therock Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Παλιοτερα ειχα ενεργοποιημενο το 1 λεπτο το λεπτο προς 2 αριθμους, μεχρι που η vodafone ορισε προυποθεση να εχεις μια ανανεωση το μηνα τουλαχιστον για να ισχυσει. Ετσι σταματησα να χτησιμοποιοω την προφορα για αρκετους μηνες, μεχρι πριν καμμια βδομαδα και επειτα απο πολυ καιρο εκανα ανανεωσε (επειδη ελεηγε η καρτα). Τωρα θα ισχυουν οι αριθμοι που ειχα δηλωσει τοτε, η θα πρεπει να ξαναμπω στο μενου και να τους ξαναδηλωσω? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Παλιοτερα ειχα ενεργοποιημενο το 1 λεπτο το λεπτο προς 2 αριθμους, μεχρι που η vodafone ορισε προυποθεση να εχεις μια ανανεωση το μηνα τουλαχιστον για να ισχυσει. Ετσι σταματησα να χτησιμοποιοω την προφορα για αρκετους μηνες, μεχρι πριν καμμια βδομαδα και επειτα απο πολυ καιρο εκανα ανανεωσε (επειδη ελεηγε η καρτα). Τωρα θα ισχυουν οι αριθμοι που ειχα δηλωσει τοτε, η θα πρεπει να ξαναμπω στο μενου και να τους ξαναδηλωσω? Τους ξαναδηλώνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Και ισχυουν για 30 μερες απο την ημερα που εκανα την ανανεωση? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Αντιγράφω από το link: Μόνο με το νέο Vodafone à la Carte μπορείτε να μιλάτε με χρέωση ενός μόνο λεπτού ανά λεπτό ομιλίας με ένα ή δύο κινητά Vodafone της επιλογής σας, απεριόριστα, όλες τις ημέρες και ώρες τις εβδομάδας, και μάλιστα χωρίς κόστος ενεργοποίησης. Συγκεκριμένα: * Η εξαιρετικά φθηνή αυτή χρέωση ισχύει αυτόματα από τη στιγμή που θα επιλέξετε τους αγαπημένους σας αριθμούς με μία κλήση δωρεάν στο 1286. * Η υπηρεσία αυτή ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές. * 'Oταν καλείτε αριθμούς που δεν ανήκουν στους προορισμούς της επιλογή σας θα χρεώνεστε ανάλογα με το παλιό σας πρόγραμμα. * Για να απολαμβάνετε την προνομιακή χρέωση του 0,01 € / λεπτό προς 2 αριθμούς Vodafone αρκεί κατά την εγγραφή να έχετε κάνει μια ανανέωση αξίας τουλάχιστον 10€ εντός των προηγούμενων 30 ημερών. Για ανανεώσεις από 10- 19€, η προνομιακή χρέωση παρέχεται για 30 ημέρες από την στιγμή της εγγραφής. Για ανανεώσεις ίσες ή μεγαλύτερες των 20€, η χρέωση παρέχεται για 60 μέρες από την στιγμή της εγγραφής * Με κάθε νέα ανανέωση 10€ και άνω η περίοδος ισχύος της προνομιακής χρέωσης αποκτά αυτόματα ισχύ 30 ή 60 ημέρών από την στιγμή της ανανέωσης ανάλογα με το ποσό της ανανέωσης * Μπορείτε να αλλάξετε 1 ή 2 από τους προεπιλεγμένους μία φορά τον μήνα. Σε περίπτωση που παραμείνετε απενεργοποιημένος από την υπηρεσία για 2 μήνες (60 ημέρες), χρειάζεται να εγγραφείτε από την αρχή επιλέγοντας εκ νέου τους 2 αριθμούς της επιλογής σας * Η χρέωση 0,01 € / λεπτό περιλαμβάνει ΦΠΑ 19%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Ωραιος, ευχαριστω πολυ. :) Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Έκανα το a la carte, International και πήρα την προσφορά (κενό μήνυμα στο 1235) . Από χτές μιλάω με 0,10 προς όλους . Καταπληκτικό. Έτσι θα αξιοποιήσω καμιά δεκαριά πακέτα International που έχω και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dawsongr Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Ναι ισχύει για όλους. το εβαλε ένας φιλος μου χθες και έχει 0,1 / min! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Παιδιά έλεος.... δεν ξέρω αν είδε κανείς τη διαφήμιση της Vodafone International στην Αθήνα... Έχουν διαφήμιση σε στάσεις λεωφορείων ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ.. !! :!::!: Και αυτό στο κέντρο της Αθήνας κ όλας και όχι μόνο σε ένα σημείο.. ΕΛΕΟΣ.. στην Ελλάδα είμαστε, δεν ζούμε στα Τίρανα.. Πραγματικά πολύ με εκνεύρισε αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Παιδιά έλεος.... δεν ξέρω αν είδε κανείς τη διαφήμιση της Vodafone International στην Αθήνα... Έχουν διαφήμιση σε στάσεις λεωφορείων ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ.. !! :!::!: Και αυτό στο κέντρο της Αθήνας κ όλας και όχι μόνο σε ένα σημείο.. ΕΛΕΟΣ.. στην Ελλάδα είμαστε, δεν ζούμε στα Τίρανα.. Πραγματικά πολύ με εκνεύρισε αυτό... Αν εγώ είχα ένα μαγαζί και στόχευα να πουλάω σε εξωγήινους και έβλεπα ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βγάλω πολλά χρήματα από τους εξωγήινους, θα έκανα ανετότατα διαφήμιση στην γλώσσα των εξωγήινων και ας ήμουν κάτοικος της Γής!!! Το χρήμα δεν γνωρίζει γλώσσες, έθνη και θρησκείες! Γνωστό αυτό… Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Ναι γιατι το international εχει πιο φτηνη χρεωση προς αλβανικα κινητα σε σχεση με εθνικες κλησεις,βασικα δημιουργηθηκε για τους χτιστες των οικοδομων αλβανους και οτιδηποτε αλλοδαπους υπαρχουν στη χωρα μας,αυτα ειναι καραγκιοζιλικια γιατι μπορουσαν να προσφερουν πακετα χρονου ομιλιας προς αλβανια για ολους τους αλβανους και οχι χαμηλοτερη χρεωση,ελεος δηλαδη υποτιμουν την νοημοσυνη μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Δεν έχει σημασία ρε παιδιά.. Στην τελική οι περισσότεροι Αλβανοί που είναι στην Ελλάδα ξέρουν Ελληνικά... Έλεος... διαφήμιση στο κέντρο στης Αθήνας στα Αλβανικά??? :blink::blink: Τι άλλο θα δούμε... Σε λίγο θα βγάλουν και στα πακιστανικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Παιδιά έλεος.... δεν ξέρω αν είδε κανείς τη διαφήμιση της Vodafone International στην Αθήνα... Έχουν διαφήμιση σε στάσεις λεωφορείων ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ.. !! :!::!: Και αυτό στο κέντρο της Αθήνας κ όλας και όχι μόνο σε ένα σημείο.. ΕΛΕΟΣ.. στην Ελλάδα είμαστε, δεν ζούμε στα Τίρανα.. Πραγματικά πολύ με εκνεύρισε αυτό... Ενα μεγαλο μπραβο στην vodafone τοτε που δεν δειχνει σημαδια ρατσισμου (εστω για εμπορικο σκοπο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Παιδιά έλεος.... δεν ξέρω αν είδε κανείς τη διαφήμιση της Vodafone International στην Αθήνα... Έχουν διαφήμιση σε στάσεις λεωφορείων ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ.. !! :!::!: Και αυτό στο κέντρο της Αθήνας κ όλας και όχι μόνο σε ένα σημείο.. ΕΛΕΟΣ.. στην Ελλάδα είμαστε, δεν ζούμε στα Τίρανα.. Πραγματικά πολύ με εκνεύρισε αυτό... καλά να πάθουμε!:mad: μήπως θα πρέπει να μας τιμά κι ολας το ότι γίνεται κάτι τέτοιο στην χώρα μας? τι μπράβο στην vodafone για θέματα ρατσισμού και βλακείες? απολα αυτά που ακούω,τελικά η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ έχει μετατραπεί σε κόκκινη πλατεία και ΑΘΗΝΑ σε τιρανα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Δεν έχει σημασία ρε παιδιά.. Στην τελική οι περισσότεροι Αλβανοί που είναι στην Ελλάδα ξέρουν Ελληνικά... Έλεος... διαφήμιση στο κέντρο στης Αθήνας στα Αλβανικά??? :blink::blink: Τι άλλο θα δούμε... Σε λίγο θα βγάλουν και στα πακιστανικά. Την είδα κι εγώ τη διαφήμιση, και μου έκανε πολύ ασχημη εντύπωση... Είπαμε, όλα έχουν και κάποιο μέτρο.. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Αυτή η διαφήμιση "τρέχει" από πριν το Πάσχα, τώρα την είδατε; Για να πω την αλήθεια, εμένα με ενόχλησε που δεν ήταν δίγλωσση η αφίσα... (Ενώ στο σάιτ της VF την είχε στα ελληνικά.) Αισθάνθηκα λίγο σαν να μου λέει η VF, "πάψε, εσύ, η Ελληνίδα, μην κοιτάς εδωπέρα, δεν σε αφορά το θέμα"! Άλλωστε που ξέρει η VF τι κάνω εγώ, τι με ενδιαφέρει και τι όχι; Παράδειγμα: Ένας φίλος μου (Έλληνας) που έχει και Vodafone, πήγε 3 μέρες διακοπές στην Αλβανία το μετά Πάσχα (και ήταν πολύ ωραία και φτηνά, μου είπε -άσχετο), αυτόν δεν τον ενδιέφερε δηλαδή η προσφορά της VF (που ήταν για φτηνή περιαγωγή με το passport -αν κατάλαβα/θυμάμαι καλά); :mad: Γενικά για το International, το τι δυνατότητες έχει το πακέτο και το πώς το προωθεί η Vodafone είναι δύο πράγματα που δεν συμπίπτουν, κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Αυτή η διαφήμιση "τρέχει" από πριν το Πάσχα, τώρα την είδατε; Για να πω την αλήθεια, εμένα με ενόχλησε που δεν ήταν δίγλωσση η αφίσα... (Ενώ στο σάιτ της VF την είχε στα ελληνικά.) Αισθάνθηκα λίγο σαν να μου λέει η VF, "πάψε, εσύ, η Ελληνίδα, μην κοιτάς εδωπέρα, δεν σε αφορά το θέμα"! Άλλωστε που ξέρει η VF τι κάνω εγώ, τι με ενδιαφέρει και τι όχι; Παράδειγμα: Ένας φίλος μου (Έλληνας) που έχει και Vodafone, πήγε 3 μέρες διακοπές στην Αλβανία το μετά Πάσχα (και ήταν πολύ ωραία και φτηνά, μου είπε -άσχετο), αυτόν δεν τον ενδιέφερε δηλαδή η προσφορά της VF (που ήταν για φτηνή περιαγωγή με το passport -αν κατάλαβα/θυμάμαι καλά); :mad: Γενικά για το International, το τι δυνατότητες έχει το πακέτο και το πώς το προωθεί η Vodafone είναι δύο πράγματα που δεν συμπίπτουν, κατά τη γνώμη μου. Έλεος ρε παιδιά.. Πάμε και εμείς οι Έλληνες διακοπές στην Αλβανία.. :lol::lol: Αν είναι δυνατόν... :p:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 ελα ντε?ημαρτον πια! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Καλα κανανε και το γραψανε στα αλβανικα γιατι απευθυνεται κυριως σε αλβανους.Αλλα επρεπε να ειναι και στα ελληνικα να καταλαβαινουμε και μεις τι λεει.Μπορει να ενδιαφερει καποιον που δεν ξερει αλβανικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Αυτή η διαφήμιση "τρέχει" από πριν το Πάσχα, τώρα την είδατε; Για να πω την αλήθεια, εμένα με ενόχλησε που δεν ήταν δίγλωσση η αφίσα... (Ενώ στο σάιτ της VF την είχε στα ελληνικά.) Αισθάνθηκα λίγο σαν να μου λέει η VF, "πάψε, εσύ, η Ελληνίδα, μην κοιτάς εδωπέρα, δεν σε αφορά το θέμα"! Άλλωστε που ξέρει η VF τι κάνω εγώ, τι με ενδιαφέρει και τι όχι; Παράδειγμα: Ένας φίλος μου (Έλληνας) που έχει και Vodafone, πήγε 3 μέρες διακοπές στην Αλβανία το μετά Πάσχα (και ήταν πολύ ωραία και φτηνά, μου είπε -άσχετο), αυτόν δεν τον ενδιέφερε δηλαδή η προσφορά της VF (που ήταν για φτηνή περιαγωγή με το passport -αν κατάλαβα/θυμάμαι καλά); :mad: Γενικά για το International, το τι δυνατότητες έχει το πακέτο και το πώς το προωθεί η Vodafone είναι δύο πράγματα που δεν συμπίπτουν, κατά τη γνώμη μου. συμφωνω απολυτα... θα επρεπε να ειναι και στις δυο γλωσσες... βεβαια υπαρχει η περιπτωση να φοβηθηκαν την αρνητικη διαφημιση, αν ο κοσμος καταλαβαινε τι γραφει...(και το logo της voda ειναι πολυ μικρο .....) οσο για τις διακοπες, σαφως και παει αρκετός κοσμος, αφου υπαρχουν πολυ καλυτερες υπηρεσιες σε πολυ καλυτερες τιμες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 ...βασικα η προσφορα του International δεν ειναι για περιαγωγη...οποτε τον Ελληνια τουριστα στην Αλβανια δεν το ενδιαφερει αμεσα.... ..βεβαια καλο θα ηταν να ειναι και στα Ελληνικα μιας και υπαρχουν πολλοι που εχουν σχεσεις με αυτες τις χωρες...ενω την προσφορα του 0,10 € το λεπτο λιγοι ελληνες την ξερουν... απο εκει και περα και στο παρελθον υπηρξαν διαφημισεις π.χ. της Western Union σε στασεις η πανω στα τρολευ κλπ, οπου ηταν μονο σε καποια γλωσσα μεταναστων (αλβανικα, πακιστανικα, ουκρανικα βουλγαρικα κλπ)....υπαρχει και στην ελληνικη τηλεοραση διαφημιση αλβανικης εφημεριδας που ειναι μονο στα Αλβανικα.... κοντολογης...πρεπει να συνηθησουμε στην ιδεα οτι θα υπαρχουν διαφημησεις μονο στις γλωσσες των μεταναστων μιας και συμφωνα με επισημα στοιχεια ειναι το 7% του πληθυσμου ενω με ενεπισημα ξεπερνουν το 20%...... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 συμφωνω απολυτα... θα επρεπε να ειναι και στις δυο γλωσσες... βεβαια υπαρχει η περιπτωση να φοβηθηκαν την αρνητικη διαφημιση, αν ο κοσμος καταλαβαινε τι γραφει...(και το logo της voda ειναι πολυ μικρο .....) οσο για τις διακοπες, σαφως και παει αρκετός κοσμος, αφου υπαρχουν πολυ καλυτερες υπηρεσιες σε πολυ καλυτερες τιμες... Ποιες υπηρεσίες που είναι καλύτερες ρε παιδιά.. Θα τρελαθούμε τελείως?? :lol::lol: Πολλές πόλεις της Αλβανίας δεν έχουν καν ρεύμα ακόμα... Οπότε με αυτές τις άθλιες συνθήκες που ζουν φυσικό είναι να είναι τόσο φθηνά... Και στο Καμερούν αν θες να πας ίδιες τιμές είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Ποιες υπηρεσίες που είναι καλύτερες ρε παιδιά.. Θα τρελαθούμε τελείως?? :lol::lol: Πολλές πόλεις της Αλβανίας δεν έχουν καν ρεύμα ακόμα... Οπότε με αυτές τις άθλιες συνθήκες που ζουν φυσικό είναι να είναι τόσο φθηνά... Και στο Καμερούν αν θες να πας ίδιες τιμές είναι... Το θέμα μας δεν ειναι γιατι καποιος θέλει να πάει Αλβανια. Ας παει.. στο κατω κατω εμας κανενας λογος δεν μας πέφτει. Το θέμα είναι οτι η vodafone δεν μπορει να "αποκλείει" μια μεγαλη μεριδα χρηστων, με το να επιλέγει για τις διαφημίσεις της μια ξένη γλώσσα. Έπρεπε να το έχει γράψει και στα Ελληνικά και στα Αλβανικά. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Το θέμα μας δεν ειναι γιατι καποιος θέλει να πάει Αλβανια. Ας παει.. στο κατω κατω εμας κανενας λογος δεν μας πέφτει. Το θέμα είναι οτι η vodafone δεν μπορει να "αποκλείει" μια μεγαλη μεριδα χρηστων, με το να επιλέγει για τις διαφημίσεις της μια ξένη γλώσσα. Έπρεπε να το έχει γράψει και στα Ελληνικά και στα Αλβανικά. Αυτό είναι αλήθεια! Τουλάχιστον αν θέλει να λέει ότι έχει φθηνή καρτοκινητή τύπου Frog,Q κτλ, ας το διαφημίζει και στα Ελληνικά. Επίσης δεν διαφημίζει αρκετά ότι είναι η μόνη εταιρεία που μπορείς να μεταπηδήσεις στα 3 βασικά της καρτοκινητά (CU,a la carte,International) κάθε μήνα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Ενώ αν είσαι σε What's up για παράδειγμα πρέπει να κάνεις διπλή φορτητότητα για να πας σε Frog ή να πληρώσεις 3€ (μετά τη πρώτη αλλαγή) για να πας σε Cosmokarta.... Στην WIND το F2G ενσωματώνει τις τιμές των φθηνών καρτοκινητών, αλλά δεν το ξέρουν όλοι αυτό... Μην πω ότι είναι ελάχιστοι σε σχέση με την συνολική βάση των F2G χρηστών... Κάτι δεν πάει καλά σε αυτήν την εταιρεία στο τμήμα προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, έτσι μου φαίνεται... Η μαμά Vodafone δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τους ταρακουνάει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 ...βασικα η προσφορα του International δεν ειναι για περιαγωγη...οποτε τον Ελληνια τουριστα στην Αλβανια δεν το ενδιαφερει αμεσα.... gia kapoion pou milaei polu kai exei to passport, sumferei to inernational Ποιες υπηρεσίες που είναι καλύτερες ρε παιδιά.. Θα τρελαθούμε τελείως?? Πολλές πόλεις της Αλβανίας δεν έχουν καν ρεύμα ακόμα... Οπότε με αυτές τις άθλιες συνθήκες που ζουν φυσικό είναι να είναι τόσο φθηνά... Και στο Καμερούν αν θες να πας ίδιες τιμές είναι... OFFTOPIC : ki egw etsi nomiza mexri pou eida fwtografies apo ena tromero 3enodoxeio, se times faghtou kai diamonhs 3eftilas... enw o ellhnas 3enodoxos to paizei magkas... alla den einai auto to 8ema mas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα από την Vodafone σ'έναν αριθμό CU που είχα ενεργοποιήσει τον Ιανουάριο και δεν το εχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου και δεν του έχω βάλει ποτέ κάρτα: "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΆΣ ΔΙΠΛΑΣΙΆΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΟΜΙΛΊΑΣ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΑΝΑΝΈΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ ΑΠΌ ΣΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΜΉΝΑ! ΜΗ ΧΆΝΕΤΕ ΚΑΙΡΌ ΑΝΑΝΕΏΣΤΕ ΤΏΡΑ ΤΟ ΧΡΌΝΟ ΟΜΙΛΊΑ ΣΑΣ!" Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να κάνω την ανανέωση και μετα με κάποιο τρόπο να τα μεταφέρω σε άλλο νούμερο CU όπως στην Wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts