Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας,

Σε λίγο καιρό φεύγω για Γαλλία και σκέφτομαι την σύνδεσή μου (vodafone) να την κάνω καρτοκινητό για να μην πληρώνω πάγια. Από την άλλη θέλω όταν έρχομαι Ελλάδα να κάνω κάποιες κλήσεις και είδα ότι το a la carte έχει κάποιο bonus με ανανέωση κάρτας, 45 λεπτά ομιλίας. Αξίζει? Βασικά όταν θα είμαι εξωτερικό θα έχω Γαλλικό νούμερο απλά θα έχω και το Ελληνικό αν με ψάξει κάποιος και δεν ξέρει το άλλο νούμερό μου. Από χρεώσεις να βάλω το vodafone passport έτσι? Υπάρχει κάτι άλλο που δεν ξέρω?

Ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά έχω CU και δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο σε κινητό στο εξωτερικό ενώ μπορώ να δεχτώ

Ξέρετε τι πρέπει να κάνω?

ευχαριστώ

Μάλλον φαίνεται ότι έχεις φραγή διεθνών κλήσεων. Πάρε στο 13830.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

καλως η κακώς όλο το νταβαντουρι το χρωστάμε στην wind...

σε καλό βγηκε για εμας τους καταναλωτες βέβαια, αλλά μετα απο τα γεγονοτα των τελευταιων ημερων στεναχωρεθηκα λιγο για τους ανθρωπους της wind. δειχνουν να το θελουν,να το πιστευουν πραγματικα, αλλά δεν τους αφηνουν με τιποτα... Η cosmote με τη σιγουρια του μεγαλυτερου μεριδιου διαλεξε τον δρομο της αντιγραφης, η δε vodafone ξεπέρασε για μενα τις προσδοκιες μας, δινοντας και το κατι παραπάνω, άμεσα και έντιμα.

Το γεγονος οτι πιστωνει -και τοσο αμεσα- τους πρωτους που ενεργοποιησαν με 9 ευρω, δειχνει αν μη τι άλλο πόσο "μεγαλυτερη" ειναι απο την wind.

Και ο πόλεμος απ'οτι φαίνεται συνεχίζεται!!!!

Η Wind απάντησε και πάλι... προσθέτει στη προσφορά της χρονιάς επιπλέον 50 λεπτά ομιλίας και 50 sms προς ΟΛΟΥΣ...

Αυτό πιστεύω πως είναι η πιο σημαντική είδηση...

Λέτε να απαντήσει πάλι η Vodafone?

Η Wind απάντησε και πάλι... προσθέτει στη προσφορά της χρονιάς επιπλέον 50 λεπτά ομιλίας και 50 sms προς ΟΛΟΥΣ...

δες και τα μικρα γραμματα.

50 λεπτά και μηνύματα επιπλέον στα 50 που είχε προσθέσει από χτες;;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Άργησες.. :p Έχει αναφερθεί ήδη. Αλλά με τις προϋποθέσεις που έχει τί να το κάνεις? Να βάλεις 10 ευρώ κάρτα για να έχεις μια μέρα κλήσεις προς όλους?!

Γιατι ρε παιδιά αργησα.. μου την πέσατε όλοι!!! χα χα!

Τι έχασα? Α, για μια μερα είναι? δεν το είδα αυτό... απλά πέτυχα τη διαφήμιση...

Καλά, απο παραπληροφόρηση αυτη η wind δεν παίζεται...

Ρε παιδιά θα σκάσω.. Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 1000 λεπτά/sms κλπ.. και δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ με opera mini. Με τον browser του κινητού συνδέεται κανονικά, όπως επίσης και στο mig33. Αλλά στον Opera δεν λέει να συνδεθεί με τίποτα. Έχει κάποιος άλλος τέτοιο πρόβλημα? Έχω την τελευταία έκδοση opera mini και μέσω wi-fi συνδέεται μια χαρά.

Γιατι ρε παιδιά αργησα.. μου την πέσατε όλοι!!! χα χα!

Τι έχασα? Α, για μια μερα είναι? δεν το είδα αυτό... απλά πέτυχα τη διαφήμιση...

Καλά, απο παραπληροφόρηση αυτη η wind δεν παίζεται...

Είναι κάτι σαν τα 45 λεπτά της Vodafone και της Cosmote.Ανάλογα με την κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας που θα βάλεις θα έχεις και μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο να ξοδέψεις τα 50 λεπτά.:)

Ρε παιδιά θα σκάσω.. Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 1000 λεπτά/sms κλπ.. και δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ με opera mini. Με τον browser του κινητού συνδέεται κανονικά, όπως επίσης και στο mig33. Αλλά στον Opera δεν λέει να συνδεθεί με τίποτα. Έχει κάποιος άλλος τέτοιο πρόβλημα? Έχω την τελευταία έκδοση opera mini και μέσω wi-fi συνδέεται μια χαρά.

Έχεις σίγουρα τις σωστές ρυθμίσεις?

Αν στο user και pass τα αφήσεις κενά , πάλι δεν δουλεύει?

το apn webkarta το δοκιμασες?

Έχεις σίγουρα τις σωστές ρυθμίσεις?

Αν στο user και pass τα αφήσεις κενά , πάλι δεν δουλεύει?

Ναι.. τίποτα :lost:

το apn webkarta το δοκιμασες?

Ποιο ακριβώς εννοείς? Μήπως το wapkarta? Αν ναι το δοκίμασα.. αλλά τίποτα.

Επίσης δοκίμασα και τις ρυθμίσεις web οπου έχει σημείο πρόσβασης το internet.vodafone.gr αλλά ούτε με αυτό συνδέεται.

Το θέμα είναι οτι με τον browser του κινητού και το ίδιο προφίλ συνδέεται μια χαρά. :( :mad:

Επίσης δοκίμασα και τις ρυθμίσεις web οπου έχει σημείο πρόσβασης το internet.vodafone.gr αλλά ούτε με αυτό συνδέεται.

Το θέμα είναι οτι με τον browser του κινητού και το ίδιο προφίλ συνδέεται μια χαρά. :( :mad:

Εγώ που έχω iPhone μου είπαν πως δουλεύει μόνο το webkarta.vodafone.gr

Αλλά για να λες οτι με τον browser του κινητού σου δουλεύει ενώ με τον opera οχι... δεν νομίζω να φταίνε οι ρυθμίσεις σου.:cry:

Το wapkarta είναι με proxy, ίσως αυτό να φταίει. Το internet.vodafone.gr είναι μόνο για συμβόλαια. Δοκίμασε το webkarta.vodafone.gr Αν δεν δουλέψει πάρε στο 13830 και ζήτα την ενεργοποίηση του. Αν και πάλι δεν δουλέψει σβήσε ότι άλλη ρύθμιση υπάρχει και άσε μόνο αυτό με κενά τα username και password (κενό και το proxy). Aλλιώς τότε φταίει κάτι άλλο...

ποιες ειναι ακριβως οι ρυθμισεις που εχεις στο κινητο σου?γιατι εγω με το κ800 δεν συνδεομαι ουτε με τον browser του κινητου.

εχω στειλει και τις ρυθμισεις ποσες φορες,αλλα τιποτα.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. τελικά το πρόβλημα ήταν στις ρυθμίσεις του opera mini. Είχε πρωτόκολλο socket. Το έβαλα http και είναι μια χαρά.

Neo24gr συνδέομαι με τις ρυθμίσεις VF live prepay που έχουν σημείο πρόσβασης το wapkarta...

Παιδιά το webkarta που λέτε.. τί ονομασία έχουν αυτές οι ρυθμίσεις; Γιατί εχω όλες τις ρυθμίσεις εκτός από αυτές! Με αυτές συνδέεται;

me to webkarta exeis pragmatiko internet, oxi meso wap diladi mporeis na exeis px k msn sto kinito, pou den paizei me wap. episis me wap se kapoies selides o mama browser den mou ekane log in. me ton opera ok.

me to webkarta exeis pragmatiko internet, oxi meso wap diladi mporeis na exeis px k msn sto kinito, pou den paizei me wap. episis me wap se kapoies selides o mama browser den mou ekane log in. me ton opera ok.

Τι επιλεγουμε για να εχουμε αυτο το webkarta?Αν παρω να μου το ενεργοποιησουν θα πρεπει να μου ξαναστιελουν τις ρυθμισεις Vf live prepay?Και κατι αλλο η webkarta ειναι μεσα στα 30mb που δινει η cu?Δηλαδη αν κανω πλοηγηση με τη webkarta θα χρεωνομαι απο τα 30mb?

A και κατι αλλο. Σημερα προστεθηκαν αλλα 1000 λεπτα και 1000 sms και 30 mb συμφωνα με την προσφορα της χρονιας ενω παρεμεινε το υπολοιπο που ειχα απο το προηγουμενο μηνα. Αυτο σημαινει οτι απο τις 25/1(που εκανα την ενεργοποιηση) εως τις 25/2 μπορω να χρησιμοποιησω τα πρωτα 1000 λεπτα,sms και 30mb αλλά στις 1/2 η εταιρεια σου βάζει αλλα τοσα για τον μηνα αυτο οποτε παει αθροιστικα και πλεον εχω συγκεκριμενα 1700λεπτά, 1987 sms και 53 mb!!!

Βεβαια το πιο πιθανο ειναι να αυτο να εγινε λογω της ημερομηνιας εμφανισης της προσφορας (τελη Γενάρη) και οχι για καποιο αλλο λογο καθως πλεον απο 1η Μαρτίου θα έχουμε κανονικά 1000+1000+30

Όντως! :D Δημιούργησα ένα νεο προφίλ και έβαλα σημείο πρόσβασης το webkarta και πλέον συνδέεται στο μσν και με την εφαρμογή slick!! Βέβαια και με το wapkarta πάλι μπορούσα να συνδεθώ στο μσν με την εφαρμογή mig33 αλλά προτιμώ να μην έχω περιορισμούς και να χρησιμοποιώ το slick που είναι τέλειο για μσν!

Το μόνο που δεν κατάφερα να συνδεθώ είναι το mirc (με webkarta) :( θα δοκιμάσω και μια άλλη εφαρμογή που έχω για mirc μήπως και καταφέρω. Όχι οτι με ενδιαφέρει το mirc.. απλά έτσι να βρίσκεται.. :p

A και κατι αλλο. Σημερα προστεθηκαν αλλα 1000 λεπτα και 1000 sms και 30 mb συμφωνα με την προσφορα της χρονιας ενω παρεμεινε το υπολοιπο που ειχα απο το προηγουμενο μηνα. Αυτο σημαινει οτι απο τις 25/1(που εκανα την ενεργοποιηση) εως τις 25/2 μπορω να χρησιμοποιησω τα πρωτα 1000 λεπτα,sms και 30mb αλλά στις 1/2 η εταιρεια σου βάζει αλλα τοσα για τον μηνα αυτο οποτε παει αθροιστικα και πλεον εχω συγκεκριμενα 1700λεπτά, 1987 sms και 53 mb!!!

Βεβαια το πιο πιθανο ειναι να αυτο να εγινε λογω της ημερομηνιας εμφανισης της προσφορας (τελη Γενάρη) και οχι για καποιο αλλο λογο καθως πλεον απο 1η Μαρτίου θα έχουμε κανονικά 1000+1000+30

Αυτο ακριβώς συνέβει και σε μένα...το είχα ενεργοποιήσει και εγω στις 25 και τωρα εχω 2025 μηνυματα!!!(ειχα και απο άλλο προγραμμα μηνυματα)

πολυ καλό αυτο που κάνει η vodafone

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. τελικά το πρόβλημα ήταν στις ρυθμίσεις του opera mini. Είχε πρωτόκολλο socket. Το έβαλα http και είναι μια χαρά.

Neo24gr συνδέομαι με τις ρυθμίσεις VF live prepay που έχουν σημείο πρόσβασης το wapkarta...

Παιδιά το webkarta που λέτε.. τί ονομασία έχουν αυτές οι ρυθμίσεις; Γιατί εχω όλες τις ρυθμίσεις εκτός από αυτές! Με αυτές συνδέεται;

εμενα οι ρυθμισεις λενε VF GPRS Prepay .

τις εστειλα απο το iste της sone ericsson.

λιγο ποιο ακριβεις ρυθμισεις?

δηλαδη ,Ip,Port,username, password

VF live prepay ρυθμισεις που μπορω να βρω για κ800i?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Βασικά για να μην συνδέεσαι καθόλου μάλλον δεν έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία gprs/3G. Πάρε τηλ στο τμήμα εξυπηρέτησης και ζήτα να σου το ενεργοποιήσουν.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked