Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπάρχει δυνατότητα να φορτωσω λεφτά σε ένα vodafone passport που είναι στο εξωτερικό, από το δικό μου ala cart, μεταφέροντας του κάποιο χρηματικό ποσο από το δικο του κινητο??

ή πρέπει αναγκαστικά να αγορασω κάρτα από περίπτερο κ να τη φορτώσω στον αριθμό του καλώντας στο 1254??

Η Vodafone παρέχει την υπηρεσία μεταφοράς υπολοίπου ΜΟΝΟ από συμβόλαιο σε καρτοκινητό ( πράγμα ασύμφωρο πλέον διότι το συμβόλαιο έχει φόρο ενώ το καρτοκινητό δεν έχει ακόμα)

Από καρτοκινητό δεν γίνετε μεταφορά .

Θα πάρεις κάρτα, και θα καλέσεις 1254 ή από το http://www.vodafone.gr με πιστωτική κάρτα .

Επίσης η Vodafone στο εξωτερικό επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις και τοπικές κάρτες σε αρκετές χώρες

Αλλά περισσότερα για αυτό δες στο

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1692

υπαρχει καποια καρτα ανανεωσης χρονου ομιλιας που μπορω να την αγορασω απο καταστημα( οχι αυλη απο ινερνετ)και να προσφερει σαν μπονους καποια ευρω παραπανω?δηλαδη να παρω καρτα των 30 ευρω για παραδειγμα και να εχει μεσα 33 ας πουμε
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα παιδια θελω να σας κανω μια ερωτηση γτ δεν μπορω να βγαλω ακρη. Εχω Cu και εχω βαλει το Νolimit για να στελνω οσα μνμ θελω τν ημερα προς CU. ολα καλα μεχρη εχτες το βραδυ που εστελνα προς cu ενω εχω κανονηκα το nolimit και αρχισε να με χρεωνει , παω να βαλω παλι το νολιμιτ μηπς ειχε τελειωσει αλλα μ ελεγε οτι το εχω κανονηκα:blink:!!μπορητε να μ πειτε τι να κανω?

Καλημερα παιδια θελω να σας κανω μια ερωτηση γτ δεν μπορω να βγαλω ακρη. Εχω Cu και εχω βαλει το Νolimit για να στελνω οσα μνμ θελω τν ημερα προς CU. ολα καλα μεχρη εχτες το βραδυ που εστελνα προς cu ενω εχω κανονηκα το nolimit και αρχισε να με χρεωνει , παω να βαλω παλι το νολιμιτ μηπς ειχε τελειωσει αλλα μ ελεγε οτι το εχω κανονηκα:blink:!!μπορητε να μ πειτε τι να κανω?

παιρνεις τηλεφωνο το τμημα εξυπηρετησης στο 13830, το ελεγχουν, το καταγραφουν και πιστωνεσαι για τα μηνυματα που χρεωθηκες και επιλυεται το προβλημα σου εντος 5 εργασιμων ημερων απο το τεχνικο τμημα!!!

Επιτέλους η Voda κατάλαβε το λάθος της!!!!!!Μόλις έλαβα SMS στο A La Carte μου πως η υπηρεσία 1cent το λεπτό πλέον ισχύει χωρίς την υποχρέωση ανανέωσης!!!!!!!

Επιτέλους η Voda κατάλαβε το λάθος της!!!!!!Μόλις έλαβα SMS στο A La Carte μου πως η υπηρεσία 1cent το λεπτό πλέον ισχύει χωρίς την υποχρέωση ανανέωσης!!!!!!!

οφειλε να το κανει εδω και καιρο.πλεον συμβαδιζει με τον ανταγωνισμο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καιρός τότε να κάνω ανασκαφές στο συρτάρι μου για να βρω την κάρτα sim που την έστειλα για απόσυρση μετά από την ιδέα της Vadafone να επιβάλει το "πάγιο τέλος" των 10€

.

Καιρός τότε να κάνω ανασκαφές στο συρτάρι μου για να βρω την κάρτα sim που την έστειλα για απόσυρση μετά από την ιδέα της Vadafone να επιβάλει το "πάγιο τέλος" των 10€

παιδια μια διευκρινηση, το 1 λεπτο το λεπτο ισχυει μονο σε a la carte η και σε cu?

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μια διευκρινηση, το 1 λεπτο το λεπτο ισχυει μονο σε a la carte η και σε cu?

παντου σε ολα τα νουμερα Vodafone και σε συνδέσεις

.

παντου σε ολα τα νουμερα Vodafone και σε συνδέσεις

αφου ειναι και σε cu μια χαρα. θα το ξαναχρησιμοποιησω και εγω το νουμερο. δεν παιζει κανενα ρολο που δεν ηρθε και σε εμενα αυτο το μηνυμα οτι σταματησε να ισχυει πλεον η προυποθεση της ανανεωσης των 10 ευρω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

αφου ειναι και σε cu μια χαρα. θα το ξαναχρησιμοποιησω και εγω το νουμερο. δεν παιζει κανενα ρολο που δεν ηρθε και σε εμενα αυτο το μηνυμα οτι σταματησε να ισχυει πλεον η προυποθεση της ανανεωσης των 10 ευρω?

Ούτε και σε εμένα ήρθε αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα νομίζω. Αν δοκιμάσεις να περάσεις τα 2 νούμερα που θέλεις και δεν σε αφήσει σημαίνει ότι θεωρητικά θα πρέπει να περιμένεις το μήνυμα και μετά. Το θεωρώ βέβαια σχεδόν απίθανο το σενάριο που σου είπα. Το πιο λογικό είναι να περάσουν κανονικά τα νούμερα!

.

Ούτε και σε εμένα ήρθε αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα νομίζω. Αν δοκιμάσεις να περάσεις τα 2 νούμερα που θέλεις και δεν σε αφήσει σημαίνει ότι θεωρητικά θα πρέπει να περιμένεις το μήνυμα και μετά. Το θεωρώ βέβαια σχεδόν απίθανο το σενάριο που σου είπα. Το πιο λογικό είναι να περάσουν κανονικά τα νούμερα!

αν ειναι επιλεκτικη η αρση της προυποθεσης της ανανεωσης δεν θα την βαλω στην ακρη την καρτα, θα την πεταξω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισχύει κανονικά για όλους!!!!!Δε χρειάζεται πλεον ανανεωση η υπηρεσία 1 λεπτό το λεπτό προς 2 αριθμούς vodafone

Το ακριβές μήνυμα που έλαβα λέει:" Η "υπερεσια" ένα λεπτό το λεπτό άλλαξε!Τώρα χαρειτε αφτοματα την απίστευτη χρέωση 0.001/Μην προς δυο αριθμούς Vodafone για πάντα χωρίς την προϋπόθεση ανανέωσης"

Πιστεύω πως ισχύει για όλους αν και ακόμα στο site δεν έχει ανεβαστεί.

Μου ρθε sms στο CU οτι μεχρι 31/8 αν ανανεωσω με 10 ευρω μου τα διπλασιαζει...Μαλλον δεν θα το κανω καθως εχω ηδη 15 ευρω μεσα.

.

Το ακριβές μήνυμα που έλαβα λέει:" Η "υπερεσια" ένα λεπτό το λεπτό άλλαξε!Τώρα χαρειτε αφτοματα την απίστευτη χρέωση 0.001/Μην προς δυο αριθμούς Vodafone για πάντα χωρίς την προϋπόθεση ανανέωσης"

τωρα που ειδα το μηνυμα πιστευω οτι ισχυει για ολους.απλα ως συνηθως το σαιτ καθυστερει να ενημερωθει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ισχυει το 0,001 τοτε εχει ριξει στα αυτια στην κοσμοτε...

Μηπως εννοεις 0,01? Εχουν αρκετη διαφορα νομιζω.

Λες να απαντήσει όταν βγει και η σχετική ανακοίνωση από τη Vodafone;

Μηπως εννοεις 0,01? Εχουν αρκετη διαφορα νομιζω.

0,01 φιλε μου.το αλλο ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λες να απαντήσει όταν βγει και η σχετική ανακοίνωση από τη Vodafone;

Κατσε πρωτα να δουμε αν ισχυει αυτο που ειπε ο athensUK. Μπορει καταλαθος να εβαλε παραπανω μηδενικα.

Αν ειναι 0,001 ειναι πραγματικα τσαμπα!! Δηλαδη 0,60 λεπτα την ωρα!!

Κατσε πρωτα να δουμε αν ισχυει αυτο που ειπε ο athensUK. Μπορει καταλαθος να εβαλε παραπανω μηδενικα.

Αν ειναι 0,001 ειναι πραγματικα τσαμπα!! Δηλαδη 0,60 λεπτα την ωρα!!

παιδια μην ελπιζετε, σαφεστατα και εκανε λαθος ο ανθρωπος. εκ παραδρομης το εγραψε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και στο δικό μου a la carte δεν λέει πλέον μέχρι πότε ισχύει η χρέωση μόλις πάρω 1286 και πατήσω δύο

προφανώς ισχύει συνεχώς.

Ω θεέ μου πάλι θα αρχίσω να κυκλοφορώ με 6 κινητά....

Και στο δικό μου a la carte δεν λέει πλέον μέχρι πότε ισχύει η χρέωση μόλις πάρω 1286 και πατήσω δύο

προφανώς ισχύει συνεχώς.

Ω θεέ μου πάλι θα αρχίσω να κυκλοφορώ με 6 κινητά....

για καλο ειναι και για οικονομια, μην παραπονιεσε:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked