Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδία έχω μια απορία.

Είχα ενεργοποιήσει το πακέτο talk a lot 600+600 sms και έχω υπολοιπο 40 λεπτά ομιλίας και 120 σμς. Πριν απο λίγο έκανα ανανέωση χρόνου ομιλίας και έβαλα 10 ευρώ. Στέλνω κενό μήνυμα στο 1263 για να ενεργοποιήσω την "Προσφορά της Χρονιάς" με τα 9 ευρώ.. όλα οκ μέχρι εδώ.

Λαμβάνω λοιπόν το εξής μήνυμα...

"Απο σήμερα και για 31 μέρες έχεις στη διάθεσή σου 1000'+1000 sms προς Cu +30MB Mobile Internet. Ανανέωσε 3Ε και άνω αυτό το μήνα για να τα λάβεις και τον επόμενο"

Και έχω την εξής απορία.. Αφού έβαλα κάρτα λίγο πριν ενεργοποιήσω την υπηρεσία... γιατί πρέπει να ξαναβάλω καρτα αυτό το μήνα για να ισχύσει και τον επόμενο???

Tα 30 ΜΒ idernet που αναφέρονται στην καινούρια προσφορά τι καλύπτουν πρακτικά; όταν κάνει κανείς απλά σερφάρισμα σε σελίδες μειώνονται τα 30 ΜΒ; ή μόνο αν κατεβάσεις κάτι μειώνονται; Έπίσης αν χρησιμοποιεί κανείς εφαρμογές msn,fring μειώνονται λόγω αυτών επιπλέον ΜΒ;

πως θα καταλάβεις ότι τελειώσαν τα 30 ΜΒ? θα πρέπει να βλέπεις συνέχεια το μετρητή δεδομένων!

Διαφορετικά θα σου τελειώσει κατευθείαν την υπόλοιπη κάρτα!

Tα 30 ΜΒ idernet που αναφέρονται στην καινούρια προσφορά τι καλύπτουν πρακτικά; όταν κάνει κανείς απλά σερφάρισμα σε σελίδες μειώνονται τα 30 ΜΒ; ή μόνο αν κατεβάσεις κάτι μειώνονται; Έπίσης αν χρησιμοποιεί κανείς εφαρμογές msn,fring μειώνονται λόγω αυτών επιπλέον ΜΒ;

Είτε καταβάζεις, είτε σερφάρεις, είτε χρησιμοποιείς IM εφαρμογές διακινούνται δεδομένα τα οποία αφαιρούνται από τα 30ΜΒ.

πως θα καταλάβεις ότι τελειώσαν τα 30 ΜΒ? θα πρέπει να βλέπεις συνέχεια το μετρητή δεδομένων!

Διαφορετικά θα σου τελειώσει κατευθείαν την υπόλοιπη κάρτα!

Είτε βλέπεις το μετρητή είτε στέλνεις δωρεάν κενό sms στο 1286.

Παιδία έχω μια απορία.

Είχα ενεργοποιήσει το πακέτο talk a lot 600+600 sms και έχω υπολοιπο 40 λεπτά ομιλίας και 120 σμς. Πριν απο λίγο έκανα ανανέωση χρόνου ομιλίας και έβαλα 10 ευρώ. Στέλνω κενό μήνυμα στο 1263 για να ενεργοποιήσω την "Προσφορά της Χρονιάς" με τα 9 ευρώ.. όλα οκ μέχρι εδώ.

"Απο σήμερα και για 31 μέρες έχεις στη διάθεσή σου 1000'+1000 sms προς Cu +30MB Mobile Internet. Ανανέωσε 3Ε και άνω αυτό το μήνα για να τα λάβεις και τον επόμενο"

Και έχω την εξής απορία.. Αφού έβαλα κάρτα λίγο πριν ενεργοποιήσω την υπηρεσία... γιατί πρέπει να ξαναβάλω καρτα αυτό το μήνα για να ισχύσει και τον επόμενο???

.... Κάποιος... ?

Παιδία έχω μια απορία.

Γιατι ετσι ειναι το συστημα !

σου λεει απλα βαλε το προηγουμενο μηνα τουλαχιστων 3€ για να σε ενεργοποιησω αυτοματα τον επομενο !

και ισχύει για καρτα ανανεωσης πανω απο 3€ ΜΕΤΑ την ενεργοποίηση !

αλλιως τι θα λεγαν , αν βαλεις 1 του μηνα ΘΑ ΣΕ ενεργοποιησουμε !

.... Κάποιος... ?

Κ γω το ίδιο μύνημα έλαβα σήμερα που ενεργοποίησα την υπηρεσία, και έβαλα κάρτα με 10 ευρώ λίγο πριν.

Αυτό γίνεται, γιατί πρέπει να κάνεις ανανέωση μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.. Δεν ''βλέπει'' η υπηρεσία ότι έκανες μία ανανέωση λίγο πριν...

Κ γω το ίδιο μύνημα έλαβα σήμερα που ενεργοποίησα την υπηρεσία, και έβαλα κάρτα με 10 ευρώ λίγο πριν.

Αυτό γίνεται, γιατί πρέπει να κάνεις ανανέωση μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.. Δεν ''βλέπει'' η υπηρεσία ότι έκανες μία ανανέωση λίγο πριν...

Γκρρρρρρ...............................

τέλος πάντων.... μπροστά σε αυτά που μου δίνει.... χαλάλι....

1. Ναι μπορεί να συνδιαστεί με το 5 130!

2. για την πρώτη φορά που το ενεργοποιείς ισχύουν για 31 μέρες. Δηλαδή 25/1 με25/2. Μετα 1 Φεβρουαρίου θα λάβεις άλλα 1000+1000+30 μέχρι τέλος Φερβουαρίου και πάει λέγοντας. Μετά είναι ανά μήνα.

Δηλαδή στις 1/2/2009, θα έχω 1000(του φλεβάρη) + (υπολειπόμενα από Γενάρη για 31 μέρες) λεπτά ομιλίας (και αντίστοιχα για τα sms και τα MB)?

Έχω πρόβλημα!

Είχα μια Vodafone Ala carte.

Την έκανα CU, κάνωντας απλά μια κλήση στο 1266.

Έγινε κανονικά η αλλαγή.

Δηλαδή στο 1252 λέει ότι είμαι cu, έχω όλες τις υπηρεσίες της cu, και χρεώνομαι κανονικά σαν cu.

Υπάρχει ένα πρόβλημα!

όταν στέλνω τον αριθμό κάποιου στο 1253 για να δω αν έχει CU, μου λέει ότι "Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, θα πρέπει να είστε χρήστης CU".

Επίσης, όταν κάποιο CU κάνει ακριβώς το ίδιο για το νούμερο μου, του λέει ότι δεν είμαι χρήστης CU.(ενώ στην πραγματικότητα, στα πακέτα προς CU που έχει, με βλέπει κανονικά)

Τι φταίει?

Μήπως πρέπει να περιμένω 2-3 μέρες? (σήμερα άλλαξα σε CU)

Μπορείς κανονικά να καλείς και να σε καλούν ως CU. Από αύριο ή μεθαύριο που θα ενημερωθεί το σύστημα, θα λέει ότι είσαι CU και στον άλλο που στέλνει το νούμερό σου από το 1253. Το έχω κάνει το καλοκαίρι που μας πέρασε και με παραξένεψε και μένα, αλλά την επόμενη μέρα έστρωσε κανονικά και η υπηρεσία αυτή. Έχεις CU πλέον δηλαδή(αρκεί στο 1252 να λέει όντως ότι είσαι CU), απλά η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έχει ενημερωθεί ακόμα.

τελικά για το sms 130: (δεν κατάλαβα από τις παραπάνω συζητήσεις)

μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε μαζί με την "ετήσια" προσφορά?

κ ποια μηνύματα θα χρεωθούν πρώτα?

Εμένα πάντως μαζί με την υπηρεσία για το 2009 μου ενεργοποιήθηκε αυτόματα και το Cu all day :confused: Έγινε σε κάποιον άλλον αυτό ?

Εμένα πάντως μαζί με την υπηρεσία για το 2009 μου ενεργοποιήθηκε αυτόματα και το Cu all day :confused: Έγινε σε κάποιον άλλον αυτό ?

Τι εννοείς?

Απο μόνο του ενεργοποιήθηκε?

Τι εννοείς?

Απο μόνο του ενεργοποιήθηκε?

Ναι... και είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν ενεργοποιημένο πριν... Ενεργοποιήθηκε μόνο του μαζί με την υπηρεσία με το 2009.... :X

τελικά για το sms 130: (δεν κατάλαβα από τις παραπάνω συζητήσεις)

μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε μαζί με την "ετήσια" προσφορά?

κ ποια μηνύματα θα χρεωθούν πρώτα?

Ας μας απαντησει ο φιλος πιο πανω που επιμενει οτι ισχυει....

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

ξερει κανεις τι ρυθμισεις βαζουμε στο iphone2G για να εχουμε τα 30MB internet του πακετου 1000+1000+30 2009?

βαζω:

internet.vodafone.gr

κενο

κενο

αλλα δεν παιζει... :(

λεει το κλασσικο you are not subscribed to a service.

...A-Ge0...

ξερει κανεις τι ρυθμισεις βαζουμε στο iphone2G για να εχουμε τα 30MB internet του πακετου 1000+1000+30 2009?

βαζω:

internet.vodafone.gr

κενο

κενο

αλλα δεν παιζει... :(

λεει το κλασσικο you are not subscribed to a service.

webkarta.vodafone.gr

βαζω στο iphone2G

webkarta.vodafone.gr/user/pass

και δεν παιζει, εχει κανεις το ιδιο προβλημα;

Παρε στο 13830 και πες του οτι δεν σου παιζει το webkarta.vodafone.gr.

Μην αναφερεις iphone.

telika bori na sidiasti h prosfora me to paketo twn 130 mhnymatwn nai h oxi?o enas lei nai k o allos oxi.ti isxii telika?bori kapios na dwsi ipeuthinh apadhsh h o kathenas lei ayto pu katalaveni asxeta an isxii h oxi?

Παιδιά μπορεί να συνδιαστεί το έκανα εγώ!

Ναι... και είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν ενεργοποιημένο πριν... Ενεργοποιήθηκε μόνο του μαζί με την υπηρεσία με το 2009.... :X

Αποκλείεται να ενεργποιήθηκε μαζί. Μάλλον θα είχες ενεργοποιήσει το all day από πριν και δεν θα είχες χρήματα στο λαγαριασμό σου. Αν συμβεί αυτό το all day παραμένει ενεργοποιημένο για 7 ημέρες και περιμένει να ξαναβάλεις χρήματα. Αν δεν βάλεις την 7η μέρα απενεργοποιείται. Θα έβαλες χρήματα πριν την 7η μέρα και ενεργοποιήθηκε πάλι.

Και όποιος ρωτάει για 5 130 μπορεί να ενεργοποιηθεί γιατί είναι πακέτο προς ΄'ολα τα δίκτυα. Στο <σιτε αναφέρει τα προς CU.

Δηλαδή στις 1/2/2009, θα έχω 1000(του φλεβάρη) + (υπολειπόμενα από Γενάρη για 31 μέρες) λεπτά ομιλίας (και αντίστοιχα για τα sms και τα MB)?

Τα 1000 λεπτά + 1000 SMS + 30 MB Mobile Internet θα είναι διαθέσιμα στο λογαριασμό σου την πρώτη ημέρα κάθε μήνα και θα ισχύουν για όλο το μήνα. Σε περίπτωση που δεν καταναλωθούν μέσα στο μήνα, τυχόν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας, SMS ή Mobile Internet δεν μεταφέρονται σε επόμενο μήνα.

Οπως το βλέπω εγώ λέει μέσα στον μήνα και όχι στης 31 ημέρες.

Τα 1000 λεπτά + 1000 SMS + 30 MB Mobile Internet θα είναι διαθέσιμα στο λογαριασμό σου την πρώτη ημέρα κάθε μήνα και θα ισχύουν για όλο το μήνα. Σε περίπτωση που δεν καταναλωθούν μέσα στο μήνα, τυχόν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας, SMS ή Mobile Internet δεν μεταφέρονται σε επόμενο μήνα.

Οπως το βλέπω εγώ λέει μέσα στον μήνα και όχι στης 31 ημέρες.

Ναι,σωστά τα γράφεις... Απλά για τον Γενάρη είναι για 31 μέρες. Δηλαδή τα λεπτά ομιλίας, τα sms και τα MB του Γενάρη και μόνο του Γενάρη είναι για 31 μέρες από τη μέρα ενεργοποίησης και παράλληλα θα τρέχουν και του Φλεβάρη.

Ναι,σωστά τα γράφεις... Απλά για τον Γενάρη είναι για 31 μέρες. Δηλαδή τα λεπτά ομιλίας, τα sms και τα MB του Γενάρη και μόνο του Γενάρη είναι για 31 μέρες από τη μέρα ενεργοποίησης και παράλληλα θα τρέχουν και του Φλεβάρη.

δηλαδη καποιος που εκανε την ενεργοποιηση 24/1 θα υσχιει μεχρι της 24/2 ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

δηλαδη καποιος που εκανε την ενεργοποιηση 24/1 θα υσχιει μεχρι της 24/2 ??

Ναι μετράει τον μήνα απο την ημέρα που το ενεργοποίησες! Απλα δεν διευκρινίζεται κάπου, αλλα ελπίζω τα 1000 λεπτα να ισχυουν για όλους τους αριθμούς ανεξαρτητα αν ειναι cu ή αλλης εταιριας..??ξερει κανεις??

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked