρις συνδεση. ολοι οι υπολοιποι ειναι θυματα του μαρκετινγκ, των διαφημισεων και των σχεδον παρακαλητων των υπαλληλων κινητης καθε φορα που μπαινεις στο καταστημα ακομα κια για να αγορασεις ενα hands free.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδω θα πω 'ελεος' δηλαδη μονο τα 15χρονα κανουν αναπαντητες?Η καρτοκινητη εδω και καιρο ειναι πολυ πιο οικονομικη απο τα συμβολαια.Τωρα εαν λογω ψωνιου μερικοι θελουν να το παιζουν οτι εχουν λεφτα και να λενε με καμαρι εχω συνδεση, ενα εχω να πω:πως απο αυτα τα κορόιδα πλουτιζουν οι εταιριες.(δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα).

Eγώ θα πω έλεος για τις αναπάντητες γενικότερα. Αλλά άντε από ένα πιτσιρίκι να το δεχτώ, ε να βλέπω ανθρώπους στην ηλικία μου να κάνουν αναπάντητες το θεωρώ γελοίο. δηλαδή ο άλλος είναι ο μ#$@$ας της υπόθεσης, δεν τη πληρώνεις τη σύνδεση?

Αγαπητέ pexths προφανώς δεν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ αν το κινητό το χρησιμοποιείς κυρίως για προσωπικούς και όχι για επαγγελματικούς λόγους. Όταν είσαι στο δρόμο και χρειάζεται να μιλήσεις σαν άνθρωπος για να κάνεις τη δουλειά σου δεν έχεις τα περιθώρια να σκέφτεσαι κάρτες και υπόλοιπα. Επίσης αν χρησιμοποιείς το κινητό σου για e-mail και internet δεν τη βγάζεις με 30 και 40ΜΒ. Προφανώς τα καρτοκινητά για απλή χρήση συμφέρουν περισσότερο, αλλά πιστεψε με μόνο ελάχιστο δεν είναι το ποσοστό των ανθρώπων που χρησιμοποιούν σοβαρά το κινητό τους (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την απλή χρήση).

πως θα γινει να παρω αυτο το πακετο ?πηρα απο τα νεα τζαμπα ενα νουμερο 695...vodafone και εγραφε 12 ευρώ δωρεαν χρονος ομιλιας...δηλαδη εαν βαλω μια καρτα θα ενεργοποιηθει ο χρονος ομιλιας μου...?και τι καρτα με συμφερει?

... ε να βλέπω ανθρώπους στην ηλικία μου να κάνουν αναπάντητες το θεωρώ γελοίο. δηλαδή ο άλλος είναι ο μ#$@$ας της υπόθεσης, δεν τη πληρώνεις τη σύνδεση?

...

Επίσης αν χρησιμοποιείς το κινητό σου για e-mail και internet δεν τη βγάζεις με 30 και 40ΜΒ. Προφανώς τα καρτοκινητά για απλή χρήση συμφέρουν περισσότερο, αλλά πιστεψε με μόνο ελάχιστο δεν είναι το ποσοστό των ανθρώπων που χρησιμοποιούν σοβαρά το κινητό τους (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την απλή χρήση).

OK...για το internet με το κινητο...το χρησιμοποιω ελαχιστα και δεν μπορω να εκφερω γνωμη...

..αλλα το αλλο με τις αναπαντητες δεν το καταλαβαινω....γιατι να κανεις αναπαντητη;;;...δεν ειναι ευκολο να φροντησεις να εχεις αρκετο υπολοιπο;;;...αφου εισαι μεγαλος ανθρωπος οπως λες.... εχεις και την οικονομικη δυνατοτητα να βαλεις π.χ. 200 €...και να καλυψεις ολο το χρονο....:confused:

προσωπικα στο Wind εχω 420 € και στο Voda 425 €...και βεβαια εχω πληρωσει λιγοτερα απο τα μισα μιας και τα υπολοιπα ειναι BONUS.... ;)

φιλικα παντα :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

OK...για το internet με το κινητο...το χρησιμοποιω ελαχιστα και δεν μπορω να εκφερω γνωμη...

..αλλα το αλλο με τις αναπαντητες δεν το καταλαβαινω....γιατι να κανεις αναπαντητη;;;...δεν ειναι ευκολο να φροντησεις να εχεις αρκετο υπολοιπο;;;...αφου εισαι μεγαλος ανθρωπος οπως λες.... εχεις και την οικονομικη δυνατοτητα να βαλεις π.χ. 200 €...και να καλυψεις ολο το χρονο....:confused:

προσωπικα στο Wind εχω 420 € και στο Voda 425 €...και βεβαια εχω πληρωσει λιγοτερα απο τα μισα μιας και τα υπολοιπα ειναι BONUS.... ;)

φιλικα παντα :)

αν παρακολουθεις λιγο τις εξελιξεις, λιγο, με τις προσφορες που βγαινουν κατα καιρους πραγματικα μπορεις να επωφεληθεις πολυ. κατι διπλασιασμοι, κατι προσφορες που κερδιζεις πραγματικα αν τις αξιοποιησεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσο για τις αναπάντητες, πλέον έχω βαλει τον πατέρα μου -που έχει συμβόλαιο- να μου κάνει εκείνος αναπάντητη και να τον καλώ εγώ από το "νέο" που τον έχω στο 1 λεπτό το λεπτό! Αμ, πώς; :-D

Όσο για τις αναπάντητες, πλέον έχω βαλει τον πατέρα μου -που έχει συμβόλαιο- να μου κάνει εκείνος αναπάντητη και να τον καλώ εγώ από το "νέο" που τον έχω στο 1 λεπτό το λεπτό! Αμ, πώς; :-D

και πολυ καλα κανεις. η αναπαντητη δεν ειναι γυφτια,οταν ο ενας χρεωνεται κανονικα και ο αλλο μιλαει τζαμπα γιατι να μην το κανεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης η αναπάντητη μπορεί να σημαίνει "έφτασα και σε περιμένω", μπορεί να σημαίνει "πάρε με γιατί δεν έχω μονάδες" - αν θες τον παίρνεις τηλ, δε σε υποχρεώνει, μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα (τα οποία έχεις προσυνεννοηθεί με τον άλλον) τα οποία δεν βολεύει και δεν συμφέρει να τα κάνεις με κανονικές κλήσεις ή να στέλνεις sms. Δεν είναι γυφτιά να κάνεις αναπάντητη, είναι οικονομία και ταχύτητα σε πράγματα που άλλοι κάνουν σπατάλη... Εγώ θέλω στα τηλέφωνά μου να είμαι οικονόμος, όχι να πληρώνω επειδή έχω την δυνατότητα να χρεώνομαι επειδή βρέθηκε ένα κινητό στην τσέπη μου πριν 10 χρόνια και με μάθανε να το υπερ-παρα-χρησιμοποιώ...

Η αναπάντητη δεν είναι γυφτιά όταν είναι προσυμφωνημένο να γίνεται. Αλλά όταν κάποιοι γνωστοί σου ή και φίλοι σου κάνουν αναπάντηση γιατί θέλουν να σου πουν κάτι γιατί "δεν έχουν μονάδες" ή δεν θέλουν να χρεωθούν τότε είναι γυφτιά!

Τα καρτοκινητά εν γένει δεν συμφέρουν γιατί παρέχουν πολύ φθηνότερες λύσεις επικοινωνίας για συγκεκριμένες χρήσεις/συγκεκριμένες ομάδες συνδρομητών και προς συγκεκριμένες κατηγορίες προορισμών ενώ για άλλες να είναι πολύ ακριβά! Δεν αναφέρομαι στα άλλα συν-πλην που αναφέρθησαν για να μην επαναλαμβανόμαστε.

Tseapis: εαν ο πατέρας σου έχει πολλά άτομα με βόνταφον μπορεί να βάλει το 500αράκι πακέτο προς όλα τα βόνταφον με 5€.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Παιδιά καλημέρα

Θέλω να ρωτήσω εσάς που χρησιμοποιείετε καρτοκινητά, κατά πόσο μπορεί κάποιος να έχει ίντερνετ στο κινητό του με χρήση πάνω από 30-50 ΜΒ τον μήνα. Έχω πρόβλημα, γιατί για να βάλει ο OTE ADSL θέλει 20 μέρες λέει, και εγώ μέχρι τότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Το υπάρχον κινητό είναι εταιρικό οπότε δεν μπορώ να βάλω ίντερνετ. Επίσης δεν μπορώ να δεσμευτώ για 12 μήνες σε κάποιο πακέτο δεδομένων. Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;

Επίσης έχω και κάτι σιμ της VODAFONE που μου δώθηκαν δωρεάν.

Λέω μπας και τα χρησιμοποιήσω.

Όποιος έχει κάποια ιδέα και λίγο χρόνο για να την γράψει, ας μου απαντήσει

Ευχαριστώ

Πηγα να κανω ανανεωση σημερα απο το site και ειδα οτι πλειον ΔΕΝ υπαρχει bonus, ετσι ειναι η εχει καποιο προβλημα αυτες τις μερες? Τουλαχιστον με τα 2 ευρω στα 20 θα ηταν μια η αλλη με το φορο.
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Παιδιά καλημέρα

Θέλω να ρωτήσω εσάς που χρησιμοποιείετε καρτοκινητά, κατά πόσο μπορεί κάποιος να έχει ίντερνετ στο κινητό του με χρήση πάνω από 30-50 ΜΒ τον μήνα. Έχω πρόβλημα, γιατί για να βάλει ο OTE ADSL θέλει 20 μέρες λέει, και εγώ μέχρι τότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Το υπάρχον κινητό είναι εταιρικό οπότε δεν μπορώ να βάλω ίντερνετ. Επίσης δεν μπορώ να δεσμευτώ για 12 μήνες σε κάποιο πακέτο δεδομένων. Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ

Για σένα υπάρχουν 2 λύσεις:

1) Αυτή και 2) αυτή. Διάλεξε! Η πρώτη είναι με 30MB και η δεύτερη με 100MB(σου λέω πάντα για καρτοκινητά).

εχει η cu vodafone πακετο sms προς ολους με 5 ευρώ?

Έχει... Δες σε αυτό το link το πακέτο CU SMS 130.

Πηγα να κανω ανανεωση σημερα απο το site και ειδα οτι πλειον ΔΕΝ υπαρχει bonus, ετσι ειναι η εχει καποιο προβλημα αυτες τις μερες? Τουλαχιστον με τα 2 ευρω στα 20 θα ηταν μια η αλλη με το φορο.

Δεν έχει πρόβλημα το site, μηδενίστηκε το bonus από την ηλεκτρονική ανανέωση, έχει αρκετές μέρες που δεν το εμφανίζει καθόλου.

Παιδιά καλημέρα

Ευχαριστώ

Βασικά υπάρχει το Surf&e-mail 30 με δωρεάν την πρώτη ενεργοποίηση αν η κάρτα σου έχει μέσα 3,5 ευρώ.

μόλις τα καταναλώσεις πέρνεις το music & Internet με 100 ΜΒ και 8 ευρώ.

προσοχή η ενεργοποίηση του musik ακυρώνει το surf&email 30 .

Αυτά από vodafone

Για άλλες εταιρίες θα σου γράψω με PM

Για σένα υπάρχουν 2 λύσεις:

1) Αυτή και 2) αυτή. Διάλεξε! Η πρώτη είναι με 30MB και η δεύτερη με 100MB(σου λέω πάντα για καρτοκινητά).

Το δευτερο παιζει σε iphone? γιατι δε το εχει στισ υποστηριζομενες συσκευες...

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Απ' ότι έχουν γράψει άλλα παιδιά, στην αρχή ήταν σημαντικό να έχεις υποστηριζόμενη συσκευή για να έχεις τα 100ΜΒ, αλλά τώρα το διόρθωσαν και παίζει σε όλα τα κινητά. Δεν ξέρω σίγουρα να σου πω, αλλά απ' ότι λένε όλοι εδώ μέσα, πρέπει να δουλεύει πλέον σε όλα τα κινητά.

Παίζει στάνταρ, απλά, ακόμα κι αν δε μπορέσεις και η ενεργοποίηση γίνεται μέσω VF Live!, μπορείς να βάλεις την κάρτα σε ένα live! κινητό και να το κάνεις:)

Παιδιά καλημέρα

Ευχαριστώ

Να προσθέσω ότι, αν έχεις 2-3 ή και περισσότερες κάρτες sim της vodafone μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και διαδοχικά αν χρειάζεσαι πρισσότερα ΜΒ. Αρκεί να παρακολουθείς το υπόλοιπο σου και μόλις έχει (σχεδόν) μηδενιστεί, αλλάζεις κάρτα σιμ και ξανααγοράζεις πακέτο surf& mail ή music. Έτσι, με 3 κάρτες σιμ πχ μπορείς μέσα σε ένα μήνα να έχεις 3 φορές 30ΜΒ από το δωρεάν surf & mail και 3 φορές 30ΜΒ με 3,5€ και 3 φορές 100ΜΒ με 8€. Ξοδεύεις μηδέν ή 10,5€ ή 34,5€ και έχεις αντίστοιχα 90 ή 180 ή 480ΜΒ σε ένα μήνα. Ε, ως τότε θα έχει έρθει και το ADSL! :rolleyes:

Να ρωτήσω κάτι,για το πρόγραμμα που είχε βγει που δίνει σε CU 1000 λεπτά +1000 sms +30 mb internet για όλο το 2009 ζητούσε ως προυπόθεση, ελάχιστη ανανέωση το μήνα 3 ευρώ. Τώρα με το φόρο στα καρτοκιννητά αν βάλει κανείς κάρτα των 3 ευρώ μειώνεται ο χρόνος ομιλίας.Σε αυτή τη περίπτωση το πρόγραμμα θα ενεργοποιηθεί για τον επόμενο μήνα;Απαιτείται δηλαδή όντως ελάχιστη ανανέωση καθαρής αξίας 3 ευρώ ή να γίνεται απλά μία ανανέωση ανεξαρτήτου ποσού;

Αν βάλεις κάρτα 3 ευρώ είναι αφορολόγητη

Οι νέες κάρτες με τον φόρο ξεκινούν από 5 ευρώ.

εγώ χτές έβαλα 3ευρη και σήμερα έχω τα 1000+ 1000

Να ρωτήσω κάτι,για το πρόγραμμα που είχε βγει που δίνει σε CU 1000 λεπτά +1000 sms +30 mb internet για όλο το 2009 ζητούσε ως προυπόθεση, ελάχιστη ανανέωση το μήνα 3 ευρώ. Τώρα με το φόρο στα καρτοκιννητά αν βάλει κανείς κάρτα των 3 ευρώ μειώνεται ο χρόνος ομιλίας.Σε αυτή τη περίπτωση το πρόγραμμα θα ενεργοποιηθεί για τον επόμενο μήνα;Απαιτείται δηλαδή όντως ελάχιστη ανανέωση καθαρής αξίας 3 ευρώ ή να γίνεται απλά μία ανανέωση ανεξαρτήτου ποσού;

Βασικα απαιτειται καποια ανανεωση ανεξαρτήτως ποσόυ και οχι αναγκαστικα των 3 ευρω. Οποτε αρκεί να κάνεις κάποια ανανέωση κάθε μήνα ασχέτως ποσού και αφαίρεσης φόρου και είσαι οκ!!!!

Βασικα απαιτειται καποια ανανεωση ανεξαρτήτως ποσόυ και οχι αναγκαστικα των 3 ευρω. Οποτε αρκεί να κάνεις κάποια ανανέωση κάθε μήνα ασχέτως ποσού και αφαίρεσης φόρου και είσαι οκ!!!!

Κάνεις λάθος! Η ανανέωση πρέπει να είναι τουλάχιστον των 3 €

.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked